منم معرفی کردم اونجا گفته معرف من فلانیه گفته بودند بهش مهم نیست و حتی تو برگه ثبت نامش اسم منو نزده بودندنقل قول:
سخت نگیر
دیشب اوضاع بد نبود واسه من هرچند حدود یک ساعتی دانلود نداشتم اما سرعت خوب بود بقیه دوستان چطور بودند؟
Printable View
منم معرفی کردم اونجا گفته معرف من فلانیه گفته بودند بهش مهم نیست و حتی تو برگه ثبت نامش اسم منو نزده بودندنقل قول:
سخت نگیر
دیشب اوضاع بد نبود واسه من هرچند حدود یک ساعتی دانلود نداشتم اما سرعت خوب بود بقیه دوستان چطور بودند؟
سلام دوستان
من میخوام اینترنت 512 بگیرم. اگه میشه یه توضیحی در مورد سرعت دانلودش تو روز و شب بدید.
ممنون
کد:C:\>ping ir.php.net
Pinging yaghut1.morva.net [79.132.192.3] with 32 bytes of data:
Reply from 79.132.192.3: bytes=32 time=70ms TTL=55
Reply from 79.132.192.3: bytes=32 time=76ms TTL=55
Reply from 79.132.192.3: bytes=32 time=73ms TTL=55
Reply from 79.132.192.3: bytes=32 time=71ms TTL=55
Ping statistics for 79.132.192.3:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 70ms, Maximum = 76ms, Average = 72ms
گویا فقط اینترنت ISP ها مشکل پیدا می کنه ...کد:C:\>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
دیشب سرعت من هم خیلی خوب بودنقل قول:
نقل قول:
10 تومن ارزش نداره ولی این ها رو من آدم میکنم که اگه نمیتونن بدن و نمیخوان بدن حداقل اعلام کنن تو سایت که دیگه به ازای هر نفر این مقدار هدیه رو به کاربر معرف نمیدیم هم خودشون رو راحت کنن هم بقیه رو
من همون اول که رفتم قرارداد ببندم به نمایندگیش گفتم معرفی تاثیری داره ؟!نقل قول:
گفت نه بابا !
گفتم تو سایت نوشته !
سرشو داد بالا !
:31:
من امروز صبح بعد از اینکه 55 مگابایت از ترافیکم کم شد یه چیزی کشف کردم :31:
اگه دانلود رو تا ساعت 6:59 قرار بدید و دیسکانکت کنید همش جز ترافیک های رایگان محسوب میشه ولی اگه دانلود رو حتی متوقف کنید و ساعت 7:00 دیسکانکت کنید از آخزین زمانی که بعد از ساعت 6 کانکت کردید و هرچقدر ترافیک مصرف کردید جز ترافیک های رایگان شما حساب نمیشه و از حجمتون کم میشه البته در صورتی که همیشه دانلود رایگان تا ساعت 6:59 باشه
نقل قول:
منم که چند روز پیش گزارش گذاشتم که بعد از اینکه از 6 تا 7 دیسکانکت کردم و وصل شدم از بعدش کم کرد
اما من امشب که از 6 تا 7 قطعو وصل نکردم اما بازم 140 مگ کم کرد --فکر کنم دلیلش اینه که مودمو 10 صبح خاموش کردم
پینگ شما تا پارس آنلاین چقدره ؟
کد:C:\>ping 91.98.98.98
Pinging 91.98.98.98 with 32 bytes of data:
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=360ms TTL=58
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=369ms TTL=58
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=355ms TTL=58
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=347ms TTL=58
Ping statistics for 91.98.98.98:
Minimum = 347ms, Maximum = 369ms, Average = 357ms
نقل قول:کد:C:\Users\blue64>ping 91.98.98.98
Pinging 91.98.98.98 with 32 bytes of data:
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=65ms TTL=59
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=77ms TTL=59
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=71ms TTL=59
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=73ms TTL=59
Ping statistics for 91.98.98.98:
Minimum = 65ms, Maximum = 77ms, Average = 71ms
خب قطع و وصل نکردی که نه ...Ship Storm( اسمتون رو نمیدونم هنوز :دی :دی) جان گفت که باید 6.59 دیسکانکت بشی ... یعنی نباید وارد 7 بشهنقل قول:
ممنوننقل قول:
مشکل بعد از چند بار تماس گرفتن با پشتیبانی حل شد ..
قضیه از این قرار بود که به دلایل فنی شیرفلکه منطقه کاملا باز مونده بود و همه داشتن با هم دانلود می کردند ! برای همین پهنای باند منطقه پر شده بود و پینگ رفته بود بالا ! بعضی موقع ها تا 800-900 هم می رسید ...
ملت تا میبینن سرعت یه خورده بالا رفته سریع خودشون رو خفه می کنن :31:
عهــــ ببین چقد فشار اینترنت بالا بوده زده شیرو تا ته وا کرده :دینقل قول:
بعد شما همه ناشکر باشین بگین سرعت کمه ...
راستی ... اینجا که هنوز سرعت اینترنت کمه :31:
نقل قول:
آره دیگه دقیقا باید 6:59 دیسکانکت کنی اگه بری تو 7 و دیسکانکت کنی ترافیک پر پر میشه
نقل قول:
مطمئنی ؟اخه من خیلی شبا شده که 11 صبح بیدار شدمو خاموش کردم اما ترافیک کم نکرده اما 65% اوقات کم میکنه پس باید عوامل دیگه هم باشه
مودم رو تونستم ببرم روی بریج -اگه کامپیوتر 6:55 خاموش شه مودمم قطع میشه ؟یه مثله ppoe روشن میمونه ؟
مودم که روشن میمونه ولی دیگه به کل dc میشی و پارس انلاین هم براش dc شدن شما مهمه در واقع ساعت DC شدن شما رو محاسبه میکنه نه مدت زمان روشن بودن مودم ...نقل قول:
ولی من از اون روز اول تا الان مودمم روی بریج هست ولی در هر دوره به طور متوسط سه چهار باری پیش میاد که از ترافیک کم کنه ، حتی اونجا هم مینویسه که تا ساعت 6:57 کامپیوتر روشن بوده ولی بازم کم میکنه
سایت پارس انلاین چند روزه واسه من بالا نمیاد!:31:
ولی با فیلتر شکن بالا میاد :31: ولی کادر یوزرنیم پسورد رو نشون نمیده :31::31:
نقل قول:
این مورد که گفتید استثنا هست چون دیروز برای یکی از دوستان من هم همچین اتفاقی افتاد و تا ساعت 10 11 داشت رایگان دانلود می کرد
نقل قول:
نه دانلود رو تا همون 7 گذاشتم منتها مودمو 11 خاموش کردم و از 6 تا 7 رو کم نکرده خیلی وقتا هم کم کرده
کسایی که از چیز پی ان استفاده میکنن ، هنوز هم میتونن ازش استفاده کنن ؟ اخه چیز پی ان من کانکت میشه ولی سایتی رو نمیتونه باز نمیکنه ، من که فکر میکنم از پارس انلاین هست بخاطر ...
بله مشکل از همان .. هست و همگانی ...نقل قول:
از بخت و اقبال خوب شماست :31:نقل قول:
ما که 16 ثانیه از ساعت 7 گذشت ترافیکی که قبل از 7 دانلود کردیم رو هم پای ترافیک رایگان نذاشت و از حسابمون کم کرد:41:
نقل قول:مال من وصل نميشه .نقل قول:
error 619 ميده پشتيباني ميگه سرورش مشكلي نداره.
619 كي پيش مياد؟
نقل قول:
همیشه این جوریه ؟فکر نکنم چون برا من بعضی وقتا کم میکنه خیلیم کم میکنه بعضی وقتا اصلا یا کم
من میگم به سیستماشون دادند رندوم یعنی اتفاقی دوست داشتی کم کن دوست داشتی کم نکن یا مثلا اونا که بعد 7 قطع کردند کم کن
یه سوال اگه 6:59 بزاریم دیگه خیال جمع باشیم که کم نمیکنه ؟یا یهو اونم کم کرد ؟
نقل قول:نقل قول:از دیروز من هم اصلا نتونستم با وی پی ان کار کنم. دو تا کانکشن مختلف داشتم هر دو رو امتحان کردم وصل می شد ولی اصلا اکتیویتی نداشت و هیچ سایتی رو باز نمی کرد. فکر کنم پارس آنلاین وی پی ان رو محدود کرده.:41:نقل قول:
نقل قول:
والا 6:58 کنی خیلی بهتره چون ممکنه ساعت های ما با اون ها تداخل داشته باشه و ما متضرر شیم
به غیر از چی پی ان ... دیروز مشکل سرعت نداشتین شما؟
همیشه 6:02 شروع کنید و 6:50 یا حداکثر 6:55 تموم کنید . هیچ اتفاقی هم نمی افته .نقل قول:
با نظر دوستمون هم موافقم . ساعت های اونا یکم فرق داره . از 6 شروع نمیشه .
دیشب تاحالا نت من به ثبات خاصی رسیده و واقعا کیفیتش نسبت به یک هفته قبل قابل مقایسه نیست
پینگ از روی 500-600 به زیر دویست رسیده
اینم تست الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شبانه هم خوب بوده
سایر دوستان چطوره وضعیتشون؟
اره این حرفتو قبول دارم ، من تا دو سه شب پیش شب ها 400 مگ با 256 دانلود میکردم دیشب رسید به 700 مگنقل قول:
سرعت دانلود روزانه هم عالی شده فقط خدا کنه این وضعیت پایدار باقی بمونه :46:
البته واسه شب از 1:01 شروع کنیم هم خوبه چیزی کم نمیکنهنقل قول:
من دیشب رکورد 1550 مگ زدم واقعا عالی بود
نقل قول:
دیگه فحش نمیدی ینی؟ :دی
نقل قول:
نه امروزو دیگه بش تخفیف میدم اما اگه دوباره سرعتم کم شد تلافی چند روزی که فشش ندادمو در میارم
بعد از اتمام قرارداد تا چند روز فرصت داریم تمدید کنیم؟
نقل قول:
فرق داره بستگی داره شرکت خط شما رو از رانژه سریع در بیاره یا نه ولی روال کلی حدود 1 هفته هست و تو این بین حتما باهاتون تماس میگیرم برای تعیین تکلیف
دوستان معلوم نیست کی این مورد چیز پی ان درست میشه ؟؟ من تمام کار هام مونده...
سیاست جدید پارس آنلاین دیشب::19:
دیسکانکت کردن بعد از حدود هر 34 مگابایت دانلود: :13:
البته این نصف گزارشه همش همینطوره از ساعت 1 تا 7 صبح
من 6:40 تا 6:59 گذاشتم ترافیک کم کرد :19:نقل قول:
نقل قول:
شما باید تا 6:57 بیشتر نذاری چون ریسکه و حتما دیسکانکت کنی چون اگه دیسکانکت نکنی و وارد ساعت 7 به وقت سرور پارس آنلاین بشی ترافیک کم میکنه