ممنون دوست عزیز نه ویندوز Xp میگم که سخت ازارم پایینهنقل قول:
ram512
cpu2.8 775 یه هسته ای
------------------
اخه چند تا کاربر زدن Comodo گفتم شاید خبریه پس خود جوش بوده کاملا :D
Printable View
ممنون دوست عزیز نه ویندوز Xp میگم که سخت ازارم پایینهنقل قول:
ram512
cpu2.8 775 یه هسته ای
------------------
اخه چند تا کاربر زدن Comodo گفتم شاید خبریه پس خود جوش بوده کاملا :D
من ورزن جدید رو دان کردم نصب کردم که یادمم رفته بود چیزیو بکاپ بگیرم مثل اینکه اپدیت دیتابیس هم میپره و دوباره اپدیت کردم که این مهم نیست ولی حافظه سندباکس بکلی از بین رفت ویندوز اومد بالا دیدم یکی یکی از برنامه هارو داره میبره سندباکس!
اقا الان یه پیغامی اومد از طرف کومودو که 5 گیگ روش نوشته بود تا اومدم ببینم چیه رفت چی بود این؟ :31:
دوستان برای امنیت بیشتر در کنار کومودو از چی استفاده کنم که هم سرعت سیستم پایین نیاد و هم بتونه امنیت خوبی رو برقرار کنه من خودم نظرم روی کسپر اسکای ؟
:31:نقل قول:
در کنار کومودو اگر کسپر نصب بکنی / امنیتت 100 میشه ولی ویندوزت سرعتش 0 !:27:
شما میتونی در کنار کومودو از مکمل
MAlwareBytes ' AntiMalware
استفاده بکنی یا اینکه از اویرا بدون گارد استفاده بکنی و از استارت اپ هم دیزیبلش بکنی
و فقط برای اسکن استفاده بکنی !
ولی کومودو امنیت را برات حاصل میکنه / این دیگه برمیگرده به نظر اصلی شما !
سلام به همه دوستان کومودویی:10:
عید نوروز رو مجددا بهتون تبریک میگم:40::40::40:
سه سوال داشتم خصوصا از متخصصین فن
1. در مورد realtime کومودو میشه یه توضیحاتی بدید. من آنتی های قبلی ایکه داشتم این قسمتشون خیلی ملموس تر بود. تنظیماتشم مشخص تر بود. مثلا اینکه فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه ی نه، رو اصلا نداره. من یه fake تست کردم. تو ناد بمحضیکه دکمه save رو تو notepad میزدم ویروس رو تشخیص میداد ولی الان تو کومودو 5 ثانیه و حتی بیشتر طول میکشه.( البته میدونم این ملاک خوبی نیست چون ممکنه علت طول کشیدن دیر فهمیدن نباشه بلکه دقت بالاتر تحلیلش باشه)
من نهایت قدرت realtime رو قرار دادم ولی بازم وجودش رو حس نمیکنم. میدونم که کومودو خوبه ولی دوس داشتم فقط و فقط از نظر این ویژگی بررسی کنید و بگید بین آنتی های دیگه این خصیصش چطوره
2. تو قسمت manual scan قسمت cloud scan وجود داره. میشه بپرسم این نوع اسکن رو چطوری انجام میده؟ یعنی کلا اسکنش ابریه یا همزمان هر دو جور اسکن رو انجام میده
3. کومودو مبتنی بر دیتا بیس نیست درسته؟ میشه فرق اینکه وابسته به دیتا بیس باشه یا نه را بگید؟ اصولا چطوری میشه فهمید یه آنتی وابسته به دیتا بیس هست یا نه
مرسی بابت پاسخگوئیتون
حدس زدم ویروسی اومده و ویندوزمو آسیب زده ، بک آپ دو ماه پیش رو برگردوندم و ورژن جدید کمودو رو نصب و آپدیت کردم ، درایو D رو که اسکن میکنه ویروس wknnn.exe رو پیدا میکنه ولی پیغام میده که نمیتونه گارانتیش کنه و همش میگه ری استارت کن ولی دوباره که اسکن میکنم ویروسای قبلی رو با همین ویروس پیدا میکنه و دوباره همون پیغام ها !!! ( نمیتونم گارانتی کنم و ری استارت کن)نقل قول:
چکار کنم ؟
درود
نوروز همه دوستان به ویژه کمودو :40: داران پیروز.
