نقل قول:
فکر کنم ماتریکس از این هفته رانژه فیبر ها رو دوباره شروع کرده. واسه یکی از آشناهام که اتقاقا رو فیبر بود زنگ زدم گفت از هفته آینده رو فیبر سوریس میدیم...
Printable View
نقل قول:
فکر کنم ماتریکس از این هفته رانژه فیبر ها رو دوباره شروع کرده. واسه یکی از آشناهام که اتقاقا رو فیبر بود زنگ زدم گفت از هفته آینده رو فیبر سوریس میدیم...
دیشب اینجا شیراز است سرعت دانلود شبانه من 6 تا15 سرویس 512
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]i love u pars online[/COLOR]
سرعت دانلود شبانه ارم نت برای من بازم کم شده
برای کس دیگه ای هم کم شده؟
سلام ،
من الان شاتل دارم ، می خوام عوضش کنم ، فقط تنها مشکلم دانلود شبانست ، اکثر isp ها یه یوزر و پس دیگه واسه دانلود شبانه دارن ، منم مودم وایرلس دارم و کانکشنش رو برداشتم ، راهی هست که مودم اتوماتیک کانکشن رو عوض کنه ؟!
دوباره ظهر شدو ارم نت قاطی کرد
پینگ 450
:41:
مال شما ارم نتی هه هم ظهر اینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
چند شب شبانه دانلود نکردم.نمیدونم.اگه کم شده باشه ارم نت به چجیه خودش مینازه دیگه.:41:نقل قول:
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویس 128 ارم نت چنده؟شبی چند مگابایت دانلود دارید؟
سلام
لطفا جواب بدید.
اره بیا از شاتل بیرون که دیگه با این وضع محدودیت سرعتش دیگه بدرد نمیخوره و افتضاحه! با اون مدیر .....نقل قول:
دوستان از ۲ شبه که سرعت دانلود من برگشته حالت عادی تو شاتل! میترسم باز زیاد دانلود کنم، بشه عین سری قبل که بسته بودن سرعتم رو! الان راضی هستم. اما واقعا نمیدونم چقدر دانلود کنم که ۲باره اونجوری نشه. الان شبی کمتر از ۹۰۰ مگ میگیرم. ولی میترسم به همینم گیر بدن. بقیه ispها هم همینجورین؟ اگه زیاد دانلود کنی، سرعتت رو کم میکنن تا ۱ مدتی؟؟
اگه میگین نه، خب لابد کیفیتش بالا پایین میشه. من به این نتیجه رسیدم توی شاتل اگه دانلودت کم باشه، همیشه حتی شبا هم سرعتت خوبه! حتی سر ساعت ۱ هم با حداکثر سرعت دانلود میکنم الان.
ولی در کل، خیلی جالب نیس کارشون. خب من ۲ مگ گرفتم واسه دانلود دیگه!
راستی ماتریکس نامحدود ۱۲۸ هم میده؟ کسی خبر داره که پهنای باند بیشتر میدن یا همون ۱۲۸ هست؟ چون اگه خود ۱۲۸ باشه که با ۱۶ دانلود کنی، اصلا نمیصرفه..
نه بابا غلط بکن بقیه isp ها اینجور باشن اینجور کارها را شاتل با اون مدیر بی لیاقتش انجام میده! مردک میگفت اون موقع که سرعت خوب بود امدی تشکر کنی منم گفت پولشو گرفتی مفتی که سرویس ندادین!نقل قول:
خب بقیه ispها واسه نوسان سرعت شبانه، چه دلیلی میارن؟ مسلما میگن الان ساعت شلوغیه! نه؟ مثلا پارس آنلاین چی میگه؟نقل قول:
راستی، خود شما الان از کجا سرویس میگیرید؟
نقل قول:
دیشب اخر درستش کردم! داشت با سرعت 10 _ 15 دانلود میشد!
نقل قول:
اکثر برادران افتادیم به جون ارم نت :دی فعلا هم بدک نیست:21:
نوسان سرعت شبانه که بخاطر تعداد زیاد کاربرها و ترافیک شبکه فرق داره با محدودیت شاتل میتونه سرویس شبانه بده ولی محدود میکنه ولی بقیه شرکتها نه محدود نمیکنن!نقل قول:
ارم نت
خوب از دوستم پرسیدم درباره همیار:
شبانه 2تا 7 سرعت حدود 40 با سرویس 512
روزانشو یادم رفتم بپرسم بعدا میپرسم میگم ولی میگفت عالیه روزانه
دان و اپ استریم را 1 مگ بستن انگاری من تا حالا جایی ندیدم آپ استریم بیشتر از 512 اونم 1مگ ببندن
ببینید دنیا چه سرعتی ارائه میده.مو بر بدن آدم سیخ میشه:20:
راستی از کجا باید بدونم من خطم روو فیبر هست یا نه.مرکز فیاض بخش هستم.پیش شماره 725 خونمون هم رو به روی پارک لاله هست.بلوار هرمزگانکد:http://ab-rafiee.com/forum/showthread.php?t=2850
زنگ بزن مرکز مخابراتتون بپرسنقل قول:
آره منم جایی ندیدم 1 مگ ببندن.این دوستمون SNR آپلودش زیر 12 هست.مشکل قطی ADSL نداره؟نقل قول:
نمیدونم چیزی نگفت! اونم به خاطر اینه که اپلودش را زیاد بستن مقداری که ساپورت میکنه در همون حد هست برای خطش!نقل قول:
اینم مال دوستم هست. دون استریمشو 6500 بستن. یه حال اساسی بش دادن
با تیم رفتم توو سیستمش عکس گرفتم.کفم برید.البته دانلود روزانه ارزشی نداره.
شبانه مهمه که مال اونم 60 هس
همیاره یا ارم نته؟نقل قول:
برای منم 4000 هست ولی توب برنامه اکانتینگ 2مگ تنظیم میکنن! برای اونم همینجوری باید باشه.
ارم نت هستش.احتما توو برنامشون 4 مگ براش بستن ولی توو مودمش 6 مگ نشون میدهنقل قول:
بروز اختلال در ارتباطات دیتای استان فارس به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان فارس ، از ساعت 23 روز یک شنبه 23/5/90 بعلت توسعه شبکه زیرساخت دیتا بمنظور افزایش پهنای باند ارتباطات دیتای استان؛ دسترسی به شبکه اینترنت و دیتا بمدت 5 ساعت با اختلال همراه خواهد بود.
پیشاپیش از مشترکان گرامی دیتا و اینترنت استان پوزش می طلبیم.
1390/5/22 شماره خبر: 1 آدرس لینک خبر::کد:http://www.shiraztel.co.ir/portal/showdetail.aspx?modid=2566&newid=90&PageId=undefined
کد:http://www.shiraztel.co.ir/portal/show.aspx?Page=1997
دوستان عزیز بسیار خوشحالم به علت افزایش پهنای باند به دست عزیزان مخابرات سرعت اینترنت من از 250 به 25 کاهش پیدا کرد هر وقت میان یک چیز رو درست کنن خراب ترش میکنن
یکی نیست بگه بابا
مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
در ضمن دوستان تو این نظر سنجی بلای که زده کدام یک بهترن گزینه
همشون یک گ.. هستند رو اضافه کنید
میخواستن ابروشو درست کنن زدن چششم کور کردن:31::31: .دوست منم دون استریمش از 6500 کردن 2048 . هر وقت میخوان یه چیزو خوب کنن خرابترش میکنن:31:نقل قول:
نقل قول:تایید میشه اتفاقا دقیقا من همین دیشب به خودم همین حرفو زدم گفتن حالا میزنن خرابترشم میکنن!نقل قول:
برای من خداراشکر تغییری نکرده!
آیییییییییییییییییییییییی ییییییی به دادم برسید که شاتل اعصابمو خورد کرده....
سرعت من 2 مگ هست و قبلا با سرعت 250 شبا دانلود داشتم حالا به زور 30 و کمتر و کمتر و کمتر ... ای بر شاتل لعنت...
نمیدونم چکار هم کردن که از تورنت هم به هیچ عنوان نمیشه استفاده کرد و اصلا هیچ سیدی رو نمیگیره ...ضمنا نمیتونم فیس.*بوک رو هم باز کنمگویا با ssl هم مشکل داره ... اگه کسی هم درد هست با من اعلام کنه ...
ضمنا من تا یک ماه دیگه تموم و میخوام برم یه جای دیگه ... دوستان کجا رو پیشنهاد میکنن؟ مرکز تلفنمون مدرس هست و سمت پایگاه میشینیم...
منتظر جوابهای سبزتان هستم!!
محدودت کردننقل قول:
ای لعنت به شاتل که 4 سال تجربشو داشتم! با اون همایون.....
اره دیگه شاتل جای موندن نیست شما هم مثل من بیا بیرون...
منم مدرسم ولی خبر ندارم از بقیه سرویس دهنده ها توی این مرکز
الان خودم ارم نتم که شبانه همه سرویسهاش (128 تا 2مگ)حدود 60 هست ولی روزانه خوبه
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
صبح هم یه نیم ساعت یک ساعنی خراب بود!نقل قول:
یعنی فرقی نمیکنه چه سرعتی بگیری ؟ شبا همش روی 60 هست؟ساعات ترافیک رایگانش از چه ساعتی هست؟نقل قول:
درباره پارس آنلاین چی؟ چیزی میدونی؟ خوبه؟ بده ؟ افتضاحه؟ مثل شاتله؟ چطوره؟
قیمتهای همیار رو چک کردم ، سه ماه 1024 رو با 7 گیگ ترافیک میده 51000 ...کیفیتش چطوره؟ کسی خبر نداره؟
شرکت های دیگه چی؟ کسی هست که از شرکتهای دیگه استفاده کنه؟
نقل قول:اره هیچ فرقی نداره!نقل قول:
اره 60 هست ولی چند مدت پیش چند روز ی امده بود روی 30 شایدم دوباره از این کارها بکنن!
2تا7
پارس خبر ندارم برای بعضی ها خوبه برای بعضی ها بده مرکز خودمون را خبر ندارم منم میخواستم پارس را امتحان کنم که خطم چون فیبر نوریه فقط اسیاتک میده!
چند تا پست در مورد همیار گفتم شرکت بدی نیست ولی فکر کنم مرکز ما را ساپورت نمیکنه !
در ضمن باید بگم که واسه شبانش هم باید یوزر و پسورد جدا بدی.اتوماتیک نمیوفته شبانهنقل قول:
این سرویس مخابرات چطوره؟ شنیدم خیلی خوب در اومده؟ محدودیتی نداره؟ قیلتری ، بستن تورنت ، نمیدونم باز نشدن فیس .@.بوکو از این چیزل نداره؟ الان تو تاپیک شاتل یدم یه نفر نوشته سرویس نامحدود 256 داره و خیلی هم راضیه ... نظرتون چیه از 2 مگ بیام بیرون و برم 256 نامحدود بگیرم ؟
یا حتی برم همون سرویس های حجمی رو بگیرم؟
راستی برای سرویس های مخابرات باید به کجا مراجعه کرد؟ تلفن؟ آدرس ؟ ...
طبق این عکس >نقل قول:
----
ارم نت نامحدودم نداره!
محتوای مخفی: تعرفه
ببخشید یعنی محدودیت قیلتر هم نداره و یک سوال دیگه اینکه میگن مخابرات یعنی روز های 16 اذر 22 بهمن و کلا نصف روز های سال اینترنت دارید یا قطعه
با دروود
دوستان آیا از دیشب اینترنت شما هم دچار اختلال شده؟
من از صبا نت گرفتم (ندا گستر) الان 2 روزیه که پیج گوگل رو هم به زور باز میکنه امروز 24 مرداد هم که خیلی داغونه شما هم همین مشکل رو دارید؟
رفتم تو سایت speedtest اینقدر سرعت کمه که ارور میده همش
آره سعید جان اونهم چه اختلالی
کانکت میشد ولی وارد سایت نمیشدنقل قول:
من هم به شدت سرعتم اومده پایین.مثلا قرار بود بهتر بشه :27: نماز و روزه هاشون قبول نباشه :31:
من که گفتم مخابرات اسیاتک را خریده!نقل قول:
چه خودشون هم سطح بالا میگیرن بگو شما که به قول خودتون در همه زمینه ها بخصوص اینترنت پرسرعت پیشرو ستن پس چرا نامحدود ارائه نمیکنید! بعدشم قیمت سرویس محدودشون از قیمتی که اعلام کردن مخابرات باید بده بیشتر هست که!
سلام
رفتم سرویس را انتقال دادم به آسیا تک
512 با حجم 15 گیگ که با تمام هزینه ها سر جمع 90 تومن
البته اصلا سرویش نامحدود نداشتن!!!! چون می خواستم نامحدود بگیرم
آقا سرویس اینترنت کل شیراز امروز دچار اخلال شد
صبح اینترنت خانه به زور وصل شد و بع از وصل شدن .....هیچی بهتر بود اصلا وصل نمی شد
اداره هم از ساعت 11 قطع شد و دیگه وصل نشد
یکی دو تا اداره دیگه هم اینترنت نداشتن
خوب کاری کردی دیگه شاتل جای موندن نبود:2:نقل قول:
اره توی سایت مخابرات هم زده مثلا دارن پهنای باند اضاف میکنن بیشتر به بلعکسش شبیه هست