این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید.یه قسمتش مربوط به سوال شماست.نقل قول:
Printable View
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید.یه قسمتش مربوط به سوال شماست.نقل قول:
اقا هیچکدام از سریال ها کار نمیکنه . یکی میشه سریال جدید بدهد
تریال ریستر نداره این نورتون ؟
ورژن نورتونم Norton Internet Security 2012 19.8.0.14 هستش .
هیچ تریال ریستری کار نکرد
بله ممنون الان درست شد و اون قسمت فعال شد و الان داره مثل بچه های مودب اجازه میگیره راستی من که مشکلی در مورد تریال ریست نداشتم که و از همون هم استفاده کردم برا 90 روز فعال شدنش فقط میخواستم به دوستمون بگم که فایلشون اکسترکت نمیشهنقل قول:
از شما و همه دوستان که وقت گزاشتید و راهنمائی کردید سپاسگزارم
در حالت safe mode اجراش کردین؟چون مشکلی نداره و من راحت 90 روزش کردمنقل قول:
ویندوز 8 هستش .نقل قول:
حالم به هم خورد با این ویندوز اشغال میکروسافت .
اصلا هیچیش درست نیست .
سیف مودش درست نمیاد بالا و من که شک دارم به ویندوز 8 .
همه چیش مشکل داره
سلام.نقل قول:
نسخه 19.8.0.14 کاملا با ویندوز 8 سازگاره.:21:
به خاطر نشر اکاذیب سه سال حق نصب کردن کسپرسکی رو ندارید!
What are the changes in this release?
- Added full Windows 8 compatibility
- Performance enhancements for Internet Explorer 10
- Fixed a Symantec Service Framework error that may have occurred when changing firewall rules )
- Fixed an issue where scanning large external hard drives showed only "1 file scanned"
- Fixed an issue where Identity Safe Cards fills the same locations for Country & County fields
سلامنقل قول:
این نسخه فک کنم تازه منتشر شده و من متوجه نشدم :wub:
باشه سه سال کسپرسکی نصب نمیکنم :37:اما کاسپر اسکای:31: نصب میکنم این 2 تا با هم فرق میکنن:31:
automatic programs control رو خاموش کن اون گزینه فعال میشه.نقل قول:
کرک رو از سافت 98 دانلود کن بخش نورتون من با پاور ارشیور کمپرس کردم نمیتونید با نرم افزار دیگه باز کنید:40:
من واسه NIS 2012 یه تریال ریستی می خوام که مدتش بیشتر از 90 روز باشه
در ضمن بنا به محدودیت هایی روی این سیستم ها دسترسی به اینترنت وجود نداره
شما ها چی به من پیشنهاد می کنید
با تشکر
ممنون
سلام.نقل قول:
تریال ریست بیشتر از 90 روز نداریم.مگر اینکه از سریال استفاده کنید.
البته تا کمتر از 50 روز دیگه نسخه 2013 میاد.
در مورد سیستمهایی که دسترسی به اینترنت ندارن باید بگم نورتون انتخاب مناسبی نیست.
یه چیزی نصب کنید که دیتابیس و هوش خوبی داشته باشه.مثل Avira یا Bitdefender .برای سایر گزینه ها از این تاپیک کمک بگیرید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
من فایل اپدیت رو دان کردم که .exe است
Norton AntiVirus 2012 for Windows XP/Vista/7 for 64-bit OS only
حلا وقتی اجراش میکنم این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم فایل
Log.IntelligentUpdater.txt
که تو پیغام گفته:
ویندوز شما X32 هست اما update که دانلود کردید x64 بنابراین باید update x32 رو دانلود کنید
نه ویندورزم 64 بببیتیه
ویندوز رو ریکاوری کردم حل شد و الان نوشته last update 17 min ago
ولی وقتی زدم live update
بازم میخواست 100 مگ دان کنه!!!!
عادیه؟
بله کاملا عادیه. سعی کنید نورتون رو همیشه با LiveUpdate به روز کنید.نقل قول:
اگر من مرتبا آپدیت های نورتون رو دانلود کنم و بازم روی این سیستم ها نصب کنم ، آیا باز هم انتخاب خوبی نیست؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه سیستمهاتون به اینترنت دسترسی ندارن نورتون در ابدیت افلاین خوب عمل نمی کنه من روی سیستمی که اینترنت نداشتم سعی کردم ابدیت افلاین انجام بدم اما همیشه مشکل داشتم و ابدیت خوب انجام نمی شد . بهترین حالت همون live update نورتون هست . اما بعضی از انتی ویروسها در ابدیت افلاین هم مثل حالت انلاین به خوبی ابدیت میشن . مثل کسپر و اواست
در حالت آفلاین محدودیتهایی وجود داره: عدم کارایی پردازش ابری،رفتارشناسی و اعتبارسنجی.نقل قول:
نورتون 360 قابلت قفل گزاری و مخفی کردن اطلاعات شخصی رو داره؟(مثل پیور و بیت دیفندر)
فکر نکنم این گزینه ر ا داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان:20:
چطور میتونم نورتون اینترنت سکیوریتی رو به طور کامل غیر فعال کنم، یعنی اصلا شروع به کار نکنه، درست مثل وقتی که تو حالت Saft mode قرار داری؟
من نسخه NIS 19.8.0.14 رو دارم.
ممنون میشم سریع پاسخ بدید.
چه کاریه خب :دینقل قول:
در صفحه اصلی Advanced رو بزنید و تمام گزینه ها رو خاموش کنید
و فقط Norton Product Tamper Protection میمونه که اونم از مسیر setting - General - Product security خاموش کنید
سلام
اگه بخوام یکی از فال هایی که nis قرنتینه کرده رو به طور کامل از سیستم پاک کنم باید چکار کنم؟
پست زیر رو ببینید فقط در آخر به جای ریستور remove from history بزنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آنتی ویروس مسخره و سنگینیه
فقط AVIRA
و بعد ESET
دوستان نورتون سنگینه؟؟!!!!!!نقل قول:
من که اصلا هیچ سنگینی از نورتون ندیدم !!
نقل قول:
منم موافقم نورتون یکی از سریعترین و دقیقترین انتی ویروسهای حال حاظر هست.
نقل قول:
چیزی زدی داداش!؟
نورتون که لقب سبکترین آنتی ویروس رو یدک میکشه.اشتباه می کنم دوستان؟؟؟
این مواردی که گفتین چی هست؟؟ این رو هم باید در نظر داشت که سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره کمتر هجوم حملات و ویروس های جدید قرار می گیره.درسته؟؟نقل قول:
امکانات وابسطه به شبکه نورتون ، فرضا یک فلش وصل میکنید برنامه نصب کنید چک میشه برنامه شما برا چه شرکتی هست ، چند نفر ازش استفاده میکنند ، مورد اعتماد هست یا نه با توجه به اطلاعات بهتون هشدار لازم رو میده . ممکنه برنامه X رو بخواید نصب کنید ظاهرا همه چیز مرتبه منتهی با Norton insight میشه تشخیص داد برنامه اصل هست یا Fake یا موارد بسیار مفید دیگه مثل Reputation scan و ...نقل قول:
این مواردی که گفتین چی هست؟؟ این رو هم باید در نظر داشت که سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره کمتر هجوم حملات و ویروس های جدید قرار می گیره.درسته؟؟
بچه ها یه تریال ریست برای NAV می خواستم... اینقد سریال کپی پیست کردم خسته شدم...
نقل قول:
سلام. سریال برای NIS 2012 میخوام
نقل قول:
چرا از تریال ریست استفاده نمیکنی؟
اموزش استفاده:
من اولین باریه که ازین انتی ویروس استفاده میکنم. با این روش اشنا نبودم. ممنوننقل قول:
دوستان من دوتا اپدیت افلاین از نورتون دارم
یکی مال یک ماه پیشه
اون یکی مال 15 روز پیش
الان اگه بخوام نورتون صفر کیلومترو آپدیت آفلاین کنم، هر دوتا رو بریزم یا جدیدترینه کافیه؟
قبلا یکی از دوستان کد فعال سازی محصولات نورتونو میذاشت
کسی کد نورتون سکیوریتی 2012 رو نداره لطف کنه بذاره؟
اگر براتون امکانش هست به وسیله LiveUpdate اون رو بروزرسانی کنید.اگر نمیتونید اخرین فایل افلاین اپدیتی رو که دارین و جدیدترینه استفاده کنیدنقل قول: