دادا این کارنامه ای که من دیدم همش ببخشیدا ناشی از بیخیال بودن شماست وگرنه فکر کنم روزی نیم ساعت میخوندی کارنامه اینجوری نمیشدنقل قول:
راستی یه چیز قلمچی امسال من گیج کرده پارسال با تراز 4700 ... رتبه میشد 22 هزار امسال نمیدونم چرا اینجوری شده
Printable View
دادا این کارنامه ای که من دیدم همش ببخشیدا ناشی از بیخیال بودن شماست وگرنه فکر کنم روزی نیم ساعت میخوندی کارنامه اینجوری نمیشدنقل قول:
راستی یه چیز قلمچی امسال من گیج کرده پارسال با تراز 4700 ... رتبه میشد 22 هزار امسال نمیدونم چرا اینجوری شده
بچه ها من نميدونم كارنامه مو بزارم يا نه؟
خجالت ميكشم هم از خودم هم از شماها و يكسري از بكس ديگه كه پيگير من بودن!!:41:
اخه تو اين سه ازمون هر بار افت داشته بيدم!:13:
24مهر=5380
8ابان=5220
22ابان=5050
البته اونايي كه كمه واقعا ميگم كه نخودنده بودم...يعني اينبار نسبت به قبل بيشتر خوندما اما چون درساي پيش دانشگاهيي دوره شده بودنو حجمشون زياد بود من فقط وقت كردم كه بخونم و تستو اينا هيچي نزدم!:13:
و يه چيز ديگه! كارنومه اي كه از كانون گرفتم ترازم 5100 و رتبه ام:13: 16000 شده اما الان كه تو اينترنت دارم عكس ميزارم تراز شده 5031 و رتبه 21000 ....خب چرا عمو كاظم صبر نميكنه كه همه كارنومه ها بياد و بعد حساب كنه تا اينجور نشه؟؟ خيلي ضد حاله!!
راستي يه اتفاقي هم سر جلسه برام افتاد كه بعدا براتون تعريف ميكنم...خيلي خنده داره!:31:
و يه چيز ديگه بازم!:31:
من اينجور كه كارنامه هاي پشتيبانم رو ننگاه ميكردم از بين 30 40 نفري كه پشتيبانم داره من با اين تراز جزو 8 نفر اول بودم!:19::18::31:
ميگم لازم نيست پشتيبانو عوض كنم..؟ شايد تقصير پشتيبانه كه من....:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فك كنم امتحان اين كار براي يك آزمون ضرر نداشته باشه.نقل قول:
آزمون مي ديم كه همين چيزارو بفهميم و براي كنكور اشكالاتمونو رفع كنيم ديگه!
معلومه که تاثیر داره .نقل قول:
اگه ترتیب جواب دادن به سوالا رو عوض کنم تاثیری داره؟
مثلا من وقتی اول عمومی میزنم میرسم به اختصاصیا دیگه واقعا هنگم . چون هرچی تست میزنم میگم اینا که مهم نیست هنوز بدبختیه اصلی و سوالای محاسبه ای موندن :دی
شما هم باید هر جور که دوست داری بزنی . بزور که نمیشه هر چقدرم کارشناسی شده باشه . حالا دیگه اگه میخوای بین دوتا درس سخت یه آسونو بزاری یا چیز دیگه اون با خودته .
فقط هرچی پشتیبانتون میگه وحی منزل نیست . نمیدونم به شمام گفتن یا نه ولی مارو مجبور کردن ازین جعبه های به یاد بگیریم این جلسه . منم اصلا حال فیش نویسی رو ندارم همه رو هم امتحان کردم ... جی5 ... یادیار ... لایتنر ... ولی چون حجم درسا زیاده حوصلشو ندارم واسه همه بگیرم بنویسم .
دوستان یک سوالی داشتم
آخرین رتبه ی قبولی رشته های پزشکی - دندان پزشکی و داروسازی دانشگاه تهران و شهید بهشتی رو کسی میدونه ؟
تراز قلمچی هم بود اشکال نداره .
ممنون
بچه ها روحیتونو از دست ندین هنوز وقت برای جبران هست توکل کنید به خدا و اگر ازمونی رو خراب کردید به جای اینکه ناراحت شید فکر کنید خوب یعنی الان این تعداد نسبت به قبل از من جلو زدن باید انقدر تلاش کنم تا از بقیه جلو بزنم
موفق باشید
سلام
بچه ها کسی میدونه واسه دیف آزمون قلم چی که تا صفحه ی 55 هستش کدوم جلسه های کتاب رمزینه رو باید بخونیم؟
ممنوننقل قول:
احتمالا قبلا هزار بار دیگه ام خواستن
ولی اگه میشه لینکشو یکی لطف کنه :دی
بفرما داشینقل قول:
ممنون
احتمالا قبلا هزار بار دیگه ام خواستن
ولی اگه میشه لینکشو یکی لطف کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.divshare.com/download/8057445-bde
این مال سال87 هستش...
بچه ها یه خبر خیلی عالی (به نظر من) راجبه کنکور خوندم حیفم اومد نذارم اینجا بقیه هم بخونن(البته هنوز تصویب نشده) :
[HTML]http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2054&conid=47161[/HTML]
یه سوال علمی تخصصی فنی تجربی.... نظریه اعداد میشه تو 3 هفته هر هفته 4 ساعت خوند ؟! در ضمن این کتاب کلاس گسسته مثل دیفرانسیل هست دیگه؟ تقریبا هر جلسه چقدر طول میکشه؟
سینا جان این طرح که به ما نمیخوره همین امسال تا روش های جدید امتحان نکردن باید کار تموم کنیمنقل قول:
حق با شماست ولی اگه اجرایی شه مثلا تیر ماه چندبار کنکور بگیرن چقدر به نفعمون میشه تازه گفته بالاترین نمره در نظر گرفته میشه. واقعا طرحش جالبتر از طرح حذف کنکوره هم استرس بچه ها کم میشه هم عملا حق به حق دار میرسه . من خیلیارو میشناسم که بخاطر استرس سر آزمون حالشون بد شده یا مثلا به اون چیزی که لیاقتشو داشتن نرسیدن 1سال از عمرشونو از دست دادن .نقل قول:
البته ایشالا هرچی صلاح همه بچه های فرومه همون بشه بقول شما شاید اصلا این طرح به ما نرسه
ای کاش به ما برسه لا اقلنقل قول:
حق با شماست ولی اگه اجرایی شه مثلا تیر ماه چندبار کنکور بگیرن چقدر به نفعمون میشه تازه گفته بالاترین نمره در نظر گرفته میشه. واقعا طرحش جالبتر از طرح حذف کنکوره هم استرس بچه ها کم میشه هم عملا حق به حق دار میرسه . من خیلیارو میشناسم که بخاطر استرس سر آزمون حالشون بد شده یا مثلا به اون چیزی که لیاقتشو داشتن نرسیدن 1سال از عمرشونو از دست دادن .
البته ایشالا هرچی صلاح همه بچه های فرومه همون بشه بقول شما شاید اصلا این طرح به ما نرسه
ما سال 91 کنکور میدیم
فقط خدا کنه تصویب شه
من از همین الان اضطرابش خفم کرد :37:
میشه یه نفر به من بگه چطوری گسسته و عربی رو بخونم که بازدهیش بالا باشه؟:41:
سلامنقل قول:
تو كتاب كه تا اول پيوستگي هست ،توي رمزينه هم احتمالا بايد فقط بخش حد تا اول پيوستگي باشه .
درسا خوب پیش می رن؟بچه های تک و دو و سه رقمی چطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
آقا گفتید برای شیمی 2 چی رو پیشنهاد میکنید؟
راستی این آزمون های گاج که جمعه پیش بود, چقدر تخیلی بود. امروز دو تا از معملهامون (گسسته و دیفرانسیل) اومدن کلی شکایت کردن. این معلم گسسته مون از اونایی بود که خیلی از گاج خوشش میومد ولی این آزمون رو که دید, اومد گفت اگر شما 100 سال هم کتاب گسسته رو بخونید و دور کنید, بی فایده هست و نمیتونستید جواب این آزمون گسسته رو بدید. گفت سئوالاتی رو آوردن که تو دانشگاه یاد میدن.
معلم دیفرانسیل هم گفت که سئوالاشون به قدری سخت بود که من هم در جا خشکم زد. از بچه ها چه انتظارهایی دارن. همش تجاریه. سئوالات تجاری.
سلام ............نقل قول:
من فکر میکنم:
جلسه ی اول تا 4
تعریف دقیق حد_انواع تعریف_..........را بهخاطر بسپار_ هزاردستان و حد تابع
اگر این طور نیست لطفا راهنمایی کنید
موفق باشی ...
بچه ها میشه یکی لطف کنه از سوالای قسمت دیفرانسیل عکس بگیره سوالارو اینجا قرار بده ؟؟
خیلییییی ممنون میشممممم
بچه ها امسال قرار نيست زبان فارسي 2 سوال بياد تو كنكور سراسري ؟
بچه ها يكي مي تونه يه آموزش كامل از رسم ساختار لوويس بزاره ؟!
اگه توي نت نبود از روي كتاب هاتو بزاريد ممنونم
خيلي نياز دارم !
يه معلم شيمي داريم المپاد هاي آمريكا رو ازمون تست ميگيره با ريدينگ انگيليسي ! خلاصه دهنمون رو صاف كرده !
سلام
من فکر میکردم کارنامه گذاشتم ولی نذاشته بودم الان میذارم!
نقل قول:
کد:http://img3.-------------/viewer.php?file=z83bdyljl8dzofbhvb7y.jpg
تازه با تموم بدبختي اومدم حد رو بخونم !جلسه ي اول رمزينه! كسي سر در مياره از مسائل اين بخش ؟ نميدونم صفحه ي چنده كتابه! دبيرمون هم هنوز تدريس نكرده ممنون ميشم بگين روش حل مسائلش چي جوريه مفهومش رو فهميدم ولي وقتي كمترين مقدار و بيشترين مقدار و اينا رو ميگه هنگ ميكنم!
حتي جناب مهندس هم نتونستن اونجور توضيح بدن!!!!!
امیدوارم اینو جدی نگفته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
معلومه که داریم.
سجاد فولادی با یوزر نیم hackerboy نفر اول ریاضی دو سال قبل !نقل قول:
مگه بچه های تک رقمی هم تو فروم داریم؟
من امروز 2 جلسه ی اول حد رو خوندم با اینکه تو حسابان حد رو نفهمیده بودم خوب یاد گرفتم تستاشم به جز 3-4 تا همشونقل قول:
تازه با تموم بدبختي اومدم حد رو بخونم !جلسه ي اول رمزينه! كسي سر در مياره از مسائل اين بخش ؟ نميدونم صفحه ي چنده كتابه! دبيرمون هم هنوز تدريس نكرده ممنون ميشم بگين روش حل مسائلش چي جوريه مفهومش رو فهميدم ولي وقتي كمترين مقدار و بيشترين مقدار و اينا رو ميگه هنگ ميكنم!
حتي جناب مهندس هم نتونستن اونجور توضيح بدن!!!!!
تونستم حل کنم...باید خیلی تمرکز داشته باشی موقع خوندنش چون خیلی مفهومیه..مطمئن باش قشنگ با تمرکز بخونی و به مثالایی که
حل کرده دقت کنی یاد میگیری..
ميگم خداي نكرده يه وقت حفظ نكردي كه بره پي كارش؟؟؟نقل قول:
نه بابا حفظ چیه؟ مگه میشه با حفظ کردن تستاشو حل کرد؟نقل قول:
ميگم خداي نكرده يه وقت حفظ نكردي كه بره پي كارش؟؟؟
حالا چرا ميزني؟؟!!نقل قول:
من منظورم روش حل مسائل بود كه بر اساس دو سه تا الگو بشه تستا رو حل كرد!
من کی زدم؟ من که با ملایمت گفتم :دینقل قول:
حالا چرا ميزني؟؟!!
من منظورم روش حل مسائل بود كه بر اساس دو سه تا الگو بشه تستا رو حل كرد!
نه من از اون روشا بلد نیستم...
سلام منم از امروز قراره شروع كنم اميدوارم بتونم تو كنكور 89 قبول بشم
من فارغ التحصیلم! خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم!
سلام خوش اومدی...نقل قول:
سلام منم از امروز قراره شروع كنم اميدوارم بتونم تو كنكور 89 قبول بشم
فقط امیدوار نباش که قبول شی..امیدوار باش بهترین جا قبول شی..
اگه فقط هدفت قبولي تو كنكوره ميشي!نقل قول:
ولي اگه شهرهاي بزرگ هست بعيد ميدونم!نميخواستم نااميدت كنم ولي واقعا يه چيزيه كه اثبات شده حتي اونايي كه خيلي زودتر هم شروع كردن توش موندن!
الان تا دوجين آدم نريختن رو سرم ، من رفتم!
:grrr:نقل قول:
میخوای کسی رو بهت معرفی کنم که از بعد از عید شروع کرد و از منی که پارسال از تابستون شروع کرده بودم رتبش نصف من شد؟! یا کسی که تراز 4000 قلمچی شو به تدریج کرد 6200 و روی خیلیا کم کرد
تو که البته عمرا بتونی مثل اینا باشی :devil:
برادر من انرژی منفی نده :11:
ماهی رو هر موقع از آب بگیری تازه هست.ولی باید تلاش کنید.خیلی تلاش کنید.بعد از کنکور 3 ماه از بی کاری نمی دونید چه کار باید بکنید.پس تلاش کنید:11:نقل قول:
سلام . اصلا دیر نیست . من خودم پارسال از وسطهای بهمن شروع کردم . رتبم هم 8000 شد . البته تا قبلش با این که کلاس میرفتم واقعا هیچی نخونده بودم
فصل 2 شیمی پیش 1 به فصل 1 شیمی پیش1 ربطی داره؟ یعنی واسه خوندن فصل 2 نیاز هست فصل 1 رو بلد باشی؟
بعضی جاهاش آره ...نقل قول:
فصل 2 شیمی پیش 1 به فصل 1 شیمی پیش1 ربطی داره؟ یعنی واسه خوندن فصل 2 نیاز هست فصل 1 رو بلد باشی؟
بیشتر توی درک مفهوم تعادل باید با سرعت آشنا باشی ...
مثلا منظور از تعادل یک واکنش یعنی برابر شدن سرعت واکنشهای رفت و برگشت ...
در کل بهتره که فصل یک رو اول بلد باشی ، اینطوری توی درک موضوع کمک می کنه ، اما اگه منظورت برای محاسبات و ... هست که نه ، ربط محسوسی نداره !
ولی درکل اگه اول بخونی بهتره ...
موفق باشی ...