با این شماره تماس بگیر 82204030 داخلی 2نقل قول:
Printable View
با این شماره تماس بگیر 82204030 داخلی 2نقل قول:
کسی زنگ نزده جشنواره رو براش فعال کنند ؟ 5 تا 8 صبح هم رایگان داره .
چه جشنواره ای؟؟؟نقل قول:
2 هفته پیش یه sms اومد واسم که یه سرویس 2 مگ با 60 گیگ ترافیک و 3 ماهه رو نصف قیمت بهم پیشنهاد داد. منم خریدم.
sent from my tapatalk
اگر با آی پی پارس آنلاین برید به سایت زیر جشنواره ها رو نمی بینید با یه اینترنت دیگه یا با فیلتر شکن برید به لینک زیر جشنواره ها رو می بینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
150 هزار تومان 101 گیگ
- 5 تا 8 صبح رایگان
سلامنقل قول:
ببخشید برای ماهایی که قدیمی هستیم هم فعالش میکنن یا نه؟چون وقتی میخوام سرویس بخرم این سرویس ها برای من که قدیمی هستم فعال نیست!
اگر بهشون بگیم برامون فعال میکنن یا این فقط برای تبلیغ برای گرفتن کاربر جدید است؟!:n13:
ویرایش:آقا ببخشید پیام قبلیتون رو خوب نخوندم!شما هم مثل من سوالتون اینه که این جشنواره فعال میشه برای قدیمی ها یا نه؟!
نقل قول:
جشنواره تمدید اگر باشه .. فعال میکنن .. اما جشنواره فروش فقط و فقط واسه مشتری های جدید هست ..
یه راه حل هم هست اینکه خط ت رو تخلیه بکنی و بعد از چند روز دوباره بری ثبت نام کنی ، اون موقع میتونی جشنواره فروش انتخاب کنی
باید اعتراض کنید بگید شاتل جشنواره گذاشته و من می خوام تخلیه کنم برم شاتل شما به مشتری های قدیمیتون بها نمیدین اصلا :n06:نقل قول:
بنظرتون امکان افزایش سرعت رو داره؟
نقل قول:
قطعا افزایش سرعت خواهد داشت .. خط تون تا 12 مگ کشش داره . به پشتیبانی فنی بگید که خط تون رو روی 12 مگ قرار بدن .. بیشتر از اون بذارن در روز های بارونی افت کیفیت و نویز خواهی داشت که نتیجه ش میشه قطع و وصلی های مکرر ..
دوستان من نت از مخابرات اصفهان دارم میخوام جمع کنم بیام پارس انلاین
کار درستی میکنم بنظرتون؟
والا اگ با قیمتای هنگفتش مشکل نداشته باشی بنظرم یهترین گزینس پارسنقل قول:
باز تحقیق کن شرکتای دیگ هم چندان ارزون نیستن!
از بچه هایی که حداقل دوسال با پارس آنلاین داشته کسی تونسته تعرفه زیر رو فعال کنه ؟ باید بهشون بگید می خوام تخلیه کنم تا فعال کنند.اینترنت پرسرعت 2Mbps
149 هزار تومان
- حجم کل 101 گیگابایت
- دوازده ماهه
یعنی چی فعال کنه؟؟؟؟نقل قول:
sent from my tapatalk
این تعرفه مربوط به کاربرهای جدید هست ولی تحت یه شرایطی دیده شده که پارس آنلاین برای کاربرهای قدیمی هم فعال کرده.نقل قول:
سلام این طرح جشنواره که تازه قراردادن 5 تا 8 صبح هم رایگانه کسی ازدوستان داره که یک مختصر درمورد سرعت دانلودش ازسرور داخلی و خارجی توضیح بده تا چه اندازه های هست بعد اینکه محدودیت هم هست روی دانلود یا که نه ممنون
سلام . من چند سالی با مخابرات داشتم چون هزینه بالا میشد و پارس آنلاین هم ی مدت بود وارد منطقه ما شده بود و قیمتشم برای مشتریهای جدید خیلی عالی بود رفتم تخلیه کردم و ب پارس آنلاین کوچ کردم (2 مگ یک ساله با حجم 65 گیگ و قیمتشم حدود 65 شده بود) نسبت ب مخابرات ی مقدار قطعی بیشتر داشت
اون اوایل بعد بهتر شد تا الان ی یکی دو ماهی میشه قعطی زیاد داره مزیت خیلی خوب مخابرات رایگان بودن نیمه شباش بود ک خیلی دانلود میکردم الان ک پارس گرفتم اصلآ نمیتونم دان کنم . بعد ی چیزی ک مطمئنم محاسبات حجم پارس با مخابرات خیلی فرق داره من دقیقآ همون اوایل متوجه شدم ک تو سیستم پارس آنلاین حجم خیلی بیشتری مصرف میشه !!!!
عارضم خدمتتون ک ب هیچ عنوان تمدید نکنید پار انلاین رو ک مفتم گرونه اما در صورتی ک مثل من حق انتخاب ندارید بهتون پیشنهاد میدم تخلیه کنید و دوباره مشترک جدیدشون بشید چون جشنواره خریدش خیلی بهتر و ارزونتر از جشنواره تمدیدشه
من دو تا خط تلفن دارم چند وقت پیش حجمم تموم شد با کلی صرفه جویی و استفاده از 10 گیگ حجم هدیه سرشماری تونستم خودم رو نگه دارم تا ی تخفیف حداقل 40% برای حجم بدن تا خرید کنم ک آخرم ندادن
دیگه خرید حجم داشت کمر شکن میشد ک رفتم نمایندگی و تا ببینم چ خبره . طرف پیشنهاد( 2 مگ . 12 گیگ یک ساله 20 تومان،5 تا 8 صبح هم رایگان) ، داد و گفت بعد چند روز پیشنهاد تخفیف ویژه حجم هم داره اونم 60% تخفیف .
دیدم همین عالیه برای اون خط تلفن دیگم ک قطع بود گرفتم (البته 2 تومن اضافه گرفت ک یادم رفت بپرسم برا چیه )
نکته جالبش اینجاست چند روزی منتظر بودم تا دیدم برام پیام اومد ک سرویس فعال شد و کد عضویت فرستاد زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پس رو بگیرم تا مودم تنظیم کنم ک طرف داد اما گفت خط رانژه شده اما غیر فعال .
منم وصل کردم دیدم راست گفته هنوز فعال فعال نشده .
آقا سرتون رو درد نیارم . زد ب سرم ی تست انجام دادم اونم این بود ک مودم رو ک برای سرویس جدیدم تنظیم کرده بودم بدون تغییر بردم دوباره رو همون خط قدیمم ک حجم تموم کرده بود نصب کردم و با کمال تعجب دیدم داره کار میکنه یعنی اینترنت سرویس جدیدم رو خط تلفن سرویس قدیمیم فعاله .
یعنی شما هر جایی ک باشید طرف تو خونش اینترنت پارس آنلاین داشته باشه میتونید مودم رو با یوزر و پس خودتاون تنظیم کنید و از اینترنت خودتون استفاده کنید . شاید این موضوع رو همه میدونستن و من تازه فهمیدم . فقط گفتم بگم شاید یکی ندونه و بدردش خورد مثل من
چقدر حرفیدم
درضمن الان پیام اومد ک 60% تخفیف فعال شده و تا 2 . 12 . 95 فعال . رفتم تو سایت دیدم درسته الان من ی 50 گیگ بخرم میشه 39400 تومان
با 12 گیگ ک خریدم اول میشه 61400 تومان و حجم کلی 62 گیگ
مثل همون سرویس قبلیم گیگی تقریبآ 1000 تومان ک البته میخوام 100 گیگ اضافه بگیرم معلوم نیست بازم تخفیف بدن یا نه
سلام سرعت دانلود شبانه شما تو تایم رایگان که 5 تا 8 صبح باشه برای این سرویس جشنواره چقدر هست ؟نقل قول:
سلام . تازه همین الان تست کردم .بین 380 تا 440 کیلو بایت
۲ تا ۷ رایگانهنقل قول:
متوجه نمیشم پستتون سوالی یا خبرینقل قول:
اگر سوال کردید ک باید بگم نه ساعت رایگان این سرویس 5 تا 8 صبح
اما اگر ب صورت خبری عنوان کردید ک بازم باید بگم اشتباه میکنید و همون ساعت رایگان 5 تا 8 صبح درسته
بنده تست هم کردم و از ساعت 07:00 تا 08:08 مودم رو روشن خاموش کردم ک تو گزارش مصرف همون ساعت دقیق بیاد ک تو همون ساعت حدود 800 مگ دانلود داشتم و با اینکه 8 دقیقه هم از ساعت 8 گذشته بود بازم حتی یک بایت هم ترافیک غیر رایگان ثبت نشد
درضمن سرعت تو زمان رایگان هم میانگین حدود 300 کیلو بایت الان
توجه ب این نکرده بودم ک سرویس مورد استفادتون متفاوتهنقل قول:
درسته جشنواره قبلی اون ساعتی ک گفتید بود
ک البته 100% رایگان نبود و حجم رایگان 2 سوم بود یعنی یک سوم دیگش از ترافیک اصلی کسر میشد
ک اصلآ جالب نبود
این سرویس جدید درسته ساعت ش کم و 3 ساعت اما 100% رایگان ک نسبت ب اون قبلی خیلی بصرفست
دوستان یه سوال داشتم ، من میخوام تغییر سرویس بدم و چون دانلود زیاد دارم ، میخوام بدونم سرویس 256 و یا 512 یک ماهه نا محدود از نظر سرعت با دانلود منیجر چطوره؟؟
نامحدود حدودا یک ماه اول سرعتش خوبه بلکه هم کمتر . چون سیستم اگر ببینه شما حجم دانلودتون از ی میزانی بالا رفته میاد سرعت رو میاره پایین و همینطور پله ای ادامه میده و تو یک ماه سرعت خیلی کند میشه . و اینکه هزینش هم خیلی بالاتر . بنظرم اگر میتونید دانلوداتون رو ب صورت آفلاین انجام بدید از همین سرویس معمولی بگیرید و از تایم رایگان 5 تا 8 صبح استفاده کنید
