من الان اگه بودم اچ تی سی وایلدفایر که اندرویدیه رو با این قیمت می گرفتمنقل قول:
پردازنده 720 ویواز با سیمبین به هیچ دردی نمی خوره
Printable View
من الان اگه بودم اچ تی سی وایلدفایر که اندرویدیه رو با این قیمت می گرفتمنقل قول:
پردازنده 720 ویواز با سیمبین به هیچ دردی نمی خوره
آقا این ویواز ما ویبره اس ام اسش هر وقت دلش بخواد می لرزونه هر وقت نخواد نمی لرزونه!! مشکل از کجاست؟
آره منم موافقمنقل قول:
سونی ویواز رو نمی بایست با سیمبین عرضه کنه.
سلام دوستان
:31:
ويواز پرو فايل هاي wmv رو نميخونه!؟ من يه فايل wmvريختم حدود 20 دقيقس .... 50 مگ ... ولي فقط صداشو پخش ميكنه!
mp4هم اگه حجمش خيلي بالا باشه ... نميخونه ...
اين مشكل هارو ميشه رفع كرد؟!
برای کسی که سیستم عامل براش مهمه این گوشی خوبی چون فقط سیستم عامل داره وشاید بتونی تو ش بدونه تبدیل ، فیلم هات رو ببینی اندرود سیستم عاملی که برای گوشی های بزرگ و البته با سخت افزار قوی خوبه عالیه مثل X10 الان من با گوشی هر کاری بگی انجام میدم به جزء دیدن فیلم که باید تبدیل کنم تا بتونم ببینم و از لحاظ دوربین ال سی دی اینترنت باطری کیبرد و خیلی چیز های دیگه راضیم نگه داشته ولی دوست داشتم فیلم هام رو هم بدونه تبدیل ببینم که میتونم ویواز پرو وحشتناک توانایی ش رو دارهنقل قول:
ولی اندروید تو خیلی چیز ها از سیمبین مخصوصا از سیمبن S60v5 که سیستم عامل گوشی ویواز پرو هست بهتره و راحتره و سرعت بالاتره البته بنظر من HTC Wildfire S بهتره یکم رزولوشن ال سی دیش بالاتره رم 512 مگ داره یکم سی پی یو ش قویتره (800 مگاهرتز) اندروید 2.3 و کدک Xvid فیلم برداری VGAرو داره
ويواز پرو فايل هاي wmv رو نميخونه!؟ من يه فايل wmvريختم حدود 20 دقيقس .... 50 مگ ... ولي فقط صداشو پخش ميكنه!
WMV پخش میکنه ولی یه کدک خاصی رو پخش میکنه نه همشون رو بهترین راه تبدیل به MP4 هست اونم با بیریت حدود 1مگ که حجم فیلم کمتر از 2گیگ بشه تا بتونه پخش کنه من این مشکل رو رو C7 هم دیدم ولی هم فریم ور هاش این طوری نیستنقل قول:
بچه هایی که برای فیلم دیدن مشکل دارند
برنامه (Wondershare Video Converter Ultimate) را نصب کنند و تبدیل کنند
تو تنظیمات پروفایل گوشی ویواز هست دقیقت میتونین برای گوشی ویواز تبدیلش کنین
سلام...
این موبایل به دل من نشسته...
ولی بعضی ها حرف هایی زدن که منو به شک انداختن..
من میخوام نسخه معمولی شو بخرم..
یعنی ارزش خرید نداره؟
یعنی الان اصلا سیمبین ویرایش 5 پشتیبانی نمیشه و بازی و یا برنامه جدید براش نمیاد؟
دوست من این که ما یک که ما حرفهای تلخ راجع به گوشی می زنیم به این معنی نیست که ما از این گوشی راضی نیستیمنقل قول:
این گوشی عکاسی و فیلمبرداری عالی ای داره وحتی برای من چند بار روی سنگ افتاده و حتی آخ هم نگفته حتی ریست هم نشده
اما خوب اگه می خوای از امکانات اندروید استفاده کنی و اهل ور رفتن با این گوشی هستی به نظر من طرف این گوشی نرو
هرچند من هنوز دارمش اما اگه الان می خواستم مجددا تصمیم بگیرم قید فیلمبرداری اچ دی رو می زدم و طرف اندروید و اچ تی سی وایلد فایر می رفتم
به هر حال باز هم تصمیم با خودته!!!!!
سلامنقل قول:
انتخابها شخصی هستند
من عمرا وایلد فایر بردارم
ویواز که داشتم وایلد فایر هم باهاش کار کردم
دوربین ویواز می ارزه به کل وایل فایر
برای ویواز میتونی کلی برنامه پیدا کنی
برای وایلد فایر چون رزولیشنش خوب نیست برنامه کم پیدا میشه
البته وایل فایر هم خوبه نمیگم بده
ولی به نظر شخصی من ویواز ازش سرتره
حالا سلیقه هر کس فرق داره
الان x10 دارم
حس میکنم دوربینش تو عکاسی کاملا از ویواز ضعیفتره
سلام چه عجب جناب گل محمدی سری به دوستان قدیمی زدیننقل قول:
بله خوب انتخاب ها شخصیه و هر کسی یه چیزی براش مهم تره مثلا یکی دوربین براش مهمه و یکی شبکه های اجتماعی
یکی اچ تی سی سنس....
آقا یه چیز جالب من فهمیدم این 720 مگاهرتز ویواز کجا ش هست ویواز واقعا این سی پی یو از نوع Cortex-A8 (که فکر میکنم 1 مگ هم کش داره) داره برای اینکه مصرف باطری رو پایین بیاره کلاکش پایینه چرا :
رفیقم C7 و گوشیم خودم هم ویواز پرو هست هر دو برنامه SBP Shell رو رو گوشی ریختیم C7 تو منو ها و اجرا انیمشن ها خیلی بهتر گوشیم من بود ولی تو اون قسمت که تمام صفحات منو رو تو یه محیط سه بعدی به کمک کارت گرافیک یا همون چیپ گرافیکی رندر میکنه ویواز پرو خیلی سرتر بود 30 فریم نشون میداد در حالی که C7 این طوری نبود و یکم کند اجرا میکرد راحت میشد کند اجرا کردن ش رو فهمید این نشون میده که البته شاید چیپ گرافیکی ویواز بهتر و سی پی یو ویواز ضعیف تره یه چیز جالب شما هم تست کنید :
من برنامه Navitel رو رو گوشیم نصب کردم یه برنامه برای Positioning هست مثل NOKIA Map به یه دلیل نا معلوم وقتی این برنامه رو اجرا میکنم سرعت گوشی زیاد میشه به دو دلیل :
1) تو برنامه SBP Shell تمام منو ها رو دقیقا یا بهتر از C7 اجرا میکنه از نظر سرعت کلا SBP Shell رو قورت میده تو این حالات
2) من یه فایل گیف دارم برای سنجش سرعت گوشی هست که هرچه بالاتر باشه سرعت گوشی این گیف رو سریع تر اجرا میکنه تو حالت عادی از 5800 مقداری سریع تره ولی وقتی Navitelرو اجرا میکنم راحت بگم سرعتش 20-30 برابر بیشتر میشه توری که نیمشه پاهای گوسفند و اون چوب رو دید شما هم تست کنید
کلا وقتی برنامه رو اجرا میکنم سرعت گوشی زیاد میشه فایل منجر سرعتش میره بالا و....
اندروید سیستم عاملی هست که باید رو گوشی هایی با سخت افزار قوی ازش لذت برد
در ضمن گوشی رفیقم X10 هست تو فیلم برداری که اصلا به ویواز پرو نمیرسه فکرش رو هم نکن چون فریم ریت ش پاییه تو عکس برداری من مقایسه کردم اگه ویواز پرو بهتر نباشه مطمئنم کمتر از X10 نیست ولی اینم بگم که تو شب تست کردم و این حرف رو میزنم از نظر نویز و واضح بودن گفتم مطمئنم کمتر از X10 نیست دوربین ویواز پرو با این که 5 مگا هست در حالی که X10 دوربینش 8 هست
راستی من نتونستم این گیف رو رو X10 اجرا کنم یعنی برنامه این برای گیف نداشت برنامه شما سوراغ دارین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو علائدین فقط چینیش گیر می اومد
پک اشم اصلا" کامل نبود
یه رم 2 گیگ داشت و کابل و هدز فری
لنز اش همونطور که می دونید محافظ نداره. چیکار کنم که تمیز بمونه؟
من الان حدو یک ساله دارم.نقل قول:
محافظ هم استفاده نمیکنم.
فقط خیلی مواظبش هستم همین!
مشکلی پیش نمیاد.
در مورد پک اش!
اون موقع که من خریدم :
گوشی
قلم گوشی
رم 8 گیگ
کیف چرمی اصل
کابل اتصال به TV
هندزفری
رم ریدر میکرو به صورت تاشو [طرح فلش مموری]
شارژر و کابل اتصاب به PC
متاسفانه یه خورده که میگذره این ها رو ...
چی بگم؟
بگم ور میدارن که درست نیست چون مطمئن نیستم.
خدا عالمه ...
آره یارو خیلی رِند هم بودنقل قول:
صاف تو چشام نیگا می کرد با مهر پدری بهم می گفت مشکل برات پیش میادا! 5 تومن بده تا کیف اشم بدم چون صفحه ش لمسیه خراب می شه و .... :|
چی بگه آدم؟ :13:
راستی لرزش گیر عکس باید داشته باشه ولی عکسایی که الان گرفتم با لرزش خفیف دستم تار می شدن
باید این قابلیت فعال بشه یا رفته تو پاچم؟ :|
این لرزش گیره برا منم مشکل درس میکنه هنوز!نقل قول:
در حد اسمیه که بگن اینم داره! :27:
اما باید مواظب باشی دستت خیلی نلرزه.
من الان حدوا 4 . 5 ماهی هست کیف اش رو گذاشتم کنار! لخت لخت ! :31:
گوشی من ویواز پرو هست تا حالا نشده یه عکس بندازم و تار بشه حتی تو حالت های "نایت مود لند اسکیپ" که سرعت گوشی وحشناک پایین میاد بازم تار نمیشه و عکس رو قشنگ میندازه کلا خیلی خوب عمل میکنه تو این زمینه بر عکس خیلی از گوش ها که میزن لرزه گیر دست ولی اصلا نداره من رو این قضیه روی خیلی از گوشی تست کردم هیچ کدوم مثل Vivaz Pro نبوده ولی ویواز رو نمیدونم با این مزیت دوربین ش خیلی حال می کنم مگر اینکه دستم رو زیاد تکون بدم که تو این حالات هیچ دوربینی نمیتونه بندازه مگر زنون داشته باشهنقل قول:
این لرزش گیره برا منم مشکل درس میکنه هنوز!
در حد اسمیه که بگن اینم داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون علامت "دست" پایین صفحه هست؟ باید روشن کنید لرزه گیرش رو تا اون علامت بیاد
این مقایسه دوربین ویواز با ویواز پرو البته خیلی دقیق نیست ولی خوب...
چیز هایی که من فهمیدم
1) نویز ویواز کم کمتر از پرو هست ولی در عوض عکسای ویواز تیره تره از پرو هست تو عکس شاید خوب متوجه نشید ولی تو فیلم برداری قشنگ مشخصه خوب نتونستم تست کنم
2) چون ویواز 8 مگ هست جزئیات یکم بهتره میندازه به پره های دوچرخه توجه کنید
در کلا اختلافشون خیلی زیاد نیست ولی خوب اختالاف داره
هر دو گوشی SBP shell رو نصب کرده بودیم ولی پرو نمیدونم چرا یکم بهتر بود مخصوصا تو اسکرول کردن
راستی ویواز خیلی کوچولو موچلویه من یک لحضه فکر کنم 1100 گرفتم دستم میگم چرا هی میگن این 720 مگا هرتز کجای ویواز ها...:31:
خدایش میگم کیبرد پرو من هنوز رو هیچ گوشی ندیم خیلی کاملا حتی HTC Dsire Z که 490 پولشه این کیبرد رو نداره
این لینک عکس ها
[PHP]http://www.4shared.com/file/Lw_2Wl0X/inbox.html
[/PHP]
اینم لینک فیلم برداری
[PHP]http://www.4shared.com/file/QBR-rggA/video.html[/PHP]
پس ممکنه راهی واسه بیشتر شدن سرعت هم پیدا بشه؟نقل قول:
اگه بشه خیلی خوبه ها
سلام
ببخشید یه سوال پیش پا افتاده ، Vivaz چطوری به pc وصل میشه؟ من کابل usb شو میزنم ولی وصل نمیشه ، تو پی سی هم باید برنامه ای نصب بشه؟
شرمنده من تا حالا گوشی 2600 داشتم که نه به کامپیوتر وصل میشد نه برنامه و ... روش نصب میشد به خاطر همین سوالم شاید خنده دار باشه
بعد یه سوال دیگه هم داشتم وقتی کابل usb رو وصل می کنم چرا گوشی شارژ میشه ؟ !!
با USB که وصل کردید، روی گوشی رو نگاه کنید، میپرسه به چه صورتی وصل کنم؟ Mass Storage ؟ Pc Suite ؟! و ...نقل قول:
شما اگه نرمافزار سونیاریکسون یا نرمافزاری مثل My Phone Explorer رو روی سیستم نصب کردید، میتونید Pc Suite رو بزنید تا به همه چیز گوشی اعم از پیغامها، Note ها، شمارهها و ... دسترسی داشته باشید، و حتی از طریق کامپیوتر به اینترنت گوشی متصل شید یا شمارهگیری کنید و پیغام بفرستید ...
اما اگه فقط میخواید فایل جا به جا کنید، گزینهی Mass Storage رو از گوشی بزنید تا فولدرهای گوشی براتون باز شه ...
البته ممکنه که سیستمتون نتونه گوشی رو بشناسه ... اگه با تعویض پورت USB یا ریستارت کردن سیستم درست نشد، نرمافزار سونیاریکسون رو نصب کنید تا راحتتر بشناسه گوشیو ...
شارژ شدن هم عادیه، با اتصال USB به کامپیوتر گوشی تا حدی شارژ میشه، در واقع از برق کامپیوتر استفاده میکنه ... :11:
من هرچی تو تاپیک گشتم چیزی از کیفیت آهنگ با هندزفری ندیدم . میشه بپرسم چجوریه؟
سلامنقل قول:
کاملا خوبه و راضی کننده است.
اما من نسبت به XpressMusic های Nokia مقایسه کردم خیلی حرفی نداره برای گفتن! :31:
من خودم w960 دارم خدایی کیفیت اهنگش سالاره . واکمنه . کلا عشق اهنگ گوش دادنم . راضیم میکنه ویواز؟نقل قول:
اسپیکرهاش تعریفی نداره، هندزفری فابریکش هم افتضاحه!نقل قول:
من خودم w960 دارم خدایی کیفیت اهنگش سالاره . واکمنه . کلا عشق اهنگ گوش دادنم . راضیم میکنه ویواز؟
اما اگه یه هدفون یا هندزفری خوب براش بگیری، صداش راضیت میکنه ...
هر چند نه در حد سری واکمن ... طبیعی هم هست ...
مثلا w960 یه اکولایزر داره megabass میخواستم بدونم میشه همچن چیزی رو vivaz هم نصب گرد؟نقل قول:
به صورت پیش فرض اصلا اکولایزر نداره خود گوشی!
نمیدونم والا! Media خودش که اکولایزر نداره اصلاً ...
اما باید نرمافزارهای پخش موسیقی حرفهای وجود داشته باشه براش ...
فکر میکنم در w960 جاوا نصب میکردید، درسته ؟!
اگه برنامه جاوا باشه که خب روش نصب میشه ...
اما اگه سیمبین S60v5 گیر بیاد براش، خیلی بهتره ...
دوستان نرمافزارهایی که استفاده میکنن رو بگن ما هم بهرهمند شیم : دی
من خودم چیز خاصی روش نریختم ... واسه پخش ویدیو Smart Movie رو ریختم، اوایل خوب کار میکرد، اما بعد از یه مدتی همهی ویدیوها رو صحنه آهسته پخش میکنه ... با Media خود گوشی راحتترم واسه ویدیو !!
الان هر چی دارم رو گوشی بازیه! :دی
از Sims 3 و PES 2011 و Rally Masters بگیرید تا بازیهای کمحجمی مثل Billiard و Blockfest و Boomshi ... و ...
واسه نشون دادن عکس هم R-viewer رو ریختم، اما نمیدونم چرا ازش استفاده نمیکنم ! : دی
چیزی استفاده میکنید، حتماً معرفی بنمایید ! هم اکنون به نرمافزارهای سبز/قهوهای شما نیازمندیم : دی
چیزی رو w960 نصب نکردم همون واکمن خودش ته کیفیت بود الان اماده ی گوشی خریدنم همین vivaz رو هم میخوام فقط مونده اینکه خیالم از اهنگش راحت شه که کیفیت باحال باشه .
وب گردیش چطوره؟ راحت میشه همه جای page کلیک کرد با ناخن؟
sms اش چی؟ convertion hیه؟
من دیروز این گوشی رو خریدم ، راستش زیاد تو زمینه گوشی اطلاعات ندارم ولی :نقل قول:
صداش بعید می دونم راضیت کنه
حتی صدای noika c2_01 که قیمتش 100 تومن هست بیشتر از vivaz ه
ولی صفحش حساسیتش خوبه و راحت و روون میشه باهاش کار کرد
باز دوستان با تجربه تر میان نظر کامل تر میدن بهتون
ببخشید یه سوال :
تو مشخصات vivaz نوشته سیستم عامل Symbian
و همین طور نوشته Java هم داره MIDP 2.1
می خواستم بپرسم این جاوا به چه دردی می خوره؟ یعنی میشه برنامه های جاوا هم رو این گوشی نصب کرد؟ یا منظور از جاوا چیز دیگه ای هست
آره دیگه، هم برنامهها و بازیهای جاوا روش نصب میشه، هم سیمبین S60v5
آقا ممنون بابت جوابهایی که میدی ، راستش تازه به جمع گوشی های سیستم عامل دار اضافه شدم اطلاعاتم فعلا پایینه شرمنده سوالا یه کم پیش پا افتاده هستننقل قول:
سلام به همگی
بروبچز چن تا سوال کوشول موشولو
یک اینکه نمایندگی رسمی سونی اریکسون در ایران کدومه دقیقا ؟
نیکاتل ؟
پارس نیکاتل ؟
هماتل ؟
پارس کارتل ؟
بعد جالب اینکه همشون میگن صحت گارنتی رو به شماره ی 10009999 اس بزنید !!!!
حالا من اگه تو شهرستانم. اگه برم نمایندگیش دیگه مطمئن باشم گوشی باتری تعوضی یا داغون بم نمیندازه ؟
بعد هنگام خرید همین ویواز به چیا دقت کنم دقیقا ؟ تو نمایندگی میخرم سرش باید پلمپ باشه ؟ چطور بفهمم اصله یا اینا .
الان یه اس ام اس بزنید رو یاد گرفتم. باز چیا هستش که باید بدونم ؟
من جدیدا می خوام ویواز بخرم
می خواستم مطمئن شم امکاناتش نسبت به قبل تغییر نکرده و هر چی تو این تاپیک زده شده رو داره یا نه؟
آخه بعضی وقتا به مرور امکانات تغییر میکنه
ممنون
نه، امکانات نرمافزاریش فرقی نکرده، ولی امکانات سختافزاری (متعقات درون جعبه) چرا : دینقل قول:
تا یه سال پیش خیلی چیزا تو جعبهاش بود، اما الان فقط شارژر و USB و یه هندزفری درپیت هست ...
و لاغیر : دی
ببخشید من می خوام یه برنامه (نقشه تهران) رو ، روی گوشی نصب کنم ، از یکی از سایتها دانلودش کردم
حالا یه فایل RaR هستش ، اینو چطوری باید بریزم تو گوشی و از کدوم قسمت باید نصبش کنم؟
ممنون
از اون دو گیگ میکرو اس دی ای که توشه حدود یه گیگ اش اشغال شده واسه چیز میزایی که از اول توش بود و منم یه مقدار گشت و گذار کردم توش و خیلی چیزا ور نفهمیدم چین که پاک کنم یا نه
امکانات زیادی داره ولی بیشترشون بدون اینترنت به درد نمی خورن
مثلا همین مسیر یاب اش
به طور کلی احساس می کنم فضا برای عکس و فلم کم میارم چون هر عکسش 1 مگابایت می شه تقریبا و با یه گیگ فضای خالی نهایت 15 مین می شه فیلم گرفت
ویواز برای اونایی که برای فیلم برداریش می خوان گوشی خوبیه
ولی توی این دو روز با عکس برداریش هنوز کنار نیومدم!
عکسبرداری هم اگه نور محیطت خوب باشه، کیفیت خیلی خوبی داره ...نقل قول:
از اون دو گیگ میکرو اس دی ای که توشه حدود یه گیگ اش اشغال شده واسه چیز میزایی که از اول توش بود و منم یه مقدار گشت و گذار کردم توش و خیلی چیزا ور نفهمیدم چین که پاک کنم یا نه
امکانات زیادی داره ولی بیشترشون بدون اینترنت به درد نمی خورن
مثلا همین مسیر یاب اش
به طور کلی احساس می کنم فضا برای عکس و فلم کم میارم چون هر عکسش 1 مگابایت می شه تقریبا و با یه گیگ فضای خالی نهایت 15 مین می شه فیلم گرفت
ویواز برای اونایی که برای فیلم برداریش می خوان گوشی خوبیه
ولی توی این دو روز با عکس برداریش هنوز کنار نیومدم!
من خودم عکسهایی گرفتم که با دوربین دیجیتال امکان گرفتنش نبوده !
در مورد رم هم، سعی کن رم 8 بگیری براش ... خیلی به دردت میخوره، چون فیلمهایی که میگیری به شدت حجمشون بالاست به خاطر کیفیت HD ... یه فیلم ده دقیقهای شاید حدود 200 مگ حجم بگیره ازت ...
بازیهای خوبش هم بالای 80 مگ حجم دارن ...
بابا من موندم شما از موبایل چی می خواهی خدایی همین که نویز نداره خوبه و لرزه گیر داره بابا دوربین دیجیتال نیست که... واسه من که 5 نیازامو برطرف کرده ولی فیلم برداریش ترکونده 3 دقیقه شد 230 مگ ، نه تو روز و نه شب هیچ مشکلی نداره فقط ال ای دی پرو بد طراحی کرده موقعی که روشن میکنم رو لنز نور میوفته که یکم حال گیری هست ولی میشه حل ش کرد شما این رو هم حساب کنید این دوربین رو گوشی هست که تو این قیمت هیچ گوشی امکانات این گوشی رو نداره چه بره به دوربین ش رو من از همه گوشیم بدم بیاد از دوربینش واقعا خوشم میاد مخصوصا با اون پانورا ماش و فیلم برداریش رو vga
آقا یه SMS رو چه طوری روی سیم سیو کنم.... این سیمبینم واسه خودش داستانیه ها....