وا؟!
خدانکنه دانلود شبانه رو بردارن
اونوقت من چه کنم؟؟؟
Printable View
وا؟!
خدانکنه دانلود شبانه رو بردارن
اونوقت من چه کنم؟؟؟
اکو 512 دارم
حدود دو هفته ای هست که پینگ تایم( برای یاهو ) ظهرها بین ساعت 11.5 تا 3 میزنه بالای 1000ms
سرعت دانلود شبانه هم کم شده ... اوضاع خوب نیست :41:
نقل قول:من مطمئن هستم که دانلود شبانه را بر نمی دارن!:20::5:نقل قول:
همون کاری که بقیه eco ایها میکنند:37::9:نقل قول:
ایشالا که همین طور باشهنقل قول:
شما که پشتیبان شاتلی یه کاری بکن یه رایزنی یه مذاکراتی:biggrin: بگو شبانه رایگان را بر ندارن
من می خوام یه پیشنهاد مهم بدم .... لصفاً مدیر بخش این تاپیک رو ببندند و یه تاپیک جدید برای شاتل باز کنند ... صفحات این تاپیک زده بالای 400 .... برای تازه وارد ها خیلی سخته ...
اکو فقط تو اصفهان مشکل داره یا تهران هم مشکل داره ؟؟
دوستان من يه سوال دارم، آيا شاتل پورت هاي v p n رو بسته؟ من هر كاري ميكنم نميتونم با v p n كانكت شم.
خوب این از اون حرفها بودا...!نقل قول:
خوب اگه تاپیک جدید بزنه چه فرقی داره بااین! خوبی کسی که جدید میاد از صفحه 400 هر کاری می خواهد بکنه بکنه!:31:
نه فکر نمی کنم! اشکال از چیز پی انت هست!نقل قول:
شما با پشتیبانی مشکل را مطرح کن! از طریق لایو چت!
فهمیدیم میخوای قیام کنی فعلا قسمت لایو چت با بخش فروش را برداشتیم تا قیام نکنی.دی:نقل قول:
چسب! :31:نقل قول:
دوستان از شاتل راضی هستید ؟؟
رضایت بیشتر به مرکز مخابرات بستگی داره! یعنی ترافیک مرکز یا پهنای باند!نقل قول:
من که با این که یک مدت هست ترافیک مرکز مخابراتم زیاد هست و یک مقدار مشکل دارم ولی بازم راضی هستم !البته قرار شده تا قبل از عید پهنای باند را افزایش بدن!
بهتره شما ببینی دوستانی که توی مرکز شما از شاتل سرویس دارن وضعیتشون چطوره!
ببین من اسیا تک دارم... سرعت خوبه! قطعی یه مدت نبود الان پیدا شده! بخش پشتیبانیشون افتضاحه!!!!
من ۱ ماه نشده گرفتم ولی واقعا ناراضیم..!
میخوام بدون شاتل پشتیبانیش قوی هست؟؟ قعطی داره یا نه ؟؟
بعد مثل اینی که من دارم سرعت ۵۱۲ یک ماهه داره ؟ (یعنی پول هر ماه بدیم تا دوباره سرویس شارژ بشه)
اره پشتیبانی شاتل خوبه!نقل قول:
قطعی هم نداره! خیلی کم! البته همه چیز به مرکز مخابراتی بستگی داره!
اگه قطعی هات زیاد نیست همون اسیا تک بمون!
اره 512 یک ماه داره با 2.5 گیگ ماهی 18900 اره!
البته برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا شرکتی چیزی داشته باشی!
اون ۵۱۲ نمه این چیزا اوکی هست! اسیا تک کارت دانشجویی دادم قبول کرد! این هم باید بشه دیگه!؟؟
بعد شارژ سرویس اینترنتی هست؟؟
حتی اگر اسیا تک قعطی هم نداشته باشه مشکلات پشتیبانی زیاد داره! از طریفی بخوام تغییر سرویس بدم میدونم که اسیا تک گیر سه پیچ میشه که تغییر ندم بعد با هزار تا بد بختی بعده یه ماه خط ازاد باشه! بعد ۱ ماه بعد شاتل اوکی بشه :دی
نه با کارت دانشجویی قبول نمی کنن! باید یک متن را بدی امور دانشجویی تایپ کنن و مهر و امضاء...یا نامه از شرکت!نقل قول:
اره شارژ اینترنتی داره!
:31:
چه فرقی میکنه 1 صفحه یا 400 صفحه .تا وقتی ahriman جان هست طرف سوال نپرسیده جوابشا میگیرهنقل قول:
خوب اصطلاحات پشتیبانانه ی شاتل را یاد گرفتیا.:39::46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:شاتل را چه میشود؟؟! افت سرعت شبانه تا کی؟!!:41::41::41:نقل قول:
متاسفانه در لایور چت هم همینو بهم گفتن، احتمال برداشته شدن شبانه رایگان زیاده!:41:نقل قول:
بابا شما بازم از قبل 512 داشتید، دانلودهاتون رو تموم کردید، منه بدبخت رو بگو که خیر سرم تازه 512 گرفتم دارم!:13:نقل قول:
خودت دیشب تو لایو چت بهم گفتی احتمال داره که شبانه رایگان رو برداریم، تو نبودی؟!نقل قول:
فعلا نه! مگر اینکه سرعت شبانه رو درستش کنن!نقل قول:
سلام دوستان ؛ كي مي دونه چرا Incomig port 80 شاتل غير از تهران در بقيه شهرها بسته شده است ؟:18::19:
برابر چه قانوني اين پورت براي سرويسهاي art بسته شده ؟
نقل قول:
واجب شد که یک شنبه یه تماسی با شاتل بگیرم:13::19:
این پورت اصلا چی هست؟نقل قول:
به چه کاری میاد؟؟؟
جهت ارتباط با وب سرور پورت 80 استفاده مي شه ، اگه سرور شما سرويس دهنده وب باشه درخواستها براي اتصال به سرور شما به اين پورت ارسال مي شود.
الان تقريبا 10 روزه كه اين پورت روي تمام سرويسهاي شاتل بجز DDk ( سرويسهاي اختصاصي) بسته شده و پشتيباني محترم شاتل خودشان هم تا 48 ساعت پيش خبر نداشت !!!!!!!!!
توضيح ضروري اينكه اين همون پورتي هستش كه من و شما براي ديدن و باز كردن صفحات وب (HTTP) از اون استفاده مي كنيم البته از نوع outgoing .
این آقا مهدی خیلی خوف صحبت می کنه ... بابا سرور چیه ... ما همه pc داریم ... به پشتیبانی بگی برات ردیف می کنند ... بچه های خوبی اند ... :8:
دوستان همه رو اکو مشکل پیدا کردند ؟؟ همه جا ؟؟ حتی تهران ؟؟ من از آشنام تو شاتل پرسیدم میگه شاتل خودش هم مونده مشکل سرعت برای چیه ؟؟ میگه داره همه چی رو چک میکنه ... خیلی بعیده که دانلود شبانه رو بر دارند ... چون این داستان شبیه یه ایراد فنی تا مشکل کم آوردن شاتل ... ان شاالله حل میشه ... من بهتون اطمینان میدم ... :20:
تایید می شه. سرعت چند روز و شب هست خیلی خیلی خیلی بد شده!
شانس ما از این بهتر نمی شه! هر جا رفتیم بعد از یه مدت...
والا من فعلا رفتم تو کار تورنت(7گیگ گذاشتم)نقل قول:
لینک مستقیم خبر ندارم ازش چطوریاس
بله تا وقتی اهریمن هستم!:31:نقل قول:
به زودی کمرنگ می شوم!
بله دیگه! من یکی از اونها هست!:31:
مثل اینکه مشکل جهانی شده!نقل قول:
من هنوز سر حرفم هستم شبانه رایگان را بر نمی دارن!
