شما خودت الان کدوم سرویسش رو داری ؟
Printable View
شما خودت الان کدوم سرویسش رو داری ؟
512 نامحدود از ماه دیگه 1 مگ نامحدودنقل قول:
سلام.الان سه روزه که با وایمکس ایرانسل نمیتونم صفحه باز کنم!
سه شب پیش یه دفعه یه علامت تعجب داخل مثلث زرد رنگ جلوی کانکتشنم اومده ولی هرکاری کردم دیگه صفحه باز نمیکنه!100بار هم تماس گرفتم با پشتیبانی یه بار میگه تداخل سیگنال داشتیم،یه بار گفتن تنظیمات مرورگرته!و...
همه اینا رو چک کردم با هاشون ولی گفتن که مشکلی نیست و باید جواب بده!
آنتنم فوله و از لن استفاده میکنم،مودمم هم bm632w هستش!
ممنون میشم کمکم کنید!
دوستان من می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم تو خود سایتش یه نقشه گذاشته بود ( برای پوشش وایمکس تو تهران ) که خونه ی ما تو منطقه ی قرمز قرار داره . ولی چند تا از همسایه هامون وایمکس گرفتن ! حالا به نظر شما من بگیرم یا نه ؟
در ضمن با gprs ایرانسل که همیشه مشکل داشتم ، حالا این وایمکس به آنتن دهی گوشی ها هم مربوط میشه ؟ راستی اون هایی که دارن از ایرانسل راضی هستن ؟
نقل قول:
outdoor یا indoor؟
و اینکه متوسط سرعت دانلودتون چنده و کجا تشریف دارید ؟
و اینکه چطور 512 گرفتین نامه شرکت یا گواهی دانشگاه ؟ من میخوام برم از طریق شرکت دوست پدرم نامه بگیرم فک کنم بهتر از گواهی باشه همون سربرگ رسمی شرکت و امضا مدیر عامل باشه بسه یا روزنامه رسمی شرکت هم میخوان؟ متنش چی باید باشه؟
ممنون
راستی میشه مودم و لپ تاپ رو بر فرض که مهمونی میری برداری بری و اونجا هم استفاده کنی؟ و یا مسافرت ها؟
indoor bm632wنقل قول:
با نامه از هتل دوستم
سربرگ شرکت که توش معرفی شدین برای گرفتن x (سرعت مورد نظر) پایینش هم امضا رئیس و مهر
خودم مشهد هستم و تابستون ها که میرم خونه مادربزرگم تهران مودم رو میبرم میانگین سرعت هم 66 کیلوبایت هست و از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد
هر جا که پوشش داشته باشه میتونی استفاده کنی
چرا جدیدا وایمکس مشکل داره؟
سرعتش مثل دایال اب شده
نقل قول:
آخه یه جاهایی خوندم که باید قبض و روزنامه رسمی شرکت هم باشه !
یه نفر میاد بگه متنش رو چجوری تنطیم کنم ؟ ممنون
برا مثال این خوبه ؟
شرکت فلان برای انجام پروژه پزوهشی تحقیقاتی به اینترنت با سرعت 512Kb/s نیاز دارد و جناب آقای فلان را بعنوان نماینده خود برای رسیدگی به این پروژه معرفی میکند ! چه غلطا کدوم پروژه :31: خوبه این؟ مفید و کوتاه !
شرکت دارویی هم هست فک کنم جواب بده خدا کنه جواب بده :31: راستی نا مخدود بودنش رو هم باید ذکر کنم یا همین گفتن سرعت کافی هست !
و اما میونه روزنامه رسمی و غیره که نیاز هست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند :10:
سر قضیه همین چی-لترینگ جدید هست. بعضی مواقع تمام اینترنت مملکت به هم میریزه و به گفته خودشون دارن سیستم جدیدچلیتر تست میکنن -_-
نقل قول:
درسته منم که الان صبانت دارم همین مشکل هست و طی روز 2 بار قطع میشه به مدت 2 ساعت :46:
اینجا کسی ایرانسل 512 4G داره؟(1 ماهه)
من برای 1 ماه می خوام بگیرم می خوام ببینم سرعت Download و upload و ping چه جوریه!؟
سرعت آپلود نهایتا 15 هست و سرعت دانلود بین 60 تا 65 ( این سرویس نامتقارن هست و دریافت 512 و ارسال 128 هست )نقل قول:
پینگ هم به زمان گرفتن پینگ در طول 24 ساعت و سروری که پینگ میکنید بستگی داره اما چون همه 4.2.2.4 رو پینگ میکنند و این رو معیار قرار میدند من هم همین رو میگم. پینگ 4.2.2.4 در بهترین ساعت از شبانه روز بین 280 تا 300 هست و در بدترین ساعت از 400 رد میشه.
سلام ...
سوالم حتما تکراری هستش ! ولی چیزی پیدا نکردم .
چطوری میتونم تنظیماتی رو مودم اعمال کنم که کاربرهایی که میخواند به مودم وصل بشم پسورد وارد کنند ؟!
ممنون ...:11:
نقل قول:
help me
متنی که انتخاب کردم خوبه؟ اگه نیاز به اصلاح داره بگید !
دوستان اوضاع فعلی ایرانسل در کیفیت و خدمات چطوریه ؟
قصد دارم وایمکس بگیرم و میخام بین گزینه های مبین نت و ایرانسل و داتک یکی رو انتخاب کنم اما کاربران انگار زیاد از ایرانسل راضی نبودن و حتی دوست خود من هم داره زیاد راضی نیست !
آیا الان بهتر شده یا هنوز مشکل زیاد داره ؟
ممنون
دقیقترین متن رو از خود اپراتور ایرانسل باید بپرسی ولی گفتم که نیازی نیست بگی شرکت فلاننقل قول:
به مدیریت محترم شرکت ایرانسل
اینجانب x کارمند خود آقای y را برای دریافت اینترنت 512 نامحدود معرفی میکند
امضا و مهر
x=رئیس اون شرکت
y=اسم کسی که سرویس به نام اونه
اینم میتونی بنویسی»
ریاست محترم شرکت ایرانسل (خدمات وایمکس)
سلام علیکم
بدینوسیله آقای X فرزند Y با کد ملی 00000000000 در این شرکت مشغول بکار بوده و بنا به ضرورت کاری نیاز به اینترنت پر سرعت شرکتی دارد.خواهشمند است با نامبرده همکاری و مساعدت لازم بعمل آورید.
امضا< مدیر عامل شرکت ....
حالا اگه مشتری وایمکس هستی و میخوای سرعتتو بیشتر کنی آخر نامه شناسه وایمکستم بنویس!اگه تازه میخوای ثبت نام کنی که نیازی نیست چون شناسه نداری.
نامه رو رو یه کاغذ سربرگ دار بنویس و مهر شرکت هم داشته باشه
فکر می کنین 512 4G رو برای 1 ماه بهم میدن یا باید مجوز داشته باشم؟؟
بعد اگه تو 1 ماه تموم بشه می تونم شارژش کنم؟
شما باید نامه ای از دانشگاه یا شرکتی،دفتری جایی داشته باشید به شکل متنی که بالا اشاره کردم!تا سرعت بالای 128 رو بهتون بدن.اگر 4 گیگ رو هم دانلود کنید باید طرح آزاد مصرف کنید که اگه اشتباه نکنم هر مگ 10 تومان میشه!!از اعتبار خودتون گرونتر درمیادنقل قول:
برای من ecare اصلا باز نمیشه...به هیچ طریقی...با هیچ ارتباطی!
برای شما باز میشه ؟
البته در این تاپیک زیاد راجع به ابن موضوع صحبت شده. اما من به شخصه ازش راضی ام و به نسبت ای دی اس ال که داشتم خیلی بهتره. اما شما باید به پوشش دهی وایمکس در جایی که بیشتر می خواین استفاده کنین نگاه کنید.نقل قول:
شاد و پیروز باشید.
راستی پیشاپیش عیدتون مبارک بچه ها.:11:
تعطیلات خوش بگذره! :40:
سلام.
سایت Ecare برای منم از دیشب باز نمیشه.....!
به نظر میرسه ddos شده باشه....!
من الان امتحان کردم مشکلی ندارهنقل قول:
ارهنقل قول:
همین الان درست شد
چیزای جدید اضافه کردن:
مقدار کل مصرف در دوره (مگابایت)
برای مشاهده کارکرد دوره های قبل خود اینجا کلیک کنید
فعال سازی سرویس خط به خط وایمکس و تاریخچه انتقال
دوستان یک سوال....
کسانی که وایمکس 512 با پهنای باند 4 تهیه کردند ...شبانه دانلود رایگان داره؟
دوستان تو سایت Ecare / جزئیات حساب . قسمت "مجموع کل استفاده ها (بایت)" انگار آپدیت نیست و رقمی که میزنه خیلی کمتر از چیزیه که من استفاده کردم . چه جوری میتونم مقدار دقیق ترافیکی که استفاده کردم رو ببینم ؟؟
نهنقل قول:
اگه شبانه رایگان میخوای باید بری سراغ مبین نت
به خاطر بروزرسانی دیشب قبلی ها پاک شدهنقل قول:
مقدار کل مصرف در دوره (مگابایت) هست ولی اونم انگار درست نیست بیشتره...
من یه مودم وایمکس برای تست آوردم خونه، تویه نقشه تو محدوده سبز هستم
5 یا 4 چراغش روشن میشه، بعد برای چند ثانیه صفر میشه و باز 5 چراغ میشه
میشه راهنماییم کنید که یعنی الان آنتن دهیش خوبه یا بد؟
شما اکانتش رو نگرفتید که تستی بکنید..؟نقل قول:
خوب اینطور که میگید نوسانش زیادی و خوب سیگنال دهی خوب نیست!
نه، متاسفانه اکانتش شارژ ندارهنقل قول:
پس اگه آنتن دهی خوب باشه اصلا نباید سیگنال صفر بشه، درسته؟
سلام
سرعت دانلود 128 کیلوبیت نامحدود ایرانسل چنده ؟:11:
واسه من که مقدار مصرف رو اشتباه زده. دیگه مقدار باقی مونده رو نشون نمیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ن تازه وایمکس گرفتم (4 روزه) تواین مدت که استفاده کردم موجودی حسابم ثابت 7 هزار تومن بود ولی امروز که چک کردم موجودیم شده 4 تومن و مصرف دوره قبل رو زده 160 مگ (بیشتر از این مصرف کردم ولی فکر نکنم تموم شده باشه)
کسی میدونه چه خبره و چرا از حسابم کم شده؟
واسه من هم روز اول اومد نصب کرد انتنش نوسان داشت ازش پرسیدم گفت چون هنوز اکانتت فعال نیست و هنوز مودم نصب نیست اینجوریه .نقل قول:
بعدش دیگه 4 تا چراغش ثابت روشن شد
سلامنقل قول:
بین 13 الی 16 کیلوبایت درنوسانه !!!
برای من که اینطوره
تصور من هم اینه که چون مودم برای شبکه ناشناخته است فرکانس های مختلف سرچ میکنه تا بتونه یک آی پی بگیره. وقتی که اکانت فعال باشه مودم میتونه آی پی بگیره پس سعی می کنه با فرکانسی که بیشترین سیگنال داره کار کنه، درست میگم؟نقل قول:
با درود به همه شما
من اکنون در حال استفاده ازوایمکس ایرانسل هستم و اصلا راضی نیستم ازسرعت آن . زمانی بود که با یک خط دیال آپ و سرعت 45
کیلوبیتی آن بیست صفحه اکسپلورر باز میکردم و همگی آنها با تاخیر پنج ثانیه بارگذاری میشد ولی اکنون با سرعت 128 وایمکس یک صفحه را که باز میکنم بین 12 تا 31 ثانیه طول میکشد تا بارگذاری میشود . شاید منظورشان از 128 کیلوبیت 12 کیلوبیت باشد .
این مثل آن میماند که بروید یک لامبورگینی بخرید ولی موتورش موتور لامبورگینی نباشد مثلا ژیان یا رنو باشد . فاجعه آنطور است که
وقتی برای پدربزرگ بی سوادم موضوع را توضیح دادم او گریه کرد . من دارم میرم پس هولم ندین و خودافز
دوستان لطف می کنید از مودم های وایمکستون عکس بگیرید اینجا قرار بدبد ؟ (لطفا با کیفیت باشه)
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
دوستان یک سوال من چطور می توانم سرویس 128 را به 512 تبدیل کنم ؟ فقط باید یک مجوز داشته باشم بعد به کجا ارسال کنم ؟
کسی نظری نداشت ؟نقل قول: