این بازی سیستم بالایی می خواد . برای اجرای روون این بازی حداقل سی پی یو اینتل 4 هسته ای وگرافیک 9800GTX و رم 2 گیگ می خواد. ببین سیستم لپ تاپت تو این حد هستنقل قول:
Printable View
این بازی سیستم بالایی می خواد . برای اجرای روون این بازی حداقل سی پی یو اینتل 4 هسته ای وگرافیک 9800GTX و رم 2 گیگ می خواد. ببین سیستم لپ تاپت تو این حد هستنقل قول:
نقل قول:
baraye inke shadow ha moshkel dasht hanozam dorost nashode !
انگاری کلا این بازی مورد داره. هرچقدر بازی جدیدی بگیری هیچ کدومش مثل این انقدر دردسر نداره.
یه چیز جالب بگم
من گرافیکم 512 Gforce 8600 هست و با شیرینگ شده 1500
ولی تو بازی اصلا شیرینگ رو نشون نمیده . همون 512 رو نشون میده تازه کمتر. 480 حدودا.
من یذره بازی کردم و گذاشتم کنار. دوستم با سی پی یو core 2 quad هم همینجوری اجرا کرد. مگه یه گیم چقدر میتونه تقاوت داشته باشه!!!!
من که نفهمیدم مشکل کجاست. کسی واقعا فهمید بهم بگه.:27:
سلام.اپدیت جدید برای gta iv گرفتم بعد از نصب بازی رو اجرا کردم که این ارور رو داد.
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
کمک کنید چه کار کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این بازی رو یه 2 سه روزی هست نصب کردم ولی موقع اجرایه بازی بدون هیچ هشداری و خیلی ناگهانی سیستم از بازی در میاد و این ارور رو میده
ZLIB20
نمی دونم از چیه
البته من چنتا از ماشینایه بازی رو عوض کردم
برای شما تو همین تاپیک بود !نقل قول:
نقل قول:
Invalid resource detected - Please re-install the game
راستی بچه ها من یه سیو 100 در 100 دانلود کردم اینو چه جوری باید بریزم تو بازی (فلدر سیو بازی کجاست؟)
نقل قول:
خوب این یعنی چه؟
باید بازی رو از اول نصب کنم ،راه دیگه ای وجود نداره؟
تو my document.....یه فایلی هست به اسم خود بازی......نقل قول:
راستی بچه ها من یه سیو 100 در 100 دانلود کردم اینو چه جوری باید بریزم تو بازی (فلدر سیو بازی کجاست؟)
کاملا مشخصه...اما اگر پیدا نکردی دوباره بپرسی بچه ها راهنماییت میکنن....:10:
اونجارو پیدا کردم ولی چیزی به اسم سیو گیم توش وجود نداره!
یدونه User Music هست با یدونه Videos
حالا سیو بازی رو کجا باید بریزم؟
تو رو خدا به منم کمک کنید. من هنوز نتونستم بازی رو حتی اجرا کنم
پ.ن: از لحاظ سیستم مشکلی نیست!
اگه اروری میده شمارشو به من بگو حلش کنم.:5:
اقا من پچ 4 رو نصب کردم . با کرک razor اجرا میکنم بدون ارور اجرا نمیشه ! یعنی لانچ که میکنم اون صفحه مشکیه نمیاد و بازم سوشیال کلوب میاد . ولی هیچ اروری نمیده
با کرک feD0r که اجرا میکنم ارور EFC20 میده
یکی کمک کنه لطفا
سلام
چه طوری میشه از save backup گرفت و ازش دوباره بعد windows ریختن استفاده کرد؟
من می دونم کجا Save میکنه ولی save دفعه قبلمو که الان می ریزم دیگه کار نمی کنه چی کار کنم تا دفعه بعد save کار کنه؟
مگه با سوشل کلوب نمیتونی اجراش کنی!!!نقل قول:
sam>maxنقل قول:
باید ID خودتو که در کنار سیو های بازی هستش هم کپی میکردی:31:نقل قول:
SAM>MAX
ID کجا بود میشه بیشتر توضیح بدی و ساده ترو دقیق تر؟نقل قول:
توی فولدر RGSC فایل settings:5:نقل قول:
توی فولدر RGSC فایل settings:5:نقل قول:
SAM>MAX
دوست عزیز با درست حسابی بگو .
فک کن می خوای خودت این کارو بکنی مراحل شو کامل بگو و لطف کن بگو هرچی کجاس؟
RGSC رو پیدا کردم . ولی من فلدر Rockstar Games کلاً کپی کرده بودم که شامل RGSC هم می شد ولی بعد ریختن کار نمی کنه!!!
سلام.اپدیت جدید برای gta iv گرفتم بعد از نصب بازی رو اجرا کردم که این ارور رو داد.
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
کمک کنید چه کار کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا قبلاً گفته بودم:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4448648&postcount=3995
سیستم من اینه..
amd 4800+2core
9400gt 1g
ram 2g
بازی خوب اجرا میشه و روانه....فقط وقتی هوا بارانی میشه یکم کند میشه ...
قبل از اینکه اپدیت games for windows را بریزم خیلی گیر میکرد اما حالا بهتر شده....
با سلام دوستان من سیستم
4GB ram
9500 GT VGA
intel 7500
است . میخواستم بهترین پچ . بهترین کرک رو برام لینک شو بزارین . و من می خوام این بازیو بر روی 7 اجرا کنم نیاز به نصب چه نرم افزارهای دگه ای هست؟
خواهشا اگه میشه کمکم کنید زودتر آخه این بازیو گرفتم
پیشنهاد می کنم تو xp نصبش کن .چون من با این سیستمنقل قول:
CPU E8400 VGA 9600 DDRIII
نمی تونم درست وحسابی تو xp اجراش کنم چه برسه به سیستمت اونم تو 7 . درضمن بانصب پتچ هم فقط سه چهار فریم میتونی اضافه تر بگیری.
هنوز مشکلت حل نشد؟؟؟ اینو برات آپلود کردم : برای اجرای gta iv تو xp سرویس پک 2 :نقل قول:
[HTML]http://www.2shared.com/file/9772709/c7cff0f6/SP3-Fix.html[/HTML]
آخ قربونت برم. من اینو دان کنم ببینم چی میشهنقل قول:
سیستم من اینه:
CPU: Intel Core 2 Quad 8400
RAM: 4GB
VGA: GeForce 9600GT - 1GB
من تا حالا هیچ ادیتی روی این بازی نداشتم و حتی اجراش نتونستم بکنم! اگه میشه منو یه راهنمایی کلی بکنید که آیا لازمه کار خاصی انجام بدم یا نه؟!!!
ویرایش: بازم اجرا نمیشه!!1:13::41:
بابا یکی هم به ما جواب بده من الان مشکلهZLIB20 رو دارم فلدره سیو بازی رم نمی دونم کجاست(بابا به جایه اینکه بگین من می دونم کجاست جاشو بگین فکر کنم بهتر باشه ، نه)
خب، بعد از اینکه سیستم رو ری استارت کردم، بازی اجرا شد. حالا یه چندتا سئوال
1- این چرا همش می خواد از ویندوز لایو استفاده کنه؟!!!!
2- چجوری میتونم تنظیمات کنترل بازی رو روی گیم پد بزارم؟؟!!!
3- من ورژن بازیم 1.0.0.0 هستش. اگه میشه یکی از دوستان یه کرک سالم از ورژن بالاترش بهم بده.
D:\Documents and Settings\ user \Local Settings\Application Dataنقل قول:
پوشهRockstar Games وMicrosoft
پتچ نصبیدی؟
دوستان کسی نمیدونه از کجا میشه فهمید اکانتی که ساختم آنلاینه یا آفلاین ؟
از اونجا که اگه انلاین بسازی ازت پروداکت کی می خواد که شما نداری.نقل قول:
دوست عزیز!!نقل قول:
اگر از این راه نتونستی بری باید فایل زیپ xlive wrapper را دانلود کنی(میتونی از گوگل استفاده کنی) سپس محتویات آن شامل: copy xlive resources.exe,xlive.dll رو توی دایرکتوری بازی کپی کنی سپس بازی رو اجرا کنی. اگه باز مشکل داشتی باید فایل xlive resources.exe را اجرا کنی و سپس بازی رو اجرا کنی.
در صورت هرگونه اشکال میتونی از readme داخل فایل زیپی که دانلود کردی استفاده کنی.:5::5::5:
اگه باز هم مشکل داشتی به من بگو!!!!!!:11:
متاسفم!! این بازی فقط در سیستم عامل windows xp service pack 3 و windows vista service pack 1 نصب میشه.نقل قول:
میتونی کنار xp خودت یه vista service pack1 نصب کنی که اتفاقا بازی رو توش بهتر از xp service pack 3 اجرا میکنه.:40:
در ضمن کجای xp service pack 3 مشکل داری که اینطور ازش متنفری؟!!:question::question::question:
متاسفم!! این بازی فقط در سیستم عامل windows xp service pack 3 و windows vista service pack 1 نصب میشه.نقل قول:
میتونی کنار xp خودت یه vista service pack1 نصب کنی که اتفاقا بازی رو توش بهتر از xp service pack 3 اجرا میکنه.:40:
در ضمن کجای xp service pack 3 مشکل داری که اینطور ازش متنفری؟!!:question::question::question:
SAM>MAX
اتفاقاً من XP - SP2 دارم! بازی اجرا شد. حالا فقط چندتا سئوال دارم که توی پست زیر پرسیده بودم:نقل قول:
نقل قول:
با سلام من بازی کامل نصب کردم ولی وقتی داخل social club میشم و پلی رو میزنم داخل بازی نمیره و میگه : تو لوگینگ نشدی بعد میگه appication faild to lunch بعد داخل بازی نمیره . راستی کرکمم رازوره من باید چیکار کنم خداحافظ:11:
اگه پچ ها رو میخواید به سایت راکاستار مراجعه کنید گذاشته تا 1.0.4.0 (البته من اطلاعاتم قدیمیه این بازی رو 1 سال پیش کردم نمیدونم پچ جدید تر اومده یا نه)
تو ویندوز سون نمیشه بازی رو نصب کرد؟
سلام دوستان من کد تقلب یا ترینر این بازی رو می خوام . اگه میشه سیو کامل بازی رو هم بزارید و بگید کجا کپی کنم .
در ضمن من سیستمم 4گیگ رم و گرافیک 9500 دارم روی سون بازی بهتر اجرا میشه یا XP