کسی هست کمک کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی هست کمک کنه؟نقل قول:
1 اپدیت 1.7.7 حتما نصبنقل قول:
2 فایل های دانگارد کپی توی دیتا ی بازی
3 میری توی my document
توی مای گیم
توی اسکای ریم
دو فایل note هست
اونی که اسمش skyrim هست نهاون یکی
رو باز کن آخر نوشته
[ luncher]
یه خط بعد از اون بنویس
B Enablefileselection
مطمئن نیستم
اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش باید لانچر بازی رو اجر کنی
و تیک دانگارد رو بزنی. بازی کنی
تو راه حل مشکل سایه ها رو میدونی
کسی تنظیماتی نداره که بشه سایه ها رو درست کرد؟ کمک کنید دیگه
اسم اون مکان رو بنویس تا بهت اطلاعاتشو بدم.نقل قول:
دوستان یه غار بود وسط دشت اسم جاش یادم نیست ولی تو دشت بود میرفتی تو یه در سنگی بود که عقبش جای یه خنجری بود من هر چی کوئست بود رفتم اونجا رو نفهمیدم بعدن عکسشو میزارم
اگر من جواب نمیدم یوقت ناراحت نشی چون جوابی ندارم که بخوام بدم.نقل قول:
کسی تنظیماتی نداره که بشه سایه ها رو درست کرد؟ کمک کنید دیگه
من اولی بار که بازیو نصب کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد بعد دانگارد رو ریختم باز هم بدون هیچ مشکلی و هیچوقت مشکلاتی مثل مشکلات شمارو نداشتم که بخوام کمک کنم. فکر کنم بقیه دوستان هم همینجوری باشن.
دوستان چند تا dlc برای بازی اومده؟
رسمیاش واسه 360 دانگارد
واسه پی سی 3 تا که یکیش دانگارده یکیش گرافیک رو بهتر میکنه یکیشم دقیق نمیدونم:31:
همم
این dawn guard رو دارم میرم اکثر جاهایی که ماموریت داره رو قبلا clear کردم :دی
با High resolution pack هم گویا مشکل داره چون اگه اون تیک خورده باشه این میپره بیرون از بازی
ولی خستهکننده شده بازی با لول 58، کاش یه کاریش میکردن که بشه لول رو بیشتر ارتقا داد
در مورد سایه هم عجیبه من مشکلی ندارم باهاش شاید از گرافیکه
اگه مشکلت مثل من پریدن سایه ها بعد از نصب آپ دیت 1.7 هست منم این مشکل رو با به روز کردن driver کارت گرافیکم انجام دادم از من nvidia بود رفتم توی سایتش یک اپت دیت ویژه همین مشکل داشت فکر کنم 197 بود البته شماره های بالاتر هم داشت ... البته سایت این شرکت واسه ما بخاطر تحریم قابل دسترس نیست باید با فیلتر شکن بری نفهمه از ایران اومدی ... کلا راه حل مشکل کارت سایه از کارت گرافیک هست نه چیز دیگه ... ولی اگه مشکلت از کیفیت سایه هست اینکارو بکن کیفین سایه بازی خوب میشه :نقل قول:
· Going into your Skyrim.ini file (Steam/userapps/common/skyrim/Skyrim) and finding the line that contains
· Code:
· iShadowMapResolutionSecondary=1024
· iShadowMapResolutionPrimary=2048
· iShadowMapResolution=1024
·
and changing them to
· Code:
· iShadowMapResolutionSecondary=6144
· iShadowMapResolutionPrimary=6144
· iShadowMapResolution=]6144
·
helped me out a lot and didn't drop FPS.
EDIT: TIL you can't bold inside of code.
I'm surprised none mentionned this...
I have a fix that should even gives you increase in fps as much as less blocky shadows. At least, for me it worked.
What most people do, which is wrong, is that they increase the shadowmap resolution. It's wrong mainly because it has a big cost on memory, and some people can't even afford it.
What I did, and what you should do unless you're incredibly picky on distances, is to lower the shadow distance. What happen is that the distance stretches the shadowmap, giving a lower resolution, therefore, a blocky effect. You probably don't need a huge distance for the shadowmap, all you need is to make sure it fades away, and you won't notice it (you will notice it if you put no fade and let it pop like that).