بله من که دیگه به 128 هم راضی هستم!
اره ولی از روی سیاست کاری گفتم!:31:
انشاالله که درست میشه!
هر کی نداند شاتل باید بداند!:13:نقل قول:
نقل قول:تایید میشه دانلود شبانه را بر نمی دارن مشکل فنی هست!نقل قول:
بله حل میشه!
پیدا کردم مشکل از چیه:31:نقل قول:
انشالله که به زودی درست میشه!
-------------------------------------------
شرمنده دوستان یک چند ساعتی مر خصی بودم:31::27:
من تازه اشتراک گرفتم (2 هفتس) و خدایشش از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتره سرعتش. :42: خواستم ببینم اگر یه دفعه یک سالشو بگیرم بهتر نیست؟ :evil:
حالا موندم اگه وسطش مشکلی پیش اومد، تورنتو محدود کردن، شاتل داقون شد، من مردم و ... ، چه اتفاقی می افته؟ قرارداد رو وسطش فسخ میکنن؟ پول پس میدن؟ :23:
مبارکه:11:نقل قول:
اگه از نظر حجم مشکلی نداری بگیر البته توصیه میکنم 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری بهتره!
نه بابا کدام شرکت میاد پول را پس بده!
داریم رای زنی میکنیم از یه شرکت پول یکی از بچه هارو پس بگیریم اگه دادند اعلام میکنم :27:نقل قول:
سرعت کم است ، اینجا تهران است ، سرویس art است :5:
افتضاح : 128 سرعت دانلود مستقیم از 15 بالاتر نمیرود !!!نقل قول:
لینک مستقیم خبر ندارم ازش چطوریاس
فکر میکنم دارن آماده سازی میکنن که عیدی سرعتهای اولمون رو بهمون عیدی بدن :d
الان به یکی از دوستان گفتم تست کرد 512 اکو سرعت دانلود 60 تا 70 بود از 60 هم پاینتر نمی امد!نقل قول:
خودم هم همین الان تست کردم همین نتیجه را داد!
ای شیطون از کجا فهمیدی؟! داریم سرعت ها را دو برابر می کنیم و یکی از فیبر های نوری را قطع کردیم داریم تقویت میکنیم:31::27:نقل قول:
آفرین رایزنی کنید! ولی راه زنی و رای زنی نکنید!:31:نقل قول:
اگه به نتیجه ای رسیدید خبر کنید!
آقا شوخی شوخی این اهریمن جزء پشتیبانی شاتل شده یا داستان جدیه ؟؟ :18: :21:
من هم آرت 1 سرعت توپه .... تورنت 19 تا 20 ...
سلام بالاترین سرعتی که شاتل میده چنده ؟
منم الان تست کردم 60-70 هست. مشکل بیشتر برای شبهاست، حالا امشب رو ببینیم.
شوخی شوخی جدی هست و جدی جدی شوخی!:31:نقل قول:
اگه مشکل بیشترشبهاست بر می گرده به ترافیک شبکه!(از بس شاتلی زیاد شده:31: )نقل قول:
که امشب شب عشقه همین امشب و داریم.....( یادم افتاد به مرحوم هایده:31: )
شوخیه شاتلی جالبیش به اینکه نمیشه تشخیص داد که جدیه یا شوخیه:27:نقل قول:
اگه بشینی پای کامپیوتر و دانلود کنی سرعت خوبه ولی امان از موقعی که بزاری خودش دانلود کنه مثل شبانه سرعت کم میشه :5:نقل قول:
:31::biggrin:نقل قول:
سرعت در حال حاضر خوبه... 75-80 کیلو الان دارم تورنت دانلود میکنم
شوخی شاتلی کجا بود!نقل قول:
من که امشب با لینک غیر مستقیم سرعتم خوبه40 50 60
بقیه دوستان چطور؟!
نقل قول:نکنه واقعا پشتیبان شدی ؟:18::46:نقل قول: