شما دیگه لبخند نزنید ... اگه شعور داشته باشه چندبار که دید جدی هستین حساب میاد دستشنقل قول:
Printable View
شما دیگه لبخند نزنید ... اگه شعور داشته باشه چندبار که دید جدی هستین حساب میاد دستشنقل قول:
بیایید تا با کوچک تر کردن و تحقیر دیگران در جمع ، مخصوصا کسانی که یه عیب ذاتی دارن مثلا خیلی دستپاچه هستن ، وسواسی ان ، یا حواس پرتی adhd دارند ؛ به مخ زنی نپردازیم . کسی که به نظر شما مکن است **خل یاشد ممکنه 1000 تا مشکل و درگیری تو زندگی داشته باشه و یه روزی از شما هم آدم تر بوده . دو روز دنیا و قیافه نکبت بعضی دختر های ایرانی ارزش این رو نداره که شما برادر دینی خود را اسکل کنید در جمع و ضایع. دختر ها به هر گ**زی میخندند نشانه هوش شما نیست ! پس فردا با یکی از همونا ازدواج میکنی بچه دار میشی وقتی بچت تو دست و پات میپیچه اون وقت منم که به تو باید بگم **خل !
ادب را بیایید از ادبیات غنی شاهنامه و ادب غنی تر پارسی یاد بگیریم ، نه دوست معاملات املاکی مون که هیوندا آذری داره
و نه نقال و مداح
با لحن محکم چند بار پشت سر هم بگو بی تربیت. و حرف "ت" اول رو خیلی مشدد تلفظ کن. همین. اگه باز هم تکرار کردنقل قول:
یه بار فقط یه بای به بابای اون گیر بده. هر چی گفت عین همونو به خودش برگردون اما اینبار " بابای تو" رو جایگزین کن. همین
کاملا درسته. خودم به شخصه خیلی به "کارما" اعتقاد دارم. دل بشکنی یکی پیدا میشه که دل خودت رو بشکنه. سرزنش کنی یکی پیدا میشه تو رو سرزنش کنی. روزگار همچین پوزت رو بزنه که خودت بمونی از کجا خوردی. خلاصه همین دنیا دار مکافاته.نقل قول:
نقل قول:
بله "کارما" صد در صد وجود داره و اسم دیگرش همون "تقدیر" هست که خودمون تو ایران بهش اعتقاد داریم . شما که به کارما اعتقاد داری حتما اون ضرب المثل امریکایی - انگلیسی رو هم شنیدید که میگه کارما مثل یک زن بدکاره میمونه و و قتی سراغت بیاد خوب خدمتت میرسه (مگه اینکه شما خودت *** باز باشید و برعکس این امر رخ بده) و معادل اون هم همین ضرب المثل خودمون هست که میگه کوه به کوه نمیرسه و لی آدم به آدم چرا
بیایید در سفر به خارج از کشور ، چه تور های ارزون کشورهای نزدیک و همسایه باشه و چه کشور های دورتر اروپای غربی و امریکای شمالی و بعضا حتی کشورهایی مثل برزیل و جاهایی مثل افریقا و روسیه که بعضی اسکل های حکومتی میروند ... ،
از زرنگ بازی سر یه قرون دو زار که فقط دهن به دهن میشه و همه ایرانی ها را یکسان بدنام میکنه و خشک و تر و نهایتا تهرانی و شهرستانی و شمالی و جنوبی رو با هم اس میکنه پرهیز کنیم .. شما دوست عزیز بی شعور که به مامور پاسپورت زن متلک میپرونی این سفید پوست ها کند ذهن هستن ولی وقتی یه کاری رو شروع میکنن یه نفر رو تحریم میکنن دیگه تمومی نداره ! پس دوده ش میره تو چشم یکی مثل من که نفر پشت سری تو بودم تو صف پاسپورت الاغ عوضی دانشگاهی که میری تو صف ارز دولتی برای 400 تومن کمتر خود رذل تو میگم
بیایید برای هم وطن هامون حرف در نیاریم برای جلب توجه دخترای غیر ایرانی ، روی این صحبتم مخصوصا با به اصطلاح "اقلیت" ها (اکثریت های ) قومی غرب و شمال غرب کشور هست که خودشون رو تافته جدا بافته میدونن
و به خودشون ماماناشون این حق رو دادن از کرگی که هر زری میخوان درباره بقیه ایرانی ها بزنن ، تروریست کلاش فروش مزدور اسرائیل
این همه رو گفتی که بگی مزدور اسرائیلی؟نقل قول:
کم مونده از شما روشن فکری یاد بگیریم.
فقط از یه ایرانی این الفاظ قابل شنیدنه. چه جایی هم پیام دادی. "آداب و معاشرت"
خوب ایرانی هستی دیگه. جمع بستن نمیخواد. خودت جمعی..!
درود دوست عزیزنقل قول:
شما دو پست در یک صفحه ارسال کردید و در هر دو پست به شکل های مختلف به دیگران (هر چند خوب یا بد) توهین کردید! فکر کنم اسم این تاپیک آداب معاشرت باشه! پس باید ادب و نزاکت در ارتباط با دیگران را از همینجا شروع کنیم...
در ضمن هر نوع بی ادبی و توهین قابل چشم پوشی باشه توهین به اقوام هم وطن اصلا قابل گذشت نیست...
از شما خواهش میکنم بیشتر در ادبیاتتون دقت کنید.
نقل قول:
دوست گرامی مهرداد
حس وطن پرستی چیز خوبی ه ولی تعقل همیشه بهتره .. بعضی از هم وطنان ما به اندازه غاز شعور ندارند و بدتر از هر خارجی به جون هم وطنان شون میفتن شاید شما تو زندگی هنوز به این موضوع نرسیده باشید من هم نمیدونم شما از کدام قومیت هستید ولی وطن پرستی زیادش میشه مثل شبکه های لس آنجلسی
من رفتم گرجستان ، تو فرودگاه که رسیدیم .. طرف که مثلا دانشجوی نمیدونم امیر کبیر بود یا شریف ! به مامور پاسپورت زن متلک پروند بعد دودش رفت تو چشم من که نفر پشت سریش بودم . من باید سرمو بندازم پایین خجالت بکشم که بعضی هم وطنان ما ننشون آداب نزاکت یادشون نداده
یا اون بابایی که مال ه فلان قومیت و ملیت خاص هست و پاش به خارج از کشور باز میشه فکر میکنه رسیده به وطن اصلیش ! باید یه چیزی بار امثال من که ایرانی استاندارد هستیم بکنه ، اینا خودشون تو ایران اکثریت هستند و امثال من دارن تقاص وجود نحس اونا رو میدن .. حق من این نیست
در دین مبین اسلام هم تاکید شده اول نصیحت کنید بعد گذشت بعد اگه طرف اصرار بر ظلم کرد بزنید *** **** ********
خوب ممکنه شما تجربه های ناخوشایندی از یک سری از افراد داشته باشید ولی منظور من این است که نباید رفتار یا افکار اشتباه یک گروه را به همه منطقه ، قوم یا حتی برادران و دوستان نزدیک ایشان نسبت داد...نقل قول:
برای خود من بارها پیش آمده که مورد توهین و حتی نژادپرستی عده ای کوته فکر قرار گرفتم ولی هیچگاه به خودم اجازه ندادم به قوم یا شهر یا... آن اشخاص اهانتی بکنم چون در همه جوامع انواع عقاید با سطوح فکری متفاوت وجود دارد و هیچگاه نمیتوان رفتار و عقاید عده ای را مبنای قضاوتی برای یک قوم یا ملیت قرار داد.
سلام دوسان
به کسی که تازه از خواب بیدار شده چه چیزایی میشه گفت؟
عافیت باشه؟ یا...
من شنیدم میگن ساعت خواب؟ با حالت سوالینقل قول:
نه دوست عزیز. مثلاً تصور کن کسی عطسه کنه، شما بش میگی عافیت باشه. حالا کسی که تازه از خواب بیدار میشه رو چی باید بهش گفت؟نقل قول:
- : کجا بودی؟
+ :خواب بودم. تازه بیدار شدم.
- : (اینجا طرف من باب احترام یا حالا هرچی، یه جوابی میده)
هيچي نگي بهتر
فقط ي خسته نباشيد يكم هم جنبه طنز داشته باشه كافي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
ما به کسی که از خواب بیدار شده سلام میکنیم یعنی میگیم سلام . اگر صبح هست سلام صبح بخیر . اگر مهمون و اینهاست, یک خوب خوابیدین ؟ هم میگیم
اما کسی که بیش از حد خوابیده و میخوایم بهش بگیم چقدر میخوابی ,بهش میگیم یا الله , ساعت خواب , کسر خواب داشتی ؟ وقت کردی یه کم بخواب , خسته شدی بیدار شدی ؟ یا از گشنگی و تشنگی بیدار شدی ؟
به جای صبح بخیر هم بهش میگیم لنگ ظهر بخیر
:20:
سلام
یه دختر خانم (هم دانشگاهی)چند وقتیه که از من خوشش میاد و هی پیغام تو تلگرام و شبکه های اجتماعی دیگه میده و همش میخواد صبحبت کنه
منم به خاطر احترام جوابش رو میدم و صحبت میکنم باهاش ولی نمیخوام رابطه ایی از نظر احساسی برقرار بشه ولی فک کنم اون دنبال همچین چیزی هست
چطوری بهش بفهمونم که من نمیخوام وارد همچنین رابطه ایی بشم که ناراحت نشه
اگر سوال جوابش عادی هست همینطوری ادامه بدید مثل یه دوستنقل قول:
سعی کنید قبح دختر و پسر و جنس مخالف رو بشکنید انگار یه دوست مثل دوست پسراتون
اون موقع اصلا فکرش رو نمیکند
ولی اگر مباحثی که مطرح میکنند واقعا در جهتی است که خوشتان نمیاد خیلی محل نزاری
عادی باشید
اتفاقا چون مباحث در مرود عشق و عاشقی مطرح میکنه این سوال رو پرسیدمنقل قول:
راستشو بخواید هم خودمم از این کارا خوشم نمیاد
در وواقع میخوام بپیچونمش ولی خوب چون همکاسیمه و به قول معروف چشممون تو چشم همِ نمیخوام اینکار با ناراحتی باشه
سلام، روشی که برای خودم موثر بود رو میگم به احتمال بسیار برای شما هم جواب میدهنقل قول:
پیام که داد فورا جواب ندید ... بذارید یکی دو ساعت بعد و خیلی خشک و البته محترمانه جواب بدید ... در حد چند کلمه طوری که بفهمه شما مایل به ادامه رابطه پیامکی نیستین ... چند روز که اینکار رو بکنید به احتمال بسیار میفهمه و بی خیال میشه ... سعی کنید حتی سوالات عادی ازش نپرسید، فقط جواب بدید، سرد وخشک و محترمانه در حد نیاز
میتونم بپرسم مثلا چی مینویسن؟ شما که پالسی ندادید قبلا بهش ناخوداگاه؟نقل قول:
قبلا دخترها پسرها رو زامبی میدیدن الان خرگوش میبینن قبلا هم گفتم!
منطقی باهاش رو در رو صحبت کنید راحت. به نظر من تو همون فضایی مجازی جواب ندادن راه کار خوبی و اصلا هم بی ادبی نیست
سلامنقل قول:
اینکه یه خانم یا آقا از کسی خوشش بیاد و سعی کنه باهاش ارتباط برقرار کنه به هدفِ ازدواج و تشکیل خانواده هیچ ایرادی نداره . بالاخره اکثر مردم دنبال همسریابی یا دوست یابی هست
شما اگر تمایل به ارتباط عاطفی با ایشون ندارید کافیه خیلی رسمی برخورد کنین باهاشون یعنی از کلمات جمع استفاده کنین مثل شما , بفرمائید , سلامت باشید و غیره
لهجتون هم بدونِ احساساتِ عاطفی باشه
بعید میدونم ایشون با این کار متوجه نشند
اگر ایشون با این رفتارتون متوجه نشدند که شما تمایلی به ارتباط عاطفی ندارید باهاشون میتونین با یک پیامک بهشون این رو بگین که قصد ارتباط عاطفی ندارید . فقط همین
اما باز هم تاکید میکنم تلاشِ محترمانه ی ایشون برای به دست آوردنِ دل شما به هیچ وجه کار خلاف و غیرقانونی نیست . مثل اکثر مردم دنبال همسر آینده و یا دوست برای اهدافِ معین میگردند
سلام وقت بخیر. من از یک خانمی که همکلاسی من هست خوشم میاد و قصد دارم بهش پیشنهاد دوستی بدم ولی خوب قبلا این کارو نکردم و با آدابشم آشنایی ندارم. یکی از خصوصیات شخصیتی من اینه که اصلا دوست ندارم کسیو از خودم ناراحت کنم و ترسشو دارم که چیزی که توی ذهنم هستو نتونم بگم بهش. از طرفی هم من توی زندگیم به هر چی خواستم رسیدم (آدم پولداری نیستم در حد خودم منظورم بود) و چون نمیدونم چه جوابیو قراره بشنوم تاحالا چنین پیشنهادی ندادم بهش. نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی شخص با ادبی هم هستم و این باادب بودن متاسفانه باعث شده تا حدی خجالتی هم باشم. اینو هم بگم مثل دو تا دوست هستیم با هم توی کلاس و توی شبکه های اجتماعی هم با هم صحبت میکنیم ولی اونم در حد دوستی نه چیزی بیشتر و مورد مسائل درسو اینا... حالا موندم باید این مسئله رو حضوری بگم یا مجازی و چی باید بگم به نظرتون.
باکره ای ؟نقل قول:
ببین نباید کستقیم هیچوقت بگی باید با رفتارت این حس رو درش ایجاد کنی مستقیم بگی من دوست دارم که هیچی بگی عاشقتم هم طرف میزاره میره پشت سرش هم نگاه نمیکنه. از پیامها از حرفها سعی کن براش مثلا تو کافی شاپ دانشگاه چیزی سفارش بدی از اینکارا. دوباره تاکید میکنم اصلا با زبان هیچی نگو.
سلام.چجوری باید از کسی درخواست کار کنیم. برای شغل منظورمه.لطفا راهنمایی بکنین.منظورمه اینه چی بگم که برای منم یه شغل پیدا کنه؟خواهشن کمک کنید.
همه این کارا رو کردمنقل قول:
حتی چند روز پیش گفت میخواد بره مسافرت شمارشو داد گفت اس بده منم اصلا پیفامشو سین نکردم
مثلا از خودش میگه یا مثلا میگه من دختر قانعی هستم و زیاد چیزی نمیخوام و از اینجور حرفانقل قول:
پالس که نه
چون میدونست من دوست دختر دارم و اتفاقا دوستم دخترمم توی همون دانشگاه بود
منم چون درسم خوب بود یه پروژه واسش درست کردم البته نه فقط واسه این ، واسه بیشتر بچه ها اعم از دختر و پسر من درست کردم
درست ولی من همه این تلاشها رو انجام دادمنقل قول:
من 28 سالمه بالاخره 3تا پیرهن پاره کردم ولی این دیگه نوبره
کم کم داره روی رایطه خودمم هم تاثیر میذاره نمیدونم چیکار کنم
من اون صفتي رو كه به بنده نسبت داديد رو توهين تلقي مي كنم چرا چون من آدم خويشتن داري هستم و كساني كه در سطحم نيستن رو نميپذريم هم به دليل نبودن شأن و شخصيت خودم هم خانوادم. شما ممكنه چنين شخصيتي نداشته باشي و با همه راحت باشي بنابراين آدم نبايد هر كسي رو با خودش مقايسه كنه!نقل قول:
در ضمن ممنون از راهنماييتون اين كارا رو قبلا انجام دادم الان فكر كنم ديگه وقتشه موضوع رو بگم بهش...
سلام دوستان..
تو مغازه رو به رویی ما 4 تا دختر کار میکنند همه هم 25 الی 26 ساله...یکیشون که گارانتی میزنه با کامپیوتر خیلی خوشگله نهایت باکلاسی و خوشگلی بوی عطرش بازار رو مست میکنه ..
من دقیقا مغازه روبه رویی اینا کار میکنم..کارمند سادم...این دختر خوشگله منو خیلی تحویل میگیره...به اسم کوجیک صدا میکنه...وفتی میخواد جنس تحویل بده میگه بیا عزیزم...یه بار چند روز پیش رفتم پیشش گفتن 10 تومن خورد خدمتتون هست؟ گفت حتما مگه میشه به شما نه گفت! خلاصه خیلی دختر خوبیه...
میخواستم بدونم چشمش منو گرفته یا نه اینا فکرهای الکیه؟
آیا پتانسیل این رو داره که بهش بگم شمارتو بده؟ با نه
از نظر من، نه چشمش به شما ، و نه نظر خاصی داره، بلکه فقط یک رفتار عادی ( از دید خودش ) انجام داده که متاسفانه در ایران بخاطر این فرهنگ بسته و ضعیف ارتباط بین دو جنس مخالف، معمولا برداشت درسیتی نمیشه و تصورات اشتباهی در ذهن طرف مقابل ( شما ی نوعی ) بوجود میاد.نقل قول:
گرفتن شماره، و درخواستهای اینجوری به هیچ وجه مناسب نیست، و بهترین کار اینه که همینطور معمولی به این ارتباط ساده و دوستانه ادامه بدید و البته از خودتون سوال کنید اصلا برای چی شماره بگیرید و دنبال چی هستید؟
سلامنقل قول:
موضوع به این سادگیها نیست
1- اول باید مطمئن بشید که آیا فقط با شما اینطوری برخورد میکنند ؟ یا کلاً عادتشون همینه و با همه یا اکثر مردم اینجوری حرف میزنند ؟
2- هدفشون از این برخورد چیه ؟ فقط یک عادت یا جلبِ توجه برای هدفِ شرّ یا هدفِ خیر ؟
3- شما هدفتون از شماره گرفتن یا شماره دادن چیه ؟ لزومی نداره به ما پاسخ بدین اما به خودتون باید پاسخ بدین در حضور وجدان و عقل و انصاف
در مورد اول میتونین یکی دیگه رو بفرستین ببینین برخوردشون با اسشون چه فرقی داره با شما .
خلاصه مسئله کمی پیچیده هست و اشتباه در فهم میتونه باعث دردسرهای کوچک تا مصیبتهای خیلی بزرگ بشه
هر گردی گردو نیست . هر چی هم برق میزنه طلا نیست
ضمناً از سلام و علیک عادی درست نیست یهو بریم سر شماره گرفتن . مُقَدَّمات داره
مثلاً میشه گفت من شما رو که میبینم انرژی میگیرم . نگاهها هم اطلاعاتِ زبادی در مورد علاقمندی رد و بدل میکنه
اما نصیحتِ دوستانه:
اگر فقط دنبال معشوقه گرفتن و اینها هستین در همون جلسه های اول آشنائی این رو بهش بگین تا اگر ایشون هم همین هدف رو دارند ادامه بدین وگرنه مشکلات پیش میاد و از جوانمردی و انصاف و مردونگی هم به دوره که دل کسی رو با وعده های سرخرمن به دست بیاریم
دیگه بقیه اش با خودتونه و مسئولیت و عواقبِ خیر یا شرّش هم با خودتونه
اون خانم هنوز خامه. با چیزهایی که گفتین ادم ناپخته ای با نظر میاد. هر نوع لوندی به معنی علاقه نیست. یه سوال میپرسم خوب بهش فکر کن: اگه اون ادم رفتار سنگین و در عین حال بی اعتنایی داشت ، باز هم حاظر میشدین بهش پیشنهاد بدی؟ اصلا به خوشگلیش فکر نکن. چون اصلا مهم نیست. ایا شخصیتش درایتش ادبش اون طوری هست که شما میخواین؟ اگه جوابتون به سوال " نه " هست طرفش نرید. دوستانه و در عین حال مودبانه و با رعایت حریم و خط قرمزها به همکاری و رابطه ادامه بدین.نقل قول:
دوستان سلام
با یه نفر که با اصرار میخاد بدونه درامد شما چقدر هست چطور باید برخورد کرد وقتی نمیخوای درامدت رو بدونه؟ چه جوابی باید داد که در عین احترام درامدت رو هم نگی
به نظرم حرف دلتون رو شما بزنی بهتره (نه گفتن رو بیاموزیم) همیشه فکر نکنید که طرف ناراحت میشه.خوب اگر هم بشه برای سوال نابه جایی هست که پرسیده که بهش مربوطه نبوده.میتونید محترمانه بگید که من میزان درامد و رازهای شغلیم رو به کسی نمیتونم بگم.به نظرم نباید دو رو بود و واقیعت رو بعضی اوقات گفت.نقل قول:
حالا بماندنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
اینجور چیزها ( مقدار حقوق یا درآمد، مقدار پس انداز، هزینه های زندگی و نحوه خرج کردن و یا حتی مسائل بسیار ساده تر ) جزو زندگی خصوصی و مسائل شخصی بحساب میاد و سوال کردن در مورد این چیزها نشانه بی ادبی و نداشتن فرهنگ رفتاری مناسب هست.
نیازی نیست برای قانع کردن کسی حتما داستانی بگید و به نحوی جوابی داده باشید، فقط کافیه بگید: تمایلی به صحبت کردن در این مورد ندارم، یا: اجازه بدید این نوع موضوعات، شخصی و خصوصی باقی بمونه...
طرف اگر فهمیده باشه، متوجه خواهد شد که سوال نابجایی پرسیده و دیگه اصرار نمیکنه، و اگر اصرار کرد، بی توجهی کنید یا جواب سربالا بدید: به اندازه کافی درآمد دارم...یا: در حدی که اموراتم بگذره هست...
اینهم یکی دیگه از معضلات اجتماعی هست که هر کسی دو روز با آدم صحبت میکنه، روز سوم میخواد از زیر و بم و بالا پایین و هست و نیست همه چیز زندگی ما سر در بیاره.
700 هزار تومن.نقل قول:
متاسفانه جوابهای دیگر دوستان بسیار اهانت آمیزه. در فرهنگ ایرانی این جوابها بسیار توهین کننده هست.
خدایی خیلی جای چرتی زندگی میکنیم! هر روز ادم چیزایی میشنوه که برق از کله اش میپره!نقل قول:
در کل دنیا درامد پرسیده مفهومی نداره. در مملکت مریض ما هر کی میخواد در مورد زندگی خصوصی دیگران چیزی بدونه. دوست خیلی صمیمی حتی باشه نباید چنین سوالی بپرسه. فرهنگ مسخره ای داریم خدایی.نقل قول:
بماند برخی ها دوست دارند اطلاعات در هر مورد داشته باشند یا از روی سادگی یا پر رویی.
یه بار یه نفر این سوال رو پرسید از من گفتم بهش "چرا مهم هست برات"؟!
شما اگر میخوای احترام بزاری علاوه بر گفته های دوستان میتونید بگید "راضیم" . این جواب باعث میشه بدونه که منظورتون دقیقا چی هست!
سلام.نقل قول:
اتفاقا داخل چند نفر از آشنا های ما هم این فرهنگ غلط فوق العاده رواج داره و همین خیلی اذیت کننده است.
بهترین روش برای اینکه هم کدورتی پیش نیاد هم زندگی خصوصیمون آشکار نشه،
بیان کیفی در آمده. یعنی چی؟
وقتی به طرف جواب هایی مثل: " خوبه بد نیست، قابل رضایته و ... " داده بشه،
هم ناراحت نمیشه و هم متوجه میشه قصد ندارید شمار دقیق درآمد رو بگید.
چرا کسی نباید درآمد کسی رو بپرسه و چرا اون طرف نمیخواد اعلام کنه درآمدش چقدره؟ من هیچ وقت متوجه نشدم چرا آدم باید ترس داشته باشه از مشخص شدن درآمدش؟ مگه از راه غیر قانونی بدست اومده؟ تو نظام اقتصادی شفاف درآمد همه باید مشخص باشه.
اینطوری که آتو میدیم دستشون بعد هم یا واسه پول هامون نقشه میکشن :n02:نقل قول:
یا مثلا میگن فلان کس چیکار میکنه این همه حقوق میگیره خرچ چی میکنه یا مثلا هنوز زن نگرفته خاک عالم
نظام شفاف؟ اینجا که از این خبر ها نیست ؛ - هنوز فرهنگش هم نیست -
این ها رو ول کن یک نفر بدونه شما پول داری هی اذت قرض میخواد و اینا ... و مسائل این چنینی