منظورم از دانلود آفلاین ب این صورت ک دانلوداتون رو تو صف دانلود منیجر قرار بدید و بزارید رو 5 تا 8 صبح خودش دانلود کنه تو اون ساعت
البته بعضیها در لحظه دانلود میکنن نمیتونن از این روش استفاده کنن مثل استفاده از یو تیوب یا اینستاگرام ک جز هزینه کردن و خرید نامحدود با سرعت بالا تر (ک بعدا محدودیت سرعتش جبران شه ) راه دیگه ای ندارن
تو این صفحه توضیح دادهنقل قول:
مثلا 256 تا 10 گیگ با سرعت 3 مگ دانلود میکنید بعدش محدود میشید روی سرعت 1 مگ ،تا اینکه حجم دانلودتون برسه به 16 گیگ و بعدش هم محدود میشید روی سرعت 48 کیلوبایت
512 رو هم توضیح داده
سرویس جدید بازی انلاین فقط 2 تا 7 رایگانه فرقش چیه یا کیفیت پینگ اینا هم تغییر می کنه ؟
سرویس جدید بازی انلاین فقط 2 تا 7 رایگانه فرقش چیه یا کیفیت پینگ اینا هم تغییر می کنه ؟
قصد خرید سرویس غیر حجمی 8 مگ یک ماهه با ترافیک 90 گیگ رو دارم.
تفاوت سرویس های حجمی و غیر حجمی در چیه؟ و اینکه ترافیک سرویس های غیر حجمی داخلیه یا بین المللی؟ از این بابت می پرسم چون اخر اسمش IR داره ودر نهایت ایا امکان خرید حجم اضافه در سرویس های غیر حجمی وجود داره؟
مرسی
نقل قول:
سرویس های ir شامل ترافیک داخلی هست اونم فقط از سایتایی به خصوصی که لیستشون رو میذارم براتون
30 گیگش بین المللی هست و 60 گیگ داخلی
خط رو روی همون 8 مگ میبندن و شبانه رایگان هم نداره
اگر ترافیک کم بیاد هم میتونید بخرید
من 1مگ رو داشتم،ترافیک داخلیش از 20 گیگی که به من داده بودن فقط 1.6گیگ استفاده کردم چون بیشتر مصرفم شامل سایتای داخلی خودشون نبود
دوستان من میخوام بیام پارس انلاین
سرویس جشنواره و یک ماه ترافیک با شصت درصد تخفیف
به نظرتون خوبه بیام یا نه
از شهر قم مرکز ابوذر هستم
جالبه سرویس گیم جدید گذاشته که شبانه رایگان داره، روش که کلیک می کنی می زنه این سرویس در منطقه شما قابل ارائه نمی باشد!!!!!!!! بیشتر سرویس دهنده ها شبانه رایگانشون رو برگردوندند الا این پارس آنلاین. خوب مشخصه واسه چی برگردونه داره کلی سود می کنه.....
باز هم حرکتی پیشرو از پارس آنلاین
اختتامیه جشنواره فیلم فجر رو بدون تاخیر و به صورت زنده با حجم اینترنت رایگان از تلویزیون اینترنتی آیو ببینین . امروز ساعت 19
کجاش پیشرو هست آسیاتک که کل آیو رو رایگان کرده.نقل قول:
خیلی از کاربرای آسیاتک گفتن که استفاده از آیو براشون حجم کردهنقل قول:
این رو نمی دونستم بر اساس لینک زیر گفتم:نقل قول:
- نکته: قابل ذکر است برای استفاده از این امکان حتما کاربران سرویس های حجمی آسیاتک باید گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.
- تفاده از این امکان حتما کاربران سرویس های حجمی آسیاتک باید گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.
من قبلا سرعت 2 مگ ماهی 20 گیگ داشتم که مدت قرارداد تموم شد تغییر سرویس زدم به 2 مگ ماهی 4 گیگ از 5 تا 8 رایگان.
امروز صبح زدم دانلود دیدم توی ساعت رایگان داره با سرعت حدود 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود می کنه. فکر کنم توی یک ساعت و نیم حدود 7 گیگ دانلود کرد.دستشون درد نکنه واقعا بهتر از سرویس قبلی هست.
بقیه شرکتها اکثرا تو ساعت رایگان سرعت رو کاهش میدن ولی پارس آنلاین از این بازی ها نداره توی ساعت رایگانش
من امروز زنگ زدم میخوام یک ساله 12گیگ بخرم
5تا8 رایگان
بهم گفت تو ساعت رایگان سرعت 2مگ میشه
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
من سرویس گیم گرفتم امروز دیدم خطمو از 7 مگ اوردن روی 5 مگ :n04:نقل قول:
سلام دوستان ...آیا ویدیو های که توی قسمت رسانه تصویری پارس انلاین هست مجانیه یا از حجم اینترنت کم میکنه؟ مرسی