عجب لاو بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان يكي از مراكز آموزش عالي ايران در سال 1353 واقع در بزرگترين قطب صنعتي كشور، در فاصله 20 كيلومتري شمال غربي اصفهان و شمال شرقي خمينيشهر، در دامنه كوه سيدمحمد در زميني به وسعت 23 ميليون متر مربع احداث گرديد. اين دانشگاه فعاليتهاي آموزشي خود را در سال 1356 با پذيرش حدود 800 دانشجو در برخي رشتههاي فني، مهندسي و كشاورزي آغاز نمود و اكنون با گذشت قريب 30 سال از شروع فعاليتهاي آموزشي دانشگاه اغلب رشتههاي فني و مهندسي، كشاورزي و علوم پايه را در قالب 13 دانشكده در بردارد.
خداييش يكي بياد بگه:آخه چه ربطي داشت اين موضوع؟نقل قول:
نقل قول:
منم موندم!
راستی من امروز دیدم مغازه ها باز بود. انقلاب و نظر و مجتمع پارک و کوثر هم باز بودن. دروازه دولت هم با شهدا باز بود. حتما همشون بازن دیگه! :31::27:
ههه من تازه اینجا فهمیدم چه خبره شایدم هنوز نفهمیدم ولی خودمو به عنوان یه اصفهانی که کل زندگیشو بالا شهر بوده اما خونشون پائین شهره معرفی میکنم
بعد از قرنی یکی یه مطلب گذاشت حالا همه اعتراض کنین . خوب ؟نقل قول:
خداييش يكي بياد بگه:آخه چه ربطي داشت اين موضوع؟
بچه ها ی دانشگاه شهید اشرفی اینجا کسی عضو نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااا شما اونجا درس ميخونيدنقل قول:
ترم چند ؟
چه رشته اي؟
ربطش اینه که از شهر و دانشگاه شهرتون تعریف کرد(اطلاعات داد)نقل قول:
خداييش يكي بياد بگه:آخه چه ربطي داشت اين موضوع؟
(هالا من اطلاعات میخام)دکتر پوست خوب مخصوصا برای جوش صورت کی چی سراغ داره
مریم ملکی ، مجتمع پارکنقل قول:
از اطلاعات دم در آدرس دقیق بگیر
کارش درسته
ممنون کسی چیزی دیگه یراغ ندارهنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:اولا بگم اگه فکر مهناز جمال به مغرت خطور کرد تندی پاکش کن. :2:نقل قول:
مقدادی تو آمادگاه خوبه. شمارشو فکر کنم 118 داره.
اسیلیان هم خوبه. نمیدونم کجاس.
آقایان و خانمها با سلام
اگر امکانش هست یک آژانس هواپیمایی خوب و مطمئن برای تور انگلیس
معرفی کنید
آیا کسی آشنایی چیزی دارد من را راهنمایی کند
در ضمن اگر هزینه ها را سی می داند بگویید
با تشکر
ببخشيد مي خواستم بپرسم قيمت گوشي توي اصفهان چقدر با بازار تهران تفاوت داره .با تشكر
4 سال پيش گوشي كه من گرفتم از تهران 170 بود تو اصفهان ميدادن 190نقل قول:
الانو نمي دونم
جالبه هر ماه يكي مياد ادرس دكتر پوست تو اصفهان رو مي پرسهنقل قول:
تو اين تاپيك شايد 4 - 5 بار اين سوال پرسيده شده
همش شده تكراري ي ي ي:27:
ماشالله آب اصفهانم کثیف! همه بیماری پوستی میگیرن دیگه!
آقایان و خانمها با سلام
اگر امکانش هست یک آژانس هواپیمایی خوب و مطمئن برای تور انگلیس
معرفی کنید
آیا کسی آشنایی چیزی دارد من را راهنمایی کند
در ضمن اگر هزینه ها را سی می داند بگویید
با تشکر
انگلیس که تور نداره ، تور اروپا هست
نقل قول:
انگلیس که تور نداره ، تور اروپا هست
چرا عزیز داره
اب اصفهان مگه جز گچ بازم چيزي قاطي داره :31:نقل قول:
هوا بيشتر تاثير داره تو ناراحتي پوستي عزيز
حالا ناراحت نشو
اب و هوا ....
خوب اگه داره برو دیگه چرا میپرسی !نقل قول:
از قديم گفتن كار از محكم كاري عيب نمي كنه برادر مجيد:31:نقل قول:
از قدیم خیلی چیزا گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا ناراحت واسه چی!! : دینقل قول:
خب هردو! اما آب رو میدونم بیشتر از کچ داشتن کثیفه!
منظورت از بيشتر چيه؟مگه مي دوني ديگه چه چيزايي داره؟:18:نقل قول:
میگن گل و لای و اینا هم داره. تازه یه سری میگفتن بوی جلبک و نفت هم میده!نقل قول:
نمیدونم والله اما از هرجایی شنیدم مطمئن گفتن که بیشتر از گچ چیز توش داره!
اون نفتي كه ميگين دورش گذشتنقل قول:
يعني واقعا اينايي كه ميگين تو اب هست
اقا لابد اين بيماري ام اس از همين ناشي ميشه:31:
اتفاقا هنوز نفت هست اگه شما برین طرفا باغ بهادران می بینید که هنوز بستر رودخانه سیاهه!!نقل قول:
طبق شنیده ها تا 5 سال این نفت از بین نمیره
ولی در کل آب اصفهان زیاد جالب نیست مخصوصا شمال شهر بازم جنوب شهر آب کوهرنگه
تو تهران شمال شهر بهتره تو اصفهان جنوبش.نقل قول:
نه بابا تازه بخواي بدوني آبي كه براي جنوب شهر مياد نيتراتش بيشتره
(نيترات عامل 80٪ سرطانهاست+تحقيقات ثابت كرده يكي از عوامل موثر بر MS نيترات هستش.)
اونم به خاطر اينكه از طرف كارخانه هاي صنعتي استان مياد.:2:
اين جريان ام اس رو كه راس نمي گيننقل قول:
اخه من همين جوري يه چيزي پروندم:31:
واقعا!! يعني به خاطر اب ميتونه باشه؟
سلام دوستان همشهری
کسی کانورتر wma و wav به mp3 سراغ نداره؟
مرسی
jetaudio خیلی خوبهنقل قول:
عزیزم jet audio ی من این قابلیت رو نداره!نقل قول:
اگه یه برنامه ی کم حجم و کارا UP کنین ممنون میشم.
jetaudio شما اختصاصی ساخته شده ؟ !!
یا خیلی قدیمیه ؟
wma to mp3 هست
خب یکی از دلایلش همینه دیگه!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اینم منبع خبر:نقل قول:
[PHP] http://animal.persianblog.ir/post/201/ [/PHP]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آمارها حدود 40 هزارنفر در کشور به بیماری ام .اس (مولتیپل اسکلروزیس ) مبتلا هستند که از این تعداد حدود سه تا چهار هزار نفر در استان اصفهان زندگی می کنند و بر این اساس و بخاطر تعداد بالای مبتلایان به اصفهان لقب "پایتخت ام اس" داده اند !
طی دو سه سال گذشته که نسبت به این بیماری حساس شده ام و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این بیماری را در استان اصفهان پیگیری می کنم هر کجا که صحبت از این بیماری می شود مسئولان بهداشتی و درمانی استان می گویند : "تا کنون آزمایش مشخصی در مورد عوامل ایجاد این بیماری انجام نشده است و این بیماری نا مشخص است ". در مقابل پزشکان متخصص و طرفداران محیط زیست ادعا می کنند که میزان بالای مبتلایان به ام اس در اصفهان بی ارتباط با آلودگیهای ایجاد شده توسط صنایعی مانند ذوب آهن ، سیمان سپاهان و فولاد مبارکه نیست.
دکتر اعتمادی فر ، رئیس انجمن ام اس استان اصفهان در این خصوص به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گوید : "هرچند که علت اصلی این بیماری هنوز مشخص نشده است ، اما شواهد نشان میدهد آلودگیهای محیطی ، صنعتی ، عفونتهای ویروسی و نیز اختلالات ژنتیکی از علل بروز این بیماری که این استان در تمامی عللهای عنوان شدهحرف اول رامی زند ، میباشد. "وی افزود : "بیماری ام اس در مناطق صنعتی ، حاشیه زاینده رود ، مبارکه ، زرین شهر، نجف آباد و اصفهان بیش از هر نقطه دیگر از جمله سردسیر گزارش شده است. "
متاسفانه مسئولان بهداشتی و درمانی استان بجای یافتن علل شیوع گسترده بیماری ام اس در اصفهان با بیان این مسئله که تا کنون دلیل ام اس نا شناخته مانده سعی در پاک کردن صورت مسئله دارند ، البته در این میان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پا را فراتر گذاشته و اساساً وجود این تعداد بیمار را تکذیب می کنند.
چند ماه پیش شایع شده بود که برنج یکی از مناطق اصفهان که برنج بسیار خوبی دارد و البته در مجاورت صنایع بوده و از طرفی بیشترین آمار مبتلایان در منطقه را دارد یکی از دلایل ایجاد بیماری ام اس است این مسئله با اعتراضات گسترده کشاورزان و تجمع جلوی ادارات دولتی همراه شد و نهایتاً در این هفته روزنامه های استانی تیتر یک خود را به پاک بودن این برنج اختصاص دادند و به این ترتیب پرونده یکی دیگر از متهمان شیوع ام اس در اصفهان مختومه اعلام شد.
هر وقت انگشت اتهام به سوی آلودگی آب ، خاک ، هوا ، محصولات کشاورزی و ... می رود ، مسئولان محترم به بهانه نا شناخته بودن عوامل ایجاد این بیماری سعی در تکذیب شواهد موجود دارند و با توجه به این شرایط در حال حاضر پل خواجو و منارجنبان به عنوان جدی ترین مظنونان شیوع این بیماری در استان مورد توجه هستند . جا دارد مسئولان محترم با احداث مترو از زیر این بناها آنها را از بین برده و موجبات سلامت هر چه بیشتر شهروندان را فراهم نمایند.
جیگرنقل قول:
ورژنش اینه 7.0.5.3040basic حالا ببین میشه یا بز :46:
احتیاج فوری دارم رفقا .
فکر کنم اینجا درخواست بدی فوری بهت بگن
امیدوارم !کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
ببین این به دردت می خورهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=270276