یه مشکل جدید !
عددش تقریبا مثل قبله ولی وسط کار یهو خاموش میشه لپتاپ !
Printable View
یه مشکل جدید !
عددش تقریبا مثل قبله ولی وسط کار یهو خاموش میشه لپتاپ !
مال منم دقیقا همینطوری شده بود،وقتی کار سنگین بکنی حتی رو 50% هم باشه خاموش میشه،کار عادی هم رو حدود 40 خاموش میشهنقل قول:
دیگه مشخصه زمانه تعویضه باطریته
تا اونجایی که یادمه گفتی گارانتی باطریت تموم شده،اگه اینطوره میگم یه کار کن یه امتحانی بکن،چون تو که دیگه مجبوری بری بخری،بزارش تو فریزر ببین اوضاش چطور میشه
کشف کردم :دی
از خریت ویندوزه !
هنوز فکر میکنه باطری نو و وقتی به درصد ویر شده میرسه خاموش میشه !
آخه اون برنامه هه که نشون میداد باطریت به فنا رفته ...نقل قول:
من امشب تست کردم،با وایرلس روشن و نور 0% یعنی حداقل نور،و وب گردی تونستم یک ساعت و 48 دقیقه تا رو 7% باطری ازش شارژ بگیرم
دمش گرم فعلا که داره خوب جواب میده :11:
آقا میشه یک راهنمایی هم به من کنید . که کجا رفتید و چی کار کردید . آخه من هم احتمال میدم باطری سالم باشه
انقل قول:
کشف کردم
از خریت ویندوزه !
هنوز فکر میکنه باطری نو و وقتی به درصد ویر شده میرسه خاموش میشه !
لطفا کمک کنید . چون من گارانتی لب تاب 8/2010 شروع شده و فکر کنم قبول کنند . ولی خودم احساس میکنم از تنظیمات هست
چون وقتی میره روی باطری میزنه 100% و مقدار هم میزنه 30 دقیقه . اما باز هم رو 88% که میرسه خاموش میشه در صورتی که باید رو 7% خاموش بشه .
آقا جان حالا هی من بگم تو گوش نکن :دینقل قول:
عکسم که گذاشتی همینو نشون داد که باطریت خرابه
سلام
لپ تاپ من مدل CPU بجای 720QM اینه
CPU Intel Core i7 Processor 740QM : 1.73 GHz
بقیه مشخصات همونه
سلام دوستان از قیمت نو این لپ تاپ خبر دارید؟
یا اصلا نوش تو بازار موجود هست؟
نقل قول:
سلام عزیز
من آخرین بار اتفاقی تو پایتخت یدونه x64 دیدم با همین کانفیگ خودمون،منتها Win ارجینال نداشت،قیمتش 1.400 بود :21:
من که 1350 1 سال و 2 ماه پیش خریدم،حس میکنم خیلی سود کردم :دی
چه کم !نقل قول:
مال من حالا که خراب شده انقدر باطری نگه میداره
سلام خیلی خوبه بعد از یک سال قیمتش هنوز پایین نیومده معلومه کانفیک این لپ تاپ بعد از یک سال هنوز هم جزو کانفیک های بروز و جدید حساب میشه منم بعد از یک سال از خریدم کاملا راضی هستم :5::46:نقل قول:
کجاش کمه :دی ؟نقل قول:
تو مشخصاتش رو سایتش زده حداکثر و رو آیدل 2 ساعت !
اونم شرایط استاندارد،احتمالا مانیتور هم خاموش بوده و تو محیط بایوس !
من با 13 % باقی مونده از باطری انقد ازش شارژ گرفتم
سلام به نظر شما الان وضعیت ما چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام باطریت تقریبا کامل شارژ نگه میداره و مشکلی ندارهنقل قول:
سالمه سالم:46:
مال من سالم بود رو باطری سیوینگ دیفالت 1 ساعت 40 دقیقه باطری داشت !
دوستان سلام و خسته نباشید .
من چند وقتی هست لپتاپ مدل asus n61jq خریدم و تقریبا از همون روز های اول صدای قطره اب یا کلیک ازش شنیده میشد ک با چند نفر صحبت کردم میگقتن مال هارد هست ایا گارانتی تعهدی داره ؟ در ضمن بعضی وقت ها هم هاردش مکث میکنه مثلا میخوام 1 فایلی را اجرا کنم وقتی روش کلیک میکنم 3-4 ثانیه مکث میکنه بعد صدای کلیک از لپتاپ شنیده میشه بعد هارد شروع ب چرخیدن میکنه و فایل را برام میخونه .
حالا چیکار باید بکنم ؟
کسی تا حالا برای این مشکل ب گارانتی مراجعه کرده ؟ من شهرستانم چیکار کنم بفرستم لپتاپ را ؟
مشکل از هارد هست دیگه نه ؟ یا از 1 جای دیگست ؟
این صدا رو خیلی از بچه ها شنیدن و خود منم شنیدم و فکر کنم طبیعه و مراجعه به گارانتی لازم نیستنقل قول:
در مورد مکث کردن هم فکر کنم مربوط به تنظیمات power plan باشه که گاهی هارد رو خاموش میکنه و برای استفاده مجدد هارد باید راه اندازی بشه
power plan را قبلا نگاه کردم مشکل از اونجا نیست .نقل قول:
نه عزیزم مشکل طبیعی نیست هارد داره خراب میشه این ها نشانه هاشه ک توی 1 تاپیک دیگه خوندم از من صدای کلیک هاش خیلی زیاد شده هر 10 ثانیه 1 بار یا کمتر این صدا را میده و مکث هارو هم ک داره . درکل داره میره رو اعصابم .
کسی تا حالا به این خاطر ب گارانتی مراجعه نکرده ؟!!!! بابا ماشاا... دمتون گرم . حالا من به پشتیبانی امرتات درخواست دادم بذارین ببینم چی جواب میدن
سلام در مورد صدای قطره که صحبت های زیادی تو همین تاپیک شده اگه حوصلشو داشته باشی و تمام پست هارو از اول بخونی لپ تاب من هم که بیش از یک ساله دارمش و از روزای اول هم اون صدارو میده و تا الان هم الحمداله هیچ مشکلی از این جهت نداشته.نقل قول:
درمورد مشکل دومت هم ویندوزت را عوض کن به احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه.
نتیجه را اینجا بگو.:46:
سلامنقل قول:
برای اینکه خیالتون از بابت هارد راحت بشه بهتره از نرم افزارهای کنترل کننده میزان سلامت هارد استفاده کنین .نمونه ای از این نرم افزار Hard Disk Sentinel هست . اگر هارد مشکلی داشته باشه به شما اعلام میکنه .
سلام یه جا خونده بودم که بسیاری از این صداها طبیعی هست نمیدونم کجا بود
سلام
بچه ها لپ تاپ من تازگیها یه مشکل پیدا کرده, وقتی باطریش به حد critical می رسه لپ تاپ یهو خاموش می شه ولی من تنظیمات رو روی hibrinate گذاشتم, چند بار هم از تنظیمات چک کردم ولی بازم درست نشد کسی همچین مشکلی داشته؟ ممکنه مشکل از باطری باشه؟ چون اخیرا دیگه خیلی کم باطری نگه میداره حدودا 1 ساعت و 10 دقیقه.
یه شات از Details باطریت با Battery care بزار ببینیم اوضاش چطوره :46:نقل قول:
دوستان باطری منم هم دیگه عمر خودشو کرده
تا همین دو هفته پیش خوب بود و حدود ده رصد فرسوده شده بود ولی همین که گارانتی تموم شد ویر لولش رفته رو 63٪
سلام اینم از عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به جای hibrinate یهو shut down می شه از باطریشه؟:41:
نقل قول:
باطریتون تقریبا ظرفیتش شده 3/5
کی خریدینش ؟ گارانتی کجاست ؟
تقریبا 1 سال پیش
گارانتی ویستا هستش vista
حالا مشکل شات داون شدن از لپ تاپ هستش یا از باطری:13:
دوستان سلام و خسته نباشید .
دوباره میخوام بحث کول پد را برای این لپ تاپ وسط بکشم اگه کسی کول پدی گرفته ک برای این لپ تاپ خوب جواب میده لطفا معرفی کنید .
در ضمن دوستان کسی کول پد کولر مستر مدل Notepal U3 را توی بازار دیدید ؟ جایی هست این مدل را انلاین بفروشه ؟
اتفاقا من شدیدا تو کارشم،از خیلی از بچه ها پرسیدم،اکثرا کول پد گرفته بودن خیلی نتیجه نداده بود،دیدم خودم اگه درست کنم میتونم دقیقا فن ها رو اونجایی کار بزارم که نیازهنقل قول:
الان یه میز تیبل میت + 2 تا فن 8 سانت + یه 12 گرفتم که دارم هی امتحان میکنم ببینم کجای لپ تاپ بهترین نتیجه رو میده واسه گذاشتن فن
اگه کسی میدونه کار گذاشتن این 3 تا فن کجای لپ تاپ بیش ترین کاهش دما رو ایجاد میکنه،کمک کنه
:10::40:
اگه هنوز 1 سالش تموم نشده ببر باطریت رو عوض کنننقل قول:
احتمال قوی از باطریته اگه تنظیمات ویندوزت درست باشه
خوبه داداش ولی هر میزی را ک نمیتونی استفاده کنی !!! خوبیه کول پد ها اینه که علاوه بر اینکه لپ تاپ را خنک میکنن سطح اون را از زمین هم افزایش میدن و باعث رد و بدل شدن هوا میشن .نقل قول:
اتفاقا من شدیدا تو کارشم،از خیلی از بچه ها پرسیدم،اکثرا کول پد گرفته بودن خیلی نتیجه نداده بود،دیدم خودم اگه درست کنم میتونم دقیقا فن ها رو اونجایی کار بزارم که نیازه
الان یه میز تیبل میت + 2 تا فن 8 سانت + یه 12 گرفتم که دارم هی امتحان میکنم ببینم کجای لپ تاپ بهترین نتیجه رو میده واسه گذاشتن فن
اگه کسی میدونه کار گذاشتن این 3 تا فن کجای لپ تاپ بیش ترین کاهش دما رو ایجاد میکنه،کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهترین کول پد همین مدل U3 کولر مستر هست چون هم فن هاش جابجا میشن هم هر فن 1800 دور در دقیقه سرعت داره و خیلی خوب خنک میکنه
شما این مدل را تو بازار ایران دیدی ؟ اخه نمایندش ک دریا کامپیوتر هست هنوز وارد نکرده . خیلی از تاریخ تولیدش گذشته اما مثل اینکه قصد وارد کردن ندارن .
شما اگه این مدل را جایی دیدی قیمت بگیر خبری ب من بده .
والا بچه ها که کولپد گذاشته بودن میگفتن نهایت 2-3 درچه آورده پایین،که به نظر من این مقدار ارزش 30-40 تومن هزینه رو ندارهنقل قول:
این میز تیبل میت قیمتش 10 تومنه،خدود 5 تومن هم هزینه فن هاش شده،مطمئنن حداقل همون 2-3 درجه رو میاره پایین
حالا کدومش به صرفه تره
با سلام . من که باطریم خراب بود 12 ماه هم بود ( aug 2009) بود 10 روز پیش بردم گارانتی واسه باطری و گفتن باطری خرابه و وایسا از دبی باطری بیاد واست تعویض می کنیم با گارانتی .
گارانتیم هم ویستا بود و خداییش گارانتی خوبی هست چون قبلا هم کیبوردم رو عوض کردن و تا حالا مشکلی باهاشون نداشتم .
سلام دوستان
یکی لطفا راهنمایی کنه.
1- من تاکنون از ویندوز اورجینال خود دستگاه استفاده کردم با تمام نرم افزارهای نصب شده. البته کمی سنگین هست ولی دلم نیامده آن را عوض کنم و ویندوز 7 دیگه ای را نصب کنم. دوستانی که هارد دستگاه را کلا فرمت کردند و ویندوز غیر اورجینال 7 را نصب کرده اند آیا تغییر چندانی صورت گرفته و آیا تاکنون با مشکل جدی برخورد داشته اند و اصولا آیا این کار ارزش داره ویندوز اورجینال را پاک کنم و ویندوز کرک شده را نصب کنم.!
2- من دنبال باطری 9 cell و یا 6 cell ایسوس N61jq می گردم. تا حالا شده کسی این نوع باطری را خریداری کرده باشه. جدای تعویض آن هم بعلت خرابی باطری در زمان گارانتی. قیمت آن چنده؟ البته باطری گارانتی دار.:2:
3- آنتی ویروسی که با آن کار می کنید چی هست. من خودم هم با Norton و بعضی مواقع Avest کار کردم. بدک نبود. شما با چه آنتی ویروسی با این دستگاه راحتید و پیشنهاد می کنید.
ودست عزیز سلامنقل قول:
لازم نیست شما ویندوز کرک شده بریزین،یه ویندوز خام خوب 64 بیت از اینترنت دانلو کنین،بعد با سریال خود لپ تاپ رجیسترش کنین،اینجوری میشه همون اورجینال،ویندوزی که روی خودش نصبه اصلا بدرد نمیخوره،خیلی سنگینه،من کلی هم BSOD ازش گرفتم وشاید 2 هفته بعد از خرید بود که پاکش کردم،البته هنوز درایو ریکاوری 14 گیگیش رو هارد هست،برای زمانای اورژانسی که یهو ویندوز میپکه و دم دست هم نداری بریزی و نیاز شدید هم داری بدرد میخوره :46:
بشما اگه دستگاهتون گارانتی معتبر داره،با دفتر گارانتی تماس بگیرین در مورد موجودی باطری ازشون بپرسین،خودشون دارن،اگرم معتبر نیست که با امرتات یا سازگار یا ویستا تماس بگیرین،لطف کنین قیمتشم اینجا بگین تا همه بدونیم
درصد wear level هست نشون دهنده چیه ؟
نشون دهنده میزان خرابی باطریتون هستشنقل قول:
سلام به همه دوستان
من ویندوز اورجینال لپ تاب را پاک کردم و یه ویندوز 64 home نصب کردم چطوری میتونم این ویندوز را با استفاده از شماره سریال اورجینالش کنم؟
هم شماره سریال ویندوز قبلی را که از داخل ویندوز درآوردم دارم و هم سریال زیر لب تاب رادارم. حالا چیکارباید بکنم؟ خودم وقتی سریال ویندوز قبلی را در قسمت پروتکت کی این ویندوز وارد کردم تو ادامه کار ازم خواست یه کشور انتخاب کنم که ایران توش نبود و با استفاده از شماره تلفن این کشورها شماره سریال برای ویندوز دریافت کنم که من سردرنیاوردم و منصرف شدم. مگه سریال ویندوز قبلی خود لب تاب این ویندوز را هم اورجینال نمیکنه پس چرا وقتی وارد کردم دوباره ازم خواست تلفنی فعالش کنم. دو تاویندوز هم عین هم هستن پس چرا قبول نکرد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن مخصوصا شما پوریا جان:11: که قبلا فرمودید وقتی ویندوز را نصب کنم درمورد پیدا کردن شماره سریال و اورجینال کردنش راهنماییم میکنید:46:
باتشکر از تمام دوستان:11::11:
نقل قول:
سلام محسن جان :10:
شما باید همون Active by phone رو بزنی،بعدش با استفاده از V***P***N سرور آمریکا وصل شی و کشور رو تو لیست آمریکا انتخاب کنی،بعد با گوگل ویس زنگ میزنی همون شماره ای که بهت میده،بقیه مراحلش کاملا مشخصه
بارم اگه سوالی بود بپرس :46:
سلام :11:
امروز خیلی اتفاقی رفتم تسک منیجر دیدم تعداد هسته های منطقی شده 4 تا :13:
این قضیش چیه ؟ قبلا 8 تا بود