سلام . تبلت تا 700 تومن ( آندرویدی ) چی بخرم خوبه؟
Printable View
سلام . تبلت تا 700 تومن ( آندرویدی ) چی بخرم خوبه؟
تبلت هایی که اینجا معرفی کردم، تبلت های خوبی ان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیز
به نظر شما بین دو گزینه سامسونگ نوت 8 و ایسوس 7 2013 کدوم ارجحیت داره؟
ایا مدلهایی از تبلت که گارانتی ندارن ممکنه درصد خرابیشون بیشتر باشه؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
بسته یه نیازتون هر کدوم می تونه خوب باشهنقل قول:
نوت اندازه بزرگتر قلم و رابط کاربری قوی تری داره
ایسیوس کیفیت صفحه فوق العاده و تراکم پیکسل بالایی داره
هر دو مدل هم با گارانتی وجود دارند
بهترین گارانتی نوت هماهنگ و ایسیوز هم معمولا ویستا هست
دوست عزیزم از توحه و راهنمایی شما سپاسگزارم . به نظر شما ایسوس با گارانتی ویستا به قیمت 900 تومن شک برانگیز نیست؟ چون قیمتها حدود 1200-300 هستننقل قول:
با تشکر
موفق باشید
سلام!
فرق مودل ایسوس asus fonepad 7 me372cg با مودلASUS Fonepad ME371MG در چه هستش!
سلام دوستان.
نظرتون در مورد ایسر مدل A1 810 چی هست؟
میخوام یه تبلت بگیرم خیلی هم هزینه نکنم.
برای استفاده های معمولی.
نهایت بازی هم که ممکنه انجام بدم Clash of Clans هست. :D
اما ساپورت otg خیلی مهم هست برام. این مدل ایسر باهاش کار کردم زیاد کیفیت صفحش به دلم نشست. ازونظرم ایسوس 173X هست که otg نداره.
تبلت های بالای 600 هزار تومن هم دوتا مشکل دارن: یکی اینکه از بودجم دور میشن و یکی دیگه هم اینکه نیازی به سیم کارت ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
بادرود.دوستان لطفا در مورد تبلت فراسو 717 که ظاهرا کیفیت ساخت خیلی خوبی داره وخیلی زیبا هم هست والبته قیمت مناسب اگراطلاعاتی دارند وهم چنین نظرشان را بفرمایند.سپاس
سلام دوست عزیز A1 ایسر تبلتی خوبی هست ولی تو ایران لوازم جانبیش کمه!نقل قول:
سلام اینو مطالعه کن کمک میکنه:نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم دیگه تا حالا به جواب سوالت رسیده باشی ولی به هر حال جواب میدم:
371MG پردازنده ضعیف تری داره (تک هسته ای با کلاک 1.2) 372CG دو هسته ای 1.6 البته مدل 371MG new پردازنده تک هسته ای 1.6 گیگاهرتز داره که عملکرد خیلی خوبی هم دارن این 2 پردازنده.
+ مدل 372CG دوربینش کمی بهتره (5 و 371 3.2!) و یه سری چیز های جزئی که شما خودت میتونی تو سایت هایی مثله دیجیکالا یا gsmarena و ... مقایسه کنی!
سلام بچه ها
بین دو تبلت lenove ideapad 10 s6000 و Huawei MediaPad 10 FHD کدومشون ارزش خرید دارند؟
سلام دوستان قصد خرید دو تبلت دارم که یکیش نهایتا 1میلیون و 500 باشه و دیگری نهایتا 800
انتظاراتی که ازشون دارم ایناست:
سیم کارت خور باشه
ترجیحا 4هسته ای باشه
دوربین جلو داشته باشه
سایز صفحش ترجیحا بالای 7 اینچ باشه ((البته این برای ارزونتره احتمالا کلا نمیشه))
خلاصه ممنون میشم بهترین مدل ها رو بهم معرفی کنید:11:
سلام
بین این دو سه مدل از نظر کارایی و قیمت کدوم رو پیشنهاد میدین؟ البته همشون 10 اینچن
1. نوت 2014 پی 601
2. نوت 2013 ان 8000
3.تب 3 مدل رو نمیدونم
بیشتر کار با اینترنت . پی دی اف و کمی هم بازی و فیلم و .............
همین امروز میرم دنبالش . خودم نظرم رو پی 601 ولی قیمت خیلی بالاست:n01:
سلام
بین این دو سه مدل از نظر کارایی و قیمت کدوم رو پیشنهاد میدین؟ البته همشون 10 اینچن
1. نوت 2014 پی 601
2. نوت 2013 ان 8000
3.تب 3 مدل رو نمیدونم
بیشتر کار با اینترنت . پی دی اف و کمی هم بازی و فیلم و .............
همین امروز میرم دنبالش . خودم نظرم رو پی 601 ولی قیمت خیلی بالاست:n01:
سلام به همه دوستان . یه سوالی داشتم . بهترین تبلت تت قیمت 350 تومن چی هست ؟ چون قیمت پایین هست و مدلها کمی زیاده نمیخوام مشخصاتش کم باشه که بعدا مجبور شم عوضش کنم ترجیحا سیم کارت خور . همونطور که گفتم بهترین تا 350 تومن .ممنون میشم سریع پاسخم رو بدین . منتظرم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام به من یک فبلتی معرفی کنید که کیفیت ساخت و سخت افزار خوب که بازی های اچ دی را روون اجرا کنه و باتریش خوب شارژ نگه داره تا 1300؟ کلا همه چیش خوب باشه ممنون
سلام
بین سامسونگ نت 3 وتبلت 10.1سامسونگ موندم .
1.بیشتر برای کتاب خوندن و نوشتن نت میخوامش.اینترنت هم زیاد میرم.
2.میخوام همیشه همراهم باشه.
3.فقط یکیشو میتونم بخرم.
اگر سامسونگ نت 3 بتونه کار تبلت رو از لحاظ کتاب خوندن انجام بده بیشتر تمایلم به خرید اونه.(میشه به راحتی مطالعه با نت 3 چند ساعتمطالع کرد؟)
لطفا نظر بدید.
لنوو جديد تر هست اما همه چيزش از هواوي پايين تر هست ( بويژه صفحه نمايش و دوربين )نقل قول:
مدياپد خيلي تصوير خوبي داره اما ديگه براش آندرويد نسخه جديد نيومد ( اگه بياد محصولات جديد فروششون كم ميشه )
سلام
آقایون تبلت 7 اینچی با رم دو و رزلوشن بالا 1920*1080 یا 1200*1920 به جز نکسوس7 و کیندل داریم ؟
سلام به دوستان عزیز
بهترین تبلت 8 اینچ زیر یک میلیون در بازار چی هست؟
ممنونم از راهنمایی دوستان
موفق باشید
همه منتظر mipad که با پردازنده تگرا کی وان آمیخته شده باشند!
قیمتش دوربر 700 800 900 تومن هستش!
اینم خبرش:
lg g pad بهریتن گزینه هستش البته سیم کارت نمیخوره!!نقل قول:
سلام تبلت تا 700 یا 800 چی پیشنهاد میکنید؟10 اینچی مناسب برا خوندن کتاب
نقل قول:
اگه بخواید سیم کارت خور باشه ، تو این رنج قیمت مارک معتبر نداریم
ولی اگه سیم کارت براتون مهم نباشه : ASUS MeMO Pad 10 ME102 قیمت حدود 800
سلام یذره افزایش بدجه بدین و z ultra بخریننقل قول:
[QUOSamsung Galaxy Note 3ar001;8218406]سلام
بین سامسونگ نت 3 وتبلت 10.1سامسونگ موندم .
1.بیشتر برای کتاب خوندن و نوشتن نت میخوامش.اینترنت هم زیاد میرم.
2.میخوام همیشه همراهم باشه.
3.فقط یکیشو میتونم بخرم.
