من ساکس5 دارم . اولش اون رو هم محدود کردن شدید . ولی به سرویس دهندهم ایمیل دادم یه کاری گفت تو همون برنامه مخصوص ساکس 5 انجام دادم فعلا که سرعت توپه :31: حالا تا ببینیم این پورت رو هم محدود میکنن یا نه :13:نقل قول:
Printable View
من ساکس5 دارم . اولش اون رو هم محدود کردن شدید . ولی به سرویس دهندهم ایمیل دادم یه کاری گفت تو همون برنامه مخصوص ساکس 5 انجام دادم فعلا که سرعت توپه :31: حالا تا ببینیم این پورت رو هم محدود میکنن یا نه :13:نقل قول:
سلام
ویدیو آنلاین ببینم از ترافیک کم میکنه؟ اگه آره چقدر؟
په نه په! اشانتیون حساب میکنه:31:نقل قول:
برای اینکه بفهمی چقدر بابت هر ویدیو کم میکنه، قبل از لود کردن و تماشا برو یه status از کانکشنت بگیر.
میبینی که مثلاً نوشته Recieved 12,512,222 bytes و sent 12,122 bytes. خوب این یعنی حدود 12 مگ و خرده ای دانلود و 12 کیلوبایت آپلود.
بعد از فارغ شدن از تماشای ویدیو، باز نگاه کن. حجم مصرف شده بخوبی معلوم میشه.
سلام.بچه هایهترین پینگوکدوم شرکت داره؟برای بازی انلاین میخوام.ممنون
پارس افلاین که افتضاح شده
خوب نامردیه که!!!! اگه اینجوریه ماهی 20g هم کم میاد!!!!نقل قول:
این sent , recieved هیچ کاری ام نمیکنم همینطوری عدد هاش عوض میشه و میره بالا. چه جوریه؟ من که متوجه نشدم.
مثلا یه کلیپ 4 دقیقه ای چقدر کم میکنه؟
سلام دوستان
آیا کسی هست که از پیمایش نت اشتراک گرفته ؟
لطفا در مورد این شرکت نظرتون را بگین .
سرعت 256 با ترافیک 3 گیگ رو ماهیانه 35000 تومان میگیرن ،نسبت به دیگر شرکتا گرونه با نه؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
نمیشه به این شکل گفت , کلیپ 4 دقیقه ایی ممکنه 400 کیلوبایت یا کمتر و یا 40 مگابایت و بیشتر حجم داشته باشه این بستگی به بیت ریت فایل دارهنقل قول:
اگر از سایت یوتوب و یا سایت های مشابه برای دیدن کلیپ و مرورگر فایرفاکس استفاده میکنید میتونید از این افزونه ها برای داونلود یا نمایش حجم کلیپ کمک بگیرید
Video DownloadHelper
Flash Video Downloader - Youtube Downloaderکد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper
Download YouTube Videos + Flash Video Downloaderکد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flash-video-downloader-youtube/
--------------------------------------------------کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/download-youtube-videos
سلامنقل قول:
من اسم این شرکت را نشنیدم ولی قیمت این سرویسی که نوشتید بالاست خیلیم بالا
---------------------------------------------------
دوستانی که اطلاع دارن مخابرات خوزستان همچنان قانون 2 ماه انتظار برای تغییر سرویس دهنده را اجرا میکند ؟
خب البته که کم میکنه. بعضیها فکر میکنند وقتی اشتراک اینترنت میگیرند، فقط بابت فایلهایی که دانلود میکنند پول میپردازند. نه ، اینطور نیست. شما حتا اگر فقط لاگین کنید و صفحه گوگل را باز کنید و ببندید، از ترافیکتون کم میشه.نقل قول:
البته من که اشتراک 512 یکساله مبین را گرفتم بعد از سه ماه، تازه کمتر از 1.5 گیگ مصرف کردم. چون بیشترکارهام ار اول صبح قبل از ساعت 8 انجام میدم و دانلودهام را هم میگدارم برای روز جمعه.
البته در ساعات مجانی سرعتش هم بهتره. اگه در طول ورز و ساعت شلوغی استفاده کنم، سرعت باز کردن صفحات کمتره و وقت خودم هم بیشتر تلف میشه.
البته که کم میکنه. شما وقتی ترافیک خریدی برای هر ارسال و دریافت از ترافیکت کم میشه.نقل قول:
بهتر اینه که تا میتونی از ساعات مجانی استفاده کنی.
ممنون از همتون
من از اینترنت اکسپلور استفاده میکنم. با این برنامه ها میشه؟
میدونم که لود شدن صفحه هم از ترافیک کم میکنه. گفتم شاید دیدن فیلم هم اندازه لود شدن باشه.
من فقط 500مگ دانلود کردم. اما 8 گیگ ترافیکم تمام شد اونم توی 20 روز. برا همین واسم سوال شد که مگه اینطوری دیدن چقدر کم میکنه.
من از آپارات میبینم.
بله با اکثر سایتهای اشتراک ویدئو آنلاین جواب میدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با IE کار نمیکنم ولی جستجو کردم لینکهای زیر میتونن بهتون کمک کنند
کد:http://www.ieaddons.com/en/addons/detail.aspx?id=442
کد:http://download.cnet.com/Free-YouTube-Video-Downloader/3000-12512_4-10904885.html?tag=dropDownForm;productListing
داونلود منیجر orbit هم این قابلیت را دارهکد:http://www.riptiger.com/free_ie_root.html
کد:http://www.orbitdownloader.com/Use-as-YouTube-Downloader.htm
كيفيت اينترنت طلوع رايانه لقمان در حال حاضر چطوره؟ سرعت دانلود براي 128 نامحدود چنده؟
سلام
دوستان عزیز منطقه گلستان اهواز بلوار فروردین با پیش شماره 320 میگن چون خط pcm , فیبر نوری شده کسی سرویس adsl نمیده!یه نفر میگفتش نیماد نت ممکنه اونجا سرویس بده
کسی اطلاعی داره؟یعنی همه تو این منطقه وایرلس میگیرن یا شرکتی هست که ساپورت کنه؟
امشب نمایشگاه بودم شاتل و پارس آنلاین گفتن ساپورت نمیکنیم
ممنون
ببين طلوع رايانه لقمان اونجا سرويس ميده و نتيجه رو بگو.نقل قول:
شماره اش اينه: 2230040
آدرس اينترنتي:
کد:http://2.191.0.10/main/index.php/home
جهت رفاه حال دوستان و ضد حال بهISP هایی محدود کننده و کم فروش مانند شاتل:
شماره های تماس اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
آدرس:اهواز كيانپارس خيابان 7 شرقي پلاك 62 صندوق پستي
61555-488
تلفن هاي تماس:
6-3922832 0611
65 -3922260 0611
پست الكترونيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تمامی دوستانی که تمایل به اخذ نمایندگی فروش اینترنت پرسرعت ADSL در کل استان خوزستان دارند دعوت به همکاری میشود
09192106125
دوستان از بین اکسین نت ( نمایندگی پیشگامان ) دنیانت ( نمایندگی آسیاتک) و طلوع رایانه لقمان ( نمایندگی فن آوا ) کدام وضعیت بهتری داره ؟! :40:
سلام دوستان
سرمنده اینجا سوال میپرسم . چون تاپیک شهر آبادان رو پیدا نکردم.
میخواستم ببینم سایت اینترنتی نمایندگی پارس آنلاین توی آبادان چیه ؟
ممنون اگه زود جواب بدید
بازم شرمنده اینجا پرسیدم
سلام دوستان همشهری !
من در حال حاضر مبین نت 1 MB دارم اما اصلا ازش راضی نیستم ! و واقعا حیفم میاد ماهی 84 تومن بدم برای این اشغال !
حالا دوستان گل اهوازی من میتونم در ماه 90 تومن برا خطم بدم !
شما چه خطی و از چه شرکتی بهم پیشنهاد میدید ویخوام یه چیز خفن باشه !
منم گلستان بهارستان میشینم ! :20:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این که شرکتی کیفیتش چه جوره برمیگرده به ارتباط بین مرکز مخابراتی با اون شرکت سرویس دهنده مثلا من دوستم شاتل داره میگه هر روز قطعی و کاهش سرعت داره یکی دیگه هم تو یه منطقه دیگه از شاتل داره میگه تا حالا قطعی نداشتم و سرعتش همیشه بالاست.حالا اینو میخام بگم که سرویس مخابرات از لحاظ کیفیت بهترینه البته تا حدودی یعنی تو هر منطقه ای که باشی قطعی نداره قیمتش پایینترینه و داره مفت میده ولی از لحاظ سرعت زیاد جالب نیست و همیشه یه مقدار کمتر از اونیه که میده 1مگ حدود 890 کیلو بیته حالا 128 و اینا رو دیگه نمیدونم.
اگر میخای همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشی با 80 کیلو بایت سرعت دانلود کنار بیا و مال مخابرات رو بگیر ولی اگر سرعت میخای از پارس یا شاتل.سرویس مخابرات اپلودش اندازه دانلودشه یه مگش 1.65 مگ اپلود داره پینگش 23 وسریع پیج رو باز میکنه ولی پارس علارغم اینکه دانلودش بازه اپلود 2 مگ رو هم روی 512 میبنده پینگشم بالا تره .امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم...
من میخوام طوری باشه که با ین 90 هزاری که ماهیانه میدم سرعتم بالای 130 باشه ! شما خودت چی رو پیشنهاد میکن !
داداش یه سوال داشتم راجع به اینترنت مخابرات . مخابرات سرعت هارو واقعی میبنده ؟! 128 16 کیلوبایت دانلود میده !؟ اخه یکی از دوستام فرهنگ شهر از مخابرات 128 3 گیگ گرفته سرعت دانلودش 80 :11:نقل قول:
تا جایی که میدونم 128 رو رو یک مگ میبندن تمام شرکت ها به جز ایرانسل.ولی 256 و 512 معمولا ثابت هستند به خصوص مال مخابرات ولی اگر هم دقیق 128 بود که نیست تماس که بگیری بگی سرعتم در حد صفره اونو روی ریت بالاتری برات میبنده ..نقل قول:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
پس دنیا نت بگیرنقل قول:
داداش ممنونم . حالا کسی از دوستات 128 مخابرات داره ببینی سرعتش چنده !؟ بعد سرعت شب هم همون یا شبا سرعت واقعی میشه ؟! بعد نظرت راجع به دنیانت چیه ؟! اونم انگار میگن کیفیت خوبی داره :11:نقل قول:
خواهش میکنم.بله یک نفر هم 128 از مخابرات داره که روی 220 بسته شده یعنی 27.5گویا عشقی سرعت ها رو میبندن.نقل قول:
کلا ریتش همینه ولی شبا توی ترافیک رایگان میاد پایین روی 11 .دنیا نت خوبی که داره اینه که 2 مگ رو با محدودیت حجم میده توی روز 270 تا دانلود داری توی شب هم حداقل 60 ولی مخابرات 2مگ رو نا محدود با سرعت 190-200 میده اونم ماهی 400000 تومان از دنیا نت چیزی بدی نشنیدم باید کیفیت خوبی داشته باشه .دنیا نت تعرفه هاش خیلی مناسب هستند.شما هم اگر 1 مگ بگیری بهتره ماهی 4 گیگ 17000 که خیلی خوبه .128 ممکنه فقط دانلودش بالا باشه ولی اپلودشون روی همون 64 میبندن پینگشونم بالاتره بیخیال 128 بشی بهتره .
دنیانت 1 مگ 4 گیگی رو میده 17000 ؟نقل قول:
نقل قول:
نه مخابرات 1مگ 4 گیگ میده 17000 ولی دنیا نت 2مگ 2 گیگ 18900 و 1 مگ 3 گیگ هم همینه تقریبا...
داداش من الان تعرفه های مخابرات دیدم . اصلا 1مگ با ترافیک 4 گیگ نداره ! با ترافیک 2 گیگ داره که ماهی 18000 تومان . حالا همین 1 مگ با 2 گیگ ترافیک دنیانت میده 15900 . به نظر من دنیانت خیلی بهتره :11::5:نقل قول:
من الان 128 با حجم 4 گیگ دارم از پارس میگیرم 16 تومن
توی این رنج قیمت سرعت بالاتر یا حجم بیشتر با همین سرعت توی هیچ کدوم ( دنیانت و مخابرات) ندیدم
میدونم توی سایت زده 2گیگ ولی توی پنل کاربری زده 3.9 تا الان هم 4 گیگ رو مصرف کردم تمدید که کردم ماه بعد رو باز دیدم 3.9 زده نمیدونم دلیلش چیه ترافیک رو هم زده 4500 ولی من که خریدم 3700 حساب کردن.یعنی سرویس توی کنترل پانل به اسم 2 گیگ هست ولی ترافیک باقیمانده رو میزنه 3.9 که درست هم هست چون هر ماه بیش از 3 گیگ مصرف میکنم و مطمئنم اشتباه ظاهری نیست واقعا 4 گیگه..نقل قول:
داداش الان قیمت های پنل با سایت فرق داره !؟ اگه فرق داره یه عکس بزار ببینیم چند چندیم :31::11:نقل قول:
نه قیمت ها همونن توی پنل هم که بسیار بسیار عقب افتاده و ابتدایی هست فقط قیمت هایی رو که توی سایت زده برات ثبت میکنن منتها وقتی میری شرکت که پول بدی ترافیک رو همون 3700 میگیرن شاید ازبقیه 4500 بگیرن ولی از من که 3700 میگیرن .بعد سرویس رو هم میزنه 1مگ 2 گیگ ولی باقیمانده ترافیک 4 گیگ هست .الان نرم افزار ندارم که عکس بگیرم ولی در اسرع وقت یه عکس ازش میزارم تا با این پنل مسخرشون بیشتر اشنا شی.ضمنا ترافیک هایی رو که میخری به دوره های بعد هم منتقل میشن ولی اون 4 گیگ سرویس نه میسوزه.نقل قول:
سلام بر دوستان
الان دارم از طلوع رایانه استفاده میکنم(128 نامحدود)باید بگم که فاجعست
تا ماهی 30 تومن
سرعت دانلود بالای 50 پیشنهادتون چیه؟
نامحدود باشه که چه بهتره اما اگه محدود بود از سرویسی که شبانش نامحدود و سرعتش مناسب باشه
دنیانت خیلی خوبه...
من دو مگ دارم سرعت دانلودم تو روز و شب 234 هست
ماهی 33 تومن 5گیگ ترافیک
سلام بر همشهریان گل گلاب !
دوستان من میخوام یه خط بگیرم اما زیاد اطلاعی ندارم کدوم بهتره ! شما چی رو پیشنهاد میکنید !
تا ماهی 70 تا 80 تومن هم میتونم بدم !
هم محدود و هم نامحدود معرفی کنید !
طوری معرفی کنید که حد عقل سرعت 100 باشه ممنون ! :8:
کسی نبود به ما کمک کنه !؟ :41:
راصد الان وایرلسش سرعت و قیمتش خوبه
adslهم با داتک از اول سال ۹۱ راه میافته و اینطور که پرسیدم قیمت با داتک تهران یکی هست
سلامنقل قول:
می تونی روی دنیا نت نماینده اسیاتک حساب کنی.
قیمت مناسب و سرعت بالا.
ایا سایتی داره ! میشه تعرفه هاشو ببینم ! ؟:13:نقل قول:
پست بالا کاملا تایید میشه . البته خودم آسیاتک ندارم . ولی دوستم توی مغازش داره 512 داره سرعتش روی 2 مگ بسته شده . ولی شبا سرعت واقعی سرویسی که گرفتی میشه . خیلی خوبه . فقط یه مقدار قطعی هاش زیاده ! تعرفه هارو روی هم توی asiatech.ir میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: