نقل قول:
ولی خیلی از این شرکت تعریف میکنن و تعریفشو زیاد شنیدم
Printable View
نقل قول:
ولی خیلی از این شرکت تعریف میکنن و تعریفشو زیاد شنیدم
سلام
صبانت دارم 512 ولي سرعت دانلودم از 20یا 25 بالاتر نمیره چرا اینطوری شده تازه اکانت رپید شیرم دارم
؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا نت مدتیه که مشگل داره بعضیها انداختن گردن مخابرات و 72 ساعت ولی واقعیت اینه که ارتباطی به اون قضیه نداشته و نداره خودش مشگل داره و کلی هست فکر نکن فقط شما مشگل داری.نقل قول:
پس چرا قبلا اینجوری نبود !؟ آخه الان سرعتم هم اومده پایین!نقل قول:
راستی من بعضی وقتا که دارم دانلود میکنم گیر میکنه ! یعنی دانلود نمیکنه دوباره بعد چند ثانیه ادامه میده
سلام دوستان
من از سرويس 256 نامحدود شهراد استفاده ميكنم....
براي ارديبهشت كه خواستم تمديد كنم متوجه شدم كه قيمت اين سرويس سه بـرابــر شده !!!!!!
اما به نظر نمياد كه ساير سرويس دهنده ها قيمتشون رو بيشتر كرده باشن... كسي اطلاعي از موضوع نداره؟؟؟؟
نه دوست عزیز
باقیشون هیچ تغییری نکردن
شما بپرس ببین دلیلش چی بوده!!!
نمیتونن به دلخواه قیمت ها رو تغییر بدن
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده ساکن اهواز هستم. می خواهم سرویس wireless با مشخصات سرعت ارسال و دریافت ،64 sharing 1-6 میزان ترافیک نامحدود باهزینه اشتراک 15 هزار تومان ثبت نام کنم.
اولین سوالی که دارم اینه که sharing 1-6 یعنی چی و چه تاثیری در سرعت اینترنت دارد.
دومین سوالم شما سرویس wireless با مشخصات که ذکر کردم رو پیشنهاد می دهید یا سویس adsl با همین سرعت 64؟
با تشکر
شکسته شدن رکورد سرعت اینترنت کابلی با ارائه ی اینترنت کابلی پر سرعت توسط شرکت Cablevision در آمریکا و با سرعت 101 Mbps و تنها با قیمت $99.95 در ماه. (12 مگابایت در ثانیه با فقط 100 تومن در ماه !!! ) بدون محدودیت حجمی
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما محدودیت دانلود 5 گیگ داره!!!! ;-)
سلام دوستان یک سوال من یک pc و یک لب تاپ دارم و میخوام adsl 256 بخرم ولی همون طور که میدونید آیپاد وایرلسی هست و برای دانلود و سیدیا نیاز به وایرلس حالا کدوم وسیله بود که adsl را به وایرلس تبدیل میکرد اسمش چی بود؟از کجا باید بخرم و چنده؟ حالا یه سوال دیگه من اگه این دستگاه و خط adsl را به pc که تو اطاقم هست وصل کنم میتونم با وایرلسی که لب تاپم دارم با لب تاپ هم به اینترنت وصل بشم یعنی میخوام هم از pc هم از لبتاپ هم با آیپاد به اینترنت وصل شم این امکان وجود داره اگه میشه منو راهنمایی کنین مثلا بگید چه مودمی بخرم و... لطفا هرچه سریع تر کمکم کنید
بله اونوقت داتک طبق برنامه جدیدش قیمت های 256 و 512 کیلوبیت رو دوبرابر میکنه و با همین قیمت 512kbps تحویل مشتری میده !نقل قول:
واقعا که 100 سال از دنیا عقبیم و ادعا میکنیم برتریم ! زمان قل قل میرزا اونجا مترو بوده حالا افتخار میکنیم قطار شهری داریم
الان اونجا سرعت اینترنت با قیمتش چنده اونوقت اینجا چنده ! هر چیزی رو که نگاه کنی سالهاست که عقبیم !!!!
چرا کسی جواب نمی دههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
:evil2::evil2::evil2:
دوست عزیز مودم وایرلس من خودم مارک Micronet دارم این سایتشه و مدلی که من دارم:نقل قول:
که من خریدم 1 سال پیش 110 تومن اما الان 80 تومن باید باشهکد:http://www.micronet.info/model_detail.aspx?series_no=6&sno=95
اما مارک Dlink هم توی بازار زیاد دیدم (70 تومنی هست) که با این مودم می تونید 4 تا دستگاه رو با سیم شبکه بهش وصل کنید و تا 250 تا هم دستگاه وایرلس بهش وصل میشه سوال دیگه ای داشتید بفرمایید
سلام دوستان:
چه سرويسي هست كه شبانه از ساعت 1 شروع بشه؟
:8::8:Shatelنقل قول:
نقل قول:
سوال اول:
پهنای باند توافق شده بین 6 نفر تقسیم میشه
حالا اگه از شانس خوبتون تو زمان online بودن شما کسه دیگه ای نباشه کل سرعت میرسه به شما
و برعکس
سوال دوم:
زیاد مطمئن نیستم ولی فکر میکنم adsl بهتر باشه
سلام دوستان 1 مقایسه کلی میخواستم سرعت پینگ سرعت دانلود اپالود 256 همه چیز.... پارس افلاین بهتره یا لایزر همچنین کدم قدیمی تر ان و کیفیت پشتیبانی بهتری دارن ؟ :19: من در حال حاضر لایزر دارم ....اما جدیدن پارس ام اومده :21:
سلام بچه ها ؛
من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟(محدوده:خیابان دکتر فاطمی)
1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
2) عصر انتقال داده ها
3) پارس آنلاین
4) نیونت (نوین شبکه کنش)
5) فن آوا
لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون
دوستان نظرتون درباره ی این شرکت چیه ؟
شرکت دیگه ای میشناسین که به 6650 خدمات بده و مثلا هر گیگ اضافه قیمتش نزدیک 3000 تومن باشه ؟کد:http://www.ghasedak.com/adsl/tarefespecial.htm
راستی من تو این خدمات 256 و 5 گیگ محدودیت رو در نظر دارم
دوست عزيز ممنون از پاسخگوييت...نقل قول:
شاتل مثل صبانت يكساعت يكبار قطعي داره؟
شاتل هم مثل صبانت سرويس يكساله داره؟
اي ها رو هم جواب بدي خيلي مخلصيم:46:
نقل قول:
نه بابا
شاتل سرویس خوبیه قطعی نداره
من ناراضی ندیدم
بله همه جوره داره
1 ماهه 3 ماهه 1 یکساله
:46:سلام به بکس این تاپیک................یه سوال ازتون داشتم میخواستم ببینم با 20 هزار تومان در ماه بهترین سرویسه adsl از چه شرکتی خوبه بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟ سرعت دانلودش خوب باشه.................ممنون
شاتل eco 512نقل قول:
ماهیانه کلا ۱۸٬۹۰۰
ترافیک ۳ گیگابایت
ساعت ۱ تا ۷ ترافیک رایگان
اینم اطلاعات بیشتر
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
دوستان من می خواستم یه سرویس 512 نامحدود از پارس آنلاین بگیرم ! می خواستم بدونم سرویس دهیش خوب هست برا دانلود اذیت نمی کنه ؟! اونوقت قطعیش چطور هست ؟ داره یا نه ؟
در ضمن می خواستم بدونم بازه سرعت دانلودش چنده ! برا من الان باید بتونم 64 کیلو برثانیه دریافت کنم یا حداقل از 60 تا 64 بازی کنه ! کسی اصلا می دونه وضعیت سرویسش چطوری هست ؟
مرسی ولی میشه یه شرکته دیگه معرفی کنی چون شاتل منطقه ما رو ساپورت نمیکنه و ترافیکش کمه مرسی...............:11:نقل قول:
مرسی ولی اگه میشه یه شرکت دیگه معرفی کن چون شاتل منطقه مارو ساپورت نمیکنه!!!!!!!!!!:10:نقل قول:
سلام
دوستان اینجا کسی هست که از شرکت گیتی نت سرویس گرفته باشه
اگه کسی هست میشه از کیفت سرویس هاش یکم توضیح بده
مرسی
یکی جواب مار رو هم بده
سلام دوستان.من تو منطقه ی 2 خیابان ایران زمین هستم.به چند جا زنگ زدیم برای ADSL ولی گفتن خطتون فیبر نوریه و از این چیزا.
الان باید چیکار کنم؟
آقا من از شهراد adsl گرفتم خیلی هم ازش راضی هستم .
بی زحمت اسم این شرکت را تو نظر سنجیتون بیارید ما هم رای بدیم !
اگه میشه جواب این پست هم بدید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3750155&postcount=4030
سلامنقل قول:
قیمتهاش خوبه بد نیست
درباره کیفیتش چیزی نمیدونم
منطقه شما رو نیونت هم پوشش میده
ممنون:11:کد:http://www.irannewnet.com
سلامنقل قول:
باید برید مخابرات محلتون و صحبت کنید و اگه امکانش باشه براتون کابل مسی نصب میکنن
ممکنه مجبور بشین شکایتم کنید :31:
آخه اگه خیلی نرم صحبت کنید و اینا زیاد به حرفتون توجه نمیکنن:31::31:
ممنون:11:
دوستان اینجا کسی از گیتی نت سرویس نمیگیره
میشه بگین خوبه یا نه
میشه یکی یه شرکت دیگه رو بجز شاتل و پارس و صبا رو بهم پیشنهاد کنه
8872 مرکز مطهری
سلامنقل قول:
منطقه شما رو این شرکتها پوشش میده
شاتل
ندا رایانه
عصر انتقال داده ها
داتک
آزادنت رسانه
گیتی نت
نیونت
پارس آنلاین
صبانت
خودتون ببینید تو منطقتون کدوم کیفیتش بهتره
به نظرم شاتل گزینه خوبیه حالا چون خودتون نمیخواید میتونید به عنوان گزینه های بعدی از شرکتهای بالا استفاده کنید
ممنون:11:
تنها این رو به من بگید .
بین آسیاتک و صبانت کدوم رو انتخاب کنم . ؟؟؟؟؟؟
ممنونم .
بابا یکی جواب منو هم بده ! همه پست ها رو جواب دادین غیر از من !
نقل قول:
دوست عزیز تا چند وقت پیش که از این شرکت استفاده میکردم سرویس دهی و مخصوصا پشتیانی عالی داشت.
بالاخره قطعی هر شرکتی امکان داره داشته باشه.احتمالا 52 باید سرعتش باشه همه شرکتها 512 رو 52 تنظیم میکنند.
نقل قول:
من از هر دو دارم استفاده میکنم
آسیاتک بهتره.
از نظر سرعت یکی هستند