اگر سامسونگ نت 3 بتونه کار تبلت رو از لحاظ کتاب خوندن انجام بده بیشتر تمایلم به خرید اونه.(میشه به راحتی مطالعه با نت 3 چند ساعتمطالع کرد؟)
لطفا نظر بدید.[/QUOTE]
سلام note 3 رو تهیه کنید
مدل Samsung Galaxy Note 3 N9005 32g
سلام نوت ان 8000 ماله سال 2012 هستنقل قول:
مدل 2014 بهتره شک نکن البته به خاطر 8 هسته ای بودنش موقع سویچ از 4 هسته به 4 هسته دیگه ممکنه هنگ کنه ولگ بزنه ممکنه
خودم مدل ان 8000 رو 1ساله دارم و ازش راضی هستم ولی 2014 جدید تره دوربین بهتری داره رزولیشن فول اچدی هست
2014 بهتره اگه مثل اس 4 هشت هسته ای داغ وهنگ نکنه
ممنوننقل قول:
کمتر از 10 اینچ که مناسب کتاب خوندن باشه چی پیشنهاد میدید؟ قیمت تا 700
من خودم تبلت نوت 10.1 دارم . دیروز بر حسب اتفاق ورژن 2014 نوت 10.1 رو در کنار ایپد ایر دیدم واقعا نوت حرفی برای گفتن نداشت .کیفیت صفحه ایپد یک چیز دیگه هست:n03:
نقل قول:
به جز اونهایی که نوشتم 8 اینچ ، بقیه 7 اینچن
غیر سیم کارت خور Asus memopad hd7 me173
acer a810 (هشت اینچ)
سیم کارت خور
Lenovo a3000
Lenovo a6000
asus hd7 me175
acer a811 (هشت اینچ)
نظر شخصی من اینه که زیر 10 اینچ خیلی برای کتاب خوندن مناسب نیست
ممکنه تبلتهای مارک متفرقه هم پیدا بشه که قیمتش از اینا مناسب تر باشه.
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم دوستان در این موارد بنده رو راهنمایی بفرمایند
1- ایا کارائی بتلت های اینول خوبه ؟ روی کاغذ که مشخصات فنی خوبی در مقابل قیمتش داره
2- در تبلت های هم رده ایا ایسوس بهتره یا هواوی؟ مثلا بین ممو پد hd7 و مدیا پد 7 هواوی.
3- واسه استفاده کردن طولانی مدت در روز ایا تبلت 8 اینچ میتونه جای یه لپ تاپ رو پرکنه؟به لحاظ فرم و اندازه ای که تبلت داره کار کردن به مدت زیاد در طول روز خسته کننده و زجرآور نمیشه؟
از راهنمایی و توجه دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلامنقل قول:
برای سوالات اول و دوم
قبل از خرید هر تبلتی ، اعم از سامسونگ و اپل و مارشال ، حتماً در موردش کامل تحقیق کنید
جاهایی که یوزرهای محصول نظراشونو مینویسن مثل دیجی کالا ، آل دیجیتال و امثال اون رو مطالعه کنید
اگه زبانتون خوبه ، جاهای انگلیسی زبان رو هم ببینید.
گاهی ما یه تصویر غلط از چیزی که میخوایم بخریم داریم ، ولی با یه جمله از یکی از یوزرهای اون محصول ، همه چی به هم میخوره
تبلتهای معروفتر ، اکثرا رو یوتوب فیلم بررسی دارن ، اگه براتون مقدوره اون فیلمها رو ببینید
با جمع بندی تصمیم بگیرید. من خودم رو تبلتهای مارک متفرقه اصلاً دید مثبتی ندارم ، ولی زیاد پیش اومده که استفاده کردن و راضی هم بودن
در نظر داشته باشید که (با توجه به کامنتها در سایتهای مختلف) متفرقه ها معمولاً آمار نارضایتی بیشتری نسبت به معروف ها دارن.
برای سوال سوم ، بستگی داره به کارکرد شما
برای مواردی مثل مرور وب مسلماً تبلت بهتره
اگه بیشتر در مورد کاربردتون توضیح بدید ، بهتر میشه نظر داد.
موفق باشید.
چرا دو تا شد پس؟
سلام خدمت دوستان عزیز !!
راستش یکی از آشنایان میخواد تبلت بخره و بودجه ای حدودا 1 تا 1.2 داره (( حداکثر 1400 -- البته در صورتی که کارایی خیلی بالاتری نسبت به 1200 داشته باشه ))
قابلیت سیم کارت خوردن داشته باشه
کارایی هم خواندن کتاب الکترونیک - استفاده زیاد از دیکشنری (( آکسفورد - لانگ و ... ))
تو همین مایه های یه تبلت خوب بگید ممنون میشم
خودش note 8 رو مدنظر داره ولی من گفتم صبر کنه تا یه مشورتی بگیرم
ممنون میشم کمک کنید !!
با عرض سلام
من می خواستم یه تبلت با قیمت ۱ ملیون تا ۱/۳۰۰ تومن بگیرم.
با اندازه ی صفحه ۸ اینچ هم راحتم وکارم هم خوندن و نوشتن متن و بازی و اینترنت هست(اینترنت با سیم کارت).باطری متوسط هم باشه خوبه.
خودم با تحقیق توی سایت ها به نظرم نوت 8.0 خوب اومد.
وحالا چند تا سوال برام به وجود اومده.ممنون میشم جواب بدین
۱-در برنامه ی s note برای تشخیص دست خط فارسی باید رام فارسی باشه؟
۲-اگه جواب سوال۱ بله هست آیا گارانتی ها تبلت با رام فارسی می فروشند؟
۳-در نظرات بعضی سایت ها با آپدیت به ورژن ۴.۲ صفحه قابلیت دو تکه شدن را از دست میداد و تازگی هم آپدیت 4.4 اومده.ایا در این آپدیت همین مشکل وجود دارد؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم از توجه و راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم
بیشتر کار بنده در زمینه کتابخوانی، مرور وب و استفاده از افیس و فتوشاپ هست.البته چون تجربه کار کردن زیاد با تبلت رو ندارم این ذهنیت واسم هست که کار کردن طولانی مدت با تبلت سخته واسه همین تا به حال لپ تاپ رو با اینکه جابجایی اون سخت تر هست و دست و پا گیرتره ولی به تبلت ترجیح دادم . خوشحال میشم نظر شما رو داشته باشم
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
دوستان یکی یه مشورتی میده !!نقل قول:
به شدت لازم دارم !!!
نقل قول:
سلام
lenove s6000 با قیمت حدود 880-920
برای استفاده فتوشاپ و آفیس روی تبلت نمیشه حساب کرد ، البته تبلتهای ویندوزی هستن ، ولی اونها هم یا گرونن ، یا نسخه های 8 اینچینقل قول:
که الان با قیمتهای حدود 1.5 وارد میشن ، برای کارهای فتوشاپ و آفیس چندان مناسب نیستن
به دو دلیل: 1 قدرت پردازشی نسبتاً پایین
2-نداشتن کیبرد و امکان اتصال فقط یک دستگاه usb
البته اگه فتوشاپو بزاریم کنار ، برای فقط مرور فایلهای آفیس میشه رو تبلتهای عادی حساب باز کرد.
من یه مدل لپتاپ ام اس آی دیدم با وزن 1.3 کیلو به قیمت 1.300که به نظرم ممکنه برای شما بد نباشه.
یعنی از نوت 8 هم بالاتره ؟؟نقل قول:
این مقایسشون هست
نوت 8 سخت افزار بهتری داره به نظر !!!
با توجه به قیمت بالاش ، برای استفاده عادی مثل کتاب خوندن ، به نظر من نوت 8 ارزش نداره
مگه اینکه فرد به هر قیمتی دنبال یه چیز بالا باشه ، یا برای بازی بخواد.