نقل قول:3 تا فایل گذاشته هر 3 تا رو بگیر توی یکیش هست بالاخره:31::20::5:کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=a90e76541a11da8581dded6189d2e3ac&user=&newsid=104
Printable View
نقل قول:3 تا فایل گذاشته هر 3 تا رو بگیر توی یکیش هست بالاخره:31::20::5:کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=a90e76541a11da8581dded6189d2e3ac&user=&newsid=104
نقل قول:
تو این آدرسی که دوستمون داده دانلود کنید و ببینید . الان دوباره گذاشتن . تا چند ساعت پیش نبود .
دوست عزیز اطلاعاتتون فوق العاده بود.منم همینو میخواستم بگم که روانشناس مشاوره هم میده ولی مشاور روانشناسی نمیکنه.پس اون دوستانی که روانشناسی رو فقط به مشاوره محدود کردن بدونن که اولین قدم در درمان افسردگی به روش شناخت درمانی و توسط روانشناسان صورت میگیرد.نقل قول:
یکی هم اینکه من منظورمو نتونستم برسونم انگار.منظورم این نیست که فوق لیسانس روانشناسی همون پزشکیه.میگم یعنی همونطور که تو پزشکی دکترای پزشکی میتونه مطب باز کنه توی روانشناسی هم فوق لیسانس روانشناسی میتونه مجوز مطب بگیره.
حالا اگه یه فوق لیسانس یا دکترای روانشناسی بیاد بطور پنهانی به مریضاش که از اطرافیانش باشن دارو تجویز کنه (نه تو دفترچه بلکه اسمشو بنویسه بده رو کاغذ ) جرمی مرتکب شده؟
چون آینده ی من اینطوری خواهد شد!:31:.الانشم فامیلامون به جای دکتر رفتن میان من براشون دارو مینویسم خدارو شکر همشونم خوب شدن.
بچه ها کسی معادل سازی داشته تاحالا ؟؟؟
کدوم گواهی؟!نقل قول:
خوب ما 22 تا 23 ام میریم که هم حرف سایت انجام بشه و هم حرف دوستمون
مگه مدارک لازم رو نخوندید ؟؟نقل قول:
منظورم شماره ی چهاره :
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام ورودیهای جدید مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته :
- 1- اصل شناسنامه و کپی از تمامی صفحات ( 2 سری)
- 2- اصل کارت ملی و کپی پشت و رو ( 2 سری)
- 3- عکس 4 * 3 (6 قطعه)
- 4-اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهی يا اصل مدرک ديپلم دوره متوسطه نظام قديم(در صورت نداشتن اصل مدرک، ارائه گواهی موقت)
میری مدرستون پیش دفتر دار ازش گواهی موقت اتمام پیش دانشگاهی رو می گیری 2 سال بعد هم اصل مدرکت حاضر میشهنقل قول:
از دوستمون ممنونم.فقط نمیدونم چرا وقتی من این صفحه رو باز میکنم کامپیوترم هنگ میکن:31:ه.دوستان اگه میشه لطف کنن و مال دانشگاه اراک رو هم بگن..نقل قول:
اراکنقل قول:
محتوای مخفی: اراک
ما که کارنامه پیش رو داریم... گواهی موقت دیگه چیه؟نقل قول:
معذریت میخوام لطف می کنید توضیح کامل و جامع بدید
من برای ثبت نام دقیقا باید برم مدرسه چی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حالا که شنبه تعطیل شده .. بازم شنبه ثبت نام انجام میشه ؟ !
زنگ بزنین دانشگاه بپرسین
سلام
کسی اطلاعاتی از کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد داره ؟؟
پسر دایی من شرکت کرده ولی وقتی اسم و مشخصاتش رو میزنه مینویسه چنین فردی وجود ندارد !!
شماره تلفن ها رو هم که زنگ میزنیم همش اشغال هست ! کسی جوابگو نیست اصلا .... !
چی کار باید کرد ؟؟
فعلا که چیزی معلوم نیست . اگر فردا عید فطر باشه . شنبه دیگه تعطیل نیست .
سلام دوستان!امکان داره به کسی به دلیل ناتوانیش انتقالی بدن؟؟مشکل داره!
مگه میشه ماه 28 روز باشه :27:نقل قول:
فردا به هیچ وجه عید نیست.ایشالا که جمعه عید باشه ومشکلی واسه ثبت نام پیش نیاد
چه ناتوانی ؟ منظورت چیه ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
اگر تقویم ما هم میلادی بود اونوقت حرف شما درسته .نقل قول:
اما تقویم قمری هستش. همه چیز رو هواست . تقویم قمری بی درو پیکر هستش.
آقا من دروس هشت ترمه رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد رو میخوام مال چند سال اخیر باشه فرقی نداره.خیلی فوریه.یکی لینکی فایلی چیزی بده لطفا.بسیار اورژانسی
:18::18::18::18:نقل قول:
ببخشید اینو میپرسم مگه شما الان مدرک تحصیلیتون چیه؟؟؟؟؟ شما به داروها آشنایی دارین؟چطوری میتونین تشخیص بدین بیماری طرف چیه؟فوووووق العاده کار خطرناکی دارین انجام میدین. آموکسی سیلین که همه مردم باهاش آشنایی دارن مصرف بدون تجویز دکترش توی دراز مدت کلیه ها رو از کار میندازه!! استامینوفن که بعید میدونم تا به حال کسی ازش استفاده نکرده باشه عوارض جانبیش وحشتناکه یکیش اینه که باعث یه سری فعل و انفعالات میشه که توی افراد مسن ممکنه باعث خونریزی داخلی بشه!!!
این دو نمونه رو مثال زدم چون میدونم همه باهاش آشنایی دارن مطمئن باشید 1بار اتفاقی بیوفته حتی فامیل آدمم باشه به آدم رحم نمیکنه. اگه علاقه به تجویز دارو و درمان دارین بهتر نیست رشته مناسبتری رو انتخاب کنین؟
وزارت بهداشت بشدت در مورد این جور اتفاقا حساسه و حتی میتونه طرف رو دادگاهی کنه.
بفرمانقل قول:
کد:http://www.irfreeup.com/images/z5jk41wqxdx2ucv69bwg.pdf
کسی چنین مشکلی نداشته ؟؟نقل قول:
من همین الان برای یکی از دوستانم که ارشد ازاد شرکت کرده رو چک کردم سیستمشون مشکلی نداشت.نقل قول:
هم از طریق مشخصات فردی و هم از طریق مشخصات داوطلبی هر دوشون می امدند.
در نوشتن حروف حتما دقت کنید. اول با هر دو طریق یعنی مشخصات فردی و مشخصات داوطلبی
دوباره چک کن اگر درست نشد . باید با واحد پاسخگویی تماس بگیرید.
واحد پاسخگویی هم طبق معمول همیشگی تلفن ها رو خودشون اشغال می کنند تا به کسی جواب ندهند.
:11:خواهش می کنم شما باید بری مدرستون گواهی موقت پیش دانشگاهی رو بگیری!همین!نقل قول:
اون کارنامه ی نمرات که فقط جهت اطلاع شما هست و هیچ ارزشی نداره!!
همه جوره چک شده ولی بازم میگه چنین فردی وجود ندارد !نقل قول:
واحد پاسخگویی رو هم که خودتون گفتید ...!
شما نمیدونید کجا باید رفت پیگیری کرد ؟
جاهای دیگری مثل مرکز ازمون که توی سازمان مرکزی هستش که در پاسداران هستش جواب درستی نمی دهند.نقل قول:
فردا هم که پنجشنبه هستش و مراکز اداری در سطح شهر تهران متاسفانه تعطیل هستش پس جواب نمی دهند.
پس باید منتظر بمانید . شنبه اگر تعطیل نبود دوباره تماس گیرید به احتمال زیاد تلفن ها رو خودشون اشغال کردند و حتما
باز می کنند. زیاد نگران نباشید . از این اتفاقات زیاد می افته . و به امید خدا مشکلتون حل می شود.
یه برچسبی هست که میگن از میز بکنید اگه اونو داشته باشید هنوز خوبه . دلیل اینه که شما تو آزمون حضور داشتی
در صورتی که جمعه 19 شهریور عید فطر باشد
دانشگاه آزاد اسلامی شنبه 20 شهریور ماه تعطیل است
دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای ضمن تبریک عید سعید فطر اعلام کرد: در صورتی که جمعه 19 شهریور ماه مصادف با عید سعید فطر باشد، کلیه فعالیت های واحدهای دانشگاهی، مراکز آموزشی و سازمان مرکزی این دانشگاه شنبه 20 شهریور ماه تعطیل است.
من 7 ساله خودم دارم فارماکولوژی میخونمو درباره گیاهان دارویی اطلاعات جمع میکنم.حتی یه بار یه آمپول ضد سرطان گیاهی (پودرشو ) ساخته بودم.به علوم پزشکی تبریز گفتم گفتند بیار واسه آزمایش ولی من ترسیدم نبردم.نقل قول:
تعریف نشه ولی قدرت تشخیص بالایی دارم.در صورت نیاز هم در مورد دارو با چند تا پزشک عمومی و جراح دندانپزشک که از دوستانم هستند مشورت میکنم تا کار بسیار خطرناکی که فرمودید نباشه.
پارسال هم به رئیس دانشگاه قبلیمون درخواست پیگیری یه پروژه ساخت ترکیب ضد سرطان رو داده بودم که به دلیل ضعف اون دانشگاه درست و حسابی پیگیری نشد.
خیلی ممنون .زحمت کشیدید ولی من دروس جدول بندی شده میخوام مانند دروس پیام نور مال ترم اول ترم دوم و ... جدا گانه مشخص شده باشه.نقل قول:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
در ضمن دارو خانه آشنا زیاد دارم میفرستم اونجا.مثلا نمیگم 10 تا استامینوفن بخور.میگم مثلا قرص سیتیریزن 20 رو برو از داروخانه بگیر اونا میگن چند ساعت یه بار باید مصرف بشه.نقل قول:
اگه اینجوری بشه توی دانشگاه همدان که فقط شنبه و یک شنبه برای ثبت نامه رشته های مهندسیه اون موقع چی میشه ؟نقل قول:
اگه شنبه عید باشه 2 روز ثبت نام رشته های مهندسی به فنا میره که !
چی میشه به نظر شما ؟
منظورم اینه که قدش کوتاست.ممکنه به این خاطر بزارن شهر خودش بره دانشگاه؟؟نقل قول:
وقت میزارن خیالت تختنقل قول:
دوستان میشه یکی معنی این رو بگه :
رتبه در انتخاب = 3
یعنی چی ؟
نه ، کلا این یعنی چی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو اونهایی که این رشته/شهر رو به عنوان انتخاب اول زدن و قبول شدن که 104 نفر هستن تو 3 ام دشدی.
آقا از پیام کور میشه به ازاد انتقالی به صورت کنکور مجدد گرفت؟ که تطبیق واحد کنن؟
این رفیقمون تا اخرش ظاهرا رفته این کار رونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=486366
آقا كسي امسال پزشكي قبول نشده؟ كارنامه بزاره ببينيم؟:20:
حداقل اگه كسي از تراز رشته هاي پزشكي خبر داره مارو از بي خبري در بياره!
:19:
نه . با قد کوتاه نمی شه که . قدهای 155 و 153 و کمتر رو توی دانشگاه های شهرستان هستند .نقل قول:
اما انتقال از شهرستان به شهرستان راحت هستش .
. . . .
. . . .
بچه ها بیاید بگید اونایی که آزاد میرن سراسری رو چی قبولیدن بگید لطفا !!!!!!
مهندسی شیمی علوم تحقیقات تهران بهتره یا فزیک دانشگاه الزهرا؟ لطف کنید جواب بدید