من پیغام واسه من هم دیروز یا پریروز بود که اومد و منم یهویی بستمش طبق عادت :دی ولی اگر درست خاطرم مونده باشه توی همون یه نیم نگاه، مربوط به آنتی کمودو برای سیستم آندروید بود که انگار یه 5 گیگ فضا واسه ی بکاپ و ... در اختیار میذاشت.نقل قول:
پ.ن :
الان هم یه سرچی توی خود سایتش زدم، به این صفحه هم ربط داره :
[PHP]http://www.comodo.com/home/backup-online-storage/comodo-backup.php?key5sk1=1265baf9ab2544df84a7c7f5baa356b 758c7ac99&key5sk2=&key5sk3=1332281984000&key6sk1=& key6sk2=IE90&key6sk3=7&key6sk4=fa&key6sk5=IR&key6s k6=0&key6sk7=http%253A%252F%252Fwww.comodo.com%252 Fproducts%252Ffree-products.php&key6sk9=1024768&key6sk10=true&key6sk1 1=89527a32e615c5b13bcb8807a16ad2640bb9f63e&key7sk1 =19&key1sk1=dt&key1sk2=http%253A%252F%252Fwww.como do.com%252Fproducts%252Ffree-products.php[/PHP]
شاد و پیروز و سربلند باشید
سیستم من از این هم ضعیف تره ولی کمودو رو میاره :27:نقل قول:
فقط انتی ویروس رو خاموش کردم و real time نیست
امنیت رو فقط رو فایروال تامین میکنه و حرفی برای گفتن داره ولی در مقابل ویروس اسپای و... فکر نمیکنم امنیتنقل قول:
حتی 1 درصدی رو هم بتونه تامین کنه این رو از روی رتبش میگم :46:
سلام علیکم:11:
به قول آقای فردوسی پور: حرکت خودجوش بوده!!نقل قول:
البته این جوشیدنها علت داشته قدیما ؛؛.... الان کمتر شده! هیچ چیزی بی جهت نمیجوشه.:46:
جواب را اقا امیر دادند.نقل قول:
ویروس اگر از کمودو رد بشه باید بری برای پاکسازی و اینها را پیشنهاد میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای امنیت بیشتر همون آویرا؛ یا پاندا کلود هم خوبه. هم رایگانه هم ریل تایم است و با کمودو تداخل نداره و هم اینکه پردازش ابری داره و نیازی به آپدیت دیتابیس نداری. و منابع کمی را هم در اختیار میگیره.
دستتون خیلی بازه. کلا میتونید رایگان، یک پکیج امنیتی مناسب خودتون را فراهم بکنید.
=====
میخوام از نوشته هاتون نقل قول بگیرم به درد سر میافتم!:46:نقل قول:
ریل تایم کمودو دو نوع است. یکی On Access که اگر روی اون بزارید دائماً فایلهای روی هارد را اسکن میکند(به آرامی) و نوع دوم Stateful که فقط زمانی عمل میکند که به قول خودتون:
در مورد مقاسیه هم خودتون میتونید بعدا سری به تاپیک ویروسها بزنید و تستهایی بکنید. البته الان نه؛ هر وقت که دستتون با کمودو راه افتاد. برید و چند بسته ویروس دانلود کنید و اکسترکت کنید و ببینید عکس العمل کمودو چجوریه. یا ویروسها را در مکانهایی از هارد و درایوهای مختلف قرار بدید و ببینید بدون اسکن کمودو پیدا میکنه یا نه و تستهایی از این دست.نقل قول:
... فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه...
