گل گل 4000 :دی
ویرایش :
نشد :(
داشتم پیغامهای این آکوای لعنتی رو میخوندم
ااااااااه :دی
Printable View
گل گل 4000 :دی
ویرایش :
نشد :(
داشتم پیغامهای این آکوای لعنتی رو میخوندم
ااااااااه :دی
آرتاس اسم سلاحو بگو ببینم دارم یا نه:27:
اسمشو نمیدونم
شاید مصطفی بدونه چون اونم دیده ㋡
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز آکوا داره زیر خاکی پاک میکنه
25 تا پیغام از اکوا دارم.:41:
وحید کدوم اسلحه رو میگی ؟
همون تیغه ؟
نهنقل قول:
25 تا پیغام از اکوا دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید کدوم اسلحه رو میگی ؟
همون تیغه ؟
اونی که دیروز معرفی کردی
Your inventory would sell for: $401
To buy it all you would need to pay: $802
عجب اسکریپت باحالیه :دی
توی the west stats خفن ترین اسلحه این عنوان شده...:
Rusty muzzleloader
damage: 10-22
level: 22
قیمت فروش: $163
خرید: $1304
خرید برای اعضای شهر: $326
هان؟ اشتباه شد!
وست استتسنقل قول:
Rusty muzzleloader
damage: 10-22
level: 22
قیمت فروش: $163
خرید: $326
خرید برای اعضای شهر: $1304
هنوز ناقصه
بعضی از کوئستها رو هم نداره
این کلاه خفنه هم نداشت
من این اسلحه رو دیروز دست رنک 61 دیدم
حالا نمیدونم رنک چنده !!!
چی میگیی؟نقل قول:
برای اینم اسکریپت ساختن؟:18:
آرهنقل قول:
چی میگیی؟
برای اینم اسکریپت ساختن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو باید بزنی (قبلش باید اینونتوری رو باز کنی)
برای پابلیک کردن اینونتوری :کد:javascript:var%20bagworth=0;for(var%20p%20in%20Bag.getInstance().items)%20{bagworth%20=%20bagworth%20+%20Bag.getInstance().items[p].get_sell_price();}var%20bagbought=bagworth*2;alert("Your%20inventory%20would%20sell%20for:%20$"%20+%20bagworth%20+%20"\n\nTo%20buy%20it%20all%20you%20would%20need%20to%20pay:%20$"%20+%20bagbought);end();
کد:javascript:var%20wsurl%20=%20'http://weststats.com/incoming.php?type=inventpub&data=';var%20collectedinfo%20=%20'';var%20count%20=%200;for(var%20p%20in%20Bag.getInstance().items)%20{var%20s%20=%20Bag.getInstance().items[p].get_short();var%20t%20=%20Bag.getInstance().items[p].get_type();collectedinfo%20+=%20t.substring(0,%201)%20+%20':'%20+%20s%20+%20',';count%20=%20count%20+%201;}if(count%20<%201)%20{alert('This%20scripts%20must%20be%20ran%20after%20the%20inventory%20has%20been%20opened!');end();}try%20{var%20charname%20=%20$('avatar').textContent.replace(Character.level,%20'');}catch%20(e){var%20charname%20=%20$('avatar').innerText.replace(Character.level,%20'');}collectedinfo%20+=%20charname;%20var%20ln%20=%20collectedinfo.length;if(ln%20>%20500)%20{var%20s%20=%200;var%20i%20=%200;var%20a%20=%20[];wsurl%20+=%20"SPLIT";while(ln%20>%200){var%20start%20=%20i*500;var%20end%20=%20(i+1)*500;var%20sp%20=%20collectedinfo.slice(start,%20end);a[i]%20=%20sp;ln%20=%20ln%20-%20500;i%20=%20i%20+%201;}for%20(m=0;m<a.length;m++)%20{wsurl%20+=%20"&d"%20+%20m%20+%20"="%20+%20a[m];}%20}else%20{wsurl%20+=%20collectedinfo;}wsurl%20+=%20"&w="%20+%20location.href;document.location.replace(wsurl);end();
پیرو دوئل صبح رفت خوابید حالا اومد انتقام بگیره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسما نابود شد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف لولم کمتره و گرنه میفتم بیاد از تک تک عذر خواهیLOL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسکریپت 5ساعت پیش ساختش تموم شده و 2ساعت پیش آماده استفاده شده
کد:http://userscripts.org/scripts/show/35297
این Publicise skills هم که درست کار نمیکنه...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://weststats.com/Skillset/899825d92bf9e339a8f82a62d9bb3083/
vigor و health points رو جاشون رو عوض کرده :27:
بونوسها رو نشون نداده
1ولی مشکله
2ومی قائده اینکاره
واگرنه هیچ مشکلی نداره
راستی این 6 تا اسکیل و 2 تا ویژگی هامو به نظرتون چطور مصرف کنم؟ الآن اونجایی هستم که سرخپوسته میگه برام پر کلاغ! بیار
ایول بابا :21:نقل قول:
این چی میخواد ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Quest
دوستان Attribute چیه ؟!!!
این یارو Golden hawk میخوادش IQ :27:نقل قول:
فهمیدم !!! این همه وقت نمی دونستم چیه !!! :)
خودت فهمیدی ؟؟؟نقل قول:
تو ایران حیف میشیا برو افغانستان :دی
منظورم این بود که کجا گیر میاد
واگرنه بلدم بخونم چی میخواد :27:
این Thief زد دهنمو سرویس کرد
طی 8تا دوئلی که باهاش کردم
300تا از جونم کم شد !!!
باید ادبش کنیم پر رو شده با همه اعضا دوئل کردهنقل قول:
کره ای هم هست با هاش صحبت کردم اینگلیسیش تا حده hi میکشه lol
حیف شد من میخواستم باهاش گفتمان کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی باید برم کشورای خارجی ، فرانسه ، المان و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بی ادب ، تو پرسیدی این چیه گفتم Golden hawk هستش ، تو که نگفتی از کجا گیر بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من بهش باج دادم باهام کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 24ساعته میخورم و میخوابم نمیتونه باهام دوئل کنه :دینقل قول:
باید ادبش کنیم پر رو شده با همه اعضا دوئل کرده
یعنی هنوز که نتونسته :دی
براش تلگرام زدم warning [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اعتماد به نفست منو کشته :دینقل قول:
راست میگی باید برم کشورای خارجی ، فرانسه ، المان و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی ادب ، تو پرسیدی این چیه گفتم Golden hawk هستش ، تو که نگفتی از کجا گیر بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من پاکستان و آذربایجان و افغانستان و مغولستان و ترکمنستان و ... بود :دی
اینقد ازین کارا نکنیدنقل قول:
رنک 1و2 توی دوئل مال شهر هتل هستن !!!
براش نوشتم 3-4 شهریم که با هم بازی می کنیم حواستو جمع من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقصیر خودتونه که رفتین از اول گیر به این هتلیا دادین :) من که پاسارگاد نیستم وگرنه ادبشون می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه لولم بالا بود خودمم میکشتمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونا هم قاتل فرستادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه تا حالا با هتلیا کاری نداشتم ، اونا هم تا حالا با من کاری نداشتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این مشخصه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه من زیر حمایت ------- هستم :27:
جرات ندارن با من کاری داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی بیاد Town Founder شهر Persian Gulf بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزانه 10 تا 20 ایمیل حاوی یاد کردن خواهر و مادر --- میاد که اسم شهرو عوض کنه
راهی هستش که بشه کاری کرد اون کلاه از روی اسم من برداشته بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی یکی دیگه بره ولی مدیر من باشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسا خودم حدس بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهزیستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمیته امداد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازمان حمایت از اسیب دیدگان مغزی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مامان بابا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم شهرو بزارنقل قول:
روزانه 10 تا 20 ایمیل حاوی یاد کردن خواهر و مادر --- میاد که اسم شهرو عوض کنه
Our Iranian Gulf
اینطوری تعدا به 3-7 کاهش پیدا میکنه :27: