سلام
دوستان من امروز dv6 6121 خریدم از پایتخت.به قیمت 1280000 هزار تومن با گارانتی نو اور
نظرتون چیه؟
Printable View
سلام
دوستان من امروز dv6 6121 خریدم از پایتخت.به قیمت 1280000 هزار تومن با گارانتی نو اور
نظرتون چیه؟
مبارک باشه.فنش برات بچرخه:8::5::10:نقل قول:
خوب گرفتی قیمت اکثر سایت های ایرانی همینه(حدودا).شاید تو ایران یا پارسیان پاین تر هم پیدا میکردی.البته شاید. cpuشاخی داره
HP Pavilion DV6-6120 1240000نقل قول:
HP Pavilion DV6-6166 1255000
HP Pavilion DV6-6170 1400000
HP Pavilion DV6-6180 1480000
HP Pavilion DV6-6190 1700000
HP Pavilion DV6-6190 1680000
قیمتاشو مطمین نیستم تو همین رنج هستن:31:
دوستان کسی میدونه برای بایوس کدوم درایور باید نصب بشه؟
اسم درایوی که باید نصب بشه توی swsetupچیه؟
کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
اگه برنامه ریکاوری رو ریموو کنم دوباره نصب کنم میشه دوباره از ویندوز ریکاوری گرفت؟
سلام دوستان
تو کیبورد های سری DV6 همه شون حروف انگلیسی گوشه ی دکمه قرار داره ؟ کیبورد آمریکایی (حروف انگلیسی وسط دکمه باشن) تو پایتخت هست برم بگیرم ؟
موفق باشید :40:
دوست عزیز برای من 6080 هست حروف انگلیسی وسط قرار داره 6080seنقل قول:
آخ برادر دمت گرم خیالمو راحت کردی چون خیلی برام مهم بود :31: حروف فارسی رو اعصابه همیشه :31:نقل قول:
اون مدلی رو که مد نظرمه انشالله اینطور باشه خوبه :11:
سلام دوستان گرامی ،
قصد دارم رم لپ تاپ ام رو افزایش بدم، کسی میدونه رم 4gb ddr2 bus 800 و 2gb ddr2 buss 800 تو بازار چنده؟
-و چه برندی رو برای خرید رم پیشنهاد می کنید ؟
لپ تاپ من dv5 1134 ، تفاوت برند رم که مهم نیست هست ؟(روی لپ تاپ من یه 2gb و 1gb هست و قصد تعویض 1gb با بالاتره، از این رو رم جدید از نظر برند که مهم نیست با 2gb هم خونی داشته باشه ؟ )
و راستی یه مطلب دیگه ، نمی دونم برای بقیه هم پیش میاد یا نه ؛ کنار تاچ پد، روی بدنه لپ تاپ خط و خش میفته ، هر چند که مراقبت هم کردم. نمی دونم برای شما ها هم این طوری شده ؟ البته من نزدیک 2 سال استفاده کردم .
حالا هم برچسبی هست مثل سری Artist Edition ، بزنم روی خط و خش ها معلوم نشه ؟ کسی اطلاعی داره ؟
دوستان به نظر شما Hp pavilion 6135 با هارد 500 برای منی که میخوام کارای گرافیکی رو تازه شروع کنم مثل برنامه premer و برنامه نویسی زیاد نیست؟
یه مدل با هارد 320 probook چطوره؟
دیروز توی پایتخت گیج شد بودم!
قیمت هر دوتاش برام مناسبه!
درود بر یاران ارجمند و فرهیخته
یه دو مدل لپ تاپ دیده ام که از لحاظ مشخصات بسیار قوی هستند و ارزشی در حدود یک میلیون و پانصد هزار دارند
مدل نخست hp-6190
مدل دوم msi-gx680
میخواستم بدانم که یاران ارجمند کدام را میپسندند؛ میپذیرم که اینجا کلوپ اچ پی است و من طرفدار اچ پی هستم ولی خانواده مخالف هستند و میخواهند من با سند و مدرک بیام جلو!
سپاسگذار میشوم یاران مرا یاری کنند
سپاس:11:
hp بهترهنقل قول:
مونیتور 1080p
bluray
i7 2670QM
FingerPrint
HDD 1TB
گرافیکش هم بهتره (مقایسه دقیق در notebookcheck)
msi فقط زلم زیمبو داره
تازه سنگین تر هم هست
hp من 6199 دارم:31:نقل قول:
در بخش مدل قطعاتی که مدل ام اس آی , ما به دو قطعه نیرومندتر از اچ پی میخوریم یکی رم است و دیگری کارت گرافیک است؛ نمیدانم با تیز بینی نگاه کرده اید یا نه, اما رم 16 و کارت گرافیک 2 گیگ ddr5 وسوسه کننده است و همچنین از دیدگاه ارزش پولی هر دو باهم برابری میکنندنقل قول:
:11:
با سلام
از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو در مورد لب تاب hp DV3 4305 بیان کنند.
دنبال لب تابی سبک و نسبتا زیبا! و البته با کانفیگ مناسب هستم که حداکثر قیمتش 750 تومن!!!! باشه:
می دونم با این مشخصات لب تاب هایی با وزن سبک و کانفیگ مناسب کم هست ولی اگه امکانش هست چند مدل دیگه هم معرفی کنید. مرسی
DV3 4305 7,000,000 i5-480M 2.66up to2.93 3 4DR3 500 DVD RW 13.3 WIN7 HP ATI HD 6370 512MB
نقل قول:
سلام
گرافیک 6190 هم 6770 2g ddr5 هست ولی این مدلی که فرمودید Nvidia GeForce GT 555M / 1GB GDDR5 هست
که فکر میکنم 6770 به مراتب بهتره
در مورد رم هم میتونی برای اچ پی اضافه کنی
پردازنده هر دو یکی هست
ولی با توجه به زمبلو زیبو های ام اس آی فراموش نکن که بخشی از پولت صرف اینها میشه نه کیفیت
به نظر من اگر قیمت هر دو یکی هست اچ پی بهتره
+ زیبایی خیره کننده HP نسبت به MSIنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بدونم به نظر شما probook4530 s با کانفیگ core i 5 انتخاب خوبیه و مزیت هاش رو نسبت به دیگر هم رده هاش میخواستم بدونم ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
اگه برنامه ریکاوری رو ریموو کنم دوباره نصب کنم میشه دوباره از ویندوز ریکاوری گرفت؟
کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟
من بایوسم رو اپ دیت کردم f.1b اولش که خریدمf.7 بودش .پریروز اپدیت قدیمیتر رو نصب کردم f.1a امروز جدیدتر رو نصب کردمf.1b اما انگاری یک مقداری سرعتم کمتر شده.
په جوری میتونم بایوس اولیم رو دباره نصب کنم؟
بچه ها سلام
من اچ پی مدل g6-1139tx دارم وقتی روی مای کامپیوتر کلیک راست میکنم و گزینه پروپرتیس را میزنم که مشخصات سیستم را ببینم جلوی رم نوشته 4گیگ بعدش تو پرانتزنوشته2.45 گیگ استفاده شده.
این یعنی چه؟ بعضی ها میگن گرافیکت از رم میکشه . بعضی ها هم میگن چون ویندوزت 32 بیت اینطور نشون میده.
حتی یه بارم با فروشنده بحثم شد که چرا اینطوره اونم گفت بخاطر گرافیکه. ولی من تو کتم نمیره که 1.5 گیگ رمم الکی بپره اخه یعنی چی؟؟ اینطوری که رم من خیلی میاد پایین........!!
حالا اساتید بهم بگن دلیلش چیه؟ اخرش رم من 4 گیگه یا 2.45 گیگ؟؟؟ اگه 2.45 باشه یعنی سرعت سیستم من میاد پایین؟؟؟
بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که نرم افزار sissofteare sandra رو دانلود کن یک سری تحلیل از جزیی ترین قطعات سخت افزاریت بهت میده که میتونی اون اطلاعاتی رو که بهت میده مبنا قرار بدی.امیدوارم به دردت بخورهنقل قول:
یه سوال ... dv5 از نظر زیبایی در چه حدیه ؟
dv4 قسنگ تره یا dv5 ?
نقل قول:
همين 2 روز پيش هر دو مدل رو ديدم!به نظر من dv5 قشنگتره!
با سلام
دوستان از امروز با خرید 6166 به خانواده اچ پی پیوستم.در حال حاضر دارم ریکاوری تهیه میکنم.بعد از این کار باید چه کارهایی انجام بدم.مثلاً چطور پارتیشن بندی کنم و...
سلام
دوستان از کجا میشه فهمید لپ تاپ 6180 سویچ شده روی گرافیک 6770 یا اینتل ؟
در مورد سویچ کردن و آموزشش هم اگر میشه مختصر توضیحی بدید(روی دسکتاپ کلیک راست میکنم و گزینه configure switchable graphics رو انتخاب میکنم ولی چیز خاصی دستگیرم نمیشه:41: )
ممنون
سلام دوستان
کی hp 6170 داره؟ میخام ببینم 4گیگ رمش دوتا 2گیگه یا یه دونه 4گیگ
ممنون میشم کمک کنید
وقتی لازم بدونه خودش تعویض میکنهنقل قول:
اتوماتیک
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
من 6170 دارم و یک دونه 4 گیگ روشهنقل قول:
پس چرا بازی L.A.noire واسه من تیک داره :41: با دو گیگ گرافیک ddr5 و رم 6 و cpu i7 زیاد منطقی نیست بازی تیک داشته باشهنقل قول:
امکان داره که با آپدیت گرافیک مشکل رفع بشه ؟ آپدیت گرافیک توصیه میشه ؟
ممنون
آپدیت کنی بهتره اما تیک اون بازی از خود بازی هست که تو تاپیکش راه حلش هست که درست یشهنقل قول:
راستی من با 6170 هر بازی رو اجرا میکنم فن روشن میشه
قبلش یک Dell داشتم اینجوری نبود
دمای سی پی یو تا چقدر نرماله و آسیب نمیرسه واصه بازی ؟
سلام
بچه ها یه سوالی گرافیک amd6470 تا چند گیگ شر میکنه؟
بهضی ها میگن تا 3 گیگ جواب میده؟؟
یه سوال دیگه گرافیک ati و amd چه فرقی دارن؟
و سوال سوم من از کجا بفهمم که لپ تاپ من دوتا گرافیک داره یا یکی؟؟
ممنونم از جوابتنقل قول:
دادا شما که 6170 داری راضی ازش؟ داغ کردن اضافی؟ سروصدا؟ صفحه کلید؟ کلاً حال میکنی؟
ببخشید کامیار جان
یه سوال دیگه, 6170 شما پورت e-sata هم داره؟
راضیمنقل قول:
سروصدا نداره مگه موقع بازی که فن روشن میشه
در حالت عادی بدنه خنک هست اما موقع بازی گرم میشه که اونم با این سی پی یو و گرافیک غیر عادی نیست
من کلا از اچ پی خوشم میاد برای همین راضیم
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نه ندارهنقل قول:
الان دیگه e-sata نمیزارن معمولا
2 تا یو اس بی 3 داره که کاره اونو انجام میده
آخه میدونی چیه؟ من یه هارد اینترنال sata دارم که میخام به لپ تاپ وصل کنمش. برای همین esata لازم دارمنقل قول:
تبدیل SATA به USB فک کنم باشه
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
اونایی که 6170 یا کلا dv6 دارن جواب بدن : آیا کیبردشون طرفای f2 و f3 یکم شله ؟ و واسه حروف فارسی کیبرد چیکار کردن???
نه شل نیستنقل قول:
حروف فارسیو حفظم اما عربی ها هم تا حد زیادی مثل غارسی هست و کمک میکنه
بچه ها درایور های hp 6180 رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟:41:
دیگه کلافه شدم....تو سایت hp هم واسه مدل us درایور داده...درحالیکه مال من se و سفارش امارات هست !!
کسی لینکی چیزی نداره ؟؟
درود
امروز من هم یک دستگاه لپ تاپ مدل 6190 خریداری کرده ام
چند پرسشی داشتم که خواهشمند است یاران مرا یاری بفرمایند
1-این لپ تاپ, دی وی دی درایورهای سخت افزاری ندارد؟به من که ندادند
2-ویندوز را هم اکنون میتوانم فرمت کنم و از نو یک ویندوز تازه نصب کنم؟
3-کل هارد این مدل یک ترابایت است میخواستم این هارد را به چهار بخش 200 گیگ تبدیل کنم چه باید بکنم؟
سپاس از مهر ورزی شما یاران ارجمند
:11:
های هیتار :23:نقل قول:
نه نداره . تو درایو C یک فولدر هست به اسم SWSetup هست که درایور ها اونجا هست . خواستی رایت کن
آره میتونی اما ویندوزی که داری 64 بیت اورجینال هست و خیلی خوبه . ازش ریکاوری بگیر که هروقت خراب شد بتونی برگردونی به حالت الان
با استفاده از Partition Magic یا با خود ویندوز پارتیشن بندی کن
بای هیتلر :11:
سلام دوستان....
من میخام مدل hp dv6 6190ee رو تهیه کنم...
دوستان لطفا راهنمایی کنید که قیمت این مدل الان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟(تهران)
در پناه حق تعالی باشید