مگه هندونه است كه هرچي بزرگتر باشه بهتره
كار من با يه كرك 25 كيلو بايتي راه افتاد و الان هيچكدوم از مشكلات كرك رو هم ندارم
Printable View
مگه هندونه است كه هرچي بزرگتر باشه بهتره
كار من با يه كرك 25 كيلو بايتي راه افتاد و الان هيچكدوم از مشكلات كرك رو هم ندارم
نقل قول:
یعنی اگر من رم کامپیوترم را کنم 5 گیگ و گرافیکش را هم بکنم 1 گیگ دوباره نمیشه راحت بازی کرد.:41:
تا حالا هیچ بازی تو کنسول چنین گرافیکی نداشته اگر داشته حتما بگید چه بازی ...
گرچه من فکر کنم یه سری فکر میکنند گرافیک به کیفیت تکستچر و رزولیشن میگن وگرنه به فوق العاده بودن گرافیک
این بازی شکی نداشتند !
این برنامه Riva Tuner که فقط برای گرافیک هست یکی اگر لطف کنه برنامه اورکلاک سی پی یو رو بده خیلی عالی میشه
مرده شوره راکستار و ببرن که آبروی ما Pc دا را رو برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما که میگی فرق نداره
اندازه 400 تا کرک دانلود کردی و اندازه 1 سی دی برنامه مختلف دانلود کردی تا بتونی بازی رو اجرا کنی
نه این که به راحتی اجرا کنی:8::8:
میشه یکی به من بگه چطوری میشه فهمید که نسخه windows نصب شده 64bit هست یا 32bit ؟
این روش هم تویXP هم توی ویستا جواب میده »نقل قول:
روی My Computer کلیک راست کن و Propertises بزن .
اونجا زده .
مثل این عکس »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوی System Type رو ببین . نوشته 64 بیت .
Gears Of Warنقل قول:
تا حالا هیچ بازی تو کنسول چنین گرافیکی نداشته اگر داشته حتما بگید چه بازی ...
گرچه من فکر کنم یه سری فکر میکنند گرافیک به کیفیت تکستچر و رزولیشن میگن وگرنه به فوق العاده بودن گرافیک
این بازی شکی نداشتند !
من از روی تعصب نمیگم.من این بازی که گرافیکش 3 برابر این بازی بالاتر هست رو با 60 فریم در ثانیه با اخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کردم در حالی که جی تی ای به زور 20 فریم میده و گرافیکش از gow هم پایینتر هست و این بر می گرده به اینکه موتور این بازی برای کنسول ها بهینه سازی شده نه پی سی!در ضمن این رو میدونستید که این بازی بر پایه و اساس دو موتور ساخته شده؟!
1.RAGE
2.این رو یادم نیست ولی اگر به سایت pc games hardware سر بزنین میفهمین.
کلا موتور این بازی برای رندرینگ ضعیف هست و حتی در بعضی از جاها توی کنسول هم یه خورده افت فریم مشاهد میشده ولی در کل این بازی برای کنسول بهینه سازی شده نه برای پی سی و دلیل افت فریم و لود نشدن تکستچرها و این چیزها هم همینه.راک استار به خودش زحمت نداده که حداقل موتورش رو برای پی سی های امروزی بهینه سازی کنه و بعد بازی رو بده بیرون نه این طوری گند بزنه.متاسفانه بعضی ها به خاطر تعصبی که دارن نمی خوان واقعیت رو قبول کنند من خودن یکی از فن های سر سخت جی تی ای هستم و تمام اون نسخه هایی که برای پی سی اومده رو بازی کردم و این بازی برای من شوک بزرگی بود.در کل این بازی یه پورت افتضاح از کنسول x360 هست.
سلام خدمت تمام بروبچ گل جی تی ای باز
اونایی که هنوز موفق نشدن بازی رو گیر بیارن یه پیام خصوصی به من بدن تا من بهشون بگم از کجا بگیرن
با قیمت پایین و صد در صد اوکی شده
قربون همتون
دوست عزیز این درایوری که نصب کردی (180.84) مخصوص سری 9000 به بالاست. برای کارت گرافیک شما درایور با ورژن 178.24 آخرین آپدیت هست. میگی نه برو سایتکد:www.nvidia.com
قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟
کسانی که بازی رو تموم کردن بگن چند تا مرحله داره؟
ویستا اصلا هم شکست خورده نیستنقل قول:
همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد
من از وقتی ویستا ریختم زمین گیرش شدم
فروش نزدیک به 400 میلیون نسخه ای ویستا هم ثابت میکنه که این ویندور برتر هست
در ضمن دلیل اینکه مایکروسافت می خواد از این به بعد زود به زود نسخه ی های جدید ویندوز بزنه اینه که ملت دیگه زمین گیر یه نسخه نشن دلیل اینکه خیلی ها به سراغ ویستا نمی رن اینه که به Xp عادت دارن نه اینکه ویستا ویندوزه بدی هست
توی اون پست رفع اشکال ها همه مشکلات حل شد ولی مشکل من هنوز حل نشده باقی مونده :
سایه هه هی تکون میخورن و حالت برفکی دارن .... درایورم هم 180.84 هست ... ویندوز XPSP3 ...
Geforce 8800 GT هم دارم ...
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم .نقل قول:
با 8600GT 256MB Gddr 3 .
+ ویندوز ویستا 64 بیتی .
این فکر کنم دیگه مشکل خود بازی باشه .
ولی خدا کنه با کرک یا پچ حل بشه چون خیلی تو ذوق میزنه .
دقیقا .نقل قول:
در تایید پست علی جان ،
میترسم یه بازی رو مثال بزنم و تاپیک منحرف بشه !
ولی ویستا برای بازی خیلی بهتره .
در مورد عادت داشتن هم بله من خودمم اینطوریم !
خوب معلومه وقتی 5 سال با XP کار کنی ، معلومه به سیستم عامل جدید عادت نداری .
در مورد این جمله » راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه این جمله بهتره »نقل قول:
قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟
راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی برای PC باز ها قایل نمیشه
شما گرافیک این بازی رو روی PS3 دیدی ؟
من که بازی کردم کف کردم !
توی کنسول کوچیکترین مشکلی نداره .
ولی چون واسه PC پورت شده مشکلاتی هم داشته . ( مثل گرافیک که خیلی ها باهاش مشکل دارن )
کاملا تایید میشه.نقل قول:
در مورد این جمله » راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای gta قایل نمیشه این جمله بهتره »
راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی برای pc باز ها قایل نمیشه
شما گرافیک این بازی رو روی ps3 دیدی ؟
من که بازی کردم کف کردم !
توی کنسول کوچیکترین مشکلی نداره .
ولی چون واسه pc پورت شده مشکلاتی هم داشته . ( مثل گرافیک که خیلی ها باهاش مشکل دارن )
قبول کنین که راک استار شیکمش از نسخه ی کنسولی سیر شده و به خاطر همینه که روی پورت این بازی تنبلی به خرج داده و این گند رو به بار اورده روی پی سی.
پ.ن:بهتره من در برم تا طرفدارای بازی نزدن داغونم نکردن.
نقل قول:
من براي اين بازي فقط وفقط يك فايل 25 كيلو بايتي دانلود كردم كه شايد همون هم نياز نبود
چون كرك خود بازي رو امتحان نكردم
(من اگه بخوام با اين ديال پ 1 سي دي دانلود كنم 1 هفته بدون قطعي بايد تو اينترنت باشم:31:)
البته نميگم بازيم مشكل نداره ولي همه مشكلات مال خود بازي و درايور قديميه كارت گرافيكمه نه كرك
اقا نمی دونم می دونین یا نه ولی نسخه ی پی سی رو خود راک استار پورت نکرده!!!!بلکه RockStar Toronto بازی رو پورت کرده و این گند رو به بار اورده!برین اینجا یه سر بزنین:
فکر کنم همه چیز واضح باشه!این شرکت حتی پلتفورم x360 و ps3 رو بین بلتفورمهاش نداره!و این یعنی اینکه همه ی افرداش تشکیل شده از افرادی که هیچ چیزی از پورت و برنامه نویسی و گرافیک و بهینه سازی و سخت افزار و صدا و این چیزها سرشون نمیشه!این طور که معلومه این شرکت این اولین بازی هست که برای پی سی پورت کرده! و این گند بزرگ رو به بار اورده و ابروی راک استار اصلی رو هم برده!نمی دونم چرا راک استار خودش این کار رو انجام نداده و نسخه ی پی سی رو داده دست این ادمهای نفهم؟!بارو کنین اگر خود راک استار این بازی رو پورت می کرد حتی از نسخه ی کنسولی هم 100 برابر بهتر از اب در میومد!این شرکت هنوز هم داره برای کنسول های چند سال پیش بازی میده بیرون!(wii,ps2,...)دیگه قضاوت با خودتون و فکر کنم همه چیز واضح باشه.اگر patch رو هم این شرکت بده بیرون دیگه نور اعلا نور!یه گند تاریخی میشه!کد:http://www.gamespot.com/pages/company/index.php?company=76457
کم فحش بده به بازیه بیچاره!!!!!!!:31:نقل قول:
من با کرک رازور بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم....
مشکل کلی ای که سری gta داره اعتیاده!!!!! مخصوصا این نسخه!:10:
در ضمن از نسخه ی 360 بهتره.. چون من 360 هم دیدم...
ممنوننقل قول:
خدا به داد راک استار برسه
بیچاره
چقدر فحش خورد از کاربراش...
بچه ها کسی خبر داره که بعد از شماره 4 ، شماره جدیدی هم منتشر میکنه یا نه ؟ اصلا میخواد این بازی رو ادامه بده یا نه ؟
اينم جديترين درايور ATI كه ميتونيد نسخه نهايي رو دانلود كنيد.:20:
لينك دانلود ATI Catalyst 8.12 Control Center:لينك دانلود ATI Catalyst 8.12 Display Driver:کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
سلام . یه سواله کوچیک :
از کجا میتونم بفهمم که frame net ورژنش چنده ؟
همینطور برای پاک کردنه کامله کارت صدای باید چیکار کنم ؟از طریقه خود ویندوز کامل پاک نمیشه ...
ای بابا!عزیز من فکر کنم شما پست من رو اشتباهی خوندی یا اصلا نخوندی!!یه بار دیگه پست من با دقت بخون!نقل قول:
این هم جواب این شرکت اشغال در مورد پرفورمانس و گرافیک بازی:
Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.
ترجمه:
بیشتر یوزرها از سخت افزار پی سی فعلی همانطور در دسامبر 2008 استفاده می کنن که پیشنهاد شده از کیفیت مدیوم استفاده کنن.کیفیت high برای pc های اینده(!) که مشخصات قدرمتدندتری(یا همون قدرت بیشتری) دارن قرار داده شده!
ببخشید که نتونستم خوب ترجمه کنم ولی فکر کنم منظور رو فهمیده باشین!فکر کنم این شرکت بازی های bioshock ,crysis,gow و..... این ها رو ندیده داره این حرف رو میزنه!اگر ببینن فکر کنم سکته کنن کارکنانش!فکر کنم اینها با ماشین زمان به سال 2020 رفتن و بازی رو اونجا بر اساس سیستمهای اونجا پورت کردن و تست کردن!عجب(!)
سلام دوستان ... من از پنج شنبه بازی رو سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده ... آیا میشه من این بازی رو از همین سایت سفارش بدم و اون اگه اومد برگشت بدم ؟ خیلی ممنون میشم کمک کنید ...
کسی از آس م ا ن شاپ خریده ؟
همه برنامه ها تو خود DVD بازی هست؟ مثل :Net Frame Work و x live و....
سلام دوستان
من چند روز پيش تو اين انجمن مطرح كردم كه gta من درست اجرا نميكنه و با سايه ها مشكل داره
شما دوستان هم گفتيد كه بايد صبر كنم تا patch بياد
منم امروز اومدم بپرسم patch اومده يا نه
.
خدايي انجمنو زيرو رو كردم پيدا نكردم
الان اگه پچ نيومده باشه نميتونم بازي كنم؟
آخه رو هوا راه ميره:دي
من ورژن x360 روی مانیتور اجرا می کنم سایه هاش همینطوره.
دوستان بابا اگه راهي بلديد كه بشه اين مشكل سياه بودن صفحه و رو هوا راه رفتن رو حل كنيد يه راه به من نشون بديد
ممنون
دوستان كسي بازيرو با pc تموم نكرده هنوز؟؟؟مي خوام بدونم بازي سره چند درصد تموم ميشه چون براي x360 سره 60% بازي
تموم ميشد و قراره يه ادامه براي بازي 2 3 ماه ديگه بياد
سلام
چه جوری حل میشه ؟
من 2 تا ویندوز دارم هم ویستا هم xp - sp3 روی هر دو تا هم نصب کردم
اگر زحمتی نیست لطفا راهنمایی کنید
ممنون
برعکس ... به نظر من این GTA بیشتر از همه نسخه های قبلی به یاد پلایر هاش میمونه. الان تو مدرسه ی ما همه جا صحبت از بازیه ... طرف به خاطر GTA یا ویندوز عوض میکنه یا حتی سیستم ارتقا میده !!! چون این بازی محبوبه، اون موقع برای چی به یاد نمونه ؟ من نمیدونم چرا اینقدر ویندوز نصب کردن برای شماها سخته، خیلی ها با سختی ویندوز عوض میکنن، انگار حالا پنج شیش ساعت باید پشت کامپیوتر باشن و ... در صورتی که خیلی طول بکشه نیم ساعت، کسی که طرفدار این بازی باشه صد در صد ویندوز رو خیلی راحت نصب میکنه. در ضمن، اگه بدونید که ویندوز ویستا چه قدر نسبت به ایکس پی پرقدرت تره هیچ وقت این حرف رو نمیزنی که ویندوز ویستا شکست خورده، ویستای 64 بیت کم کم برات 6 ماه یا حتی 1 سال هم کار میکنه !!!نقل قول:
من از وقتی با این نسخه کار میکنم دیگه ایکس پی رو نصب نکردم، مگر الان که برای GTA این کار رو کردم. 15 گیگ برای بازی های الان که چیزی نیست، درست مثل بازی stranglehold وقتی این همه جزئیات برای بازی درست میکنن خوب باید اینقدر زیاد حجم بگیره دیگه ...
دوست عزیز من نظر خودم رو گفتم، نظر هر کسی محترمه :11:
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم و با کرک razor کرکش کردم ولی موقع اجرای بازی این پیغام رو می ده
برو اینجا دوست عزیز:نقل قول:
( ویرایش اول)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
راهی برای تغییر دکمه های پیش فرض وجود نداره ؟ مثلا من راحتترم به جای استفاده از کلیدهای w s a d از arrow key استفاده کم ولی نتونستم تنظیمات پیش فرض رو تغییر بدم
davoodf
ببین تو چرا گرافیک بازی به سبک GTA رو با بازی به سبک Gears Of War مقایسه میکنی ؟
توقع داری گرافیک این بازی مثل یه بازی خطی باشه ! کلا در این سبک بازی روی گرافیک
کار کردن واقعا سخته و محیط به این بزرگی رو فکرش رو بکن با چه جزئیاتی طراحی شده
حالا نامردی نیست بگیم گرافیک این بازی خوب نیست ؟ در سبک خودش واقعا بی نظیره
حالا درسته که روی PC بد پورت شده ولی دلیل نمیشه بگیم بازی عالی نیست ...
با این پست نشون داد اینکاره نیستی ! جی تی ای نکست نیست :18: در حد بازیهای 2008 نیست :18:نقل قول:
شما برو حتما بازی رو روی کنسول بازی کن بعد بیا نظر بده . درسته نباید گرافیک این بازی رو با سبک
کرایسیس مقایسه کرد اما بگم که از خیلی جهات هنری گرافیک GTA برتری داره به کرایسیس ...
واقعا این همه جزئیات . افکت های بی نظیر گرافیکی . استفاده از تکستچر و متریال های فوق العاده در
بازی رو نمی بینی ؟ :41:
من که فعلا قید این بازیو زدم تا پچ بیاد .... تموم شدو رفت پی کارش ... بیخودی هم عصابه خودمو خورد نمیکنم ...
من نمیدونم بعضی از دوستان چه جوری بازیو بدونه مشکل اجرا کردن (مخصوصا مشکله لود نشدنه ساختمونا و زمین و رو هواراه رفتن) ... اگه میشه یکی که سالم اجرا کرده (بدونه هیچ مشکلی) مشخصات سیستمشو بگه که ما هم بریم ارتقاش بدیم ... البته اگه به خاطر سیستم باشه ... (که بعید میدونم).......
کاملا تایید میشه ..نقل قول:
گرافیک بازیهایی نظیر کرایسیس یا gow یا cod 4-5 یا oblivion اصلا تویه موده دیگه ای هستش و
بازیهایی نظیر gta و wow تویه موده دیگه .... من خودم به دسته ی اول میگم real و به دسته دوم میگم fantastic ...
چون در دسته ی اول سعی شده همه چی کاملا مشابه سازی بشه ولی دسته ی دوم کمی اغراق در آبجکتها و کاراکتر ها ودیگر موارد دیده میشه ...کلا ملاک گرافیک بالا این نیست که حتما همه چی عین واقعیت ساخته بشه ... ملاکش رو خودمم دقیقا نمیدونم .... ولی این دو دسته بازیو نباید باهم مقایسه کرد .... خلاص ...
اگه اشتباه نکنم این Error جدیده، من یکی که تا حالا ندیده بودمش، ولی دوست عزیز به احتمال زیاد اشکال از ویندوز شماست.
سلام من بالا خره بازی رو گرفتم
اینم یه عکس از بازی:
راستی چجوری میشه مثل بقیه مشخصات سیستمو دقیق آورد که ببینم چند تا فریم می گیرم؟