سلام. من تازه تو این سایت ثبت نام کردم.
برای شروع چند تا عکس از PES 2010 که چهره ی بازیکنان انگلیس رو نشون میده پیدا کردم که لینکشو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی تو لینکش بود به من بگین.
Printable View
سلام. من تازه تو این سایت ثبت نام کردم.
برای شروع چند تا عکس از PES 2010 که چهره ی بازیکنان انگلیس رو نشون میده پیدا کردم که لینکشو میزارم.
اگه مشکلی تو لینکش بود به من بگین.
ایده ی خوبیه ولی درمانیه موقتی. تا یکی دو روز جواب میده. ولی وقتی تایپیک ده صفحه جلو رفت بازم همون آشه همون کاسه.نقل قول:
توی سایتهای تخصصی بازی امکان ایجاد تاپیکهای مختلف برای مسائل گوناگون بازی وجود داره اینکار چند فایده اساسی داره از جمله مانع صرف انرژی و هزینه های زمانی کاربران میشه و همینطور آشفتگی و بی نظمی در انجمن رو به حداقل میرسونه (این آشفتگی زمانی به اوج خودش میرسه که هر روز پچ هایی از بازی منتشر بشه) .
به دلیل عدم وجود این امکان در این مکان من تصمیم گرفتم پستهای مهم تری که معمولا مورد رجوع بسیاری از کاربران هست رو در یک جا جمع و اونا رو فهرست بندی کنم تا اولا رجوع بهشون راحت تر باشه و دوم مانع از تکرار مکررات و پاسخ مجدد به سوالات کاربرانی بشه که بصورت گذری وارد تاپیک میشن . من با ویرایش این پست به مرور اونو کامل تر میکنم و موارد قدیمی تر رو پاک میکنم اگه شما هم موردی به نظرتون رسید حتما اشاره کنید .
من خودم یک ایده داشتم اونم این بود که صفحه ی اول هر تایپیک به جز پرداختن به نقد بازی و چند تا عکس و ویدیو، چیزهای بیشتری هم در اون قرار بگیره. مثلا وقتی دمو میاد، صفحه ی اول نوشته بشه که دمو اومد و اینم لینکاش! یا زمانی برای ویرایش دمو یا بازی پچ هایی قرار گرفت در صفحه ی اول هم چیزهایی قرار بگیره. این صفحه حتما نباید صفحه ی اول باشه. میتونه یک صفحه ی جدا باشه ولی از لحاظ دسترسی بسیار آسان که اسمش مثلا باشه "چکیده" که توش تمام مسائل مهم مربوط به بازی قرار داده بشه. شاید یک چیزی مثل ویکیپیدیا. اینو می خوام با مدیران در میون بزارم.
ایده و نظر بسیاری خوبیه اگه بشه که واقعا عالیه .نقل قول:
اما در صورتیکه چنین امکانی فراهم نشد چاره ای نداریم , مجبوریم از طریق یک پست یک چیزی شبیه همین پستی که من ایجاد کردم , این کار رو انجام بدیم و هر کی هر سوالی داشت به این لینک ارجاعش بدیم .
اما اگه تلاش شما به نتیجه رسید که دیگه هیچ مشکلی نداریم .
سلام!
چندتا اسکرین شات جدید از بازی منتشر شده که مربوط به چهره ی بازیکنان هستش:
سلام!نقل قول:
توی سایتهای تخصصی بازی امکان ایجاد تاپیکهای مختلف برای مسائل گوناگون بازی وجود داره اینکار چند فایده اساسی داره از جمله مانع صرف انرژی و هزینه های زمانی کاربران میشه و همینطور آشفتگی و بی نظمی در انجمن رو به حداقل میرسونه (این آشفتگی زمانی به اوج خودش میرسه که هر روز پچ هایی از بازی منتشر بشه) .
به دلیل عدم وجود این امکان در این مکان من تصمیم گرفتم پستهای مهم تری که معمولا مورد رجوع بسیاری از کاربران هست رو در یک جا جمع و اونا رو فهرست بندی کنم تا اولا رجوع بهشون راحت تر باشه و دوم مانع از تکرار مکررات و پاسخ مجدد به سوالات کاربرانی بشه که بصورت گذری وارد تاپیک میشن . من با ویرایش این پست به مرور اونو کامل تر میکنم و موارد قدیمی تر رو پاک میکنم اگه شما هم موردی به نظرتون رسید حتما اشاره کنید .
این کار باید توسط زننده تاپیک انجام بشه و مطالب مهم رو در پست اول قرار بده!
از اونجائیکه زننده تاپیک فعلا نیست, مطالب مهم تاپیک رو جمع آوری کنید و یه پست بزنید و به بنده هم یه پیغام بزنید تا در پست اول تاپیک قرار بگیرند!
ممنون!
ایده ی من اینه که تمام کاربران بتونند پست اول رو ویرایش کنند.نقل قول:
این کار باید توسط زننده تاپیک انجام بشه و مطالب مهم رو در پست اول قرار بده!
فاشیست جان شما واسه نسخه 2009 پچی پیدا کردی که تور دروازه ها رو درست کنه؟؟ آخه من خیلی وقته که دارم میگردم که همچین پچی پیدا کنم ولی موفق نشدم. چون واقعآ از این تور متنفرم :13:. اگه پچی میشناسه واسه 2009 معرفی کن.مرسینقل قول:
----------نقل قول:
من هم دوست دارم اسم تیم ها واقعی باشه. لیگ بوندسلیگا داشته باشه. اینا مگه چقدر واسشون خرج داره ؟ چرا همون بار اول این کارو نمیکنند. مثلا فرض کنید امسال هم نه خبری از ریبری هست و نه از ارین روبن
ولی خیلی خوب شد دیگو اومد یووه :27:
بازی اصلی جام جهانی فیفا هستش . واسه همین مجبوره لیسانس همه تیم هرو بگیره. کاش PES هم تو این مورد یه زوری میزد. دعوا نکنید من فقط pes بازی میکنم. چون میشه با یه بازیکن همه حتی تماشاچی هارو دریبل زد ( این بده یا خوب ؟ الان فوتبال دیگه گروهی شده )
در مورد مستر لیگ هم اطلاعات بدید. باید پوز این منیجر مود فیفا رو همه جوره زد.
یعنی منظور شما این هستش که مثه اینکه ما می تونید پست خودتون رو ویرایش کنید پست اول رو هم بتونید ویرایش کنید؟نقل قول:
ایده ی من اینه که تمام کاربران بتونند پست اول رو ویرایش کنند.
در بالا هم گفتم که مطالب مهم رو جمع آوری کنید و پست بزنید و یه پیغام هم به بنده بدید تا در پست اول یا دوم قرار بگیره :46:
نه اینجوری اصلا جالب نیست که همه بتونن یک پستو ویرایش کنن .چون ممکنه یکی بیادو همه مطالبو پاک کنه بجاش هر چی دلش خواست بنویسه . به نظر من اینجوری خیلی عالی میشد که چند نفر با هماهنگی بتونن پست اولو ویرایش کنن نه همه .نقل قول:
اگه اینطوری میشد خیلی بهتر بود . الانم زیاد مهم نیست میشه خودمون یک پستو بعنوان پست مرجع انتخاب کنیم و تمام نکاتو مهمو توی اون وارد کنیم . من فقط هدفم اینه کاربران بتونن به سهولت بیشتری به مطالب مورد نظرشون دسترسی پیدا کنن . اطلاعاتی از قبیل :
- اخبار مهم بازی و همینطور آخرین اخبار رسمی و اداری بازی
- پچ های مختلف
- مشکلات رایج بازی و راه حل اونا
- ترجمه و توضیحات داخل بازی از جمله سیستم ها , نکات ریز مودهای مختلف و بطور کل تمام موارد ریز و درشت داخل بازی
- آموزش ها
و موارد دیگه
از اونجایی که لیسانس لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده پس باید بایرن مونیخ هم توی بازی باشهنقل قول:
سلام
دوستان من الان فیفا10 رو نصب کردم و به 1 دقیقه نرسید که داخل بازی بودم و بدجوری بدم اومد از فیفا در حدی که فکر نکنم تا 2020 دیگه فیفا بخرو
واقعا پیس کاملا سرتره
این فیفا کپ فیفا09 بود و همشون سر و ته یه کرباسن
خلاصه که پیس رو با هیچی عوض نمیکنم و بهترینه
موفق باشید
چیزی که مشخص هست واقعآ از نظر گرافیکی سطح فوتبال پیشرفت داشته .
بهترین چیزش هم حذف تو سره توپ زدنهای مسخره اس که همه بازیکنا جلوش کم میاوردن . واقعآ بازی کردن سخت شده یا شایدم چون تازه شروع کردیم به بازی همین هست . ولی خب به هر حال با یه بازیکن دیگه نمیشه همه رو جا گذاشت
نمی دونم با این اوصاف چرا بازم یه عده هنوزم روی کامپیوتر فیفا بازی می کنند؟؟!!! بابا به خدا فیفا پنج درصد PES هم جذابیت و هیجان نداره اما یه عده دیگه واقعا شورش رو در آوردن و با اینکه خودشون هم می دونند فیفا هیچی نداره و واقعا بازی ضعیفی هستش بازم میگن فیفا از PES سرتره!!!! من کاری به فیفای Xbox ندارم حرف من روی فیفای PC هست
بحث رو منحرف نكنيد !
آقا اين باگ هاي دروازبان ها داره منو ديوانه ميكنه !
مثلا پاس عقب ميدي به دروازبان ، دروازبان فعال نميشه و توپ ميره تو گل! يا مثلا توپ جلوي پاشه مي خواي بياريش جلو نمياد و مهاجم مياد گل و ميزنه !
شما از اين چيزا نداريد ؟ فقط من دارم ؟
----------نقل قول:
اره حرف درستی زدی . ولی مشکل اینه که توی PES2009 هم توی لیگ قهرمانانش خبری از تیم های آلمانی نبود.
البته امتیاز تیم ملی المان رو هم نگرفته بودند. چون بازیکناش اسم های عجیبی داشتند. اینا با آلمان مشکل دارند ؟
درباره مشکلات داوری هم باید یه فکری بکنند. انگار داورهای لیگ برتر خودمون رو انتخاب کردند. 1 ساعت قبل داشتم با یوونتوس بازی میکردم. جیووینکو به راحتی فقط با یک تکلی که اصلا باهاش برخورد نکرد پنالتی گرفت. من اینجوری پنالتی میگیرم. کارت دادنشون هم که اصلا شانسیه. توی محوطه جریمه. تک به تک شدم. مدافع حریف پشت سرم خطا کرد ولی کارت زرد نشون داد
سلامنقل قول:
آره من هم مشکل دروازه بان دارم ناجور
مثال های من رو با عکس میتونید
ببینید که واقعا باگ های بزرگی هستند
تا زه بعضی مواقع که دروازه بان رو جلو میاری تا توپ که روی هوا هست رو بگیره به جای این که بپره با دست بگیره یا خارج محوطه هد بزنه تکل میره و اکثرا کارت میگیره
حقیقتا این یک شاهکاره :18:
موها رو ببینین !
چین و چروک چهره , نور پردازی روی مو و صورت , رنگ پوست و تکسترهای پوستی , سایه زنی کاملا طبیعی و....
فکر میکنم اینا دیگه مال نسخه نهایی بازی باشن که کاملا روتوش شده و پالیش داده شده هستن .
بقیشو از اینجا ببینید :
کد:http://editor.pesfan.com/2010faces/200909_face_ITALY.jpg
کد:http://editor.pesfan.com/2010faces/200909_face_ENGLAND.jpg
کد:http://editor.pesfan.com/2010faces/200909_face_SPAIN.jpg
کد:http://editor.pesfan.com/2010faces/200909_face_FRANCE_0910.jpg
کسی جواب مارو ندادنقل قول:
اگه موهاشون هم تکون میخورد عالی میشد.نقل قول:
بایستی اعتراف کنم بدترین تجربه ی pes در تمامی سالهایی که از شماره های اولش رویps1 بازی کردم تا به حال بود. هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر متنفر می شم بازی شده شبیه یه جنگل بی قانون که همه سرشونو میندازن جلو یه ضربه به توپ می زنن. داور بعضی وقتا فجیعترین خطاها رو نمی گیره . دروازه بان که قربونش برم از همه خنگتر یه کارایی می کنه که ادم می مونه بخنده یا گریه کنه . اقای seabas خالق این بازی تو مصاحبه اش با videogamer گفته بود که بازی چیزی در حدود 300 تا انیمیشن جدید خواهد داشت حالا که نگاه می کنم می بینم همه ی اون انیمیشن هایی که می گفت دقیقا همون قبلیا هستن با این تفاوت که این بار نرم تر از گذشته کار شدن ! اونایی هم که کاملا جدید هستن اکثرا مربوط به واکنش بازیکنا بعد از خطا یا گل هستن . صدای تماشاچیا این بار بهتر شده اما کاملا هماهنگ با جو بازی نیست و خیلی هم تکراری هستش . البته به هر حال اینبار حداقل اسم تیم محبوبشون رو می تونن صدا بزن . باگ از سرتاسر بازی میریزه بیرون. چیزی به اسم collision detection تو بازی اصلا وجود نداره و بدن و سر و دست بازیکنا به شکل مضحکی دائما تو همدیگه فرو میره. تو یه صحنه اش سه تا بازیکن کامل رفتن تو شکم رینا دروازبان لیورپول ! پنالتی هم به شکل احمقانه ای کار شده . مثلا خواستن پنالتی رو سختش کنن که در واقع به شکل مضحکی باعث میشه که شما ندونین کدوم جهت رو نشونه می گیرین جوری که شوت از راه دور اسون تر از پنالتی زدن شده !!! حتی بک نشونه هم نداره که معلوم کنه تا چه اندازه شوتتون محکمه یا اروم . برای من بهترین شماره ی این سری pes 5 بود . من دائما از زمان عرضه ی این دمو دارم این تاپیک رو پیگیری می کنم و اینجور ی که بعضی دوستان از بازی هبجان رده شده بودن دیگه من مطمئن شدم که کونامی راه خودش رو بالاخره پیدا کرده و سعی کرده به pes 5 برگرده . مثلا می گفتن که بازی سخت شده اره سخت شده ولی چطوری و به چه قیمتی ؟ بعضیها هم می گفتن که این بازی کلا دگرگون شده ( البته از جنبه ی مثبتش ) اما پس ار ساعتها بازی به این نتیجه رسیدم که سختی بازی تنها به علت سنگ اندازیهای کونامی تو گیم پلی بوده نه تلاشش برای ارائه ی یه simulation از فوتبال . به این صورت که تا میتونسته بازیکنا رو سنگین و شلخته و دست و پاچلفتی کرده . بازیکنا اصلا کنترلی روی توپ ندارن و فرتی از زیر پاشون در میره یا کامل نمی تونن توپ رو متوقف کنن . بعضی جاها هم بدون اینکه روش تاثری داشته باشی کارای ماورای تصور می کنن . مثلا در حالی که هانری توپ رو به صورت تیز و محکم توی محوطه ی جریمه ی اسپانیا سانتر می کنه ولی پویل عین اب خوردن برگردونش می کنه !!! یا اینکه هنوزم بازیکنا با اشاره ی کوچیک بیرون پا توپ رو تا اون سر زمین پرت میکنن که همچین کاری تو واقعیت اصلا امکان نداره . تمامی بازیهای گذشته ی pes از همون شماره های اولش تو ps1 تا حتی بازی نا امیدکننده ی 2009 قلق هایی داشتن که به مرور زمان یادشون می گرفتی و بیش از پیش به مهارت هات تو بازی کردن افزوده میشد ولی تو این یکی همچین چیزی اصلا وجود نداره . شما بی هدف توپ رو پاس میدی و می دوی و دور زمین چرخ می خوری . یه بازی کاملا بی هویت . یادمه اولایی که pes 5 رو بازی می کردم ازش خوشم نیومد اما به مرور زمان که قلق بازی میومد تو دستم تبدیل شد به بهترین بازی فوتبالی که به عمرم بازی کرده بودم در واقع گیم پلیش بر اساس پاسکاری بود اما این یکی فقط این طور به نظر میرسه که باید پاس بدین وگرنه قانون بازی قانون جنگله . بی خودی خودتون رو گول نزنین که بازی چون سخت شده معنیش اینه که این شبیه ساز واقعی فوتباله . نخیر این حرفا نیست من کسی هستم که از نسخه ی سال 98 این بازی همیشه بازی اصلی من بوده . و هنگام عوض شدن نسل کنسولها هم فقط منتظر نسخه ی جدید این بازی بودم در واقع یه pes باز حرفه ای هستم . اغراق نیست که بگم که همیشه دنبال رقیب می گشتم و کسایی هم که بازی منو میشناختن مث مرگ از بازی من میترسیدن. می خوام اینو بگم که تا چه حد من عاشق این بازی بودم . فقط یه بار فک کنم سال 2004 بود که فیفا رو روی pc امتحان کردم که به خاطر بی هویتی و نبود گیم پلی درست و حسابی فیفا رو برای همیشه گذاشتم کنار . الان که دارم اینو بازی می کنم دقیق همون احساس بازی فیف رو دارم. در واقع pes 2010 خیلی بی هویت شده . معلوم نیست سازنده هاش دنبال چی بودن . در واقع اگه هم عضوهای فروم ea از این بازی تعریف می کردن به خاطر تحریم فیفا بوده که نسخه ی نسل جدیدشو رو pc امسال نیاورده . چندی پیش یه مصاحبه از سازنده و خالق اصلی سری pes اقایseabas با video gamer خوندم که دائم از خودم می پرسیدم چرا جو مصاحبه این قدر غمگینه و اقای seabass داره دائما از بازی خودش بد میگه . اگه انگلیسیتون خوبه برین پیداش کنین بخونیدش . ترجمه اش رو هم تو فروم بازیسنتر گذاشتم برید تو پروفایلم به همین نامی که اینجا دارم سرچ کنید بخونیدش . در واقع seabass دائما به جای تعریف از بازی pes 2010 اظهار تاسف می کرد از کارایی که می خواستن انجام بدن و خیلی تلاش کردن براش و نتونستن . حالا من می فهمم که چرا اون مصاحبه اینطوری بود . در واقع اقای seabass می دونست که ایده هاش برای این بازی دیگه تموم شده . pes 2010 برای من یه نتیجه داشت و اونم این بود که تعصب شدید من به این سری بازی رو شکوند. من بازی فیفا رو تو نسل جدید تجربه نکردم اما تعریف های زیادی از وبسایت های مختلف ازش شیندم ایکاش امسال نسخه ی نسل جدیدش میومد تا ببینم چطوریاست . منتظر نقدهای وبسایت های بازی هستم و برای اولین بار تو عمرم امیدوارم که این بازی نمره ی کم بگیره ! به هرحال اون قدر از این بازی بدم اومده که دیگه نسخه ی کاملشو مطمئا نمی گیرم .
مرسی و موفق باشید.
شما انتظارتون از دمو خیلی بالائهنقل قول:
تو نسخه ی اصلی درست می شه این باگ ها
ولی اینو هم در نظر داشته باشید که بازیه بدون باگ خیلی کمه
تو هر بازی بالاخره 1-2 تا باگ پیدا می شه
حالا این که دموئه
کونامی بازم می خواد سروری کنه
اگه کسی می تونه این مشکل منو حل کنه ممنون می شم : :41:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4267886#post4267886
خواهشا کمکم کنید
----نقل قول:
موهاشون که توی PES2009 هم تکون میخورد.
مثل اینکه منوها عوض شده. کسی میتونه از منوها عکس بزاره اینجا ؟
خیلی زیباست. ولی چه سود که بسیاری از جمله من از دوربین wide استفاده می کنیم و فاصله انقدر زیاد هست که چهره ها دقیق مشخص نباشه.نقل قول:
حقیقتا این یک شاهکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موها رو ببینین !
چین و چروک چهره , نور پردازی روی مو و صورت , رنگ پوست و تکسترهای پوستی , سایه زنی کاملا طبیعی و....
فکر میکنم اینا دیگه مال نسخه نهایی بازی باشن که کاملا روتوش شده و پالیش داده شده هستن .
حسین جان به نظر من یه تاپیک جدا باید بزنیم و فقط چیزهایی مثل پچ ،فیس،کیت،نرم افزارهای ادیت و.. رو توش بزاریم و ترجمه و اخبارو مشکلات و از این چیزا تو همین تاپیک باشهنقل قول:
الان نزدیک به 100 صفحه از روزی که دمو اومده داره میگزره هنوز سوال میشه که (کسی پچ اضافه شدن زمانو داره) که فکر کنم تقریبا تو بیشتره این صفحات لینکش گزاشته شده
من فعلا یه وبلاگ برا خودم ساختم و تمام اینارو توی اونجا گزاشتم تا هر وقت خواست دیگه دنبالش نگردم
اینم ادرس وبلاگ
[ولی اگه توی همین سایت یه تاپیک زده بشه فکر کنم بهتر باشهکد:www.dehkadess.blogfa.com]
OMG اگه این عکسا واقعی باشه که سیستم مورد نیازش به ... میرسه :O
درسته اما توی replay ها , صحنه های قبل و بعد از بازی همینطور کات سن ها , دوربین از نمای نزدیک بازیکنانو نشون میده .نقل قول:
علاوه بر این , طراحی صورت و رنگ پوست و طراحی موهای بازیکن و نور پردازی روی چهره اونا هر چی به واقعیت نزدیک تر باشه تشخیص اونها رو توی زمین راحت ترمیکنه .من توی نسخه 2009 از 22 بازیکن داخل زمین نهایتا 10 نفرشونو میتونستم از دوربین واید تشخیص بدم اما توی این دمو تقریبا تمام بازیکنان توی زمینو به راحتی میتونم بشناسم . میدونی این مساله چه فوایدی داره ؟ بدون نگاه کردن به رادار بازی میتونی بازیکنی رو که داری هدایتش میکنی تشخیص بدی و در زمان پاس دادن به بازیکنان هم تیمی بهتر میشه تصمیم گیری کرد که به کدوم بازیکن پاس داد مثلا به پیرلو برای سانتر کردن یا تونی برای شوت زدن و یا بازیکنی دیگه . علاوه بر این با تشخیص بازیکن حریف که برای گرفتن توپ به سمتت میاد , با علم به اینکه اون بازیکن توانایی زیادی در گرفتن توپ داره یا نه تصمیم میگیری دریبلش کنی یا نه بهتره که توپو به یار نزدیکت واگذار کنی . فایده سومش اینه که واقعی تر بودن چهره , مو و استیل بازیکنان حس واقعی تری رو در بازی به گیمر منتقل میکنه هرچند از نمای دوربین واید باشه .
چونکه اینارو روی تیمهای قبلی ساختن و شاید نتونستن قدرتها رو ادیت کنند.:41:نقل قول:
منظور از lb و ls روی جواستیک چیه ؟
اینم آدرس دانلود دموی ساکر 2010 و پچهای اضافه شده:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4272247#post4272247
LS = left Stick که میشه اون چیزی که زیر کلیدهای حرکتهنقل قول:
منظور از lb و ls روی جواستیک چیه ؟
LB هم دکمه ای که جلوی کلیدهای حرکته در بالا
سلامنقل قول:
دقیقا با شما موافقم من هم قدرت تشخیص بهتری تو این نسخه پیدا کردم و راحت میشه فهمید که توپ دست چه بازیکنیه. تازه با توجه به اینکه این دموی بازیه و تو نسخه اصلی همونطور که شما قرار داده بودید کیفیت چهره ها از این هم بالاتر میره.
آقای nathan mackane هنوزم دنبال حريف ميگردی؟
ميگم pes2010 چند گرفته و ازFIFA Nex gen بهتر بوده يا نه?
[عکس تیم ملی اسپانیا در pes 2010
عکس تیم ملی انگلستان در pes2010
عکس تیم ملی فرانسه در pes2010
عکس تیم ملی ایتالیا در pes2010
منبع
[کد:http://pesiha.mihanblog.com]
تور زرد برای PES 2010 کپی شود در Dt07.Img[]کد:http://www.persianupload.com/6785879
[تور سبز برای PES 2010 کپی شود در Dt07.Img[]کد:http://www.persianupload.com/3530484
تور آبی برای PES 2010 کیی شود در پوشه ی Dt07.Img
[]کد:http://www.persianupload.com/4497560
تور قرمز برای PES 2010 کپی شود در پوشه ی Dt07.Img
[]کد:http://www.persianupload.com/3320551
تور سیاه برای PES 2010 کپی شو در پوشه ی Dt07.Img[]کد:http://www.persianupload.com/3536185
تور سفید برای PES 2010 کپی شود در پوشه ی Dt07.Img
[]کد:http://www.persianupload.com/4889353
منبع
[]کد:http://pesiha.mihanblog.com
تابلو تبلیغاتی جدید برای PES 2010
[]کد:http://www.persianupload.com/4860959
منبع
[]کد:http://pesiha.mihanblog.com
تو pes2009 نیمکت ذخیره ها مشخص بود ولی تو pes2010 من چیزی ندیدم ممکنه تو بازی اصلی که میاد درست شده باشه یا نه ؟
دوستان به این پست مراجعه کنید و مشکلتون را حل کنید :دی
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4270371#post4270371
یکی بگه این نیکت نشین های تیم ها کجا رفتنم ؟!!