What I mentionned can be found in the config file of SkyrimPref.ini
What I've put for myself, but isn't important if you can't afford it, is :
iShadowMapResolutionSecondary=4096
iShadowMapResolutionPrimary=4096
iShadowMapResolution=4096
(because I can afford it with my card, if you can't, don't play with these, it's generally only minor like change)
and the important configs (the part that increase quality and probably fps) :
fInteriorShadowDistance=2000.0000
fShadowDistance=2000.0000
fShadowLODStartFade=1000.0000
These settings worked for me, but you can increase/decrease them to your liking. Remember to keep a backup, unless you have good memory. I had fShadowDistance at 8000, which is way too much for me, because I won't really notice shadows that are far away, and it was the cause for incredibly low shadow quality. With lower distance, the shadowmap focuses quality on a smaller distance.
The LODStartFade is the distance at which the shadow starts to fade away, at least, to my understanding.I'll probably try a little lower for something smoother like fading, because with 1000 I can notice it... I think the default setting was 200 only, so you're not obligated to change it.· Going into your Skyrim.ini file (Steam/userapps/common/skyrim/Skyrim) and finding the line that contains
· Code:
· iShadowMapResolutionSecondary=1024
· iShadowMapResolutionPrimary=2048
· iShadowMapResolution=1024
·
and changing them to
· Code:
· iShadowMapResolutionSecondary=6144
· iShadowMapResolutionPrimary=6144
· iShadowMapResolution=]6144
·
helped me out a lot and didn't drop FPS.
EDIT: TIL you can't bold inside of code.
I'm surprised none mentionned this...
I have a fix that should even gives you increase in fps as much as less blocky shadows. At least, for me it worked.
What most people do, which is wrong, is that they increase the shadowmap resolution. It's wrong mainly because it has a big cost on memory, and some people can't even afford it.
What I did, and what you should do unless you're incredibly picky on distances, is to lower the shadow distance. What happen is that the distance stretches the shadowmap, giving a lower resolution, therefore, a blocky effect. You probably don't need a huge distance for the shadowmap, all you need is to make sure it fades away, and you won't notice it (you will notice it if you put no fade and let it pop like that).
What I mentionned can be found in the config file of SkyrimPref.ini
What I've put for myself, but isn't important if you can't afford it, is :
iShadowMapResolutionSecondary=4096
iShadowMapResolutionPrimary=4096
iShadowMapResolution=4096
(because I can afford it with my card, if you can't, don't play with these, it's generally only minor like change)
and the important configs (the part that increase quality and probably fps) :
fInteriorShadowDistance=2000.0000
fShadowDistance=2000.0000
fShadowLODStartFade=1000.0000
These settings worked for me, but you can increase/decrease them to your liking. Remember to keep a backup, unless you have good memory. I had fShadowDistance at 8000, which is way too much for me, because I won't really notice shadows that are far away, and it was the cause for incredibly low shadow quality. With lower distance, the shadowmap focuses quality on a smaller distance.
The LODStartFade is the distance at which the shadow starts to fade away, at least, to my understanding.I'll probably try a little lower for something smoother like fading, because with 1000 I can notice it... I think the default setting was 200 only, so you're not obligated to change it.
اپدیت من ,220 هست NVIDIAn
من شنید تا لول 81 جا داره.نقل قول:
ولی خستهکننده شده بازی با لول 58، کاش یه کاریش میکردن که بشه لول رو بیشتر ارتقا داد
Gyro
چیه؟
تا لول 81 مگه نمی شه رفت؟؟؟؟؟؟؟
راستی این سنگ معدن هایی که استخراج می کنیم تو همون جای که ازش استخراج کردیم والان خالی شده باز سنگ معدن به وجود می یاد؟
نقل قول:رفتن که میشه ولی وقتی که اکثر اسکیل هایی که زیاد استفاده میشن 100 شدن دیگه خیلی سخت میشه ارتقا لول دادنقل قول:
سنگ معدن هم فکر کنم بعد از یه مدت مثل گل و گیاه ها در بیاد ولی ارزش نداره که آدم آمادش رو بخره بهتره
دیگه اینقدر پول در میارید که کلی هم اضافه میاد، مخصوصا اگر پرک های مرتبط با sneak و pick pocket رو آنلاک کنید دیگه دزدی هم راحت میشه
اجساد داخل ساختمان ها حذف نمی شن؟
راستی چیز هایی رو که داریم اگه هر جای(تو کمد و کشو ها یا تو فضای آزاد) خونه خودمون بزاریم می مونن یا حتما باید تو صندوق مخصوص گذاشت؟
وقتی هم که رییس گروه ها شدم تو اتاق اختصاصی اگه آیتم بزارم می مونن؟
پول که من از راه دزدی در نمی یارم کلا شرافتمندانه زندگی می کنم.:31:نقل قول:
رفتن که میشه ولی وقتی که اکثر اسکیل هایی که زیاد استفاده میشن 100 شدن دیگه خیلی سخت میشه ارتقا لول داد
سنگ معدن هم فکر کنم بعد از یه مدت مثل گل و گیاه ها در بیاد ولی ارزش نداره که آدم آمادش رو بخره بهتره
دیگه اینقدر پول در میارید که کلی هم اضافه میاد، مخصوصا اگر پرک های مرتبط با sneak و pick pocket رو آنلاک کنید دیگه دزدی هم راحت میشه
یه چند تا چیز جالب پیدا کردم:
1-این همین آهنگ دارگن برنه که تو امضامه ولی با موزیک:
2-این هم آموزش زبان اژدها:
3-این هم آموزش خواندن و نوشتن خط اژدها:
4-این هم جالبه:
توی دانگارد با خون آشام ها برم یا آدما ؟
کدوم بهتره؟
من ارک هستم
سپر و هاری ارور
و یک دست و آهنگری
رو قوی کردم
دیگه چی زیاد کنم
توی یه جادو هم که عکس یه شمشیر هست و اولش E هست هم
5 تا ارتقا دارم
کسی اینجا.ارک هست ؟
این هام جالبن:
لینک ام پی3ش رو خود ِ دختره که خونده بود توی ساوندکلاود آپلود کرده بود. من گرفتمش برای بچه ها آپلود کردم ولی صفحه ش رو نمیدونم !نقل قول:
من
Heary armor
Block
Smiting
One hand
رو پرک هاش رو گرفتم
میخام یه پرک. جادوگری هم بگیرم
نظر شما کدوم هست کدوم کاربر بیشتری داره چرا؟
مثلا جادو های احظار کننده
اگه پرک هش رو بگیرم چی میشه ؟
یه موجود خوب داره که بشه احظار کرد ؟
راستش میخاستم با وامپر ها برم
ولی به رگ ارک ام بر خورد با آدما رفتم :-)
یه جا خوندم اگه با آدما برم آخرش می تونم وامپر بال دار بشم راسته ؟ اگه راستهکه عالیه و اگر راست نیست سیوم رو بر گردونم و وامپر بشم
میشه یه چند تا برنامه خوب برای اندورید
برای skyrim
بزاید
لینک دانلود نه چیلتر نه خراب و بشه دانلود کرد
این هم بزارید skyrim alchemy guide
من جایی پیدا نکردم
اگه شد اپلود کنید
چه روزگاری داشتیم اینجا........
با داشتن یه چنین اصلحه ای واقا بازی بی مزه مشه(با سه ضربه اژدها میمیره:31:)
حیف که سرعتم کمه مگرنه آرمورم هم میذاشتم
:31:
ظاهرا P30 سایت رو فیل تر کردهکد:http://up.v*atandownload.com/images/ez1hf7tsrsib2k11imtf.jpg
ستاره (*) رو از تو لینک بردارید
=========
این DLC که برا بازی اومده حجمش چقدره؟؟؟
خوب بازي رو روو master برين!(اگه نميرين):Dنقل قول:
خود dlc به تنهايي حدود ۵٠٠ مگ.
با آپديت 1.7.7.0.6(كه نيازه) حدود ٨٠٠ مگ.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
اگه خواستید دانلود کنید از میهن دانلود دانلود کنید
من و یه سری دیگه از دوستان دانلود کردیم خیلی هم راضییم:دی
:-D
چه حالی میدهلرد وامپرشدن اگه با آدما هم برم لرد وامپر میشم
فقط باید پرک هاش رو فکر کنم بگیرم که پر هاش کامل بشه
پرهاش مثل این جوجه پرنده هاست ولی پرواز میکنه
سرعت پرواز کردنش بیشتر از گرگینه ها نیست ولی خیلی بشتر از خودمه
راستی حالا هم که لرد وامپرم مجبوریم هر شب خون کوفت کنم ؟?!?!?!?!?!?
چقدر این ماموریت های دانگارد سخته
بیشتر از 20 دفعه مردم تا لرد وامپر شدن و حالا مثل پشه آدم می کشم
ههههههه
برا ساختاین اسلحه ها فقط smithing صد باشه کافیه؟نقل قول:
صد کردن یک اسکیل فقط به درد گرفتن پرک هاش می خوره یا تو اون اسکیل قوی تر می شم؟
مثلا اگه اسنیک رو 100 کنم ولی پرک هاشو نگیرم دیر تر می تونن پیدام کنن یا بدون پرک ها با عادی فرقی نداره؟
اگه مثلا sneak ..رو صد کنید خب اهسته راه رفتن قوی تر میشه ولی اگه پرک هاش رو بگیرید یه قابلیت های جدیدی اضافه میشه مثلا وقتی دار سنیک میری می تونی یه کم پشتک بزنی آخرین پرک هم یه حاله سیاه میاره دورورت که نمیدونم چیه مثلا آهنگری اگه صد باشه می تونی صلاح هات رو بیشتر قوی کنی ولی اگه پرک هاش رو بگیری میتونی صلاح های بهتری بسازی فکر کنم سمت چپ آهنگری پرک هاش ماله لایت ارمور هست و سمت راست مال هاری ارمورنقل قول:
چطوریاز لرد وامپری در ببام
با هیچ کی نمیشه حرف زد
چی کار کنم ؟
به نظر شما پرک های Enchanting رو بگیریم یا Alchemy رو بگیرم؟
کدوم می تونن جای گرفتن پرک های بقیه اسکیل ها رو بگیرند؟
کلا من برا پرک گرفتنم برنامه ریزی کردم.
یا باید Alchemy رو همه پرک هاشو و بگیرم و اولین پرک Enchanting .
یا 3 تا اول Alchemy و همه پرک های Enchanting .
کدوم رو انتخاب کنم.
باز هم می گم برا من اونی بهتره که جایگزین اسکیل هایی که پرکاشو کامل نمی گیرم مثلا اسنیک یا پیک پاکت یا لوک پیکینگ یا جادوگری ها بشه.
حالا دیگه هالم از ارک به هم میخوره من های الف شدم ارک بودم با چند تا رمز همه چیزایی که گرفته بودم رو حظف کردم و نژدام رو های الف کردم بعدش دوباره با چند تا رمز همه چیز رو به نسبتی قبلا گرفته بودم ولی گرفته ام هیچ تقلبی هم نکردمفقط جابه جا کردم الان هم جادوهای احظاری 20 هست با دو پرک لایت ارمور 29 هست با دو پرک کمان 30 هست با سه پرک یک دست 30 هست با دو پرک و اسنیک هم 30 هست با دو پرک Alchemyهم 24 هست با یک پرکقبلا هم لول 12 بودم با این تغیزات لول 15 شدمکه اونم برگردوندم به 12
ترکیبی که من انتخاب کردم جادوگر و جنگجوی یک دست و کمان دار و لایت ارمور هست اسم ترکیب من چیه؟ جادوگر 2 اسکایل جادوی احضاری و alchemy .دزد سه تا لایت ارمور کمان اسنیک جنگجو یکی یک دست باهاش.خیلی حال میکنم :-)
دوستان لطفا جواب بدین.نقل قول:
به نظر شما پرک های Enchanting رو بگیریم یا Alchemy رو بگیرم؟
کدوم می تونن جای گرفتن پرک های بقیه اسکیل ها رو بگیرند؟
کلا من برا پرک گرفتنم برنامه ریزی کردم.
یا باید Alchemy رو همه پرک هاشو و بگیرم و اولین پرک Enchanting .
یا 3 تا اول Alchemy و همه پرک های Enchanting .
کدوم رو انتخاب کنم.
باز هم می گم برا من اونی بهتره که جایگزین اسکیل هایی که پرکاشو کامل نمی گیرم مثلا اسنیک یا پیک پاکت یا لوک پیکینگ یا جادوگری ها بشه.
ولی خودتون قبلا امتحان کرده باشین.
چون می خوام تو این دور تموم اچیومنت های بازی رو بگیرم و خلاصه ته بازیو در بیارم.
برا همین می خوام یه چیزی باشه به کارم بیاد و جای پرک ها رو بگیره.
این چیزی که شما میگیو من تجربه نکردم ولی همین جوری از ظاهر کار و ویژگی های هرکدوم میشه تشخیص داد که Alchemy برای کار شما مناسبتر هست. چون enchanting همش به تسلیحات خلاصه میشه ولی Alchemy رنج وسیعتریو شامل میشه که البته باز هم در کل نمیشه تفاوت خاصی بینشون پیدا کرد که یکی از دیگری برتر باشه.نقل قول:
دوستان لطفا جواب بدین.
ولی خودتون قبلا امتحان کرده باشین.
چون می خوام تو این دور تموم اچیومنت های بازی رو بگیرم و خلاصه ته بازیو در بیارم.
برا همین می خوام یه چیزی باشه به کارم بیاد و جای پرک ها رو بگیره.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اینهایی که پست شدن فقط و فقط توی سه صفحه ی آخر بودن. هیچکس هم جوابی نداده.نقل قول:
مدلی که مینویسی من نصف مطالبت رو متوجه نمیشم اصن چی میگی. فکر میکنم بقیه هم همینطورن ... معلوم نیست سوال میکنی یا داری جواب میدی یا فقط چیزایی که به ذهنت رسیده رو میگی ، طوری که واقعا" نصفش معلوم نیست چیه.
دوست عزیز. یه پدیده ای هست به اسم ِ بازی کردن. شما بازی میکنی ، تجربه میکنی ، میری جلو ، سیو میکنی ، لود میکنی ، تا ببینی بازی چیه. ببخشید ولی دهن این پیج رو یک نفره داری سرویس میکنی.
ببینم میتونی هر روز فقط یک سوال کنی و بقیه ش رو واقعا" مث ِ هر Gamer ِ دیگه ای بازی کنی ؟
سلام
من تازه وارد سایت شدم
یه سوال داشتم
توی ماموریت های دانگارد
اگه با وامپر ها برم یه ماموریت هست که اسمش
(phopet)
میشه در مورد اون راهنمایی کنید لطفا
من فکر کنم اخراش هستم توی یه غار هستم چند تا دانگارد و یه ترول با زره رو کشتم
و بعدش رفتم از پله ها بالا و یه سنگ بود برداشتم و گذاشتم سر جاش و اون حفاط دور اون مرد که لباس سفید پوشیده باز شد
و اونو شکست دادم نشست روی زمین منم طبق نوشته
یکی از قدرت های وامپری رو روش زدم و برده من شد
حالا میگه ازش خون بخور میرم کنارش فقط باهاش حرف میزنم ولی نمیتونم خونش رو بخورم
لطفا زود کمک کنید
ببخشد اگه بد نوشتم
سلام من من جادوگر و دزد هستم
یک جادو نیست که جلوی زربه محافظت کنه
لطفا محل دقیق خریدش رو بگید
زربه شمشیر
اسمشو الان دقیق یادم نیست ولی تا فردا اگر کسی نگفت من بهت میگم.نقل قول:
سلام من من جادوگر و دزد هستم
یک جادو نیست که جلوی زربه محافظت کنه
لطفا محل دقیق خریدش رو بگید
زربه شمشیر
محل گرفتنش یکی از کوئست هایی هست که توی college of winterhold همون مدرسه جادوگری معروف اتفاق میفته. شما به همراه چند نفر دیگه از جادوگرا باید وارد یک غار بشید قبل از اینکه وارد اون غار بشید یک پیرمرد که تو مدرسه خیلی هم معروف هست این جادو رو به شما یاد میده و باید یک تمرین هم با همین جادو انجام بدید.
این شاید یکی از روش های بدست آوردن این جادو باشه و به احتمال زیاد روش های دیگری هم داره که من الا چون اسمشو دقیق نمیدونم نمیتونم اطلاعات زیادی بهت بدم ولی به محض اینکه اسمشو فهمیدم اطلاعات کامل رو بهت میدم. جادوش شبیه یک صفحه نورانی هست که جلوی شخص ظاهر میشه و هر ثانیه مقداری از مجیکا کم میکنه
ویرایش--------
جادوی سپر یا دفاع ward نام داره که سه نوع مختلف داره که هر کدوم قدرتشون با هم فرق میکنه. به شرح زیر به ترتیب قدرت:
Greater Ward
Lesser Ward
Steadfast Ward
اونی که تو کالج بهت یاد میدن از نوع steadfast هست که میشه گفت ضعیف ترین نوعش هست.
هر سه نوع رو میتونی از شخصی به نام Colette Marence در همون کالج در بخش Hall of Countenance در ساعات شب بخری.در طول روز هم معمولا در Arcanaeum نشسته.
همین شخص میتونه آموزش Restoration رو تا لول expert بهتون یاد بده البته در قبال $$$$
اینم عکسش:
اون جادویی که
گفتید به عنوان سپر برای ضربه شمیرو تیر کمان هم به کار میاد یا خیر ؟
لطفا در مورد اون ماموریت که گفتم کمک کنید