نه از کسپر ایراد نمیگیره مشکل mcafee که بعد از انیستال هنگام نصب کسپر میگه mcafee را انیستال کن هر کاری هم کردم نشد نمیدونم چجوری از شر mcafee خلاص بشم
هر کی بلده کمک کنه
Printable View
نه از کسپر ایراد نمیگیره مشکل mcafee که بعد از انیستال هنگام نصب کسپر میگه mcafee را انیستال کن هر کاری هم کردم نشد نمیدونم چجوری از شر mcafee خلاص بشم
هر کی بلده کمک کنه
با اجازه اساتید
من یه موقع این مشکل و با Nero داشتم که اینکارو کردم و مشکل حل و یه مورد دیگه که تجربه خودمه که گفتم بگم شاید یکی مثل من تازه کار باشه.عزیزانی که چند تا آنتی ویروس روی دستگاه نصب میکنند تا از ویروسی شدن دستگاهشون جلوگیری کنند این کار اشتباهیه چون ممکنه هر آنتی ویروس اون یکی رو نفی کنه و مشکل ساز بشه و اما شما دوست عزیزم برو قسمت RUN و عبارت Regedit رو تایپ کن بعد برو قسمت HKEY_LOCAL_MACHINNE ,و بعد قسمت software حالا از اینجا اسم آنتی ویروس مکافی رو پیدا و پاک کن البته اینو بگم من این کارو کردم برنامه nero پاک شد و هیچ مشکلی هم پیش نیومد حالا بزار دوستانم یه نظر بدن شاید منم یه راه بهتر یاد گرفتم ولی فکر نکنم این کار ایرادی داشته باشه.
سلام
من هر نرم افزار درسیم رو که می خوام بریزم مشکل زیر را داره و حتی با غیر فعال کردن آنتی ویروس هم باز همین مشکل رو دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خسته شدم...نمیدونم چی کار کنم؟
با تشکر
:11:
سلام , شما به جای اینکه آنتی ویروست رو غیر فعال کنی باید تو قسمت Security بری و fire wall copy و bit defender ویندوزت رو تا موقع copy شدن off کنی ... البته یادت باشه اون فایلی رو که می خوای copy کنی رو درست و حسابی scan کرده باشی
سلام دوستان من چند روزه که رو لپ تاب sony ویندوز 7 نصب کردم حالا نمی تونم تو محیط ویندوز با کلید FN نور LCD رو کم کنم لطفا کمکم کنید .
سلام
يه سوال ميكنم نخندينا:31:
وقتي سي دي بوت ابل ميذارم تو لپ تاب روشن ميكنم براي اينكه از رو سي دي بياد بالا بايد چه دكمه اي رو بزنم
asus k52jk
windows 7
شما وقتی لپ تاب رو روشن می کنید و سی دی بوت هم توشه به محض روشن شدن یه پیغامی میاد که شما فقط باید enter بزنی
هيچ پيغامي نميده!نقل قول:
F12 و اگه این نبود F10نقل قول:
نقل قول:
یا باید F4 بزنی یا F8 دقیقا یادم نیست این حرکت واسه بیشتر در PC بکار میره نه Laptop وقتی یکی از این کلید ها رو زدی یه کادر آبی میاد که توش گزینه هایی واسه انتخاب کردن اون قسمتی از laptop هست که می خوای cd تو boot کنه اونوقت تو باید در اینجا گزینه ای که اسم دقیق cd-r رو نوشته رو enter کنی اونوقت توی یه صفحه سیلاهی یه متن کوچیک تایپ می شه که الان یادم نیست دقیقا چیه ولی لصلان مهم نیست چون فقط اونجا باید بازم enter کنی و دیگه مراحل bootable خودش اجرا میشه...
داداش میشه منبع اینی که الان گفتی رو بنویسی؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
نقل قول:
من خودم این و از یه مهندس کامپیوتر پند سال پیش یاد گرفتم البته بهت بگم که من اینکارو فقط تو pc انجام می دادم حالا که شکا پرسیدی و چون مشکلت مشابه مال من بود گفتم که امتحانش کنی....
حالا جواب نگرفتی ؟؟؟:20:
سلام.
من لب تابم hp مدل pavilion dv3 هست.
از وقتی ویندوز ویستاش رو برگردوندم دوتا مشکل باهاش دارم.
اول اینکه : موسم رو نمیشناسه اما usb رو میشناسه.در نتیجه با موسم نمیتونم کار کنم.
دوم اینکه :وقتی یه مدت کار میکنه و داغ میشه خودش خاموش میشه.
ممکنه راهنمایی کنید؟
اولا که مشکل من نبود منم سوال یه نفرو جواب دادمنقل قول:
یعد تو لپ تاپ بسته به مدل یا F12 یا F10
تو پی سی هم بیشتر مارد برد ها بوت منوشون F8 هست بعضیا مثل مارد برد های گیگا F12 هستن
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
فن دستگاه درست کار میکنه؟نقل قول:
دمای سی پی یو و گرافیکو چک کردی؟
سلام
دوستان ، تازگی ها یه لپتاب خریدم با مارک asus و مدل k40ie vx043 بعضی وقتها یه صدایی شبیه tetetetetetete از داخلش میاد و شروع میکنه به هنگ کردن که به جز خاموش کردنش راهی نیست کارت گارانتی هم داره . من باید چکار کنم ؟ بدمش گارانتی یا شما راه حل دیگری دارین
و یه مشکله دیگری هم داره وقتی میزنمش به شارژ ، برای یه لحظه صفحه سیاه میشه و دوباره به حالت اول بر می گرده
این یکی مشکلش از چی هست قبلا این طوری نبوده
ممنون از راهنمایی
بدی گارانتی بهترهنقل قول:
چون اینجوری که میگی صدای تیک تیک میده احتمال قوی هارده و تا نو هست بده گارانتی
شارژز رو که میزنی کامل سیاه میشه دوباره بر میگرده یا یه لحظه نور کم و زیاد میشه؟
وقتی میزنمش به برق واسه شارژ ، صفحه مانیتور یه لحظه کاملا سیاه میشه مثل اینکه خاموش بشه و دوباره روشن میشهنقل قول:
نقل قول:
یه شارژر دیگه روش تست کن ببین بازم همین طوره؟
من فقط همین یکی رو دارم لازمه برم یکی دیگه بخرم ؟نقل قول:
نه بخوای شارژر دیگه بگیری 30 -40 تومن باید خرج کنینقل قول:
اگه دوستی آشنایی داری که شاژرش به لپ تاپت میخوره یا مغازه دار آشنایی که داره ببر 1 لحظه تست کن ببین بازم همین طوریه؟
اقا حل شد
f2 رو زدم وارد ست آپ شدم و فرست بوتو گذاشتم رو دی وی دی از رو دی وی دی اومد بالا...
با اجازتون پارتیشن بندی داشتیم:31:
سلام
وبکم لپ تاپ من سیاه نشون میده!!!! البته درست بود ولی یهو خراب شد!! الان هر کاری می کنم باز میشه ولی یک کادر سیاه رنگ فقط نشون میده! کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟؟
داداش تو بوت منو رو خواسته بودی میگفتی ستاپ همون اول بت میگفتم F2!!!!!نقل قول:
سلام.
تمام دکمهای کیبوردم شکست و خورد شد!! میخواستم بپرسم که کجا میتونم درست کنم؟ مدلش دل هست.
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
سلام.
تمام دکمهای کیبوردم شکست و خورد شد!! میخواستم بپرسم که کجا میتونم درست کنم؟ مدلش دل هست.
سلام
مدل لپتاپ hp dv6 2170ee هست چراغ کیبوردش رو چطور روشن کنم؟
اصلا روشن نمیشه:41:
سلام راستش یه سوال داشتم در مورد شارژ لپ تاپ
معمولا بعد از حدود 8 ساعت شارژ کردن چند ساعت کار میکنه؟ من یه لپ تاپ خریدم بعد از 8 ساعت شارژ یکی دو ساعت بیشتر کار نمیکنه این عادیه یا مشکلی داره؟
بستگی به مدل لپ تاپ و اینکه باتریش چند سل باشه داره و با لپ تاپت چه کاری انجام بدینقل قول:
1 ساعت که خیلی کمه ولی بیشتر مدل ها با شارژ کامل اگه باش کارایی مثل دیدن فیلم انجام بدی بیشتر از 2.5 ساعت دوام نمیاره بجز مدل های جدید مثل ASUS که بعضی مدل هاش تا 12 ساعت جواب میده
مدل لپ تاپت و تعداد سلولای باطریشو بزار
با سلام ،وقتی به اکسپی اوریجینال لپتاپم لاگین میکنم ایتم های استارت آاپ به کندی و ناقص لود میشوند(در گوشه پایین.سمت راست دسکتاپ) ،و باید حتما1بار لاگ آف کنم و مجددا لاگ این کنم تا همه چیز درست بشه ،،،،تا ریستارت بعدی که دوباره همون آشو همون کاسه .لطفا راهنمایی کنید با تشکر،،،در ضمن از امکان ویندوز ریستور هم نمیتوانام استفاده کنم چون خاموش بوده ،راه های دیگیه مثل آن اینستال کردن آنتی ویروس رو هم امتحان کردکم جواب نداده حدود ۱ ماه به این صورت در اومده. در msconfig در تب disable all.startup رو ردم و دوباره فعال کردم اما درست نشد .... لطفا راهنمایی کنید خیلی اعصاب خرد کن هست merci
سلام..من یه لپ تاپ ایسر مدل 5738G دارم...2 تا سوال دارم
1.نمیدونم چرا نمیشه روش xp نصب کرد.. مشکل من نشناختن هارد نیست...بعد از اینکه ویندز از اینستال میشه و خودش ریستارت میشه که بعد ادامه نصب تو خوده ویندوز باشه اونجا یکدفعه هنگ میکنه...صفحه آبی میاد و رستارت میشه...
روی خوده لپتاپ لینوکس نصب بود..پاک کرم 7 ریختم حالا 7 رو پاک کردم که xp بریزم که به این مشکل برخوردم...لطفاً راهنمایی کنید.
2. روی لپ تاپ یه دکمه هست که تو manual نوشته این دکمه energy saver هستش...ولی اصلاً این دکمه کار نمیکنه...چطوری باید فعالش کنم؟
مرسی
مدل دقیقش چیست؟نقل قول:
قیمت کیبرد معمولا در حدود 50 الی 60 تومان است.
من 1340 دارم ویندوز خود لپ تاب وریختم ویستا هم هست حالا 2تا مشکل داره :1-وقتی standby میشه نور صفحه زیاد میشه باید کم کنم2-وقتی صدا و نور یا ....کم یا زیاد میکنم روی ال سی دی نمیاد شکل مربوط به صدا یا تصویر....
مشکل اول در تنظیمات power option قابل تنظیم هست ، مشکل دوم هم مربوط میشه به برنامه Dell Quick Set که بهتره از سایت دل دریافت کنیدنقل قول:
سوال اولتون رو متوجه نشدم،یعنی نور صفحه خود به خود زیاد میشه بعد از استندبای کردن؟ البته من گزینه استندبای ندارم، همون sleep منظورتونه؟
نور که خود به خود کمو زیاد نمیشه مگه در حالت به شارژ بودن یا نبودن (با باطری کار کردن)
که اگه روی باطری راست کلیک کنید، و Power Options رو انتخاب کنید و بعد از منوی سمت راست،
Choose when to turn off the display
یا
Chang when the computer sleeps
رو انتخاب کنید، می ببینید دو حالت نور مختلف میشه براش تنظیم کرد که نوشته Adjust plan brightness
چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه در این مورد
اما سوال دومتون، باید Quickset رو نصب کنید تا رو مانیتور تغیرات نور و صدا رو ببینید،
از لینک زیر بگیرید،البته اول چند بیتی بودن سیستم عامل رو مشخص کنید،بعد دانلود کنید:
کد:http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=uk&l=en&s=gen&hidlang=en&hidos=W764&os=WLH&osl=EN&TabIndex=&SystemID=STUDIOXPS13&catid=-1&impid=-1
ببینم صداش مثل رگباره( ته ته ته ته ته ..) منم این مشکل داشتم هی هنگ میکرد ویندوز و ول میکرد تا جایی که هارد چندبار صوت کشید یه بار بد خاموش کردم ویندوزو بعد که اسکن دیسکش فعال شد یه سری ارور داد و رفعش کرد الان دیکه فعلا صدا نمیده حالا یه اسکن دیسک کامل بکن آمارشو بدهنقل قول:
من درایو هام باز نمی شه و این اررور رو میده و در ضمن فلشی هم که میزنم باز نمی شه و این و میگه...
this operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer . please contact your system administrator.
چیکار کنم ؟؟؟
با Explore هم باز نمیشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چه طوری می تونم اسکن دیسک کنم ؟
ممنون
نقل قول:
نه داداش کلا نمی تونم برم تو درایو هام , دست و پام رو بسته ای اررور...
نقل قول:
بر تو run مثلا بزن :d ببین با میشه ؟
تو Safe mode هم رفتی؟نقل قول: