نقل قول:
پس یعنی تاریخ ساخت رو نمی زنه
نمی دونم آخه ماه هفت چه ماه میلادی می شه
Printable View
نقل قول:
پس یعنی تاریخ ساخت رو نمی زنه
نمی دونم آخه ماه هفت چه ماه میلادی می شه
شما به احتمال زياد دارين با پ رو كسي وارد ياهو مسنجر ميشيننقل قول:
اون رو غير فعال كنيد و بعد تست كنيد..
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
ترتيب ماه هاي ميلادينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اينجا يه گزينه داره اونجا كه نوشته تاريخ عضويت در ياهو الان اين مثلا براي آيدي منه كه ميگه سال 2005
شما هم آيدي رو بالا چك كنيد و كمي صبر كنيد و بعد پايين سمت چپ رو نگاه كنيد..
به همين سادگي به همين خوشمزگي..!!!
موفق باشيد..
سلام.دوستان من اسمم رو تغییر دادم توی چت باکس عوض شده اما توی آپدیت ها هنوز عوض نشده.
چی کار باید بکنم که همه جا تغییر کنه؟
نقل قول:
سلام میگم مال من اینجوری فارسی نیست
شما بعد از اینکه صفحه اول آیدی رو وارد کردید
و صفحه باز شد بعدش کجا می رین
عکسی دارین بزارین شرمنده البته باید ببخشید
:11:
اين آدرس رو مي بينيد..؟کد:http://www.profile.yahoo.com
اين رو توي آدرس با بياريد حالا دنبال يه آيدي خاص مي گرديد
به اين حالت تغيير بدينبعد اينتر كنيد بعد تو همون صفحه بهتون مي گه كه يه آيدي توي چه سالي ماهي و چه روزي ساخته شده..کد:http://www.profile.yahoo.com/idmoredenazar
موفق باشيد..
نقل قول:
سلام
هیچ کدوم آدرس ها باز نمی شود :41:
نمی دونم شاید الان مشکل دارم بعدا دوباره چک می کنم
خبرش رو می گذارم
مرسی :11:
نقل قول:
متأسفانه برای من باز نمی شوند نمی دونم چندین بار هم امتحان کردم
2- با آیدی جیمیل میشه چت کرد
با سلام
به آدرس زیر برید:ک
که به جای ستاره ها آی دی مورد نظر رو بدون فاصله و پیوسه با دیگر کلمات وارد کنیدکد:http://profiles.yahoo.com/*************?fmt=2.0&intl=us&os=win&ver=11.0.0.2009&lang=en-US
موفق باشید.
سلام
دوستان عزیز یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم،هر ورژنی که نصب میکنم ارور زیر رو میده ،ممنون میشم که دوستان راهنماییم کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان یه مشکلی برای مسنجرم بوجود اومده اجازه نمی ده کسی رو اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید.(خیلی فوری فوتیه)
نقل قول:
این مشکل در دو صورت رخ میده
1- شبکه اینترنت دچار مشکل شده باشه و نتونه درخواست رو به موقع به سایت برسونه
2- یاهو مسنجر دچار اشکال شده باشه که این مورد کمتر اتفاق میوفته
نرم افزار رو پاک کنید و cache اینترنت اکسپلورر رو کامل پاکسازی کنید و کوکی ها رو هم همینطور و سپس اقدام به نصب جدیدترین نسخه که 11.0.0.2009 هست رو نصب کنید
--
مشکل اول احتمالش خیلی بیشتره و بیشتر مواقع به علت بسته بودن پورت های یاهو و تنظیمات ISP این مشکل بوجود میاد که اگر با وی / پی | ان تست کنید فکر کنم مشکل برطرف میشه
من برای مولتی لوگین یه جاوا اسکریپت استفاده کردم فکر می کردم اون به نرم افزار آسیب زده بعد مسنجر رو به طور کل پاک کردم و دوباره (آخرین ورژن) رو نصب کردم. چند نفر رو تونستم اضافه کنم اما دوباره پیغام قبلی رو داد.نقل قول:
من کلا از چیزپی ان استفاده می کنم. البته بدون چیزپی ان هم تست کردم نتیجه نداد.
الان مسنجر برای اضافه کردن آی دی محدودیت (مثل فیسبوک) نداره؟؟؟
نقل قول:
در اینکه تعداد مشخصی آی دی رو اد کنی در طول روز محدودیت داره و همچنین تعداد آی دی ها نباید از یه حدی بیشتر بشه
اگر خیلی ضروریه شما میتونید از طریق یاهو مسنجر خود سایت یاهو اقدام به اد کردن افراد کنید
و یا از طریق ورود به ایمیلتون و قسمت Contact موقتا مشکل رو حل کنیدکد:http://messenger.yahoo.com
بیشترین احتمال برمیگرده به شبه اینترنتی شما
سلام
این قسمتی که شماره ت رو میدی بعدش بهت sms میدن و میتونی از موبایل آنلاین بشی توی ایران کار میکنه یا تحریمه؟
با سلام
یه دور چک کنید که از پروکــسی استفاده نمیکنه مسنجرتون
از منوی messenger گزینه ی preference رو انتخاب کنید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
غیر فعال هست دوست من
موفق باشید.
دوست عزیز کاری که گفتین قبلا چک کردم ،هر کدوم رو که تیک میزنم همچین فرقی نمیکنه معمولا همون اروری که تو پست یک گفتم رو میده(البته بعضی وقتها جواب میده منتهی کم پیش میاد).با این تفاسیر راه حل دیگه ای هست؟
باسلام من ازمسنجرلایو موبایل استفاده که میکنم نمیشه فارسی ارسال کنم چون خطوط رو در هم میریزه اما انگلیسی اینجور نیست ضمنا درسربرگ اول هم کنار عنوان مسنج لایو ژاپنی نوشته لطفا راهنمایی کنید
2- با آیدی جیمیل میشه چت کرد
gmail امکان چت رو چند وقتیه فراهم کرده با gtalk
از اونجا می تونید چت کنید :20:
سلام دوستان
چجوری میتونم ID هایه Add شده تو یک Yahoo ID رو به Yahoo ID دیگه منتقل کنم؟؟؟
سلام
من مسنجر رو به آخرین ورژن آپدیت کردم
حالا پی ام هام رو کسی نمیبینه!
یعنی سفید میره
چی کار باید کرد؟
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
دوستان نمی دونید اسمی که با فلش قرمز مشخص کردم کجا می تونم تغییرش بدم؟؟؟
با سلامنقل قول:
توی همون صفحه ای که هستید روبروش نوشته Edit Profile Details
اون رو انتخاب کنید و به صفحه ی بعد میرید.
اونجا روبروی نامی که نوشته یه گزینه هست به اسم Edit
اون رو که انتخاب کنید فیلدها باز میشن و میتونید ویرایش کنید
موفق باشید.
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
با سلامنقل قول:
دوست عزیز از منوی action نرم افزار یاهو مسنجر گزینه ی send my messenger list رو انتخاب کنید
حالا در کادر اول آی دی یاهوتون رو که میخواید بهش بفرستید رو انتخاب کنید و در کادر دوم آی دی هایی که میخواید بفرستید از توی لیستتون رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
اون فیلد ها همون اسمی هست که من می خوام اما اونجایی که با فلش نشون دادم یه اسم دیگه است.فرق می کنه!!!:5:نقل قول:
چرا من می رم تو یاهو ارور close program می ده و خارج می شه؟ویندوزم 7 هست.:41:تا دیروز اینجوری نبود آخه.
سلام من در حالیکه کاری کردم زیر ای دی خودم هیچی نباشه ولی باز هم همون جمله ی قبلی میاد ( + لینک ) ---->> بصورت زیر
میشه بهم بگین چیکار کنم ؟
ممنون:11:
با سلامنقل قول:
خوب متاسفانه من که نمیتونم ببینم چی نوشته و نوشته ای که منظورتون هست چیه!!
اما راهش همونه
موفق باشید.
سلام دوستان:10:
کلافه کلافه شدم از شب تا الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
مشکلم با یاهو مسنجره
مشکلم اینه که هر کاری می کنم تا آی دی رو به لیستم Add کنم نمیشه آخرش یه صفحه میاد و مجبوری finish بزنی.:24:
دوستان کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اینو هم اضافه کنم بارها و بارها از یاهو مسنجر خارج شدم و دوباره امتحان کردم فایده ای نداشت بعلاوه چند تا از ای دی ها هم حذف کردم و دوباره امتحان کردم باز هم نشد .:41::41::41: راستی اون ای دی هم که میخوام اد کنم کاملاً درسته !!!! )
ممنون :11:
سلام دوستان:20:
مشکلم با یاهو مسنجره
مشکلم اینه که هر کاری می کنم تا آی دی رو به لیستم Add کنم نمیشه آخرش یه صفحه میاد و مجبوری finish بزنی.:41:
دوستان کمک
اینو هم اضافه کنم بارها و بارها از یاهو مسنجر خارج شدم و دوباره امتحان کردم فایده ای نداشت بعلاوه چند تا یاهو مسنجر مختلف رو نصب کردم بازم نشد .
ولی اگه برم با یه آی دی دیگه طرف رو add کنم میشه ولی این آی دی که الان باهاش کار میکنم هیچجوری نمیشه کسی رو add کرد :41:.
راستی اون ای دی هم که میخوام اد کنم کاملاً درسته ....
ممنون از همه دوستان :11:
یعنی هیچ یک از دوستان نمیتونه به من کمکی بکنه ؟:41:
:19::19::19:
سلام
دوستان راهی نیس که کسی با موبایل آنلاین میشه وب بده؟
از مویایل به پی سی
چرا نمیشه ؟ ! این گوشی هایی که دو تا دوربین دارن یکی جلو و یکی عقب ، به خاطر همین کارن.نقل قول:
ولی سرویســ ـش تو ایران فعال نیست !
خب همین دیگه!نقل قول:
وقتی کسی خارج از ایران باشه ،با موبایل آنلاین شده باشه بخواد به کسی که توی ایران هست وب بده میشه یا نه؟اگه آره چجوری؟برنامه خاصی میخواد؟
با خود مسنجر آنلاین میشه ،از اون قسمتی که شماره رو میدی و sms میاد و ...
آره.نقل قول:
از برنامه های مسنجر استفاده کُن.
به این آدرس بریدنقل قول:
profiles.yahoo.com
یه قسمت status مانند میاد اوجارو پاک کنید
شما add ban شدی یعنی اینکه برای مدتی (فکر کنم 24 ) ساعت نمی تونی کسی رو ادد کنینقل قول:
دلیلشم اینه که تو یه روز زیاد ادد کردین
مثل چی؟نقل قول:
وب داره؟
همچین نرم افزاری رو من ندیدم تا حالا. چون مسنجرای روی گوشی در حد متن هستن. شایدم باشه من ندیدم.نقل قول:
رجیستری رو که بلدین : ( start >run >regedit )نقل قول:
دنبال این آدرس بگرد :
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ yahoo\ pager\ profiles\ {yahooID}\ Custom Msgs
به جای yahoo id آی دی خودت رو انتخاب کن. اونجا 5 تا status آخر و می بینی هر کدومو خواستی حذف کن تا نیاد.
البته از نرم افزارای yahoo history cleaner هم می تونی استفاده کنی که سرچ کنی پیدا میشه.