چه تعرفه ای ؟ قیمتش هرماه چقدره ؟نقل قول:
از یک تا هفت رایگانشه ؟
Printable View
چه تعرفه ای ؟ قیمتش هرماه چقدره ؟نقل قول:
از یک تا هفت رایگانشه ؟
10 مگ 10 گیگ ماهی 30 تومن ، 1 تا 7نقل قول:
این که مفتهنقل قول:
من الان 512 دارم ماهی 80 تومن می دم... البته روزانه ماهی 50-60 گیگ دانلود دارم همین مقدارم شبا دانلود دارم
بدون کارت دانشجویی 10 مگ می دن؟ اون وقت اگر حجم تموم بشه اینترنت را قطع می کنن یا مثل سرویس های قدیمی هزینه اضافی را روی قبض می کشن؟
شما این سرویس ها را استفاده می کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو ماهی حدود 80 تا 90 میدوم یه مقدار اضافی مصرف میکنم.نقل قول:
اضافه مصرف کنم میاد رو قبض اینترنت قطع نمیشه.
من سرویسم رو پاسال گرفتم ...
بطور میانگین هرشب چقدر میشه دانلود رایگان انجام داد ؟ مثلا تو یک ماه اگه هر شب دانلود کردید چند گیگ شده ؟نقل قول:
نقل قول:
شما سرویس را ماهانه پرداخت می کنید؟ یا سالانه است؟
چقد پینگ افتضاح شده ؟!
قشنگ 1 ربع طول میکشه تا یه سایت لود بشه
دوستانی که مخابرات دارن ریز مصرف ماهای آذر و دی را چک کنند احتمال داره اشباه حساب شده باشه(مخصوصا اگر قبل ساعت رایگان به نت وصل بودید!)
زنگ زدیم 2020 پاچه گرفت دوباره زنگ زدیم گفت ببر مخابرات بردیم اونجا هم گفت اشتباه میکنید.خلاصه 195 یه شکایت کردیم
زده 2 گیگ به مبلغ 7200 تومان کم میشه هر چند باید حدود 3878 مگابایت کم کنند(البته این پاسخ اپرتوره و بالاش زده درخواست شما در دست بررسي است)
برای ماه بهمن هم 1291 مگ اضافه حساب کرده
مشکل هم این بود که برای مثلا ساعت 20 یا 40 دقیقه به 1 به نت وصل میشدم حدود 30 یا 40 مگ وبگردی داشتم دانلود هم چند دقیقه به ساعت 1 شروع میکردم.حالا تو یه سری از
این ریز مصرف ها اینها محاسبه شده بود.
مخابرات سرعتارو برده بالا
نقل قول:تایید نمیشه :n03::n35:
از سرور های داخلی سرعت من الان حدود 350 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی ای کاش به جای سرعت پینگ رو درس میکرد . خیلی داغونه . کلا شب 10 به بعد صبر ایوب میخواد با اینترنت مخابرات کار کردن
آقا کیفیت سرویس های پارس انلاین چطوریاست ؟
۲۵۶ نامحدودش رو مثلا می خواییم بگیریم
این بعد از گذشت ترافیک از حداقل ترافیک سرعت رو کاهش نمیده خیلی ؟
یا همه همین طورند و هیشکی خوب نیست ؟
کلا چجوریاست؟
میشه راهنماییم کنید
شاتل زنگ زدم گفتش در محدوده ی مخابراطی ما همه سرویس هاشون فوله و باس رزرو کنید و نداریم ...
یکی از دوستان نامحدود 256 گرفته ، دیروز و امروز میگه سرعتش رو 300 تا 400 بوده ...
3 ماهه گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه اینترنت استان مرکزی
بحث و تبادل نظر در مورد شرکت های ارائه دهنده ی خدمات اینترنت پر سرعت در استان مرکزی
سلام دوستان من حدود دو ماهه که سرویس اینترنت مخابرات 2 مگ گرفته ام حد اکثر سرعت دانلودم در بهترین حالت 230 کیلوبایت هست و شبها اصلا سایتها بسختی لود میشن
الان پشیمونم و میخوام قطعش کنم..قبلا پارس انلاین 512 داشتم سرعتم به 400 میرسید.
بنظر شما از چه شرکتی تو اراک که سرعت بالا داره اینترنت بگیرم که سرعت دانلودش به یک مگ برسه.مصرف ماهانه من 20 مگ هستش.
ممنون:n01:
نقل قول:
سلام
من خوزستانم
ولی پارس دارم
بعضی از شرکتها مثل پارس و شاتل اگر ببینند خطتون کشش داره براتون خطو روی 9مگ میبندن
اگر به status مودم نگاه کنید بهتر میتونید بفهمید که خطتون کشش داره تا 9 مگ یا نه
پارس آنلاین تا 16 مگ هم میبنده
شاید اون موقع که با سرعت 400 دانلود میکردید خطتون تا 9 مگ کشش نداشته
شما کدوم منطقه اراک بودید؟ سرعت دانلود شبانتون چقدر بود؟نقل قول:
دوستان اینجا کسی هست که اینترنت ده مگ از مخابرات داشته باشه و حجم دانلود شبانه اش را محدود کرده باشن؟ من الان 512 دارم و سرعت دانلود شبانه مو محدود کردن رو 30 کیلو بایت حالا می خوام سرویس ده مگ بگیرم بعد از تعویض سرویس باز هم حجم دانلود شبانه محدود می مونه؟
من دو مگ دارم سرعت دانلود ساعت یک به بعد میشه 15 کیلوبایتنقل قول:
مخابرات تمام سرویس هاش افتضاحه ربطی به سرعتی که میخری نداره سرعت شبانه رو میبندن
سلام خدمت دوستان عزیز
مخابرات جدید سرویس نامحدود ارائه میده کسی گرفته ؟ سرعتش چطوره ؟
فعلا 350 سرعتش ، چند روز دیگه که طرح تموم بشه سرعت واقعییش معلوم میشه.نقل قول:
البته خوبیش اینه که میشه 3 ماه گرفت ...
350 کیلوبایت ؟نقل قول:
چه سرویسی گرفتین سرعت دانلودش رو 350 ثابته؟نقل قول:
مخابرات دیگه واقعا غیر قابل تحمل شده . فقط دانلود شبانه اش خوب بود که اونم دیگه تعطیل شده.
نقل قول:سلام.نقل قول:
دوستان شرمنده ، من حواسم نبود پی سی سر بزنم.
دو تا از رفیقام (از به منطقه ، شهرک صنایع) 256 نامحدود گرفتن ، فعلا سرعتشون 300 تا 400 کیلوبایت هست.
برا 3 ماه فکر کنم حدود 50 تومن پول دادن.
به گروه اینترنتی های اراک بپیوندید
بحث درباره ی اینترنت اراک و مباحث رایانه ای
سوال و جواب و طرح مشکلات در حوزه اینترنت، رایانه و موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .me/--------/BlTKqAfzbSkjfE4Hy43N_g
الان سرعتشون شده 20 کیلوبایت ...نقل قول:
:n23:نقل قول:
هر روز طرح میذارن به جای بهبود خدمات فقط بکنن تو پاچه مردم ....
سلاام vpiبا vciگذرگاه جهانی کسی بلده لطف میکنه به ما بگه مودم خراب شده پشتیبانی بر نمیداره
دوستان کسی تا الان از سرویس های 4g ایرانسل همراه با مودم خود ایرانسل استفاده کرده؟وضعیت سرعت دانلودش چطوریه؟
داخل ایام عید سرعت دانلود خیلی خوب شده بود نزدیک 250 کیلوبایت بود .. ولی الان مجدد محدودیت شروع شده و سرعت دانلود خیلی پائین اومد .. واسه شما هم همینه ؟ :n27:
از ما گفتن بود حتما ریزکارکرد هاتون را بررسی کنید و گرنه تو پاچتون می کنند
خب به سلامتی سرعت ما هم از 2 شبه دوباره پایین اومده و به 50 60 کیلو رسید
:n34::n34::n34::n34:
سرعت 10 مگ... و نتونی بازی دربی را انلاین ببینی...
بازی که از سایت صداسیما و سرور های ایران بافر میشه
خیلی خوبه واقعا گل بگیرن که پینگ و تایم اوت از سرورهای ایرانی هم افتضاح است...:n08:
:n08::n08::n08:
در ضمن ایرانسل 4g توی اراک خیلی خوب شده...
استفاده کنید تا از دست نرفته...
یک هارد 1ترا را کمتر از یک ماه پر کردم :n09:هرچی تاینی مویی داشت را دانلود کردم:n39:
آقا بیشتر توضیح میدی ؟ قیمت ؟ سرعت ؟نقل قول:
من در حال حاضر دارم از سرویس ایرانسل استفاده می کنمنقل قول:
با این که گرونترین مودمو خریدم و نزدیک چهارصد تومن پول مودم دادم ولی هیچ کیفیتی برام نداره
چون سرعت صفحه باز کردنش نسبت به مخابرات خیلی کمتره در مورد بعضی سایت ها که کلا" فاجعه است.. در کل حدود چهل درصد سایت ها را یا اصلا" باز نمی کنه ( ربطی به فیلتر بودن یا نبودن سایت نداره) یا انقدر کنده که بیخیالش می شی
در کل اینترنتی نیست که بشه به طور مستقل ازش استفاده کرد من با این که ایرانسل دارم الان بیشتر دارم از مخابرات استفاده می کنم
منم مدتهاست نت مخابرات رو تقدیم خودشون کردم :)نقل قول:
الانم ایرانسل روی 4g هستم و کاملن راضی ام... سرعت محشره و پینگ هم عالی. توصیه میکنم بسته شش ماهه بخرید سی گیگ.
:n16:
سرعت رو که شبا محدود میکنن دقیقا راس ساعت 1:12 شب !!
تخم __ ها مردین باز کنین .. تا کی حرام خواری ؟ :n34: