روی آندروید 2.1 میشه adobe flash 10.1 نصب کرد؟
روی آندروید 2.1 میشه adobe flash 10.1 نصب کرد؟
این اعداد رو مدیر بخش مشاوره خرید گوشی موبایلستان گفته. منبعشم داده بود اما یادم نیست!نقل قول:
واثعا این اعداد و ارقام رو از کجا آوردین من موندم.لطفا اطلاعات غلط ندین.
اطلاعات صحیح ـه
كسي جواب منو نميد٥ چگونه خودم فارسيش كنم
برید انجمن اندروید ایرانی , برنامه های میرسال و فایرفاکس رو دانلود کنید .نقل قول:
سلام دوستان تو راخدا از بس گشتم این تاپیکا را خسته شدم
برنامه فارسی ساز میجها و مرورگرها را با آموزش بذارید یکبار دیگه ممنونم
یه راه دیگه هم دارید اونم اینه که یه رام رو گوشیتون بریزید که فارسی رو به طور پیش فرض ساپورت کنه که اینجوریش تا 2.2.1 اومده و دو هفته دیگه 2.3.3 هم میاد .
شاید شما اشتباه تایپ کرده باشی.چون ممکنه برای Adreno200 درست باشه ولی Adreno205 اصلا درست نیست.نقل قول:
پشت باتری من نوشته...Made in japan/Finished in Koreaنقل قول:
منم اضافه کنم به حرف آقا میلاد که باتری گلکسی اس که پشتش Made in Korea / Finished in China هم نوشته شده باشه با نوشته ی بالایی فرقی نمیکنه و اصله
پست دوبار ارسال شد . حذف شود ...
سلام من دیشب این گوشی رو خریدم ولی فارسی نداره میخام یه رام فارسی 2.2 روش بریزم بین رام رسمی i9000jpjpm و Spike Speedy Edition v7.0 موندم شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
مشخصات گوشیم:
Model number:GT-i9000T
Firmware version: 2.1-update1
Baseband version:i9000TUBJG7
Kernel version:2.6.29 latin.umts@samsung#2
Build number:ECLAIR.UBJGS
JPJPM معتبرتره
یه سوال دیگه:
این مشکل سه دکمه چیه؟از کجا میتونم بفهمم گوشیم این مشکلو نداره؟
و یه سوال تابلو!!!:
دکمه home کدوم یکی از دکمه های پایین صفحه است؟
من ميخوام گوشيمو بفروشم چكار كنم حافظه داخلي رو نتونن ريكاوري كنن! آخه خيلي ناموسيه :31:
بعد با چه بر نامه اي از sms و mms هام رو بكاپ بگيرم تورو خدا كمك كنيد حسابي كارم گيره
در ضمن من درايور گوشيو رو كامپيور ندارم و اگه ميشه نرم افزار هاي پيش نياز رو هم بدين
بعدش من مشكل 3 دكمه هم دارم براي اين جور چيزا كه به خاطر 3 دكمه مشكلي پيش نمياد؟
گوشیهای جدید دیگه این مشکل رو ندارن .. گوشی رو خاموش کن .. ولوم داون(کم کردن صدا)+هوم(کلید مکانیکی وسط) +پاور رو بزن اگه به حالت دانلودینگ نرفت مشکل داره.نقل قول:
کلید هوم رو هم که گفتم.
این حالت دانلودینگ چه جوریه؟همین کاری که گفتید کردم ولی گوشی مثل قبل روشن شد ؟نقل قول:
باید نگه دارم یا یه بار زدن کافیه؟
بله باید نگه داریدنقل قول:
این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي هست جواب بده:
من ميخوام گوشيمو بفروشم چكار كنم حافظه داخلي رو نتونن ريكاوري كنن! آخه خيلي ناموسيه :31:
بعد با چه بر نامه اي از sms و mms هام رو بكاپ بگيرم تورو خدا كمك كنيد حسابي كارم گيره
در ضمن من درايور گوشيو رو كامپيور ندارم و اگه ميشه نرم افزار هاي پيش نياز رو هم بدين
بعدش من مشكل 3 دكمه هم دارم براي اين جور چيزا كه به خاطر 3 دكمه مشكلي پيش نمياد؟
باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم بعد دکمه ها رو فشار بدم؟ببخشید که اینقدر سوال میپرسمنقل قول:
نه عزیز!
گوشی رو خاموش کنید.
خاموش شدن کامل گوشی معمولن 20ثانیه تا 1دقیقه طول میکشه!
حالا دکمه های هوم و ولوم پایین رو نگه دارید، همونطور که نگه داشتید 2تا دکمه رو گوشی رو روشن کنید.
اگه عکس آدم آندروید که داره بیل میزنه اومد که گوشیتون سالمه و مشکلی نداره!
اگه هر اتفاق دیگه ای افتاد گوشیتون مشکل دانلودینگ داره.
نقل قول:1 - پشت باتری من زده : made in korea / finished in vietnamنقل قول:
مشکلی نداره ؟
----------------------------
2 - اسم نرم افزاری که این بنچ مارک ها رو میگیره چیه ؟
نمیدونم والا...:41:نقل قول:
اسمش quadrant advanced هست....
من نمی خوام گوشی رو روت کنم ، می خوام با وای فای وصل شم به لپ تاپم که اینترنت ADSL داره البته مودم لپ تاپ wireless نیست
کارهایی که گفته شده بود برای راه اندازی نرم افزار connectify رو انجام دادم ، همه چیز ok هست ، گوشی هم پیدا میکنه شبکه وایرلس رو اما صفجه اینترنتی باز نمیشه
چی کار کنم؟
اینم عکس های مربوطه
نقل قول:
شما تو سايت موبايلستان هم عنوان كرديد ..منم خيلي وقت هست كه همين كارو ميخاهم بكنم همه راهها رو رفتم ولي جواب نگرفتم
یه مودم وایرلس بگیر و خودت رو راحت کن
باتری I9000 با I9003 فرق داره ؟ فرقش چقدره ؟ یعنی حدودا مثل هم هستند یا I9000 خیلی بهتره ؟؟
باتری I9003 بهتره!
یکی از معدود آپشن هایی که I9003 نسبت به I9000 بهتره : دی
باتری I9000 1500mAh و باتری I9003 1650 mAh هست.
من تو اینترنت دانشگاه با لپ تاپ امتحان کردم کار کرده بود...تنظیمات نرم افزار رو یه خرده تغییر بده....
البته انگار باتری sl به s می خوره .نقل قول:
درست میگم ؟
سلام من زيادي از اين سايت سردر نميارم
تازه كارم
كسي هست كمك كنه
اطلاعی ندارم اما باتری 1650 مربوط به I9010 Giorgio Armani به I9000 میخوره
من به این شکل استفاده ندارم ولی یه جا خونده بودم که برنامه connectify ورزن 1 استفاده کنین.... ورزن دومش تنظیمات شبکه رو به هم میریزه و دردسرش زیاده....
به نظرتون نصب یه آنتی ویروس چقدر لازمه...؟! اصلا" ضرورتی داره...؟! مشکلی پیش اومده برای کسی...؟!
نقل قول:
فک نکنم لازم باشه.....واسه من که مشکلی پیش نیومده تاحال...
سلام؛
وقتی Galaxy S I9000 رو به کامپیوتر وصل میکنم، با این که گوشی رو میشناسه ولی نمیتونم با استفاده از Kies 2 کانتکت ها و مسیج ها رو توی سیستم ببینم. به علاوه آپدیت هم نمیشه. چیکار میشه کرد؟؟!
با توجه با این که صفحه نماشی I9000 ال ای دی هست و کم مصرف تر هست و اینکه صفحه نمایش I9003 ال سی دی هست .
و اینکه باتری I9000 1500mAh و باتری I9003 1650 mAh هست.
اینارو گفتم تا به سوال زیر برسیم :31:
در کل کدومش در حالت فیلم دیدن و تنظیمات یکسان می تونه باتری رو بیشتر نگه داره ؟
من گوشیم رو فلش کردم
وقتی گوشی رو وصل کردم به سیستم بجای یه خونه زرد رنگ در برنامه odin دوتا خونه زرد شد !
یکیش کام6 یکی هم کام3 چیه داستان ؟! START رو زدم ، خانه اول سبز شد و ریسیت شد گوشی ، منم کابل رو جدا کردم اما خانه دوم همون زرد رنگ موند و بعدش قرمز شد! واسه شما هم اینطوریه ؟! 5دقیقه هم نشد فلشش
با کابل 3.5 خروجی tv به تلویزیون وصل نشد پس این خروجی tv در بررسی برای چیه کسی میدونه جواب بده ما که نتونستیم وصل بشیم
بعد از اينكه كابل 3.5 رو وصل كردي برو به اين قسمت :نقل قول:
setting_display_TV out
و گزينه TV out رو تيك بزن
موفق باشي ;)
متاسفانه گوشیم مشکل سه دکمه داره و رامش فارسی نیست به نمایندگی سامسونگ در مشهد دادم و هر روز که زنگ میزنم میگه نتونسته درستش کنه :41:کاش مثل دوستم i9003 sl میگرفتمنقل قول:
شما باید قبل از جدا کردن usb ! ... در گوشی turn off کنید usb رو !...نقل قول:
منم کابل رو جدا کردم اما خانه دوم همون زرد رنگ موند و بعدش قرمز شد! واسه شما هم اینطوریه ؟! 5دقیقه هم نشد فلشش
وصل میشه قبلا تست شده !...نقل قول:
با کابل 3.5 خروجی tv به تلویزیون وصل نشد پس این خروجی tv در بررسی برای چیه کسی میدونه جواب بده ما که نتونستیم وصل بشیم
لازم نبود بدی نمایندگی! راه حلش تو سایت ها هست !... یکم دقت کنی اصلا کار مشکلی نیست!نقل قول:
متاسفانه گوشیم مشکل سه دکمه داره و رامش فارسی نیست به نمایندگی سامسونگ در مشهد دادم و هر روز که زنگ میزنم میگه نتونسته درستش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاش مثل دوستم i9003 sl میگرفتم
نیازی نداره.نقل قول:
به نظرتون نصب یه آنتی ویروس چقدر لازمه...؟! اصلا" ضرورتی داره...؟! مشکلی پیش اومده برای کسی...؟!
نقل قول:
دوست عزيز بله وقتي گوشي رو با usb براي انتقال اطلاعات به سيستم وصل ميكني گزينه turn off مياد خودش رو گوشي اما من دارم حالت دانلودينگ و فلش كردن رو ميگم
وقتي كه فلش كارش تموم بشه ، گوشي ريست ميشه ديگه اونجا turn off وجود نداره كه