اگر فعال باشه همزمان هر دو جور اسکن را انجام میده. البته برای اسکن چند فایل خیلی کمک نمیکنه، و بیشتر برای اسکنهای طولانی مدت خوبه. یعنی هر چه تعداد فایلهایی که قرار اسکن بشه ببیشتر باشه. کمودو بهتر به سرورها وصل میشه. البته اینو از روی تجربه میگم. هر چند که سعی شده این قابلیت هم بهبود پیدا کنه. البته بصورت ریل تایم خوب کار میکنه و برای فایلهایی که قصد اجرا دارند همیشه این ارتباط برقرار میشه. که تنظیماتش در بخش دیفنس هم هست.نقل قول:
اصطلاحا اگر هر آنتی ویروسی بعد از اینکه یک مخرب را از روی دیتابیس نشناخت تسلیم بشه! یا خیلی حرفی برای گفتن نداشته باشه میگن مبتنی بر دیتابیس.نقل قول:
3. کومودو مبتنی بر دیتا بیس نیست درسته؟ میشه فرق اینکه وابسته به دیتا بیس باشه یا نه را بگید؟ اصولا چطوری میشه فهمید یه آنتی وابسته به دیتا بیس هست یا نه
ابتدا با همون اسکنرهایی که در بالا ذکر شد سیستم را اسکن کنید. مخصوصا مالواربایتس. اگر مشکل پا بر جا بود برید بخش اورژانس و دوستان کمک میکنند. CCE هم خوبه، مخصوصا KillSwitch و Autorun Analyzerنقل قول:
======
اوه اوه اوه!! اون کلمه "1 درصدی" خیلی باحال بود.نقل قول:
امنیت رو فقط رو فایروال تامین میکنه و حرفی برای گفتن داره ولی در مقابل ویروس اسپای و... فکر نمیکنم امنیت
حتی 1 درصدی رو هم بتونه تامین کنه این رو از روی رتبش میگم
من باید یک نکته را بگم:
اگر از روی رتبه میگید، بهتره اصلا سمت کمودو نیایید!!
کمودو فعلا مال کساییکه با اون کار کردند و خودشون تست کردند و سبک محافظتی کمودو را پسندیدند.
اگر دنبال رتبه هستید بهتره 2 سال دیگر کمودو را نصب کنید.
امیدورام متوجه منظور من شده باشید:11:
علت این خود جوشی چی بوده حالا ؟ :D
راستی دوست عزیز با توجه به سیستم من اواست بهتره یا کومودو
سلامنقل قول:
در مورد اوست نمیدونم ... ولی فکر نکنم خیلی هم سنگین باشه.
کمودو هم سبکه، آنتی ویروس را بزار روی Stateful؛؛ حتی میتونید گاهی اوقات آنتی ویروس را هم خاموش کنی و با سیستمت کار کنی بدون اینکه بترسی از اینکه ویروسی بشی!
علتِ "حرکت خودجوش" ===> حمایت!!
=============
راستی کمودو یک نسخه از CIS را تهیه کرده که مربوط به Windows 8 میشه! البته فعلا نسخه بتاست.
گفتم خبرش را بزارم بد نباشه.
موفق باشید.
5گیگ فضا میده برا فایل شیرینگ هم می شه استفاده کرد :21:نقل قول:
این لینکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crd چیه؟
کلا محصولات کومودو چیا هستن؟
اینا رو میدونم : cis -cce - dragon و امروز هم اون csu رو دیدم ولی ظاهرا چند تا محصول دیگه هم داره
با تشکر
سرچ کردم تو خود کومودو چیزی نشون نداد اینجا پرسیدم الان گوگل رو سرچ کردم نشون داد COMODO Rescue Disk هست درسته؟
الان نسخه نهایش اومده؟ اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
سلامنقل قول:
COMODO Rescue Disk=CRD = دیسک نجات کمودو
فعلا نسخه بتا هست.
بله، با آپدیت CIS یعنی همون فایل bases.cav کار میکنه!! و میشه گفت آپدیت آفلاین میشه و برای آپدیت نیازی به نت نیست. (من از این قابلیت خوشم میاد!)؛ شما مسیر فایل bases.cav را بهش میدی(حالا روی هاردتون یا روی فلش) بعد در اسکن از همون استفاده میکنه.بعد هم وقتی کارتون تموم شد و سی-دی را خارج کردید دوباره دیتابیس بر میگرده به 1.نقل قول:
اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
نسخه نهایی ارائه بشه لینک دانلود میزاریم.
نقل قول:اسکنر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ، خیلی پیدا کرد و کشت و فکر میکنم الآن فقط به موارد گارانتی شده کمودو گیر میده و اصل قضیه حل شده ، دستتون درد نکنه:20:نقل قول:
با سلام
دیشب خواستم برنامه treacopy رو روی سیستمم نصب کنم این باید یک برنامه شناخته شده باشه اما کومودو اخطار داد
و
بعدش هم avast 7 پیام زیر رو داد
خوب به نظر شما این برنامه مشکلی داره ؟
با تشکر
خوب شما فایل رو تو virustotal یا سایتهای مشابه چک کنید ببینید بقیه آنتی ویروسها چه رفتاری با این فایل دارن؟
سلام دوست عزیز شما دارید یه برنامه نصب می کنید و installer شما می خواد به فایلی که از setup اکسترکت شده دسترسی داشته باشه که همونطور که می دونید این فایلها به صورت موقتی روی سیستم قرار می گیرند (فرمت .tmp) و بعد از اینکه شما allow کردید دوباره اطلاع داده که این فایل در دیتابیس کمودو شناخته نشده است (مثل خیلی از فایلهای دیگه،چیز عجیبی نیست) و می خاد به رابط محافظ شده دسترسی داشته باشد (احتمال زیاد در رجیستری) و میگه اگه برنامه ای هست که برای شما شناخته شده است یا به نوعی daily program شماس allow کنیدنقل قول:
کلا کمودو تمام فعالیتهای سیستم رو بر اساس نوع پروفایلی که انتخاب می کنید زیر نظر می گیره و انتخاب همه چیز رو به کاربر می ده، دقت کنید کمودو نگفته ویروس یا مالوری پیدا کرده، بنده خدا اطلاع رسانی کرده:10:
چند روزه ، دقیقا بعد از نصب utorrent و دانلود چند تا فایل از تورنت ، هی کومودو پیغام میده که فایل svchost میخواد وصل بشه ،
هر دفعه هم شماره ی پورتش عوض میشه . قضیه چیه ؟ من هر دفعه بلاکش کردم . چون شماره ی پورتش عجیبه .
سلامنقل قول:
چند وقته کمودو را نصب کردید. البته میدونم قبلا داشتید و در دور جدید منظورمه چند وقته کمودو نصب کردید؟ و این پیغام شروع شده؟
پورتش عوض میشه، آیا IP هم تغییر میکنه؟ الان اون IP که قرار داید: 192.168.1.1 براتون آشنا نیست؟؟ یعنی آی-پی مودمتون نیست؟
توی command prompt تایپ کنید ipconfig و IPv4 چک کنید
بعد از اینکه بلوک میکنید اختلالی ایجاد میشه و مشکلی پیش میاد یا نه؟ مثلا از تورنت میتونید استفاده بکنید یا نه؟
برعکس تصور شما: اون پیغام یک Input request هست.نقل قول:
هی کومودو پیغام میده که فایل svchost میخواد وصل بشه
به هر حال میتونید بلوک بکنید، هر چند فکر میکنم Allow هم بکنید خطر امنیتی نداره!
من فکر می کنم این فایلش ویروسی شده
با انتی ویروس هم درست نمیشه روش خاصی هست نو نت سرچ کنید پیدا میشه وگرنه تا حالا به من این پیغام رو نداده
سلام
شاید هم شده باشه!نقل قول:
ولی من میگم نشده!
خب، تنظیماتتون فرق میکنه!نقل قول:
شما یه تنظیمی دارید که خیال خودتون را راحت کردید(بهترین تنظیمات)......همون را داشته باش!
[QUOTE=Jadda;6925828]سلام
دور جدیدی که کومودو نصب حدود 17-18 روز میگذره ولی درست بعد از دانلود تورنت این پیغام اومد . شک من از اونه.نقل قول:
چند وقته کمودو را نصب کردید. البته میدونم قبلا داشتید و در دور جدید منظورمه چند وقته کمودو نصب کردید؟ و این پیغام شروع شده؟
پسر خوب اون که یه ریموت عمومیه . من دوتا سیستم تو خونه دارم که یکیش اینه و اون یکی ریموتش 192.168.1.2 هست .نقل قول:
پورتش عوض میشه، آیا IP هم تغییر میکنه؟ الان اون IP که قرار داید: 192.168.1.1 براتون آشنا نیست؟؟ یعنی آی-پی مودمتون نیست؟
چیزی در مورد IPv4 ننوشت . میشه بیشتر راهنمایی کنی .نقل قول:
توی command prompt تایپ کنید ipconfig و IPv4 چک کنید
نه اختلالی ایجاد نمیشه .نقل قول:
بعد از اینکه بلوک میکنید اختلالی ایجاد میشه و مشکلی پیش میاد یا نه؟ مثلا از تورنت میتونید استفاده بکنید یا نه؟
فکر نمیکنم ویروسی باشه . چون من به جز حفاظت realtime ، خودمم همیشه به صورت دستی memory و ... رو با آوست و malwarebytes اسکن میکنم .نقل قول:
من فکر می کنم این فایلش ویروسی شده
با انتی ویروس هم درست نمیشه روش خاصی هست نو نت سرچ کنید پیدا میشه وگرنه تا حالا به من این پیغام رو نداده__________________
[QUOTE=imanpod;6926616]سلام علیکمنقل قول:
هر دو پست قبلیم بر مبنای اون عکسی بود که قرار دادید.
فکر نکنم ارتباطی با تورنت داشته باشه.
ریموت عمومی متوجه نشدم!نقل قول:
اون که یه ریموت عمومیه . من دوتا سیستم تو خونه دارم که یکیش اینه و اون یکی ریموتش 192.168.1.2 هست .
بهتره بگید داخلی!
در پست قبلیم خواستم نگاه شما را از پورت به IP هم بکشونم. کلا در این رنج:
192.168.X.Xارتباطات داخلیه و روی شبکه خودتون است.
پس مشکلی نیست و میتونید بلوک بکنید.نقل قول:
نه اختلالی ایجاد نمیشه .
من هم همین نظرو دارم، البته با توجه به عکس و پیغام کمودو؛ البته پیغام داریم تا پیغام.نقل قول:
فکر نمیکنم ویروسی باشه . چون من به جز حفاظت realtime ، خودمم همیشه به صورت دستی memory و ... رو با آوست و malwarebytes اسکن میکنم .
نتیجه گیری: همه چیز امن و امانه!
====
ما هم شدیم خوب!نقل قول:
پسر خوب
دیگه آدم بَـدِ نیستم!
با سلام
خدمت تمام دوستان من فکر میکنم چون نوشته safe پس
مطمئنا این فایل الوده نیست چون در اون صورت باید مینوشت
ناشناخته یا حدقل مشکوک این ایپی هم صد درصد ip مودمتون
هست که از adsl استفاده میکنید برای اطمینان میتونید در ie
این 192.168.1.1 رو وارد کنید در کادر محاورهای ظاهر شده
admin رو در هر دو قسمت پرکن میبینی که وارد صفحه تنظیمات
درونی مودمت میشی بدون تغییرات خارج شو اگر با وارد کردن
این 192.168.1.1 نتونستی وارد شوی بخاطر بلوکه کردن این
پنجره است باید اونو پاک کنی و دوباره تلاش کنی برای ورود به
تنظیمات داخلی مودمت ، در کل این فقط یک اتصال بین مودمت
و کامپیوترت است و یک شبکه کوچک داخلی محسوب میشه
نه اینترنت ،
موفق باشی،
سلام
فایروال کمودو یه فایروال ورودی و خروجی است، یعنی در هر دو حالت به شما پیغام میده و در صورت مشاهده یک درخواست خروجی یا حتی ورودی کمودو پیغام نشون میده(به نسبت تنظیمات البته)
اینجا دو حالت داریم، اگر طوری فایروال را تنظیم بکنید که همه چیز دست شما باشه و کمودو هم اتوماتیک عمل نکنه، و پیغام بده، اونوقت مثلا:
برای svchost.exe اگر بخواد وصل بشه(خروجی) این میشه پیغامش: به نوع پیغام توجه کنید:
همینجور که معلومه IP مربوط به DNS کمودوست و پورت هم 53 که همیشه برای ارتباط با این سرویس مورد استفاده قرار میگیره.
=========
=========
این پیغام هم میشه ورودی.(1-این پیغام نمیتونه دلیل محکمی باشه برای اینکه سیستم شما!! آلوده است-جای نگرانی نداره)(2-این پیغامها را بلوک بکنید، مگر اینکه دلیل خاصی موجود باشه تا به اونها اجازه بدید. البته در این موارد باید دست به کار بشید و در فایروال یک قانون براش بسازید، البته چون نیازی هم نیست در موردش صحبت نشده و فقط میمونه بحث شبکه های LAN که قبلا صحبت شده)
توجه: (خطا):گاهی اوقات کمودو بنابر دلایلی یک packet برگشتی را ورودی محسوب میکنه، احتمالا ویندوز هم در این اشتباه نقش داره. اینها اگر بلوک بشوند شما مشکلی و اختلالی هم مشاهده نمیکنید.(چون در یک ارتباط فقط برای چند بسته این اشتباه رخ میده و بلوکه میشن و نه همه اونها) البته این حالت خیلی نادره.
=========
=========
ضمن اینکه گاهی اوقات پیغامها هم حاوی مطالب خوبیه. اینو از آرشیوم در آوردم:
سلام کسانی که کومودو دراگون دارن لطفا بررسی کنن
من با کروم به سایت
یا مثلا
که وارد میشم از نظر SSL ایرادی نمیگیره ولی با دراگون که وارد میشم به شرکت صادر کننده SSL گیر میده و میگه فقط نام دامین شرکت قابل تاییده!
کلی هم توضیحات داده و حرف حسابش اینه که درسته اطلاعات رمز نگاری شدن اما رمز نگاری بین تو و کی؟!!
الان از کجا باید فهمید کدوم راست میگن؟ کروم نفهمیده یا دراگون الکی گیر داده؟
اولا که اینا سایتشون فیل:2: بود .نقل قول:
دوما کمودو دراگون درست میگه . اینا ssl شون قابل تایید نیست . ولی خوب مجبوریم از این سایتها استفاده کنیم .
علت استفاده ی این گونه سایتها از ssl دور زدن :2: هست (هر چند که بعضی هاشون مال خودشونن . بعضی از سایتهای اینجوری هم اطلاعات میدزدن) . این سایتهای نامعتبر چون پول درست و حسابی ندارن از ssl های منقضی شده و نامعتبر استفاده میکنن .
در مجموع به نظر من گیر دادن به ssl رو بیخیال شو تا کارت راه بیفته . ولی اگر به dns گیر داد مواظب باش .
ممنون ولی سایت ها فیل نیستن روی لینک کلیک نکن آدرس رو کپی پیست کن میاننقل قول:
بعد هم SSL ها تاریخشون تموم نشده و تا 9/2012 اعتیار دارن!
میگه فقط میتونم نام دامین صادر کننده SSL رو تایید کنیم مثل:
US
در حالی که باید مشخصات دیگه مثل آدرس شرکت و... هم باشه
یه مساله دیگه ای که الان متوجه شدم الان داره به وب استور کروم هم گیر میده:
حتی به SSL این هم گیر میده! فکر کنم ایراد از خودش باشه نه SSL ها
نظر شما چیه؟!
منظورم این بود که این سایتها قبلا فیل شده بودن برا همین ssl گذاشتن . (رو لینک کلیک نکردم)نقل قول:
وب استور کروم که دیگه 100 درصد مطمئنه . این یکی چرت و پرت میگه .
من وب استور کروم رو تست کردم . هیچ گیری نداد .
با سلام
دوستان امروز از طرف کومودو پیامی روی صفحه ظاهر شد مربوط به سایتش که برای بازبینی سایتها است
من سایت رو رفتم و عضویت می خواد . در گزینه های عضویت هم کد پستی و ... می خواد
حالا عضویت در این سایت جقدر می تونه در امنیت ورود به سایتها موثر باشه و همچنین برای عضویت می تونیم ایران و کد پستی از ایران رو بدیم یا مسائل تحریم و .. هست
و همچنین
این comodo trust connect چرا نمی تونه وصل بشه
با تشکر
برای ثبت نام از این سایت کمک بگیرید هویت خارجی میسازه که قابل قبول هست برا اینجور مواقع:نقل قول:
/کد:http://www.fakenamegenerator.com
متاسفانه پورت تراست کانکت رو بستن بخاطر همین نمیتونه به سرورش کانکت بشه بهتره یه جایگزین براش پیدا کنید:11:
با سلام و تشکر فراواننقل قول:
در مورد قابلیتهای این سایت و عضویت در این سرویس کومودو کمی توضیح می دین
مثلا من عضو شدم یک توضیحی داده بود چون قبلا توی comodo trust connet هم عضو بود
اگه من به اکانتم وارد بشم اطلاعات رمزگذاری میشه یا این مربوط به comodo trust connet هست ؟
ایا برای استفاده از siteinspector حتما باید وارد اکانتش شد یا نه ؟
حالا این توضیح برای کدوم سرویس هست
برای ورود به سایت های خوب معمولا اتوماتیک کانکشن کدگذاری میشه تا ارتباط ایمن باشه.نقل قول:
عضویت در تراست کانکت برای استفاده از سرویسش لازم بود.
برای استفاده از siteinspector نیاز به ورود به حساب کاربری لازم نیست در مرورگر دراگون اگر به سایتی مشکوک هستی روی ایکون اون کلیک کن تا سایت بررسی بشه.
سلام
این کی را دوستان تست بکنند فکر بکنم برای نسخه کامپلیت باشه
EC78A7E6-5061-480D-B87F-502047DA7E1E
با سلام خدمت دوستان
چرا برای برنامه ای مثل انتی ویروس نورتون که همیشه دسترسی به ایتر نت داره و ابدیت میشه و گزینه remeber هم تیک خورده براش باز هم من این پیامها رو دارم
خب چرا براش رول نمی سازید؟نقل قول:
شاید از راه های مختلف یا به IP های مختلف می خواد وصل بشه و شما فقط برای یک IP اجازه دادین. رول بسازید تا دیگه پیغام نده.
با تشکرنقل قول:
یه توضیح کوچک برای رول ساختن میدین
بعد مشکلی که نداره از یک ای پی نیازهاش رو دریافت کنه که ؟
با تشکر
داخل همون پنجره، گزینه More Options رو بزنید و از بین گروه ها، Trusted رو انتخاب کنید و تیک Remember رو هم بزنید. البته این فقط برای همین فایل یعنی Symantec Error Reporting هست نه خود آنتی ویروس و برنامه Liveupdateنقل قول: