چرا رودربایستی می کنی بگو سم پاش.نقل قول:
من که بدی از همارا نشنیدم و نه دیدم شما رو دیگه نمیدونم. اصلا سرویس باید طوری باشه کار مشتری به پشتیبانی نکشه حالا چه پشتیبان خوب چه بد.
Printable View
چرا رودربایستی می کنی بگو سم پاش.نقل قول:
من که بدی از همارا نشنیدم و نه دیدم شما رو دیگه نمیدونم. اصلا سرویس باید طوری باشه کار مشتری به پشتیبانی نکشه حالا چه پشتیبان خوب چه بد.
سلامنقل قول:
والله خوبه مگه ما دوست داریم سرویس چرت دستمون باشه !!!!
در ضمن من هر روز با دوستان پشتیبان همارایی یه سلام و علیکی داریم شما را نمیدونیم!!!!
اهان پس بگونقل قول:
پس من که از یوتیوب دانلود میکنم
وقتی نتم قطع میشه
ریزوم نمیده
در حالی که اگه وقتی نت اوکی هست و سیستم هم روشنه میشه ریزوم کرد
جدا 32 مگ ؟نقل قول:
خوش به حالشون
شنیدم سرعت سیمکارتشون در حد مگ هست
اونوقت ما با ایرانسل در حد 4 کیلو حداکثر ..... :41::41:
تازه بدون تر جی ... :41:
خودشون که خدمات نمیدند
نمیذارند بقیه شرکتهای خارجی هم خدمات بدند
خدایا خودت ظالمان را نفرین کن
ایرانسل را اگه ترکسل اجرا میکرد خیلی فرق میکرد حالا بیخیال
ببین اجازه بدند حتی از افغانستان هم میاند اینجا خدمات میدند بمراتب بهترنقل قول:
مشکل اینه که نمیذارند
در ضمن همین شرکتهای موجود که هست
درسته خیلی گرونتر از جاهای دیگه میدند
ولی هر چی باشه خدمات مدند
اگه اینا نبودند 100 سال سیاه هم نمیتونستیم رویی از نت با سرعت 128 به بالا ببینیم ....
====
راستی من همارا دارم فعلا
قبلا هم ماکس نت داشتم
سوالی بود در خدمتیم
رزیوم ربطی به آی پی شما نداره.فقط مربوط به سروری هست که دارین ازش دانلود میکنین.نقل قول:
اگه با هیت لر شکن دانلود کنین رزیوم نمیده.
۳۲ مگ برای خونه هست.اون 3G هم که نوشته مربوط به موبایله و سرعتش ۷.۲ مگ هست.
با سلامنقل قول:
حالا که شما انجمن پاکت پی سی هستین من یه سوال داشتم
از کجا ویندوز نسخه جدید برا گوشیم پیدا کنم ؟؟؟ ورژن مال من 5.1.195 هستش
پ خ بزنین ممنون میشم !
با سلامنقل قول:
اقا دمت گرم روت بخنده همیشه
کلی بشر اینجا افتاده از خنده داره روده بر میشه !!!
بابا سم پاش چیه ما از ای جسارتا نمیکنیم دوست عزیز :46:
اون پایین نوشته بود پروفشنال منم دیدم اسم ایدیت به سمی نزدیکه یه چیزی نوشتیم چرا دلخور میشی !!!
:11:
سلام دوستان
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه.می خواستم یه سولی بکنم.من الان از همارا سرویس 128 نامحدود دارم.می خواستم مودم رو که adsl router هست رو عوض کنم و wireless بگیرم.چون نیاز دارم.
آیا سرعت دانلود در این حالت کمتر میشه یا فرقی نمی کنه؟؟
آیا میشه از این مودم wireless مثل router استفاده کرد؟منظورم اینه که میشه با lan به کامپیوتر وصل کرد و استفاده کرد؟
با تشکر
سرعت هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
مودمهای وایرلس همشون روتر 4 پورت هم هستند. مارک Linksys مدل Wag120N با گارانتی ساخت سیستم توصیه میشه. فقط تو تهران 85 هزار تومان هست مواظب باش از 95~100 گرونتر به ندن.
با جواب میدمنقل قول:
راستی من از همارا راضی هستم
قبلا ماکس نت داشتم
بینهایت قطعی داشت
همش میگفتند مشکل از مخابرات هست
از مرکز دور هستیم و این حرفا
خلاصه طوری شد که دیگه کار نکرد
و من مجبورا رفتم از یک شرکت دیگه گرفتم
اولش از شاتل گرفتم
نامردا 15 تومن هزینه راه اندازی میگیرند
من ثبت نام هم کردم ولی به خاطر یک دلیل لغو کردم
بعد رفتم از همارا گرفتم
انصافا قطعی هم خیلی کم داره
ولی این دلیل بر این نیست ماکس نت بده
چون ممکنه یه منظقه دیگه بهتر جواب بده
دوستم هم شاتل داره واسه کافی نتش
میگه قطعی داره و رازی نیست
همین 3شرکت تبریز بهتر هستند
بقیه زیاد جالب نیستند
تازه میخواستم از صبا هم بگیرم
باور کنید روز روشن زنگ میزدم تا یکی گوشیو برداره جونشون به لب میرسید
مشخص بود ضعیفترین ساپورت را دارند
ماکس نت و همارا هر وقت زنگ بزنی پشتیبانی میکنند (حتی نصف شب)
بعدشم همش اینترنت محدود میفروشه که عمرا نمی صرفه
مخصوصا واسه من که از 3 سیستم استفاده میکنم
با سلام !نقل قول:
از کجا میدونین بقیه جالب نیستن ؟؟؟
پارس آنلاین داریم فناوا داریم لایزر اون همه شرکت دیگه !
تا استفاده نکنین نمیشه نظر بدین
شرکت های دیگه رو نمیدونم ولی یکی از آشنایان پارس آنلاین گرفته بود میگفت باید اسمشو گذاشت پارس آفلاین.(حدود ۹ ماه پیش)نقل قول:
بچه هایی که از شرکت های دیگه استفاده میکنن بیان نظرشونو بگن تا یه نظری حداقل در مورد همه شرکتا داشته باشیم.
با تشکر از آرش خان که اسم شرکتشون هم تو نظرسنجی اضاقه شد.
:11::11::11:
البته من اصرار نمیکنمنقل قول:
چون به قول شما با بقیه کار نکردم
ولی دوستان هستند که کار کرده اند
و میزان رضایت اونها میتونه مشخص کنه
در ضمن یه نگاه به قیمتها بنداز
اگه دقت کنی بهترین قیمت را اول همارا بعد ماکس نت داره
در کل به نظر من هیچ شرکتی نیست که کامل باشه
و من از هیچکدوم زیاد خوشم نمیاد
اصلا معنی نداره این سرعتها
به نظر من باید سرعت زیر 1 مگ به مردم ندند
الان خودم 128 دارم (نامحدود)
دیشب گذاشتم تا صبح و ظهر امروز دانلود کنه
اگه حساب کنین هزینه استهلاک سیستم مخصوصا هارد(که الان خراب شده) خیلی بیشتر خواهد بود
تازه صبح هم برق رفت و دانلودهام پریدند
و چون بعد از برق رفتن ریزوم نداشتند دوباره باید کلی وقت بزارم تا فایلهامو دانلود کنم
در کل وضعیت نت در ایران افتضاحه ... :41:
همارا چرا بازم قاط زده ... چند ثانیه کلا قطع میشه و بعد وصل میشه ... حرص ادمو در میاره ...
بابا یک چند ساعتی قطع شو دیگه اینقدر حال گیری نکن ... از این قطعی های چند ثانیه ای حالم به هم میخوره
کی قطع شد ؟نقل قول:
من که مشکلی نداشتم
قطعه که نه !! همون چند ثانیه معلق میشه و بعد میاد اینو میگمنقل قول:
تو ویندوز 7 تقریبا این مشکل حل شده و خود ویندوز این چند ثانیه را یه کاریش میکنه .. ولی تو ویندوز xp وقتی برای یک ثانیه هم سرویس قطع میشه و یا معلق میشه کلا یاسو مسنجر و هر چی دانلود داشتین به باد فنا میره
انقدر خودت رو عذاب نده بگذار رو PPPOE یک مدتی هم برای مرکز ولیعصر تو روز چند بار قطع و وصل می شد ولی الان مشکل حل شده.نقل قول:
نقل قول:مشکل میتونه از تنظیمات خودتون باشه.چون میگین تو ایکس پی بدتر بود و تو سون تقریبا حل شده.نقل قول:
من که امروز مشکلی نداشتم.
رو همونه . در ضمن فکر نکنم به تنظیمات ربط داشته باشه چون تو ویندوز سون هم همین مشکل کم و بیش بود ولی قطع نمیشد ولی فکر کنم ایکس پی مشکل داره تو این زمینه خیلی زود قطع میشهنقل قول:
آخه جدیدا من ویندوز را تعویض کردم به اون خاطر از دوستان پرسیدم . موفق باشین
آقا من هم همین مشکل رو تو این دو روز داشتم.منظورم 27 و 28 مارس هست.من این دو روز رو از صبح تا شب دانلود می کردم به همین خاطر متوجه این قطعی چند ثانیه ای شدم.یه بار هم نبود .سه چهار بار قطع شد.نقل قول:
من بسيار مشتاق بودم از همارا سرويس بگيرم ولي پورت هاشون پر بود!
الان موندم از كجا بگيرم! پارس آنلاين يا صبا ... لايزر كه گرونه قيمتاش
کلا به غیر از همارا قیمت سرویس های نامحدود شرکت های دیگه خیلی بالاس.اگه محدود میخایی ماکس نت خوبه.ولی بهتره راجع به شرکت های دیگه هم تحقیق کنی.نقل قول:
پارس آفلاین رو هم کلا ول کن.
لایزر هم ببین کدوم سرویسش با بودجت سازگاره.
ماکس نت هم قیمتش تقریبا شبیه همارا هست(البته قیمت ۱۲۸ نامحدود منظورمه که ۵ هزار تومن از همارا گرونتره) ولی تا جایی که شنیدم پشتیبانیش ضعیفه.
نه ماکس نت پشتیبانیش ضعیف نیست
هر چند من وقتی داشتم جونم به لب رسید چون همش قطع میشد و ...(حالا چرا بماند کنار)
ولی پشتیبانیش خوبه
همارا یه چیز خوبی که داره اینه که وقتی 3 ماهه میگیری کلی تخفیف میده
مثلا 128 نامحدود خانگی الان ماهانه اش 23 تومنه
اگه 3 ماه بگیری میشه 69 تومن
در حالی که 128 نا محدود 3 ماهه را میده 46 تومن
اما بقیه شرکتها چنین تخفیفی نمیدند
اگه 256 نا محدود خانگی را میداد عالی میشد ....
اینم عکس از قیمتهای همارا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ميخواستم بپرسم تنظيمات مودم bridge يا pppoe بايد از طرف isp تنظيم بشه؟
چون من از مكس نت adsl دارم با bridge مي تونم به اينترنت وصل شم اما در حالت pppoe وصل نميشه
قیمت نا محدود همارا با لیست ما یکی هستش 1 ماهه 256نقل قول:
قیمت 512 نا محدود همارا نسبت به مال ما 30 تومن گرون تره :13:
3 گیگ 10000 تومن 5 گیگ 15000 تومن ( لایزر - 3 گیگ 7 تومن 5 گیگ 12 تومن )
همارا 512 / 1024 سه ماه 5 گیگ 49500 - در مقابلش سرویس شتاب 1/5 مگ لایزر با 6 گیگ ترافیک 3 ماهه 36000
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
مکسنت با تنظیمات اتوماتیک مشکل دارهنقل قول:
فکرکنم باید بهشون بگید. چون توی همارا هم به این صورت هست. هیچ کاری نداره توی تایم شب هم زنگ بزنید پشتیبانی براتون ست میکنه. البته اگر مکسنت پشتیبانی شبانه داشته باشه.نقل قول:
ايندفعه كه زنگ زدم گفت كه اشكال از مودمهنقل قول:
مودم من هم smc هست حالا واقعا اشكال از مودم يا نه؟
سلاو دوسلار:
این همارا سیستم الان تو بناب هم نمایندگی زده .کیفیت کارش تو تبریز چطوریه در ضمن قیمتهاشو تو تبریز یکی از دوستان لطف کنه .ممنون
قیمتهاش رو گذاشته بودند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=32007&d=1269939787
سلام دوستان عزیز :11:
در جلسه ای که داشتیم وعده اش رو دادند.نقل قول:
ولی عمل نکردند بهش..... :13:
این تعرفه قیمت ها در سایتش هست:نقل قول:
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------کد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Rates
اینو هم اضافه کنم که بخش شناسایی اتوماتیک کاربران هماراسیستم و ورود به بخش کاربری بدون نیاز به یوزرنیم و پسور هم راه اندازی شد.
بدین ترتیب که کاربر میتونه با رفتن به آدرس زیر و انتخاب گزینه شناسایی خودکار کاربر میتونه وارد فضای کاربریش بشه:
کد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Users
البته واسه کافی نتها باعث دردسر میشه.نقل قول:
خب خودتون میتونید سایتش رو برای یوزرها فیلتر کنید.نقل قول:
با برنامه های مختلف....
:11:
به به سلام توحید خان.خیلی وقته نبودی.
در مورد ۲۵۶ همارا هم خودتون میدونین که همه چیز دست شرکت ها نیست وگرنه همین ۱۲۸ رو هم میشه با نصف قیمتی که الان میدن بفروشن.
ببخشید منظورت از ما چیه؟نقل قول:
یعنی تو ماکس نت کار میکنی؟
این قیمتها هم بالاخره هر شرکتی در چند سرویس باید بهتر باشه
در غیر اینصورت کسی نمیخره که ....
برای کاربران خانگی همون 128 نامحدود بهترین گزینه هست
البته 128 الی 512 نیز عالیه ولی چون محدودیت داره کار کمی مشکل میشه
سلام امشب به طور اتفاقی سرعت دانلود با idm را بررسی کردم اینم وضعش :
ساعت 4:31
تقریبا بعد ساعت 2 نصب شب سرعت مرور صفحات به حدی افت کرده که بیشتر از یک یا دو کیلوبایت دریافت نمیشه و سرعت دانلود بدون دانلود منیجر در حدود 5 تا 6 بود و با منیجر هم که میبیند . هر چند ثانیه ای بالای 13 میره و دوباره همین اوضاع . در واقع همین همارا سرویس نامحدود 128 خانگی خودش را شبا با نصف سرعت به مردم تقدیم میکنه . به نظر شما مشکل از چیه ؟ مشکل از سرویس منه و یا شرکت !!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگر این طوری سرویس بده (که میده) معلومه که قیمتاش کمتر درمیاد !!
در ضمن دوستان دلیل منظقی بدین که آدم قبول کنه !!
من همارا توربو خریدم چند روزه
از سبح تا شب با 100 تا 110 داونلود میکنه چون محدوده بدرد نمیخوره
ولی شب وقتی از دو میگذره سرعت میاد پایین و نهایتش با 30 داونلود میکنه
البته 4-5 تا فایل بذاری جبران میکنه و همرو با 30 داونلود میکنه ولی فایل تکی با idm رو از 30 بیشتر داونلود نمیکنه
این مشکل واسه همه هست یا باز مربوط میشه به شانس بده من
فکر کنم برا همه هست چون مال من صبا نت هست و 2-3 ماه می شه شبا اینطوری می شه !!!!!!!!!!!!
ایشون مدیر شرکت لایزر هستن.نقل قول:
شما روزا که مشکل ندارین؟نقل قول:
در ضمن بعضی کارهای مخفی ویندوز و بعضی برنامه ها مثلا آپدیت به طور اتوماتیک تو شب انجام میشه.این موضوع رو هم بررسی کنین و از حالت اتوماتیک درش بیارین.
من که هر شب برنامه ریزی میکنم با سرعت ۱۶ چقدر میتونه مثلا تا ساعت ۸ دانلود کنه به همون اندازه فایل برای دانلود میزارم.صبح هم میبینم همون مقدار دانلود کرده.(حالا چند میگ اینور اونور).البته ۲ روزه که فایل نزاشتم.شاید فقط امشب افت سرعت داشت.
اینم بگم که شما دارین از سرویس فری مدیا فایر استفاده میکنین و نباید انتظار داشته باشین که بهتون سرعت فول بده.(رپید شیر هم همین طوره).
این معمولا به خاطر اینه که تو اروپا و آمریکا از ساعت ۲ تا ۸ به وقت ایران ساعات اوج مصرف اونا هست و برای اینکه بتونن به همه سرویس بدن معمولا سرعت کاربرا رو کم میکنن.همونطور که خودتون گفتین میشه اینو با گذاشتن چند فایل همزمان از چند تا آپلود سنتر متفاوت حل کرد.نقل قول:
فکر نکنم به اروپا و امریکا ربطی داشته باشه چون اگه رو اون حساب باشه چه وقتی اوج مصرف در ژاپن و هند کی بالا میره ؟
این مشکل کلا باید از ایران باشه چون فقط ساعت 2-8 رایگان هست و سیاستی اتخاذ شده تا همه مجبور باشن اون موقع داونلود کنند
نه اروپا و امریکا مشکلات خودمون بر گردن مردم امریکا نیاندازیم
البته من خواستم اول ببینم همه این مشلو دارند یا فقط من شامل این موضوع میشم
موقع دانلود سرور خیلی مهمهنقل قول:
شما یه بار هم از یه جای دیگه دانلود کنید
من شبا که میذارم دانلود با 128 که دارم سرعت اکثرا بالای 12 هست
تقریبا میشه گفت همیشه 16 میده
این متغییر بودن سرعت هم اکثرا بستگی به سرور داره که از کجا دانلود کنی .
این اواخر (از انتخابات تا اواخر سال) کلا اینترنت مشکل داشتنقل قول:
خودتون هم میدونید به خاطر مسائل سیاســی
زیاد به isp ها فهش ندید
وقتی 4shared+tinypic+google.com+ . میلیونها سایت دیگه فیلــــتر میشند چه انتظاری دارین ؟
مطمئن باشید سرعت نت را هم میارن پائین
با این حال این اواخر مشکلی نداشتم و سرعت دانلودم و باز کردن صفحات در سال جدید بدون ایراد بوده
خوبه مدیر شرکت میاد اینجانقل قول:
من گفتم نه روز نه شب مشکلی ندارم
البته بعد از عید اینطوریه
قبل از عید قطعی ها اکثرا سراسری بود .
در مورد اپدتهای ویندوز یه چیزی لازمه بگم
اپدیتهای ویندو و برنامه ها زمانی انجام میشند که نت بیکار باشه
یعنی وقتی شما دانلود میکنین اپدیتی اجام نمیگیره
و یا با حداقل ترین سرعت اپدیت میشه
سلام دوستان سال جدید مبارک باشد به همه
دوستان در مورد سرویس شبانه رایگان که تمام شرکتها ایجاد کردن حالا با زمان کاری نداریم باید اطلاع داشته باشید که من هم این مشکل را داشتم و از دوستان سوال کردم آنها نیز به بنده نمودار مصرف شبانه را نشان دادن بیشتر مردم شب ها بدلیل رایگان بودن اقدام به دانلود فایلهای خود می کنند خوب شما اینطوری حساب کنید که از یک لوله دو اینچ صبح بدلیل انداختن ترافیک هیچ کس آب برنمی دارد حالا شب همه دارن آب بر میدارند خوب باید هم سرعت پایین باشد این مشکل در تمام شرکتها هست و مربوط به شرکت خاصی نیست حالا امکان دارد دریکی کم باشد در یکی یکمقدار زیاد ولی در تمام شرکتها وجود دارد
موفق و پاینده باشید