ویندوز 7 اتوماتیک سریع فرمت می کنه نگران نباش....نقل قول:
این FULL FORMAT پدر هارد رو درمیاره ....کلا باهاش مخالفم..
بهترین کار اینه که پارتیشن ویندوز رو حذف کنی و بعد دوباره بسازی و آخر فرمت سریع کنی ..بهتره
Printable View
ویندوز 7 اتوماتیک سریع فرمت می کنه نگران نباش....نقل قول:
این FULL FORMAT پدر هارد رو درمیاره ....کلا باهاش مخالفم..
بهترین کار اینه که پارتیشن ویندوز رو حذف کنی و بعد دوباره بسازی و آخر فرمت سریع کنی ..بهتره
دوستان،می خوام زبان عربی رو نصب کنم،ولی نمیشه!
چجوری نصب بایستی بکنند؟
این برای فارسی کردن هست شما میتونید عربی نصب کنید به جاش:نقل قول:
- از منوی Start گزینه Control Panel را انتخاب نمایید.
- از بخش View by (بالا سمت راست پنجره Control Panel) گزینه Large icons و سپس گزینه Region and Language را انتخاب کنید.
- در پنجره باز شده در قسمت Format گزينه Persian را انتخاب نمایید.
- از قسمت بالای همین پنجره Keyboards and Languages را انتخاب و سپس روی دکمه “...Change Keyboards” کلیک کنید.
- در پنجره باز شده (Text Services and Input Languages) دکمه Add را کلیک کرده و سپس در فهرست پنجره “Add Input Language”، گزینه Persian را باز و در زیر شاخه Keyboard، گزینه Persian را انتخاب نمایید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- با زدن دکمه OK پنجرههای “Add Input Language” و “Text Services and Input Language” را ببندید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در قسمت بالای پنجره “Region and Language”، بخش Administrative را انتخاب نمایید. در صورتی که در بخش “Language for non-Unicode programs”، زبان Persian به عنوان Locale انتخاب نشده بود روی دکمه “...Change system locale” کلیک کنید.
- در پنجره باز شده Persian را انتخاب و با زدن دکمه OK پنجرههای باز شده را ببندید.
- در صورتی که سیستم نیاز به Restart شدن داشت، آن را Restart کنید.
سلام ...
من هروقت ویندوز رو آپدیت میکنم سرعتش افتضاح میشه باید چیکار کنم ؟!( مای کامپیوتر اصلا باز نمیشه )
دفعه پیش ویندوز رو عوض کردم ...
البته این مشکل ثابت نیست و بیشتر اوغات
با یه ری استارت درست میشه ...
ممنون .....
درودنقل قول:
احتمالا مشکلی نیست و فقط همون ریست هست.
البته ممکنه آنتی ویروست هم به explorer گیر بده چون فایلها عوض میشن و تغییر حجم میدن.
بعد از آپدیت چرا ویندوز موفق به نصب نمیشه؟!
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یکی آخر نگفت چرا نمی تونم آپدیت کنتم ها!!!
ممنون دوست عزیز، زبان فارسی درست شد. بازی gta iv هم نصب شد،البته با روشی که دوستمون گفتننقل قول:
الان فقط یه مشکل هست،من درایور ایکس پی 64 بیت رو نصب کردم برا مودمم،ولی در اواخر نصب این ارور رو
میده:
میگه برنامه ساین نشده هست،چطوری باید ساینش کرد؟!
ممنون:11:
نقل قول:
ممنون این کارو کردم نصب شد:11:
نقل قول:
درایور ویندوز 7 (اگه نداشت ویندوز ویـستا) رو از سایت سازنده بگیرید...
start رو بزنین و در قسمت Search بنویسین "gpedit.msc" و اینتر بزنین .نقل قول:
به مسیر زیر برین :
Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Internet Explorer
دو بار روی Security Zones: Do not allow users to change policies کلیک کنین .
Not Configured رو انتخاب کنین و OK و ریست .
ايا ميشه در قسمت نمايش سيستم ارم گزاشت؟
برای غیر فعال کردن Digital Driver Signing Enforcement :نقل قول:
توی دسکتاپ کلیک راست کنین و از منو New>Shortcut رو انتخاب کنین .
و در کادر بنویسین : "cmd /k" و Next ...
حالا روی همین کلیک راست کنین و Run as admin رو انتخاب کنبن .
توی صفحه ای که میاد عبارت زیر رو بنویسین و اینتر کنین :
Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON
سیستم رو دوباره بوت کنین و درایور رو نصب کنین .
فایل مربوط به ویندوزتون رو انتخاب و دانلود کنین :نقل قول:
Fix Failed Update Installations In Windows 7 & Vista With Official System Update Readiness Tool
کد:http://www.intowindows.com/fix-failed-update-installations-in-windows-7-vista-with-official-system-update-readiness-tool/
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز،ولی این ارور رو داد!
یه سوال هم داشتم:
فایلهای hidden رو چطوری میشه تو ویدوز 7 دید?
نشد بازم نشد، همه ی اونکارار رو کردم، آخرشم نوشت sucsfully ... ینی با موفقیت انجام شد.
ولی دوباره نصب کردم درایورو همون ارور رو داد،مشکل اعصاب خورد کن اینجاست،هر موقع درایور نصب میکنم این ارور رو میده
دیگه دوباره نمیتونم نصبش کنم چون ارور زیر رو میده،صد بارم ریستارت میکنم بازم این ارور رو میده:
وباید ویندوز عوض کرد تا درست شه.
از صبح فکر کنم بیشتر از 10 بار وینذوز عوض کردم،بعد درایور نصب کردم،نشده دوبار وین عوض کردم،یکی کمک کنه:41:
منم مودمم همین مشکلو داره...با 7 سازگار نیستن.یکی راهنمایی کنه چیکار کنیم؟یه راهش اینه که مودم جدید بخریم البته.درایور جدیدشو من پیدا نکردم از نتنقل قول:
دقت نکردین ،باید دستور زیر رو بنویسین :Space رو بین d و / نذاشتیننقل قول:
"cmd /k"
نقل قول:
یه سوال هم داشتم:
فایلهای hidden رو چطوری میشه تو ویدوز 7 دید ؟
بعد View و بعد :
نقل قول:مدل مودمتون چیه ؟نقل قول:
اینجارو یه نگاه بندازین :
کد:http://www.windows7update.com/Windows7-D-LinkDrivers.html
اینی که شما گفتی همون not configured بود و نشد...نقل قول:
تصویر زیر رو نگاه کنید..
این هم موقعی که روی دکمه آپدیت کلیک می کنم
سلام
این چیه که ویندوز براش نمره ی کمی در نظر گرفته چه کار کنم زیاد شه:31::31::31:
ممنون
سلام
در هنگام نصب ویندوز سون از دو هاردی که دارم یک هارد فقط یه پارتیشن رو نشون میده و چهار پارتیشن دیگر نشون داده نمیشه ولی در نصب xp همه پارتیشن ها هستند
خواهش می کنم کمک کنید.
سلامنقل قول:
این برگرده به قطعات کامپیترت....
سلام
آق این ویندوز هفت ما دو روز پیش 18 فبریه یک اخطار زرد جالب داد!
گفت بساطتون رو جمع کنید بک اپ مکاپ بگیرید که تا 11 روز دیگه باید فکر یک سیستم عامل دیگه باشید!
در حالی که نگاه کردم هنوز key فعال بود اون علامت جنیوس هم بود!
کی رو عوض کردم بازم موفقیت آمیز اکیتو شد ولی
می ترسم که اون اخطارش جدی باشه
من یک درایو رو پسورد گذاشتم می خوام برم مسافرت می ترسم بگردم
دیگه ونیدوز بالا نیاد اون درایومم بپره
بالافرض که اخطارش جدی باشه آیا با نصب مجدد ونیدوز سون می تونم به درایوی که روش پسورد گذاشتم دسترسی پیدا کنم؟
و اینکه آیا کسی تا حالا به این اخطار برخورده
دلیلش چیه راه جلوگیریش چیه
مرسی
سلامنقل قول:
این پست رو بخونین :
نقل قول:
آقا من یه ویندوز 7 جدید با آپدیت همین ماه گرفتم.
الان میخوام ویندوز 7 جاری روی کامیپوترم رو آپدیت کنم به اون. چی کار کنم؟ از بوت بیام بالا, خدش آپدیت داره یا نه؟ نزنه همه فایلها رو پاک کنه؟
خیلی ممنون که جواب دادید :دی
آقا این قضیه RC چیه. من آبروم داره میره. اینا خوب چرا اینطوری میکنن!! من به همه گفتم یک سال اکتیوه!! این که نشد زندگی!!
خوبه والا. یعنی نمیدونستن که امکان نداره. اگه میدونستن چرا زودتر اعلام نکردن!! من الان تازه دارم میشنوم. اون موقع سرچ کردم تو سایت چیزی در این مورد گفته نشده بود!!!
سلامنقل قول:
منظورتون را نمیفهمم؟
اینجا رو هم نگا کردم چیزی نبود،مدم من dsl-200 هست از برند d-link و ویندوزم هم Ultimate X64 هستنقل قول:
فایلهلی hidden رو چطوری میشه تو این ویندوز دید؟
من اگه ورزن 32 بیتیشو نصب کنم که رم رو تا 2.99 نمایش میده،میشه یه کاری کرد،که تا 3.5 بشناسه رمو؟
تو ایکس پی همچین چیزی بود،برا این ویندوز هم هست؟> اگه هست لطفا آموزششو و یا لینکشو بذارینو
برای نشان دادن فایل های مخفی:نقل قول:
Control Panel>Folder Options>View>
اونجا گزینه مربوط به فایل های مخفی رو روی Show Hidden Files بزار.
منظورتون چیه رمو تا 2.99 نشون میده؟!!!
سیستم عامل 32 بیتی قادره تا 4 گیگ رمو آدرس دهی کنه.مثلا اگه رمتون 8 گیگه باید حتما 64 بیتی بریزین.
اگه رمتون 4 گیگ یا کمتره هم میتونین 64 بیتی استفاده کنین هم 32 بیتی.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4694012&postcount=4017
نه امکان افزایش نیست !نقل قول:
اصلا یکی از تفاوتهای سون 32 بیت با 64 بیت همینه :
کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions
نقل قول:
What is the difference between 32-bit and 64-bit versions of Windows?
نقل قول:
The terms 32-bit and 64-bit refer to the way a computer's processor (also called a CPU), handles information. The 64-bit version of Windows handles large amounts of random access memory (RAM) more effectively than a 32-bit system. For more details, go to A description of the differences between 32-bit versions of Windows Vista and 64-bit versions of Windows Vista online.
سلام دوستان !
می گم من یه مشکلی داشتم با سیستمم ! من تمامی شورتکات هام روی درایوی به نام F ریخته شده بود ! اون درایو متعلق به هارد اکسترنال من بود !
وقتی که جابه جاش کردم و به یه سیستم دیگه زدمش حالا اسمش از F به H تغییر کرده و تقریبا حجم زیادی از کار های من که به وسیله ای این شورتکات ها انجام میشد الان دیگه انجام نمیشه !:دی!
اول این که نکته ی دیگه اینه که درایو های دیگه و حتی سی دی رام و دی وی دی رام هم رو قطع و وصل می کنم به ترتیب شروع میشه ولی یهویی F رو رد می کنه و G و بقیه رو نام گذاری می کنه !
اگه راه حلی هست ممنون میشم اگه راهنماییم کنین !
نقل قول:
خب بلخره از شر 64 بیتی خلاص شدم.:2:
همه ی نسخه های 32 بیتی رو امتحان کردم فقط نسخه ی professional با داریور مودمم مشکل نداشت
الان نسخه ی 32 بیتی professional رو دارم.
تو بازیها هم همون مقدار مصرف میشه؟ ینی 2.99 گیگ؟ ینی بقیش بدون استفاده میمونه تو بازها ؟
دوست گرامینقل قول:
یه سری پچ جدیدا اومده که میشه تا هر مقدار رم رو در ویندوز 7 و ویستا 32 بیت فعال کرد
من خودم دیشب پچ رو نصب کردم و بدون هیچ اشکالی هم کار میکنه
قبلش 3.25 میشناخت اما الان 4 گیگ رم رو میشناسه
تو چندتا نرم افزار هم تست کردم همگی همین رو نشون می دادند
با سلام یه سوال داشتم
چرا تو ویندوز 7 بیشتر فیلم ها رو با هر فرمتی بجز avi رو پیکسلی نشون میده
حتی با خوده مدیاپلیر12
نقل قول:
شما زوم نکردی؟×!
با چه فرمت های مشکل دارید؟
سلام مشکل بنده پا برجاست اون اینکه ریست میشه وقتی میری تو نت یهو ریست میشه زمان خاصی هم نداره بعضی وقتها 1 ساعت هم کار میکنه و بعضی وقتا 10 دقیقه هم طول نمیکشه درایورها رو هم آپدیت کردم نشد درایور ها رو تک تک نصب کردم و رفتم داخل اینترنت بازم نشد البته بعضی وقتا بدون رفتن تو نت هم ریست میشه
cpu:q6600
ram:4gig
vga:ati 4870
ممنون که زود جواب میدید!!!نقل قول:
با بیشتر فرمتا مثل dat که تو xp درست نشون میده
حتی فیلم هایی رو که تو اتوران سیدی ها نشون میده پیکسلی هست
من از سایت مایکروسافت لینک دادم !نقل قول:
خوب 4 گیگ که خودشم گفته .
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
سلامنقل قول:
به مسیر زیر برین :
Start > Control panel > System and Maintenance > Administrative Tools > Computer Management
بعد به : Disk Management
روی درایوی که میخواین اسمش تغییر کنه کلیک راست کنین و Change Drive Letter and Paths رو انتخاب کنین .
اگر اسم درایو اکسترنال رو دوباره F کنین مشکلتون بر طرف میشه .
سلام آقا اولا من از کجا بفهمم که ویندوزم rc هست یا نه
تنها چیزی که اینجا نوشته نوشته اینه که Version 6.1 Build 7100
Windows 7 Ultimate
و نکته دیگه که این ونیدوز رو روی 20 تا کامپیتور دیگه هم نصب کردم
تنها کامپیتور خودم و یکی دیگه این ارور رو می ده
The pre-release version of windows 7 will epire 8 day
و یک سوال دیگه هم داشتم من برای یک درایوم پسورد گذاشتم
اگر ویندوز بالا نیاید می شه توسط یک ونیدوز سون دیگه به اون درایو قفل شده دسترسی پیدا کرد؟
یا نه؟
همین
یکی این پست رو برای ما ترجمه کنه
به صورت چی نصب کردن یعنی چی؟نقل قول:
میگه الان وقتشه که هر کی از ویندوز سون RC استفاده میکنه به ورژنهای دیگه مراجعه کنه
در حالیکه بیشتر کسانی که از ویندوز سون استفاده میکنند،تا الان به ورژن فینالش رجوع کردند،هنوز عده ای هستند که از ورژن RC استفاده می کنند .
از 1 مارچ 2010 سیستم هایی که از Windows 7 RC استفاده میکنند، هر 2 ساعت یک بار خاموش میشوند .کارهایی که انجام داده اید هم در طول خاموش شدن ذخیره نمیشوند !
ویندوز 7 RC به طور کامل 1 جون 2010 اکسپایر میشه .
علاوه بر این که سیستم هر 2 ساعت یک بار خاموش میشه، والپیپیر هم به یک زمینه سیاه که حاوی پیغامی هست تبدیل میشه .
همچنین مدام پیغامی مبنی بر غیر اصل بودن ویندوز میاد .
شما باید به صورت clean ویندوز رو نصب کنین نه از طریق آپگری
ما که فقط یک کی دادیم اونم وصل شد گفت آفرین تمام
این که کی باطل می شه رو همون روز اول نمی تونست بگه!
خوبه ما از کسی پول نگرفتیم
ولی ونیدوز اوریجنال ویستای یک بنده خدایی رو با اصرار کوبیدم براش سون نصب کردیم!
خدا به داد ما برسه