اسمش سروره.نقل قول:
وگرنه درحد 10-15 نفر رو قراره ساپورت کنه.
چندتا مادربرد سروری مثال میزنی ؟؟؟
Printable View
اسمش سروره.نقل قول:
وگرنه درحد 10-15 نفر رو قراره ساپورت کنه.
چندتا مادربرد سروری مثال میزنی ؟؟؟
خوب پس اگر تعداد یوزر هاش کمه فمر کنم دسکتاپ کافی باشه همه مدلایی هم که گفتید خوبن فقط اون اخریه رو نشدیدم برندش رو ایسوز ها رو تهیه کنیدنقل قول:
هر سه تاشون ایسوس بود.نقل قول:
. ممنون
sent from my XPERIA smartphone
سلام قیمت این cpuرو میخواستم
Core™ 2 Extreme QX9770
این مدلا از رده خارج هستن و تولید نمیشن اگر پیدا کنید دست دومه و قیمت دست دوم هم توافقی هست دیگه ولی به نظر من اگر پیدا هم کردید بیشتر از 450-420 نمی ارزهاگر بتونید حدود 300-350 تمومش کنید عالی خریدید حرف نداره کارتون میشید ادم دندون گرد مفت خر اگر میخواهید بفروشید هم فکر کنم تو همین حدود ازتون بردارن برای فروش 370-400 بفروشید فکر کنم عادلانه باشه با توجه به قیمت یه i5که حدود 500-700 هست خوبه این قیمتنقل قول:
این سری نسبت به سری های جدید راندمان پایین تر و .... خیلی پایین تری داره
قیمت ها رو مطمین نیستم منتظر دوستان دیگه هم باشید
سلام
سوالی داشتم
این دو تا مادر برد چه تفاوتی با هم دارند؟؟؟
Asus H81 PLUS
Asus H81MC
مدل MC قیمتش تقریبا 60 الی 70 تومن ارزونتر هست
فروشنده توی قم میگه اون مدل ارزونتر چیپستش ضعیفتر هست
اما من توی توضیحاتش هیچ فرقی نمیبینم
تازه مدل MC شش تا پورت یو اس بی داره
میشه راهنمایی م بکنید؟؟؟
دوستان رم لپ تاپ Enfenion Quality Ram رو کسی میشناسه ؟؟ 4 گیگ 125 تومن خریدم خوبه ؟
خوب چیزی سرش نمیشه چون چیپشون یکیهنقل قول:
فعلا نمیرسم تو همین پست براتون اگر تفاوت خاصی داشت براتون مینویسم
من نشنیدم البته در مورد لپ تاپ اطلاعات ندارم خیلینقل قول:
قیمت نسبت به PC خوبه خیلی نزدیگه به قیمت پی سی
اگر از تب های نرم افزار سی پی یچ زد بهم اسکرین شات بدید میتونم براتون تو مدل ها یک سرچ بکنم ببینم چی هست مدل هم بهتون بدم
ببینید اگر پس میگیره از برند های معروف و معتبر بخرید مثل
کورسیر
ای دیتا
کینگ مکس
کینگ استون
ژل
جی اسکیل
این دوتا اخری از بهترین ها و با کیفیت ترین ها هستن یعنی کسی رو پیدا نمی کنید تو دنیا که بگه من از این دوتا برند ناراضی هستم البته اون بالایی ها هم عالی هستن غیر ممکنه تو کاربری عادی کسی ازشون ناراضی باشه کار بری عادی هر کاری غیر از اورکلاک و کار هایی شبیه به اون هست البته همون برند ها هم مدل های سطح بالا هم دارن که حرف نداره کلا همه برند هایی که معرفی کردم عالی هستن و تاپ ها هستن از پیشرو های بازار هستن
ممنوننقل قول:
خب اگه چیپشون فرقی نداره پس این علت گرون بودنش چیه؟
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
چیپ جفتشون h81 هست ارزون ترین و معمولی ترین چیپ این سوکت مین بورده معمولا تو تعداد پورت یو اس بی و بعضا چیپ صدا تو طراحی خود بورد مدار های تغذیه حالا میرم مقایسه میکنم مینویسم براتون دقیقا چه تفاوت هایی دارننقل قول:
من مشخصات رو از سایت سازنده مقایسه کردم دیدم که تفاوت خیلی نیست مدل پلاس جدید تره و بایوس پیشرفته تر وکامل تری داره اگثر چیزاشون مثل همه مدل پلاس جدید تر هم هست مدار تغزیه باید در یک حد باشه پلاس بهتره ولی خوب تفاوت چندانی ندارن بستگی به کاربریتون باید انتخاب کنید فکر کنم اختلاف قیمت تا ۳۰ تومان بیشتر خیلی ازرشی نداشته باشه برای کاربرد اداری و دفتری و فیلم و اینترنت گردی ممکنه برای گیم تفاوت کنه که قطعات بیشتری رو پشتیبانی در کل تفاوت چندانی ندارن در کل پیشنهاد من پلاس هست
بله میدونم خیلی معروف نیست ... الانم از خریدم خیلی راضی نیستم چون رم ها اذیت میکنن ... مخصوصا توی نصب نرم افزار و ویندوز !!! در ضمن مدل لپ تاپ Sony VAIO F121FX هستش ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش رو تاپیک بزنید یا پخ کنید تا ببینیم میشه ازش استفاده کرد یا حلش کنیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم قویتره ؟؟؟
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
مدل هاشون رو بنویسید این طوری فایده ندارهنقل قول:
مدل ها رو بنویسید این جا یه مقایسه سریع میکنیم
مدلهاش تو عکس معلومه.
1.0:GIGABYTE P31-ES3G REV
?:GIGABYTE 945PLM-S2 REV
به نظر در یک حد باشن! :n13:
مدل مین بورد هست اما مدل سی پی یو رو که نداریم من که نتونستم ببینم مدلش چیهنقل قول:
چیپ P31 به مراتب بهتر و به روز تر از 945 هست و ساپورت بهتری داره !نقل قول:
سی پی یوش e2180 دوآل 2000 میباشدنقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد برد GIGA Z87X oc force چی هست ؟ قیمت دست دومش که 10 ماه هم گارانتی داره چقدر میوفته؟
مین بورد حرفه ای مخصوص اورکلاک و گیمینگ و سیستم های رندر خونگی کیفیتش حرف ندارهنقل قول:
قیمتش هم حداکثر ۷۰٪ قیمت نو هست اگر چیزی حدود ۶۰٪-۶۵٪ بخرید خیلی خوب خریدید قیمت نوش رو ندارم اگر که اورکلاک نمیکنید مین بورد نو و چیپ ست جدید تر هم میتونید بخرید که یه مقدار اینده نگری بیشتری دار در صورتی که اورکلاک میکنید من این مین بورد رو توصیه میکنم
در غیر این صورت مین بورد های مناسب تری هم هست برای شما
کار بردتپن رو هم بگید
قیکت دلاری رو من دارم حدود ۳۰۰ دلار میشه حدود یک ملیون نو و دست دوم همون طور که گفتم ۶۵۰-۶۰۰ بگیرید خیلی خوب خریدید و حد اکثر ۷۰۰ بگیرید
سلام قیمت اینارا میخوام
H81 GIGA
i3 4150
Ram 1600 8GB
VGA gtx750 2GB 128Bit
HDD 1TB
ممنون از انجمن خوبتون
سلام
۲۳۰
۴۵۰
۲۸۰
۵۵۰
۱۹۰
قیمتا ممکنه چند درصدی با بازار تفاوت داشته باشن
ممنون
قیمت این مادر بورد سی پی یو رو میخاستم با رم 1 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایا این مدل که عکسشو گذاشتم قویتره یا این مدلا که اسمشونو میزارم در کل کدوم رو بخرم مرسی
GIGABYTE P31-ES3G REV
GIGABYTE 945PLM-S2 REV
ممنونم .
بهترین رم 1 چیه و چه قیمته ممنون.
با عرض سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان محترم
در پلتفرم AMD با بودجه ی حدود ۳۵۰ چه مادربورد و پردازنده ای میشه برداشت؟
با بودجه ی ۵۰۰ چطور؟
قدرتش با پردازنده ی لپتاپم برابری می کنه؟ یا ضعیف تر میشه؟ تا ۳۰ یا ۴۰ درصد هم ضعیف تر بود اشکال نداره
ممنونم
پیشنهاد میکنم اینتل بردارید بازدهش بیشتره و به نظر من خیلی بهتر از ای ام دی هستنقل قول:
حالا همون AMD بخوایم چه مدلی پیشنهاد می کنی؟ فرقش مگه چقدره؟ ۲۰٪؟ ۴۰٪؟نقل قول:
متفاوته یکیش رو برتون میزارم خودتون بیشترش رو سرچ کنید ببینیدنقل قول:
GIGABYTE H81M-S2PV LGA1150 H81 MB
Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150
ASUS H81M-C LGA1150 H81 MB
دوتا مین بورد هست که قیمت سی پی یو با مین بورد اولی میشه 560 پایین تر نتونستم بیارمش و با مین بورد دومی 580 خیلی شرمنده دیگه پایین تر نتونستم سیستم هم فکر میکنم که از لپتاپتون حدود 60 درصد قویتر میشه
ای ام دی چیزی پیدا نکردم و قیمت هم نتونستم پیدا کنم حالا به بچه های دیگه هم میگم بیان اونا اگر قیمت ای ام دی دارن بهتون پیشنهاد بدن
اینم لینک
دوستان روی چه motherboard می شه از cpu های enterprise مخصوص سرور مثل e3 e5 استفاده کرد ؟
مین بورد مخصوص دارن خیلی اطلاعاتی در مورد سرور ها ندارم اگر میخواهید بخرید و نیاز دارید شخص قابل اعتماد و خوبی رو میشناسم که هم مشاوره میده هم میتونید ازشون خرید کنید پیام خصوصی بدید معرفی میکنم بهتوننقل قول:
دوستان کدوم قویتره و بهتر و اگه ممکنه قیمتهاشم لطف کنید چنده !
قیمت این مدل سی پی یو ها رو میخواستم:
Intel® Pentium® Processor G3250
Intel® Pentium® Processor G3460
Intel® Pentium® Processor G3450
کسی از دوستان قیمت مادربود GA-H81M-S2PH و GA-H81M-S2PT از گیگابایت رو داره ؟ (فکر کنم با گارنتی آواژنگ باید موجود باشه)
ضمنا آیا مدل های GA-H81M-S2PV و GA-H81M-S2VP هم موجود هست ؟ اگه آره قیمتشون رو ممنون میشم لطف کنید
و در آخر اینکه بهترین رم با ظرفیت 4 گیگ و فرکانس 1600 تو محدوده قیمتی 120 چیه ؟
نقل قول:
حالا اگه یکی اینجا پیداشد بگه این دوتا مورد کدومش قویتره ما بخریم !!!! 1 هفته ای هس که میام و سر میزنم اما کسی نیس جواب بده !!!نقل قول:
سلام ! من جواب دادم صفحات قبل ! بین دو تا مادربرد میخوای انتخاب کنی دیگه ؟! 100 درصد اولی از همه نظر !نقل قول:
حالا اگه یکی اینجا پیداشد بگه این دوتا مورد کدومش قویتره ما بخریم !!!! 1 هفته ای هس که میام و سر میزنم اما کسی نیس جواب بده !!!
خدا خیرت بده . اره بین اون عکس اولی و این دوتا پستم کمی بالاترهنقل قول:
ینی p930 دیگه اره ؟؟؟
قیمت این دوتارو هم میشه لطف کنی ؟؟؟ دست دومش چنده ؟
اینم عکس سومیامیرجان
بین P31-ES3G و 8I865GME گفتم من ! P31-ES3G بهتره !نقل قول:
خدا خیرت بده . اره بین اون عکس اولی و این دوتا پستم کمی بالاتره
ینی p930 دیگه اره ؟؟؟
قیمت این دوتارو هم میشه لطف کنی ؟؟؟ دست دومش چنده ؟
اینم عکس سومیامیرجان
حدود قیمتاشم میدونی ؟ میخام بفروشمش اون دوتای دیگه رو اگه میدونی زحمتشو بکش ارزون ندم یه موقه مرسینقل قول:
بچه ها قربون دستتون کسی قیمت این رم رو داره ؟؟
ram 8gig باس 1600 Geil سری enhance corsa gaming
همچنین کسی میدونه کیفیتشون چطوره ؟؟؟
لطفا زود جواب بدید