حد اقل درصد را بنویس
Printable View
حد اقل درصد را بنویس
سلام بر همه ي شما اين سوال خيلي برام مهمه من تا حالا با پي اس 1 هاروست مون1را بازي ميكردم حال امدم با شبيه ساز بازي كنم نه بازي سيو ميشه نه لود يعني وقتي سرچينگ د مموري كارت مياد سيستم هنگ ميكنه يعني قفل ميشه واونجا گير ميكنه وديگه همون جا ميمونه....اگه جواب بديد واقعا ممنون همه ميشم از ته دل.:11::40::19::46::31::10::40::40::40:
احتمالا مموری کارت خرابه ، ولی بهتره اینجا سوالتون رو مطرح کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا مموري كارت چيه من با مبدل كامپيوتر بازي ميكنم هنگ ميكنه
منظورم همینهنقل قول:
خب مبدل هم مموری کارت مجازی داره ;)
سلام.
احتمالا اشکال ایمیجیه که گرفتی.منم این مشکلو با لود اول بازی که میخواد شروع بشه داشتم.نقل قول:
سلام بر همه ي شما اين سوال خيلي برام مهمه من تا حالا با پي اس 1 هاروست مون1را بازي ميكردم حال امدم با شبيه ساز بازي كنم نه بازي سيو ميشه نه لود يعني وقتي سرچينگ د مموري كارت مياد سيستم هنگ ميكنه يعني قفل ميشه واونجا گير ميكنه وديگه همون جا ميمونه....اگه جواب بديد واقعا ممنون همه ميشم از ته دل
یه سی دی نو گرفتم مشکل حل شد.
راستی کدوم مبدلو استفاده میکنی؟بهتره از pcsx1 استفاده کنی که سیو و لودش تو تبهای بالا هست لازم به رفتن داخل مموری کارت نداری.یعنی هر جا بخوای سیو و لود میکنی لازم نیست شب بخوابی واسه سیو.
موفق باشید
منم همينو استفاده ميكنم سيستم هنگ ميكنه .راستي مگي جون مموري مجازي چيه
تو یه سی دی نو بگیر.اگه هنوز مشکل داشتی بیا بگو.نقل قول:
منم همينو استفاده ميكنم سيستم هنگ ميكنه
هم سي دي نو دارم هم بازي را از شركت زرين نيكان مال پي سي شو ولي هر دو يه جورن
مموری مجازی باید باشه توی مبدلتون که بتونید بازی رو سیو کنیدنقل قول:
البته اکثرا مبدل ها خودشون دارن
ولی اگر نبود توی این پست هست برای دانلود :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=473737&postcount=2
یه سوال فنی شما باچه شبیه سازی بازی می کنید
امیر جان.احتمالا ورژن مبدلی که داری جواب نمیده. یا کامل نیست.ورژنش چیه؟
اگه دوس داری از سایتش دان کن.ادرسش درست یادم نیس.همون pcsx هست.که حجمشم یه مگ هست.
برو ببینم چیکار میکنی.
ممنون وحيد جون رفتم امتحان كنم بيش از 3 4 مبدل دارم
سلام
بچه ها یه خیر داغ
یه نامه برام اومد که نوشته بود بذر گلmon drop در سوپر مارکت موجود است ولی نمی دونم چرا نیست
1.من تقریبا همرو دیدم ولی دمو ها به طور مستقیم روی درصد بازی تاثیر ندارن، خودم 86% رفتم.نقل قول:
1.سلام بچه ها کسی هست همه ی دمو هارا دیده باشه درصد بازیش چنده؟
2.در سال اول تا تابستون میشود زن گرفت
3.کی بالا ترین درصد را رفته اگر مزرعه را ارایش بدهیم درصد دارد؟
4.شما صد درصد نرفتید پس چطور سال چهارم رفتید
2.اگه از گیم شارک استفاده کنی ، روز دهم بهار سال اولم میتونی ازدواج کنی بدون گیم شارک هم اگه خوب بازی کنی چرا نمیشه ؟باید سخت کار کنی از معدن شروع کن ، علف هارو بفروش و در مرحله اول تبرتو آپگرید کن تا دیگه زیاد برای چوب پول ندی و بهترین و گرون ترین محصولاتو بکار و روی قرمز کردن قلب مورد علاقت تمرکز کن و فقط قلب اونو قرمز کن بعد باهاش عروسی کن .
3.من خودم 86% رفتم ولی بچه ها تا 88% رو رفتن ،،زیبایی و آرایش دادن مزرعه به طور مستقیم درصدی نداره .
درصد بازی :10% : مرغ ها ___ 20% : گاو ها و گوسفند ها ___ 10% : قلب همسر ___ 10% : قلب بچه ___
10% : قلب سگ ___ 10% : قلب اسب ___ 10% : بزرگ کردن مرغداری ،گاوداری ، خانه 1، خانه 2 و گلخانه (هر کدام 2%) ___8% : غذاها ___ مجموع : 88%
4.برای رفتن به سال چهارم نیازی به 100% شدن نیست .
سلام بچه ها یه چیزی که من تازه فهمیدم که فکر کنم شما هم توش مثل من قاتی کرده بودیناینکه اون دمو اخر دخترا که نمی تونیم ببینیم برای اینکه که فقط یکی از اون دموها رو می تونیم ببینیم اون دمو کسی هس که باهاش ازدواج کردیمودوتا نکته که من تازه فهمیدم1-اگر به کای ذرت رو گرون بدین بهتون میگه وه وه وه چه پسر بدی برای همین هم ازتون نمی خره وچهارتا فوش بارتون می کنه2-دلیل اینکه اون دزد پر ابی رو گرون می ده اینه که وقتی دخترا قلبشون نارجی میشه اون پر رو میاره ولی درصورتی که سوپر مارکت وقتی که قلبشون قرمز میشه میاره ولی در هر صورت باید قلب دختره قرمز باشه تا باهاتون ازدواج کنهراستی برای کسی پیش نیومده که سوپر مارکت براش نامه بده که بگه بذر اون گل رو می فروشه؟من تونستم دموهای قبل ازدواج رو ببینم واز دمواهالی دوتا مونده که یکیش مربوط به سال سومه ویکیش مربوط به زمستونه البته یدونه هم برای پاییز که رایک 5تا مرغ میاره اگه وقت کنم نمونه های از هر دمو رو می زارم وای باورم نمی شود که بتونم دمو کای که بهت عطر می ده رو ببینم اخه تا حالا هرچی زور زده بودم نتونسته بودم ببینمودراخر اینکه بچه ها دموهای بعد عروسی رو برام برازین ازتون کلی ممنون می شمعروسک جون شماهم یادتون نره یه 10 دقیقه ای نگاه کن به اون دموهای که دیدی برام بنویس بفرس می خوام یکی از کامل ترین سیوها رو بذارماگه وقت کردی هم سیوت رو بذاری ممنون می شم
عزیز دله برادر خسته نباشی.واقعا خسته نباشی.نقل قول:
1-اگر به کای ذرت رو گرون بدین بهتون میگه وه وه وه چه پسر بدی برای همین هم ازتون نمی خره وچهارتا فوش بارتون می کنه
2-دلیل اینکه اون دزد پر ابی رو گرون می ده اینه که وقتی دخترا قلبشون نارجی میشه اون پر رو میاره ولی درصورتی که سوپر مارکت وقتی که قلبشون قرمز میشه میاره ولی در هر صورت باید قلب دختره قرمز باشه تا باهاتون ازدواج کنه
اون اولیه که تابلوئه.منم جای اون بد بخت بودم همین کارو میکردم.
دومیه هم فک نکنم دلیلش اون باشه.اون نامرد ذاتش اینجوریه.
راستی اون صحنه ای که با کای صحبت میکنید که شب فستیوال اتیش بازی بیاد اسکله یا میدون رو دیدید؟الان خواستم براتون عکس بزارم دیر وقته.ایشال.. فردا.
به سلامت
سلامنقل قول:
نه . هم سوپر ماركت و هم Won با هم پر آبي را زماني كه قلب يكي از دخترها نارنجيه ميارند . ولي چون كلاً ژاپني ها با چيني ها رابطه ي خوبي ندارند تو بازيشون هم Won كه يك دزد چينيه بايد گرونفروش و كلاهبردار باشه .
اون گل هم بله . وقتي كارن بهت بذر مي ده و مي كاري در مياد سوپر ماركت هم نامه مي زنه كه بذرش اومده و حتي خود من چندين بذر ازش خريدم . فقط بايد ببيني اين گل براي چه فصليه كه بذرهاي اون فصل را ببيني و پيداش كني . البته اگه اشتباه نكنم براي بهاره .
سلام بچه هاسه سوال:من سال اولامتحان نکردم ماهی که باید فصل تابستان بگیری رو بگیرم الان هم روز 16 تابستان سال دومم ولی امسال هرچی زور می زنم نمی تونم بگیرم کسی نمی دونه چرا؟سری های قبلی که روز دوم تابستان سال اول راحت می گرفتم می گم شاید مربوط به ساله یا روزه
سلام ، فرقی نداره چه سالی بگیری ، یه ماهی به عنوان طعمه تو آب انداختی ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام ، فرقی نداره چه سالی بگیری ، یه ماهی به عنوان طعمه تو آب انداختی ؟
هر کاری بگی کردم-----------------------------سلام به همه اینم یه عکس که مربوط به فصل بهارم وهنوز برای تابستون نزاشتم ولی همه رو دیدم که سر فرصت میکس می کنم ومیزارم.دمو پاپوری و شهردار که برای سال اول بود وندیدم که سال دوم دیدم ومسابقه اشپزی با درس کردن چای برنده شدم واخری هم خودتون ببینین
چشم برات میفرستم ...نقل قول:
عروسک جون شماهم یادتون نره یه 10 دقیقه ای نگاه کن به اون دموهای که دیدی برام بنویس بفرس می خوام یکی از کامل ترین سیوها رو بذارم
اگه وقت کردی هم سیوت رو بذاری ممنون می شم
چی درست کنیم تا در مسابقه اشپزی برنده شویم
بایستی غذاهایی درست کنی که:نقل قول:
چی درست کنیم تا در مسابقه اشپزی برنده شویم
اولآ:با سایر رقبا،تکراری نباشه.
ثانیا:تا جایی که می تونی از بهترین مواد و هر چیزی که باعث میشه خوشمزه تر بشه اضافه کنی.
سلام من کدوم رو بخرم
Harvest Moon Boy And Girl
Harvest Moon A Wonderful Life Special Edition
نقل قول:
اینا برا پی س توی؟! دومیش که نیست اولیشو نمی دونم:10:
به نظر من دوميش عالي عالي عالي هست گرافيك داستان و....اونو بخر ماله پلي استيشن 2 هست
نقل قول:
منم موافقم سیو ته هومه لند رو که اصلن اصلن نخر چون فقط اعصاب خورد کنه حتی توی راه رفتنش لگ داره و خیلی مشکل داره همون وندر لایف به نظر من عالیه اگه راهنمایی هم در موردش خواستی توی سرچ بزن هاروسمون پی س تو خودش میاره اونجا دربارش بحث شده و می تونه کمک زیادی براتون باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مو اول درباره حرف زدن با کای درباره جشن اتیش بازیه که خیلی قشنگه وبه طور کامل می زارمشدومی هم گرفتن عطر بعد از روز طوفانیسومی هم دمو اخر مجردی پاپوریه که به کای میگه عزمش رو جذب کرده که با اون به شهر بره
گزینه دومم رو انتخاب کنی چی میشه؟نقل قول:
پاپوری با کای رفت یا نه؟یا اصلا دوتاشون موندن؟
نقل قول:
فکر می کنم بستگی به گزینه ها داره از روی انگلیسیش یعنی اولی tell him about kai:درباره ی کای بهش بگو
و اون یکی keep silent:فکر کنم یه چیز تو مایه های دهن بسته می شه
سلام دوستان یه سوالی :
روز 17 تابستان (تولد Ann ) ،برای دیدن دموی پدر Ann که درباره ی مادر Ann صحبت میکنه ، باید ساعت چند کجا باشیم ؟
اون دمو5 پاييز که تا فبل از ساعت 5 بالاي تپه مادر باشي که 2 يا 3 روز قبل واست نامه مياد که روز 5 مسافرخانه تا ساعت 5 بسته استنقل قول:
این یکی از پست های 200صفحه پیشه که من تو یکی از این سایت های خارجی خوندم ولی من خوندم که روز قبل از مسابقه یا چند روز قبل سال دوم که با کشیک دوست هستین برین با هاش حرف بزنین می خواستم این مطلب رو وقتی که دیدم براتون بذارم ولی حالا که به این روز نزدیک بودم گذاشتم ولی هنوز با چشم خودم ندیدمنقل قول:
مسابقه موزیک به چه درد ی می خورد
اگه فلوت رو بدست بياري که ترکوندي اسمت تو کتاب رکوردها چاپ ميشه:31:البته با اون دمو گري که ديدي از تو بعيد نيستنقل قول:
اون جور که شنيديم اگه تو مسابقه موزيک برنده شي ميتوني کيسه ي برنج بدست بياري البته مسابقه هاي ديگه هم برنده شي بعد برنج رو بکاري و در بياد داور مسابقه آشپزي بهت چند نوع غذا جديد ياد ميده...(البته فلوت وجود داره من با رمز زدم اما کار نميکنهنقل قول:
سلام به همه.
خوبه.هنوز بازی میکنید.
ما که سرمون خیلی شلوغه.خرداد هم امتحان واحد مونده داریم دیگه بدتر.اما ردیفش میکنم.بهتون میرسم.الام شما چندیم؟
راستی این سال دوم که من 92 گل کاشتم یارو نیومد.چند روز گذشته نیومده کسی میدونه چرا؟
موفق باشید
نسبت ها و روابط بین اعضای دهکده