نوع سرویس: سه ماهه طرح بعثت(15گيگابايت)
[3 ماه]تاریخ انقضا اعتبار: 1392/11/23 حجم باقیمانده: 2041 MB
Printable View
نوع سرویس: سه ماهه طرح بعثت(15گيگابايت)
[3 ماه]تاریخ انقضا اعتبار: 1392/11/23 حجم باقیمانده: 2041 MB
دوست عزیز می دونم عصبانی هستی ولی لطفا تو ادبیاتی که به کار می بری بیشتر ملاحطه کننقل قول:
فعلا بعثت ساعتش تغییر نکرده ازهمون 12 هستش
امروز که رفتم اونجا ( مخابرات )
یعنی 3 ساعتــــ الاف بودم اونجا که یه نفـــر رو پیدا بکنم که بدونه دست چپ و راستش چیه.
به جاش نگرانی شون این بود که جرا بهشون صبحانه نرسیده بود و توقع داشتند نهار بهشون اضافه بدند.
اون یکی دیگه هم از موقعی که من اونجا بودم و تا زمانی که اومدم بیرون داشت با تلفن اداره با یکی از دوستاش ( تلفن شخصی ) صحبت میکرد.
خوب دیگه ازین بهتر !؟ پول نهار اون آقا. پول با تلفن حرف زدن و .... رو ما باید پرداخت کنیم.
خوب دوستان یه راهه فنی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم اینکه اگه از دوستان و اشناها کسی از این طرح هایی که شباش رایگانه داره میتونین اکانتتون رو با هم عوض کنین مثلا اگر اون دوستتتون شبانه دانلود نمیکنه یا مثلا شما میتونین یک شب با اکانتش بزارین واسه دانلود و بعد دوباره اکانت هارو عوض کنین اینم یه راهشه
ببین پولای ما رو میدزدن به چی میدن باز به خودمون میفروشن !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره کردن الان ساعات رایگان حذف می کنن چند ماه دیگه طرح های اینترنت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل وزیر محترم ارتباطات:
سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایاتمخابرات ایران:
سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایات مخابرات مشهد:
سامانه ثبت شکایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اولش باید یک کد پیگیری از سامانه مخابرات استانی گرفته باشین تا در این سازمان دوباره شکایت بشه:
فروم خود مخابرات رضوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
شماره آقای ملک جعفریان مدیر کل مخابرات خراسان.
09151150001
بمباران کنید تا پیروزی
الان طرح طلایی کم میکنه ؟
نقل قول:
اره عزیز کم می کنه
دیشب به خاطره همین 1 گیگم پرید
کاربران عزیز
لطفا از ارسال کلمات نامناسب و توهین امیز در زمان ارسال پست ها خودداری کنید ... اگر بخواهید از کلمات نامناسب استفاده کنید پستهاتون پاک خواهد شد.
همچنین از درشت نویسی های بی مورد خود داری کنید
لطفا رعایت کنید.
با تشکر
خوبه سرعتم پایینه و حجمم هم کمه و تا 19 ام بیشتر شارژ نکردم . کلا ذره ای امید داشتن توی این مملکت اشتباهه . یکی نیست بگه شما که سرعت شبانه رو کم کرده بودین عملا با حذف شبانه فرقی هم کرد ؟ فقط مشتری پرونی شد .
از این طرح هایی که گفتن شبانه داره قضیه اش چیه ؟ بعثت که دیگه نیست . اونای دیگه اصلا چی هستن . خجالت داره ادم بره اون طرح ها رو بگیره فقط واسه داشتن شبانه رایگان .
از موقعی که این تایپک درست شده بوده تا به حال که 400 صفحه رفته جلو ندیده بودم که این همه کاربر یک جا توی تاپیک باشند.
درست حرف زدن و مدارا کردن با این حروم خورها = پررو شدنو اجرایه دزدی و کلاهبرداری بیشتر
دیشب 5گیگ از من دزدیده شده!!
عملا دارن به شعوره ما توهین میکنن، هرکاری میخوان میکنن و مام فقط دست رو دست میزاریم در نتیجه اونام به این نتیجه میرسن که دزدی از این ملت بی بخار راحتو بی دردسره !
دوستانی که یه ذره تعصب دارن ، لطف کنین بیاین و یه قرار بزاریم و حضوری بریم مخابرات مرکزی ! با یه سری دزدو کلاهبردار فقط باید با دادو قال حرف زد
دوستانی که دارن الان میگن فایده نداره و بیخیال ،توجه کنن ! ، کمترین فایدش (در صورتی که تو بدترین حالت بگیم رفتن و دادو فریاد کردن واسه گرفتن حق نتیجه نمیده) اینه که بهشون ثابت
میشه با یه مشت احمقه توسری خور طرف نیستن!
من به عنوان روز و ساعت پیشنهادی ، 4شنبه ساعت 10 رو اعلام میکنم ، دوستانی که موافق هستن یا روزه دیگه مد نظرشون هست اعلام کنند ، فقط این نکترو در نظر داشته باشید که حتما باید تعدادمون زیاد باشه و با رفتن یکی دونفر نفر هیچ اتفاقی نمیفته!
برای نظم بیشتر ، دوستانی که موافق رفتن هستند ، پیغام خصوصی بدن
من که امروز ( در واقع دیروز ) رفتم. قبلا هم بارها رفتم.
ولی بازم میام
چون حق رو باید بگیریم. نگیریم پس نوش جونشون.
چهارشنبه میام ولی ساعت 12.
انشا... باقی هم بیان. لااقل حداقل 10 نفر بشیم خوبه.
ساعت 12 دیره!نقل قول:
تا وقتی همه بیان و بریمو بخوایم 2کلام حرف بزنیم میشه اذان ! و بعد همین ماله مردم خورا واسه فرار از پاسخ گویی قصده نماز خوندن میکننو گمو گور میشن !
هرچی زودتر بریم بهتره
منم با ساعت 10 موافقم چون اینجوری نمی تونن از زیره کار در برند هم زیاد تو گرما نمی مونیم
تو رو خدا فقط جواب اوپراتور مثلا ویژه رو داشته باشین بعد از اینکه پرسیدم چرا شبانه حذف شده؟!! (جواب:چون خیلی ها از سرعت ناراضی بودن ما هم بعضی شبانه ها رو برداشتیم که مشکل حل بشه)
گفتم این مخابرات بی خودی ول خرجی نمی کنه یه گیگ هدیه می دن بعد یه دفعه دانلود رایگانو حذف می کنن ده برابرشو پس می گیرن
میدونین این کارشون من رو یاده چی می ندازه :n02:نقل قول:
به جای اینکه بیان مسئله رو حل کنند (کمبود سرعت در شب) میان کلا صورت مسئله رو کلا پاک می کنند(برداشتن دانلود رایگان):n08:
کلا میشه گفت اون آقایی که این طرح ها رو میزاره خیلی گاو تشریف دارن
معلوم نیست چه طوری می خواد جواب ملت رو اون دنیا بده:n24:
سلام بچه ها من که دیشب کامپیوتر خاموش کردم دیگم نمیرم شارژ کنم . با این که یک ساله طرح طلایی دارم که 9 ماه دیگه مونده ازش دیگه صرف نمیکنه که وب گردی کنم چه برسه به دانلود .در ضمن اوایل که بعد از برداشتن طرح نامحدود 512طرح بعثت نمیدادن.الان واسه طرح بعثتی که نمیدن شبانه رایگانشو گذاشتن
این مسخره بازیا جیه 400 هزار تومن پول اینترنت دادم به هزتر بدبختی تونستم بگیرم تو (جاده سیمان)
اگه چهارشنبه ساعت 10 هستین؟؟تثبیت شده منم میام اصلا هر موقع که شد
ایمان جان شما مگه یکی ازطرح هات اشنای خانواده نبود ؟ همون طرح ارزون یک ساله؟اونم الان شبانه نداره؟نقل قول:
این دزدی عظیم رو کجا باید گزارش کرد ؟ این مخابرات خراسان هم واسه خودش شاخ شده
مگه میشه وسط قرار داد بزنن زیرش بگن دیگه نمیشه ؟
اقا کسی اینجا هست پایه باشه زنگ بزنیم بیست و سی اونجا بگیم از این خود مختاری مخابرات خراسان
یا حداقل شبکه خراسان یا بایت خراسان بلاخره اگه بتونیم به مطبوعات بکشیم خیلی بهتره
خوشبختانه اون داره:n02:نقل قول:
من کلا با طرح های مخابرات مخالفم :n05:
دیشب گذاشتم دانلود یعنی چه سرعتی از 300 پایین نمی یومد :n02:
ولی به هر حال اینا باید به قراردادی که بستن عمل کنن
فقط می خوان یک کاری کنند که ملت برند طرح هاشون رو که یک عالمه پول دادن رو عوض کنند:n03:
اینم ریز کارکرد دیشب
اتفاقا منم می خواستم همینو بگم ولی نمی دونستم شماره دارهنقل قول:
می خواستم برم سایتش که تو گوگل که سرچ کردم سایت yjc.ir را تو نتایج جستجو میاره که ماله باشگاه خبرنگاران جوان هست
ولی هر چی تو سایتش رو گشتم هیچ امکان ارتباطی بین مردم و خودشون قرار نداده
اگه شماره 20:30 رو میدونی همین جا بگو که هر کی یک همت بکنه زنگ بزنه
شاید پای آقای وزیر هم باز بشه بلکه شاید این طرح های نامحدود برگرده
اقایون چهارشنبه تثبیت شد؟؟؟؟؟ ساعت 10 صبح
نقل قول:
والا ایمان جان طرح من با این که ویژه همکاران هست دیشب سرعتم بین 1-3 کیلو بایت بیشتر نبود!
این چه وضعشه آخه؟؟؟ یعنی اینقد دزد؟؟؟
اولا: من با شرایط داشتن دانلود رایگان شبانه ثبت نام کردم، حالا این غیر قانونیه که یه دفه برش دارن
دوما: من دو روز پیش (26 مرداد) شارژ کردم اکانتمو. هیچ اطلاعیه ای توی سایت دزدنت نبود. دیشب گذاشتم رو دانلود. صبح که پا شدم دیدم شارژم تموم شده! رفتم سایت دزدنت دیدم زده قطع شده.... آخه بی شرفا! حداقل یه ماه قبلش یه اطلاعیه بزنین که همه خبر دار بشن.... والا دیگه شورشو در آوردن...جرومشون باشه
صبح زنگ زدم 2020، اپراتور میگه ما هم دیروز خبردار شدیم و کاری از دستمون برنمیاد، به روابط عمومی زنگ بزنین. زنگ زدم روابط عمومی، 5 دقیقه بهش توضیح دادم و شکایت کردم، آخرش میگه زنگ بزن به 2216. زنگ زدم 2216 میگه شماره در شبکه موجود نیس. باز زنگ زدم روابط عمومی دیدم اونم دیگه میگه شماره در شبکه موجود نیست.... خداوکیلی از زندگی ناامید میشی این چیزا رو میبینی
تورو خدا یکی جواب بده چهارشنبه تثبیت شد؟؟؟بخدا اینجوری نمیشه.400هزارتومن هزینه کردم بخاطر شبانه رایگان
شورشو در اوردن بچه ها باید کاری کنیم:n24:
من زنگ زدم گفتن تمام شبانه ها را برداشتن
درسته؟؟؟
بابا یعنی تو خارج با گوسفندا هم اینجوری رفتار نمیکنند که تو ایران با آدما رفتار میکنند!!!
من ۲ گیگ شارژ کردم همش پرید آخه این چه وضعشه؟؟؟؟
آقا یکی شماره 30 20 را گیر بیاره کسی نمیتونه بیاد به ۳0 20 که میتونه زنگ بزنه ببینن ۴۰ نفر تماس گرفتن یه کارش میکنند دیگه!!!
فقط باید یه متن از مشکلات همینجا تنظیم کنیم که هر کی زنگ میزنه تمام مشکلات را یه جور بگیر چون اگه قروقاطی بگن ممکن پیگیری نکنن!
من۴شنبه کلاس زبان دارم نمیتونم بیام :n27:
آدرسو بگو شاید بتونم یه کاریش بکنم
واقعا مسخره اس ، ما که رفتیم با هزار امید و آرزو طرح بعثت رو حذف کردیم طرح برنزی خریدیم برای دانلود رایگان اینطوری فاتحه مون خونده شد ، حتی دیشبم که مثلا رایگان نبود که باز سرهت 3 کیلوبایت و 16 کیلوبایت نهایتش بود که ... واقعا مسخره شو در آوردن من امروز زنگ بزنم فحش زیر و بالا میدم من مودب نمیتونم باشم
من دوباره زنگ زدم گفتش طرج شبانه دارن ولی فعلا مشترک جدید برای طرح های شبانه دار ثبت نام نمی کنند
باتشکر
دزدی دیگه شاخ و دم نداره،هرچی رو توجیه کنند این رو نمیتونند موقع ثبت نام و تبلیغات همش درباره رایگان شبانه زر میزنند تا مشتری جمع کنند حالا که پول رو دادیم و طرح رو گرفتیم حذفش میکنند این یعنی نقض قرار داد میشه ازشون به مراجع قانونی شکایت کرد فقط یک سوال
حدود سه سال پیش که نت شاتل داشتم توی فرم درخواست یکی از یندهاش نوشته بود سیاست تشویقی نت شبانه مادامی که براشون امکان پذیر باشه برقراره!!! یعنی اگه حذف کردیم شما حقی بابتش ندارید حال شما وقتی داشتین فرم مخابرات رو امضا میکردین همچین چیزی توش نوشته بود یا نه چون من دقت نکردم :n22:اگه اینا هم چنین بندی نوشته باشند دیگه هیچ راهی برای شکایت نداره و میگن خودتون پاش امضاش کردین:n14:
اینم از دولت جدید بجای اینکه گند کاری های قبلیا رو درست کنند گند تازه بالا آوردن برین خبر آنلاین مقایسه بین نت ایزان و افغانستان ببیننید واقعا جالبه الان دیگه نت ایران در حد سومالی و گینه بی صاحب (گینه بیسائو)هم نیست سرعت افتضاح،قیمت نجومی کیفیت آشغال، محدود و سانسور شده همشون یک طرف دزدی ها و کم فروشی های شرکت های ارائه دهنده هم نور علی نور وای که من چقدر خوشبختم:n08:
و آخرین نکته اونایی که اون چهار طرح اسنثنا رو دارند زیاد ذوق نکنند و کسانی که احتمالا به فکر طرح جدید افتادن بدونید به اینا نمیشه اطمینان کرد معلوم نیست این مدیران و مسئولین شب میخوابند فردا چه خواب تازه ای برای مردم دیدند من که کلا قطع امید کردم فقط مشکل نت نیست نه اقتصاد درسته، نه صنعت ،نه تفریح و سرگرمی داریم
بیخودی اعصابت رو خورد نکن خونت رو واسه اینا کثیف نکن حالا البته برین اعتراض کنید ولی اگه آدم نشدند راه حل نهایی اینه که دیگه از اینا سرویس نگیریم حیف پول نیست تو جیب اینا بره حتی اگه نت شبانه رو هم پس بگیرید و طرح نامحدود رو هم برگردونید با این قیمت و سرعت و سانسور محتوا عملا باز هم دزدی و کم فروشی میکنندنقل قول:
شما اگه میتونی وایمکس بگیر والبته نت ماه***واره ای هم هست ولی من الان تمام امیدم به اینترنت بالونی شرکت گوگل هست که اگه به مرحله تجاری برسه و بی نیاز به تجهیزات زمینی بزودی همگی مهمون نت پرسرعت و ارزان و آزاد گوگل هستیم:n01:
آدرس دریافت نظرات بخش وبگردی 2030:
عزیزم شما هم دلت خوشه ها مطمئنن وقتی بالون گوگل پاش به ایران برسه میگن جاسوسی و....:n27:نقل قول:
تازه اینم نگن شده با تیر کمون بالونو میندازن پایین تا عامل فساد و... از بین بره یک مشت شی.خ و ادم گوساله که فقط همش دم از اسلام اسلام میزنن حکومت میکنن تو....:n21::n24:
بر پدرشون لعنت
از من هم شبانه کم کردن
بابا حیوون هم از قبلش اطلاع میده
یا برای سرویسهای جدید باید این کارو کنن
بر پدر و مادرشون لعنت
برای این کار بهتره یه تاپیک با اجازه مدیران بازکنیم و بعد یه متن درست و محترکانه بنویسیم به همه بگیم این متن رو همراه با ادرس اون تاپیک به 20:30 بفرستیم به روزنامه خراسان هم بفرستیم به چند جا بفرستیم یک جور کمپین شه بهترهنقل قول:
البته من الان زنگ زدم 135 بازرسی گفتن اونهایی که شبانه داشتن داریم اسامیشون رو جمع میکنیم تا برگرده
خودشون یه جورایی کم اوردن !!!!
نه دادش کم نیارین انقدر اعتراض کنید که طرح های نامحدود رو هم برگردونننقل قول:
همه به این 20:30 گزارش بدید که مخابرات خراسان رضوی دزده
این برای اولین باره که می بینم موج شدید اعتراضی ایجاد شده
بعضی هاتون رو اصلا تو تایپیک ها ندیده بودم
خوبه که با هم متحد باشیم تا آخرش بریم
دوستانی که الان پستایه اعتراض آمیز میزنن ، اگه حقتون خورده شده و به این نتیجه رسیدین مخابرات دزده پس دست رو دست نزارید
فردا صبح ساعت 10 ، خیابان امام خمینی ، نرسیده به میدان امام خمینی ، مخابرات مرکزی
یه روز در حد 1ساعت به خودمون زحمت بدیم و بریم از حقه ضایع شدمون دفاع کنیم، اگه نتیجه داد که هم برای خودمون کاری کردیم هم دوستانی که حاضر نشدن بیان
اگر هم این مورد جواب نداد بعد مورده رسانه ایشو پی گیری میکنیم
دوستانی که قصده اومدن دارن ، پیغام خصوصی بدن تا هماهنگ باشیم