سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟
Printable View
سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟
سلام
کسی تا حالا پنل st30 ایش مشکل داشته؟
من الان رفتم از فروشگاه پاناسونیک سر طالقانی بخرم، میگه از هر 10 تا st30 که داشتیم، 8 تاش خراب بوده. برا همین همش رو مرجوع کردیم!!
البته ظاهرا st30 نایاب شده و بانیان هم گذاشته تا قیمت ها افزایش پیدا کنه، بعد st30 رو دوباره بده تو بازار. یک فروشگاهه هم بود که میگفت ما 1900 میدیم تو جمهوری.
احتمالا اینم چون نداشته، اینطوری گفته.
حالا کسی خبر داره؟
دوستان الام مدل 42 اینچی vt30 پیدا میشه ؟ قیمتش حدود چقدره و از کجا میشه گیر آوردش .
ممنون .
سلام
بله من دیروز جمهوری بورم st30 به وفور پیدا میشه قبمت از 1800 تا 1900 . vt30 هم بود که قیمت نکردم ..
دوستان کسی نمی دونه که جواب بده
سلام دوستان.خواهشا راهنماییم کنید.آقا قسمت شده یکی از دوستان دارن میرن بانه.منم 800جوریدم میخوام ببینم با این پول چی میشه خرید اونجا؟
42vt20 چقدر هست؟
یا مثلا 42v20؟
خدا خیرتون بده فقط 1مدلی بگید موجود باشه.
چون اگه گیرم نیاد مجبورم برم سراغ 32ex720
فقط زودتر کمک کنید.قربانتان.
.
شما مطمئنین؟ تا قبل از انفجار ارزی 2310000 بود.البته من تو فکر خریدش نیستم از روی عادت میام توی این تاپیک!نقل قول:
شما قیمت 50 اینچ عرض می کنید اون دوستمون 42.نقل قول:
خب ، بالاخره دوره ی آب بندی دستگاهم تموم شد :8:، لطفا دوستان من رو برای خرید یک بلو ری 3d خوب ، راهنمایی کنند ؛ درضمن خود نمایندگی پانا گفت تا 2 یا 3 هفته دیگه چند مدل به دستشون می رسه که قیمتش از 600000 ت به بالا خواهد بود ، با این وصف توصیه شما چیست ؟
درود بردوستان گلم که این تلویزیون رو بهم پیشنهاد دادن
آقایون خانوما همه دستا بالا..........
من که میخواستم بدون گارانتی بگیرم دیروز دلمو زدم به دریا و رفتم 1پلاسما 42vt30 از نمایندگی گرفتم که خوشبختانه کارت هدیه 300تومنی بردم و اینجوری از بدون گارانتی بیشتر به نفعم شد و به همه پیشنهاد میکنم شانس خودشونو آزمایش کنن و از نمایندگی بخرن........
قرارشد شنبه بیان واسه نصب.
سپاس از بر وبچ پرتلاش این فروم:11:
مگه 42vt30 با گرگانتی هم موجود هست ؟ بانیان دیگه ؟ اونوقت چه قیمتی میده ؟
آقا الان st30 ما رو هم آوردن
یعنی کفم بریییییییییده هااااااااا
خیلی عالیه
آقا نکاتی که باید این اول کار رعایت کنم رو بفرمایید
و اگر تنظیمی لازم هست بگید
ممنون میشم
در مورد ساپورت نرم افزاری سری R و ارائه Firmware و آپدیت اون که طبق گفته بعضی از دوستان برای ایران آپدیتی ارائه نمیشه جهت اطمینان و آگاهی خودم به پشتیبانیه پاناسونیک در منطقه ایمیل زدم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و مدتی ازین قضیه میگذره اما هیچ پاسخی نگرفتم :41:
یادمه مدتی قبل در مورد Xbox به مشکلی برخوردم و به بخش فنی ماکروسافت ایمیل زدم و به یه روز نکشید جواب دادن و اینقدر عذر خواهی کردن بابت مشکل ایجاد شده و کلی پیگیر کار شدن ...منی که از ایران بودم و در اینجا 95% بروبچ کپی باز هستند(از جمله خودم) و اونهاهم این قضیه رو میدونند.
خلاصه امیدوارم پشتیبانیه پانا اینجور که بنظر میاد نباشه.
آقا این میتونه روی usb تلویزیون رو ضبط کنه؟
42vt30 رو از 2300 تا 2400 میفروشن.نقل قول:
ديروز vt30 50 گرفتم دارم تست ميكنم تو كانالهاي hd عالي كانالهاي sd يكسري خوبن يكسري معمولي كه به پاي CRT34 p800 panasonic نميرسه البته شايد به خاطر سايز بزرگ tv و رزولوشن پايين كانالهاي sd باشه ولي اينكه مات باشه يا صدا فن tv من مشكلي ندارم البته زاويه ديدش از بالا بهش نگاه كني زياد جالب نيست كه يخورده واسم عجيبه چون ال اي دي ديدم كه از اين بهتر بود در مورد ٣d جالب بود ولي بيشتر از ٢ ٣ دقيقه نگاه ميكنم چشمم درد ميگيره الان گزاشتمش رو حالت نرمال لطف ميكنيد بهترين حالت تصوير و بايد واقعا اين كه ميگن ١٠٠ ساعت اول ... بايد انجام داد يا لازم نيست مرسي
والا من 100 ساعت اول رو که بچه ها میگن رعایت نکردم الان 1 هفتست تی وی رو گرفتم حالتهای مختلف امتحان کردم بهترین حالت به نظر من تا الان اینه:نقل قول:
مد: عادی
کنتراست: 75
نور:0
رنگ: 50
وضوح:100
حالت صرفه جویی: روشن
فایلهای mkv , mpeg رو با کیفیت بی نظیر پخش میکنه من واقعا راضیم از کیفیت و کمیتش.
سلام. منظورتون از کمیتش چیه؟نقل قول:
از لحاظ امکانات ونجهیزاتنقل قول:
دوستان نمایندگی ها دیگه v20 ندارن؟اینچش مهم نیست.اگه هست کجا و حدود قیمتش.
سپاسگذارم.
من که این همه صبر کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که متظر این ces بمونم شاید چیز خیلی شاخی معرفی شد که از گررفتن vt30 پشیمون بشم .
با سلامنقل قول:
نمایندگی مرکزی پاناسونیک در غرب تهران واقع در خیابان ستارخان نرسیده به پل تاج این مدل را موجود دارد اما از قیمت فعلی آن اطلاعی ندارم. در نیمه اول سال که قیمتی حدود 1.720 تا 1.760 برای سایز 42 اینچ داشت.
ces چي هست حالا ؟نقل قول:
آخرین قیمت 50 vt30 در اصفهان 3350000 .امروز برادرم رفت برای برادر خانمش تی وی بگیره صاحب مغازه گفت 3350000 چون چکی میخواست خرید کنه گفت باید دو روز هم صبر کنی .این قیمت بدونه سودیه که رو چک میکشه.
منتظره قیمتهای نجومی هم باش با توجه به بی ارزش شدن ریال:10:نقل قول:
چه میشه کرد دوست عزیز ....نقل قول:
منتظره قیمتهای نجومی هم باش با توجه به بی ارزش شدن ریال
یه نمایشگاه هست که هر ساله تمام شرکت ها جدیدترین فناوری هاشون رو تو اون نشون میدند . طبق معمول شرکت های ساخت tv هم همیشه تو ces مدل های اون سالشون رو معرفی می کنند ...نقل قول:
ces چي هست حالا ؟
ces امسال حدود 2 روز دیگه شروع میشه . همین vt30 هم پارسال تو ces معرفی شد ...
فقط بدیش این هست که مدلایی که امسال معرفی می شه سال دیگه این موقع بدستمون می رسه :31:نقل قول:
اون وقت باید صبر کرد برا ces سال دیگه :20:
و بعدش هم : این داستان همچنان ادامه دارد :19:
(البته فکر کنم فکر کنم مدل های سونی تقریبا زودتر از مدلای دیگه وارد می شه)
آره خوب ... حقیقتش من بیشتر برای همون سال دیگه هم میخوام ... الان اتاقم با داداشم مشترک هست :دی . یه پنل 40-50 اینچی میخوام برای اتاق خواب آیندم :دی (حدودا یه سال دیگه اتاق میشه مال خودم :دی)
تو سالن یه lg lx9500 داریم که vt30 تفاوتش با vt30 اونقدرها هم محسوس نیست . برای همین میگم سال دیگه بگیرم تا تفاوت بیشتر باشه ...
زیاد به سال آیندهم مطمئن نباش که وارد بشه.:8:[COLOR="Silver"]نقل قول:
6-7 ماه بعد از معرفی وارد میشه ... من خهودم چند وقته دنبال tv بودم . مخصوصا ما که بندرعباس هستیم خیلی از مدل ها رو چند ماه زود تر هم بهشون دسترسی داریم .
تو این چند هفته خیلی اتفاقا افتاده وخیلیاشم تو چند ماه آینده میفته .هنوز هیچی نشده بازار ریخته بهم.باید تا سال آینده دعای نزول قیمت دولار وتحریم نشدن از طرف دوبی بخونی. فکر نکنم دیگه به این راحتی بتونیم جنس به روز بخریم.نقل قول:
تهش اینه میری دبی میخری میاری بندر ! البته خوب با این افت ارزش ریال احتمالا با قیمت 2 برابر !!!!!!!!
خواستی ادامه بدی این بحث و بیا تو پروفایلم . اینجا ریگه داره از بحث خارج میشه آخه ....
پونل جان سلام. خوبی؟
آقا این سایت biohemmet.se که شما ویدئوهاش رو میگرفتی به جز اون دایناسوره و موج سواریه کدوماش رو دیدی خوب بوده؟
------------------------------
از دوستان کسی سه بعدی frame sequential سراغ نداره دمویی چیزی؟
دوست عزیز
اینواز سایته biohemmet.se دانلود کردم خیلی جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من با VT30 از روی Flash چند تا فیلم با فرمت MKV پخش کردم اما هر چی با کنترل دستگاه ور رفتم نفهمیدم که زیرنویس ها رو چطور بیارم .
آیا VT30 زیرنویس رو هم ساپورت میکنه ؟ اگر جواب مثبته با چه فرمتی ؟
عجب تو که تا همین چندتا پست قبلت میگفتی خنده داره کسی بگه براقیت تصویر پلاسما به ال ای دی میرسه حالا تبلیغ سامسونگ که شد امکان پذیر شد.نقل قول:
میدونستی آدم متعصب یا کوره یا کر یا هر دو؟(البته جسارت نشه منظورم شما نیستید)نقل قول:
بنده فن هیچ برندی نیستم
اگه فن سامسونگ بودم VT30 نمیخریدم
این بحث های خاله زنکیم بهتره تمومش کنید لطفا
4تا مطلب بنویس من و دیگران یه چیزی یاد بگیریم
در ضمن اگه فکر کردی این تاپیک واسه اینه که بیای بگی اوفففففففف VT30 طوفان میکنه 4 تا دیگه هم برات دست بزنن اشتباه میکنی و اگه واقعا این تاپیک برای این هست ناظر محترم بگه من دیگه اینجا پست نمیذارم
این تاپیک جای گفتن نقصها و همچنین نقاط مثبت این دو محصول پاناسونیک است ، اینکه یکی بیاد یه ایراد رو بیان کنه دیگران بهش برچسب فن بودنو و فلان رو بزنند که نشد کار! اگه من یک ایراد میگیرم شما با دلیل و مدرک قاطع بگو نه اینجوری نیست دیگه تیکه انداختن و سوتی گرفتن و ...در حد شخصیت من و شما نیست.
در پایان اگه خوب اون پست رو خونده باشی و معلومه که دنبال میکنی پستهای منو جهت گرفتن سوتی یا... میبینی که توی پرانتز نوشتم نور مغازه کم بود و معلوم نبود مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده یا نه.
و در کل چیزیکه دیدم رو گفتم چون تعصب ندارم. شماهم بهتره روی پاناسونیک یا بقول دوستدارانش پانا تعصب نداشته باشی چون هیچ برندی پرفکت نیست.
یا علی.
ال ای دی VIERA TH-L42E3K پاناسونیک هیچکدوم از دوستان دارن یا نه اگر میدونین کانال دیجیتال رو چطور میشه جستجو نمود ممنون میشم توضیح بدین
آخرین خبر از vt30 من:
من هارداکسترنالم رو فرمت ntfs کردم همه فایلا mkv رو خوند.چرا میگین هارد باید fat باشه؟
چطوری پس اون موقع با لحن مسخره میگفتی تو فکر کن همچین چیزی باشه!؟ حالا یه دفعه یاد تجربت افتادی!؟نقل قول: