به صورت آماده مثل یک فایل ISO نداره. اما با مطالعه این مقاله میتونید 64 بیتش رو نصب کنید.نقل قول:
کد:https://help.ubuntu.com/community/UbuntuNetbookEdition/amd64
Printable View
به صورت آماده مثل یک فایل ISO نداره. اما با مطالعه این مقاله میتونید 64 بیتش رو نصب کنید.نقل قول:
کد:https://help.ubuntu.com/community/UbuntuNetbookEdition/amd64
سلام
دوستان ابونتو 10.10 رو میخوام نصب کنم سیستم من ddr3 هست و cpu amd هست باید نسخه 32 بیتی نصب کنم یا 64 بیتی ؟
در ضمن محدودیت داره 32 بیتی باشه یا 64 بیتی برای amd چون خودم دوست دارم 32 بیتی باشه اگر ممکنه راهنمایی کنید ؟
در ضمن نسخه کامل رو باید دان کنم یا نسخه ساده رو ؟
اگر ممکنه سریعتر راهنمایی کنید
پردازنده های جدید معمولا ۶۴ بیتی هستن
اگر رم بالای ۳ گیگ داری هم شدیدا توصیه می کنم ۶۴ بیتی نصب کنی
کلا ۶۴ بیتی بهتره
اصلا چرا دوست دارید ۳۲ بیتی باشه؟ تو کار فرقی نمی کنه
نه چون همیشه 32 بیتی کار کردم برای همون میگمنقل قول:
کمتر زور روی سیستم بیاد
در ضمن رم من 2 گیگ هست مارک ژل اصلی هست
حالا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن این ورژن 64 بیتی و 32 بیتی برای سی پی یو ای ام دی و اینتل فرق میکنه یا نه همه یکی هستند و فرقی نمیکنه ساپورت میشن ؟
در ضمن نسخه کامل رو باید دان کنم یا نسخه ساده رو ؟
اگر ممکنه همه موارد گفتم راهنمایی کنید
کلا توی آدرس دهی 64 بیتی استفاده از حافظه سیستم بهینه تر هستش و این ذهنیت شما اشتباهه به نظرمن
هیچ فرقی نمی کنه تازه پردازش ۳۲ بیتی به نظرم بزودی از دور خارج می شه
بازم هیچ مشکلی نداره، خودم چند ساله فقط سیستم عامل ۶۴ بیتی دارم و تو ساپورت نرم افزاری هیچ مشکلی ندارم
شاید تو بعضی نرم افزارهای خیلی خاص و انحصاری مثل فلش
که اونم با شبیه سازهای ۳۲ بیتی حل شده
در مورد توزیع اوبونتو هم من خبر ندارم چطوریه اما تا اونجایی که می دونم یه نوع بیشتر نیست و ساده و کامل نداره
شایدم منظورتون cd یا dvd هست که باید بگم به خودتون بستگی داره
فرقشون اینه که بسته ها و برنامه های بیشتری توی نسخه دی وی دی هست
اگر اینترنت خوبی نداری نسخه dvd رو بگیر
عزیز برای این لینوکس چقدر حجم لازمه براش در نظر بگیریم ؟
در ضمن باید ntfs باشه یا مهم نیت هر چی بود ؟
باید درایو مخصوص باشه یا نه همون درایو ویندوز هم کفایت میکنه ؟
واسه نصب که 5 گیگ هم کافیه ولی معمولا 20 گیگ خوبه، هرچی که بیشتر بهتر!
ntfs نمیشه باید سیستم فایل ext4 داشته باشی(یا هرچی که لینوکست ساپورت کنه، ولی معمولش ext4 هست)
وقتی سیستم فایل عوض شه پس نمیشه تو درایو ویندوز نصبش کرد، باید یه تیکه از هارد رو جدا کنی بزاری واسه لینوکس
ولی اوبونتو رو میشه تو ویندوز مثل یه برنامه نصب کرد، خیلی هم ساده نصب میشه دیگه جدا کردن هارد هم نمیخواد
از برنامه wubi واسه این کار استفاده میشه که تو خود فایل ایمج اوبونتو هست، کافیه سی دی رو داخل دستگاه بزاری و wubi رو از تو سی دی اجرا کنی..
این هم اطلاعات بیشتر در مورد wubi :
کد:https://help.ubuntu.com/community/Wubi
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
البته باید در مورد dvd بگم که طبق گفته ی سایت اوبونتو، نسخه ی dvd زبان های بیشتری رو داره برای کاربر عادی همون cd بهتره... اینم منبع:نقل قول:
اینم متن انگلیسیش:کد:http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/alternative-download
Don't be confused, even though DVDs can hold far more data than the typical Ubuntu CD, the main benefit of the DVD downloads is to get access to all of the available language packs. Most people will be fine with the standard CD installer. There are fewer download locations for the DVD images and this list is updated less frequently than for the CD images.
سلام دوستان من ابونتو 10.10 رو دانلود کردم وقتی سی دی رو میزارم اروری میده و موقعی هم میخوام نصب کنم یک اروری میده دوستان بگید روش نصبش چه جوریه ما که گیر کردیم
سلام.نقل قول:
دوست خوبم هر چقدر کاملتر توضیح بدید، بهتر میشه راهنمایی کرد.
متن و پیغام ارورهایی که میده چی هست؟
در مورد نصب هم کافیه در گوگل آموزش نصب اوبونتو رو سرچ کنید.
عزیز من اومدم نصبش کنم نصب نشد و حالا که درایوی رو که آدرس دادم اونجا نصب کنه رو تست کردم حجمش از 40 گیگ شده 20 گیگ 20 تاش کم شده در صورتی من نصبش نکردم حالا این 20 تا رو چه جوری باید برگردونم ؟نقل قول:
در ضمن این پیام که میزارم یعنی کل هارد رو پاک کنه یا نه فقط همون درایو رو پاک میکنه ؟
erase and use entire disk
نقل قول:
erase and use entire disk کل هارد شما رو پاک میکنه و اوبونتو رو نصب میکنه.
احتمالاً شما یه فضای ۲۰ گیگی از اون پارتیشن رو جدا کردین.
بزارید یه مثال بزنم. فرض کنیم هارد شما SATA هست و فقط یه هارد دارید که توشم ویندوز نصبه.
حالا میخواید اوبونتو رو کنار ویندوز توی اون هارد نصب کنید.
اولین چیزی که نیاز دارید اینه که توی اون هارد یه فضای خالی (یعنی کاملاً خالی و بدون پارتیشن) داشته باشید. چون اوبونتو توی پارتیشنهای خالیه ویندوز نصب نمیشه و پارتیشنهای مخصوص خودش رو داره.
بنابر مثال، وقتی شما گزینه نصب manuall رو انتخاب کنید، یه لیستی شبیه لیست زیر دارید:
کد:/dev/sda
sda منظور هارد ساتای شماست و حرف a یعنی این اولین هارد شماست (در صورتی که هارد دوم داشته باشید اون میشه b ـ)کد:
/dev/sda1 ntfs
/dev/sda2 ntfs
free space
sda1 یعنی اولین پارتیشنی که روی هاردتون دارید و فرمتش ntfs هست. این پارتیشن میتونه همون درایو C ویندوزتون باشه. (به سایزش دقت کنید)
sda2 هم با توجه به اینکه ntfs هست، میتونه پارتیشن دوم یا مثلاً درایو D ویندوز باشه.
اما برای نصب اوبونتو، باید روی free space کلیک کنید و Add بزنید تا پارتیشن اون رو بسازید. بسته به اینکه چه مقدار فضا در free space دارید مقدار پارتیشن اوبونتو رو تعیین کنید و تقریباً 1 یا 2 گیگ هم برای فضای Swap در نظر بگیرید.
mount point پارتیشن نصب اوبونتو باید علامت / باشه. نوع اون رو هم در قسمت Use As میتونی روی Ext4 تنظیم کنید.
بعد از اینکه پارتیشن ریشه ( / ) رو ساختید، دوباره روی free space دکمهی Add رو بزنید تا فضای swap هم ایجاد کنید. (توی قسمت mount point گزینه swap area ـ )
بعدش هم دکمهی install رو میزنید تا نصب شروع بشه.
تشکرنقل قول:
متوجه شدم حالا که ابونتو نصب نشده و این درایوی که دادم هم اینجوری شده باید چه کار کنم اون 20 گیگ برگرده ؟
در ضمن میخوام ابونتو رو نصب کنم دیگه نصب نمیکنه باید چه کار کنم خیلی گیر کردم
نقل قول:
عزیز ناراحت نشی اما خیلی کم توضیح میدی، مثلاً اینکه میگی نصب نمیکنه، خودش میتونه یه دنیا دلیل داشته باشه.
من که همینطوری نمیدونم چه پیغامی میده که نصب نمیکنه :20:
نگران اون ۲۰ گیگ نباش. اگر توی ویندوز هستی، از Start Menu برو توی Run ( یا کلید ویندوز رو نگه دار بعد R رو بزن).
توی Run تایپ کن diskmgmt.msc و Enter کن.
برنامه Disk management ویندوز باز میشه و لیست تمام درایوها و پارتیشنها میاد. اونایی که مطمئنی پارتیشن ویندوزت هستن که هیچی. اما پارتیشنهای دیگهیی که ایجاد شده (همین ۲۰ گیگ آخری) رو اونجا میتونی پیدا کنی و کلیک راست بزنی و Delete ـ .
اگرم اصلا ویندوز نداری، فکر میکنم داخل خود سی دی لایو اوبونتو، یه برنامه هست به اسم Gparted .
اونو اجرا کن و پارتیشن ۲۰ گیگی که ایجاد شده رو حذف کن. مراقب باش پارتیشنهای دیگه رو پاک نکنی منو نفرین کنی :31:کد:system » administration » gparted
سلامنقل قول:
دوست من این کاری گفتید کردم و درایو اصلی رو پیدا کردم دیلت کردم همه درایوهام پاک شد به غیر از ویندوز و یک درایو نرم افزارم بقیه پاک شد راهی برای بازگردوندن درایوهام نیست ؟
اگر هست کمک کنید
نقل قول:
... !
برنامه برای بازگردانی پارتیشنهایی که حذف شدن هست. فقط دیگه با هیچ ابزاری به پارتیشنها دست نزن که امکان برگشتنشون بره بالاتر.
TestDisk نرمافزار اُپن سورس و قابل استفاده در تمام سیستمعاملهاست. اما کار باهاش یکم مهارت میخواد :
پیشنهادم به شما نرمافزار EASEUS Partition Recovery هست که اونم رایگانه ولی تحت ویندوز اجرا میشه.کد:http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
لینک دانلود (8.3 مگابایت) :
راهنمای تصویری برنامه :کد:http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Recovery/3000-2248_4-75279786.html
اگر به امید خدا پارتیشنهات برگشت،کد:http://www.easeus.com/partition-recovery/screenshot.htm
اکیداً بهت توصیه میکنم قبل از نصب لینوکس راهنماها و آموزشهای نصبش رو تا حدودی که مسلط بشی بخونی.
بعدش برنامه VirtualBox رو در ویندوز نصب کن و لینوکس رو به صورت مجازی توش بریز. حسابی تمرین کن. میتونی اول ویندوز بریز بعد لینوکس که شبیه موقعیت فعلی خودت بشه.
آموزش و لینک دانلودش هم سرچ کنی زیاده.
واقعاً ناراحت شدم. امیدوارم پارتیشنهات برگرده. :10:
سلام
چجوری میتونم از دی وی دی اوبونتو استفاده کنم ؟
به جای نصب پکیجها از اینترنت از دی وی دی نصب کنم
مثلا این دستور رو که میزنم
sudo apt-get install wine
از اینترنت برنامه رو دانلود میکنه
چجوری میشه از تو دی وی دی نصب کرد این برنامه ها رو ؟
اوبونتوم هم 10.10 هستش
نقل قول:+نقل قول:
کد:http://goo.gl/o8TwL
سلام دوستان عزيز.خيلي معذرت ميخوام كه پريدم وسط تاپيكهاي شما.
من تو نصب ابونتو10.10 مشكل دارم.وقتي ميرم تو محيط نصب و اينيستال رو ميزنم بعد از چند دقيقه كه نقطه ها همش قرمز ميمونه سيستم هنگ ميكنه.
.رم من 256 وسي پي يوم2.6سلرون و فضاي خالي 28 گيگ.البته ابونتو 8.4 رو راحت نصب ميكنم
خواهش ميكنم كمك كنيد.
ممنون
در تکمیل صحبت بالای دوستم،نقل قول:
خیلی ها فکر می کنند اوبونتو هم مانند دبیان هست، در صورتی که اینطور نیست، و بر خلاف دبیان که در چند دی وی دی بسته هاش رو ارائه می کنه، اوبونتو همچین کاری انجام نمی ده و سی دی و دی وی دی اوبونتو در واقع همون سی دی و دی وی دی اول دبیان هست با پکیج های کمتر.
در ضمن این رو هم بگم، سی دی های تکمیلی مانند هما، فقط شامل بسته های معروف و مورد استفاده ی کاربران عادی هستند، و گرنه توجه به اینکه بسته های دبیان (که اوبونتو هم اونها رو مورد استفاده قرار می ده با تغییرات) در 8 دی وی دی ارائه میشه! که خوب کمی حساب و ضرب و جمع و البته با یک کمی این طرف و آن طرف میشه حدود 23 24 گیگ بسته نرم افزاری.
بنابراین فکر نکنید که در اون دی وی دی اوبونتو همه چیز است! کما اینکه دوستمون نقل قولی هم از سایت اوبونتو کردند که فقط بسته های زبان ها رو داره.
هنوز هم داشتن اینترنت شرط لازم هست به نظر من، و البته دیگه در دنیای امروز داشتن اینترنت با سرعت مناسب فکر کنم از داشتن یک کامپیوتر مناسب ضروری تر هست! وقتی الان یخچال و گاز و ماشین لباسشویی هم به اینترنت وصل میشن!! :46:
اول اینکه دوست عزیز سیستم شما کمی ضعیف هست، مخصوصا رم شما که 256 هست واقعا کم هست، ولی اینگونه مشکلات دو حالت داره، یا سی دی شما مشکل داره، یا بایوس سیستم شما به روز نیست (که البته با توجه به سیستم شما این مورد منتفی هست) یا مشکلاتی مانند متوقف شدن ناگهانی یک سرویس و ...نقل قول:
کاری که شما باید بکنید این هست که در صفحه ی اصلی منوی بوت، f6 رو بزنید و بعد esc رو بعد یک خط برای شما هست که قابل ادیت شده در اونجا دنبال کلمه ی splash بگردید و اون رو به nosplash تغییر بدید و enter رو بزنید حالا ببینید وقتی سیستم شما فریز میشه چه اروری می ده و یا در کدام مرحله هست.
تو صفحه اول واميسهنقل قول:
اما احساس ميكنم پيشرفت كرده.دفعه هاي قبل درايو دي وي دي زود واي ميساد اما حالا دير وايساد.
اگه من توزيع ديگه لينوكس رو بگيرم درست ميشه.
اینترنت دارمنقل قول:
512 محدود :31:
فقط خواستم بدونم که آیا این دی وی دی چیزی نداره که به مخازن اضافه کنیم و ازش استفاده کنیم !؟!!
یه سوال دیگه
من الان ویندوز ندارم
لینوکس هم بالا نمیاد (نمیدونم چرا . چون با گراب هم کاری نداشتم که خراب شده باشه)
به هر حال !
میخوام با استفاده از لینوکس یا ویندوز لایو از لینوکسم بک آپ بگیرم
یعنی از کلیه تنظیمات و پکیجهایی که نصب کرده ام
چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟
امکان استفاده و نصب برنامه هم که ندارم
یعنی باید از پوشه خاصی کپی بردارم ؟
سهوا زدم یکی از هاردهام رو هم فرمت کردم که باید اونو هم ریکاوری کنم :31:
سلامنقل قول:
تشکر بابت راهنمایی های قبل
عزیز من پارتیشن ها رو برگردوندم به غیر از دو تاشون بر نمیگرده و یک قسمتی از هارد رو ارور میده میگه bad فکر کنم بد سکتور داره اگر با نرم افزار HDD Regenerator کار کنم تعمیر میکنه مشکل بد سکتور هارد رو ؟
اگر ممکنه در این مورد راهنمایی کنید
سلام.نقل قول:
بله HDD Regenerator تا حدودی بد سکتورها رو برطرف میکنه. اما همیشه هم کامل انجام نمیده (تجربه شخصی) . بهتره یکبار باهاش بد سکتور گیری کنید و بعد از ریستارت دوباره باهاش هارد رو چک کنید. (دفعهی دوم برای سریع تر شدن میتونید از آدرس آخرین سکتوری که بد سکتور بوده اسکن رو شروع کنید)
عزیز من زدم repare کنه ولی بازم همینجوری هست عزیز من یاهو هستم میشه بیاین یک راهنمایی کنیدنقل قول:
من چند وقت پیش با Ubuntu Software Center یه برنامه نصب کردم بعد از نصب برنامه USC که گفتم دیگه لیستی از برنامه هایی رو که می تونم نصب کنم رو نداره یعنی کلا اطلاعات برنامه های پیشنهادیش حذف شده البته برنامه های نصب شده رو نشون میده.
چندین بار هم apt-get update رو اجرا کردم اما جواب نداد راه حلی برای این مشکل هست؟ ممنون میشم کمکم کنید
در درنباله سوال قبل من اگر من هارد رو fdisk کنم مشکلش حل میشه ؟
تمام حجم هارد بر میگرده ؟
بد سکتورش حل میشه ؟
از پوشه ی home/ باید کپی بگیرید برای نگه داشتن تنظیمات سیستمتون، و از فولدر /var/cache/apt/archives/ برای برنامه های نصب شدهنقل قول:
لطف کنید بحث نرم افزارهای رو در تاپیک مربوطه در انجمن مربوطه ادامه بدیدنقل قول:
سپاس
ممنون یعنی اگه این دو دایرکتوری رو کپی کنم و بعد نصب دوباره ، کپیشون کنم جای قبلیشون ، مشکلی پیش نمیاد ؟ از نظر شناخت سخت افزار و . . . ببخشید که زیاد میپرسم میخوام مطمئن شم که نصف راه مشکل دیگه پیش نیاد :دینقل قول:
دایرکتوری home/ که شامل تمام تنظیمات و فایل های مورد نیاز شماست.نقل قول:
دایرکتوری /var/cache/apt/archives/ هم که taia عزیز فرمودند، شامل پکیجهایی هست که تا به حال دانلود و نصب کردید.
اما توصیه میکنم به جای کپی پیست کردن مستقیم دایرکتوری /var/cache/apt/archives/ ، اونها رو با APTonCD بک آپ بگیرید. این نرمافزار میتونه یه سیدی یا دی وی دی از پکیجهای شما درست کنه و اونها رو به مخازن نرمافزاریتون هم اضافه کنه.
+
دایرکتوریهای etc/ و usr/ و opt/ رو هم بک آپ بگیرید. تنظیمات X سرور، مخازن نرمافزاری که خودتون اضافه کردید و برخی برنامه ها و تنظیمات دیگه داخل این دایرکتوری ها هستن.
البته همهی اطلاعات موجود در این دایرکتوری ها لازم نیست.
مثلاً تنظیمات مخازن نرمافزاری که اضافه کردید در این مسیره : /etc/apt/
تنظیمات X سرور : etc/X11/xorg.conf/
برخی نرمافزار ها که به صورت دستی و یا از روی سورس نصب شدن : opt/ و usr/local/
سلام
یه سوال مبتدیانه داشتم امیدورام که یکی جواب بده :20:
میشه روی یوبونتو آنتی ویرویسی مثل kaspersky نصب کرد ؟ اصلا لازم هست آنتی ویروس و سیستم امنیتی روش نصب کنم ؟
ممنون
برای لینوکس ویروسی وجود نداره که آنتی ویروس لازم باشه البته بدافزارهای دیگه هستن مثل روت کیت ها اما برای PCها نرم افزار امنیتی لازم نیستنقل قول:
سلام
تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم nightmare بابت راهنمایی های عالی ایشون در مورد لینوکس و راهنمایی های دیگر
عزیز اگر ممکمنهبرای من در مورد این virtual box بگید که چه جوری روی این ابونتو نصب کنم ؟
داخل ترمینالنقل قول:
کد:sudo apt-get install virtualbox-ose
ایا در لینوکس میشه ip کامپیوتر را تغیر داد چطوری ؟
همچنین برای نصب فایر فاکس 4در ابونتو باید چیکار کرد
سلام اولیو نمیدونمنقل قول:
دومی
یا میتونی بری تو سیناپتیک فایر فاکسو سرچ کنی و نصب کنیکد:
sudo apt-get install firefoxl
شما باید برین تو بخش نتورک، بعد برین تو بخش مورد نظر( وایرلس، باسیم، adsl ) و رو کانکشن مورد نظر دوبار کلیک کنید و برین تو یکی از تب ها، مدل ip رو از رو dhcp بزارید manual بعد میتونید ip رو تنظیم کنید.نقل قول:
اگه مفهوم نبود بگین دوباره دقیق بگم چون الان تو اوبونتو نیستم.
به نظر من بهتره این برنامه رو از سایتنقل قول:
virtualbox.org
دانلود کنید که ساپورت usb هم داشته باشه.... اونی که تو مخازن هست نداره...
نقل قول:کد:man ipconfig
دوباره سلام
من kubuntu رو از روی ویندوز نصب کردم , یه ریبوت کرد وقتی می خواست بره تو kubuntu گفت که می خواد نصب رو ادامه بده . یه چند نقطه پر و خالی شد بعد همینجوری گیر کرد (ولی موس تکون می خوره) مشکلش چیه ؟باید خیلی بیشتر صبر کنم ؟
ممنون
میدونید چیه دوستم فایرفاکس 4را از سایتش دانلود کرده ودر یه سی دی برام رایت کرده اورده حالا نمی دونم چطوری اون را نصب کنم تاورژن فایر فاکس 4باشهنقل قول:
ممنون شما لطف دارید. :10:نقل قول:
فکر میکنم منظور شما نصب VirtualBox در ویندوز هست تا بتونید داخلش لینوکس رو نصب کنید و تمرین کنید.
سایت VirtualBox که ایران رو تحریم کرده. اما میتونید از سایتهای دیگه آخرین نسخهاش رو بگیرید. (78 مگابایت) :
آموزش این برنامه هم توسط آقای امیر مسعود ایرانی تهیه شده که میتونید از سایتشون دانلود کنید:کد:http://goo.gl/wNr6c
کد:http://goo.gl/jgdVK
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
بله میشه. هم از طریق دستورات ترمینال و هم محیط گرافیکی.نقل قول:
برای تغییر IP در محیط گرافیکی از منوی System داخل منوی Administration بشید و Network Tools رو انتخاب کنید.
در برنامهای که باز میشه در قسمت Network Device کارت شبکهتون رو انتخاب کنید و دکمهی Configure رو جلوش بزنید تا Network Manager اجرا بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ابتدا :
داخل Network manager در قسمت Wired (اگر کارت شبکهتون کابلی هست) کارت شبکهتون رو انتخاب کنید و Edit رو بزنید. اگر هیچی اینجا نبود که Edit رو بزنید، روی Add کلیلک کنید تا تنظیمات کارت شبکهتون رو اضافه کنید و انجام بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کافیه در قسمت IPv4 Settings تنظمیاتی رو که دوست دارید اعمال کنید. (ابتدا باید Method رو روی Manual بزارید).
تغییر IP از ترمینال هم توسط دستور ifconfig انجام میشه. ابتدا به کمک دستور ifconfig -a لیست کارت شبکههاتون رو میبینید. فرض کنیم کارت شبکه اصلی شما که کابل شبکه به اون وصله eth0 باشه.
دستور زیر IP اون رو به صورت موقت و تا قبل از ریستارت به 192.168.1.10 تغییر میده.
برای تغییر IP به صورت دائم از طریق ترمینال باید تنظیمات کارت شبکه و DNS ها رو ویرایش کنید.کد:sudo ifconfig eth0 192.168.1.10 netmask 255.255.255.0 up
اگر الان DHCP فعال هست، باید خط زیر رو پیدا کنید و اون رو تغییر بدید:کد:sudo gedit /etc/network/interfaces
بهکد:iface eth0 inet dhcp
(آیپی های مورد نظر خودتون رو وارد کنید)کد:iface eth0 inet static
address 192.168.1.10
netmask 255.255.255.0
network 192.168.1.0
broadcast 192.168.1.255
gateway 192.168.1.254
فایل رو ذخیره کنید و تنظیمات شبکه رو ریستارت کنید:
و DNS ها :کد:sudo /etc/init.d/networking restart
که جلوی nameserver ها ، آدرس آیپی DNS های مورد نظر خودتون رو میزنید. مثلاً 4.2.2.1 و فایل رو ذخیره میکنید.کد:sudo gedit /etc/resolv.conf
فکر میکنم راه گرافیکی راحت تر و سریع تر باشه. :20:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
نقل قول:
سلام. داخل لینوکس ipconfig نداریم و این دستور برای ویندوز هست. در لینوکس باید ifconfig تایپ کنن.:10: