بچه ها واسه من جلوی دروس هیچی ننوشته . ولی توی جدول پاینی نوشته : اساتید گروه آموزشی . یعنی همه رو باید برم ؟
Printable View
بچه ها واسه من جلوی دروس هیچی ننوشته . ولی توی جدول پاینی نوشته : اساتید گروه آموزشی . یعنی همه رو باید برم ؟
سلام دوستان این مراحل را رفتم نوشته اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيستنقل قول:
چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید:19:
دوستان هرچي ميزنم ميگه ظرفيتش پر شده توروخدا يكي بگه چه خاكي بريزم توسرم؟
نقل قول:
بجز واحدهايي كه توي جدول گذاشته واحدهاي ديگه اي نميشه انتخاب كرد؟
ميتونيد درساي ديگه اي هم برداريد به شرط اينكه پيشنياز نداشته باشن.نقل قول:
یعنی نمیشه اختصاصی ها رو هم تغییر داد؟فقط عمومیارو؟
من چون دیدم اون برنامه پیشنهادیشون مشکل داره دوتاش تداخل داره به جای حقوق جزای عمومی 1 ،
حقوق بین الملل عمومی 1 برداشتم...
مشکلی که پیش نمیاد؟؟
بردار ازمايشگاه رو.خودمم اين ترم گرفتمش :دينقل قول:
آزمایشگاه کامپیوتر تو یه گروه پر شده . تو یه گروه دیگه ارائه شده . بردارم واسه این ترم ؟ چی هست این آزمایشگاه کامپیوتر ؟ راستی چرا شهریه اینقدر زیاد شده؟ طبق چیزی که تو دفترچه سازمان سنجش زده شده در حالتی که بالاترین قیمت رو برای هر واحد بزنم کمتر از اینی که الان سیستم میگه خواهد شد
منظورتون از هيچي چيه؟نقل قول:
بعد از اينكه انتخاب واحد كردي اعمال تغيرات رو زدي؟اگه نزده باشي انتخابات ثبت نميشن و هيچي هم توي گزارش 101 وجود نداره كه بخواي ببيني.نقل قول:
سلام دوستان این مراحل را رفتم نوشته اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيست
چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
بايد منتظر بموني تا گروه جديد بزارن يا ظرفيتا رو زياد كنن.نقل قول:
دوستان هرچي ميزنم ميگه ظرفيتش پر شده توروخدا يكي بگه چه خاكي بريزم توسرم؟
سلاممن فردا 7 صبح کلاس دارمولی هنوز نمیدونم کلاسامون کجاست شماره کلاسو میدونماما تا اونجایی که شنیدم و دیدم دانشگاه پیام نور شهر ما (بیرجند) فقط یه ساختمونه دانشکده نداره!!!!!!!!!چه بد!!!!!!!!
مگه میشه؟!!!
ممنون از sansi که زحمت میکشن و پاسخ سوالات رو میدن :11:
من کدوم درس ها رو میتونم با هم بردارم مثلا فیزیک 1 و فیزیک 2 رو در چه شرایطی می تونم با هم انتخاب کنم یا گاهی جلو درس ها مینویسه هم نیاز این به چه معنی هست . بعد یه سوال دیگه هم داشتم من در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بیش از 24 واحد بردارم چون واقعا برام مهمه
شما جای من بودید چیکار میکردید فردا صبح میترسم اشتباه برم!نقل قول:
هیچی ننوشته تو قسمت توضیحات .خالیه . سیستم گلستان به مدت 8 ساعت بسته هست فعلا . بازم سر میزنمنقل قول:
تشکر بابت اینکه وقت میزارید و به ما ورودی ها پاسخ میدید :11:
من چه کنم؟!ضایع نشم فردا!!!
چرا نگرانی ؟ تو خود دانشگاه ساعت کلاسها و برنامه ها و ... همه رو زدن . معمولا تو ورودی در یا تو سالن روی یه برد مینویسن . برو نگاه کن . نگران نباش . من هم تازه واردم :10:نقل قول:
آخه ساعت و کلاسو میدونم اما نمیدونم دانشکده داره یا نه فکرشو بکنید دانشگاهی که دانشکده نداشته باشه همش خلاصه بشه تو یه ساختمون اما زمینش خیلی وسیعه چند تا ساختمونم اطراف داره نمیدونم چه کاربردی دارن!
با توجه به اينكه رشته ت جزئ كدوم يكي از دانشكده هاس ساختمون دانشگاه مشخص ميشه ديگه.اگه مهندسي هستي بايد بري دانشكده فني اگه رشته هاي انساني بايد بري علوم انساني و ...شما حقوق بودي ديگه نه؟بايد بري دانشكده علوم انساني .نقل قول:
سلاممن فردا 7 صبح کلاس دارمولی هنوز نمیدونم کلاسامون کجاست شماره کلاسو میدونماما تا اونجایی که شنیدم و دیدم دانشگاه پیام نور شهر ما (بیرجند) فقط یه ساختمونه دانشکده نداره!!!!!!!!!چه بد!!!!!!!!
مگه میشه؟!!!
در صورتي كه فيزيك 1 رو يك بار بيفتي و براي بار دوم بخواي برداري ميتوني فيزيك 2 رو هم همزمان باهاش برداري .نقل قول:
من کدوم درس ها رو میتونم با هم بردارم مثلا فیزیک 1 و فیزیک 2 رو در چه شرایطی می تونم با هم انتخاب کنم یا گاهی جلو درس ها مینویسه هم نیاز این به چه معنی هست . بعد یه سوال دیگه هم داشتم من در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بیش از 24 واحد بردارم چون واقعا برام مهمه
همنياز يهني بعضي از دروس بايد در يك ترم و با هم پاس بشن چون بهم مرتبط هستن.
اگه معدل اين ترمتون بالاي 17 بشه ميتونيد ترم اينده 24 واحد برداريد.
توضيحات مربوط به پيشنياز و همنيازي رو ميگيد؟درست متوجه نشدم :دينقل قول:
هیچی ننوشته تو قسمت توضیحات .خالیه . سیستم گلستان به مدت 8 ساعت بسته هست فعلا . بازم سر میزنم
تشکر بابت اینکه وقت میزارید و به ما ورودی ها پاسخ میدید
خواهش ميكنم.اينا مشكلات ترم اول خودمم بودن كه كسي نبود جوابم رو بده .احساستون رو درك ميكنم :دي
ممنون اما امکانش هست دانشکده نداشته باشیم یعنی همه رشته ها یه جا کلاساشون برگزار بشه؟؟؟
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
یه سوال دیگه بهم نخندینامن ساعت 6ونیم اونجا باشم به نظرتون در دانشگاه بازه؟
کسی نمی دونه؟؟؟نقل قول:
6:30 ؟! نه بابا ( واسه باز بودنش زیاد مطمئن نیستم ) چه خبره ؟! زیاد نگران نباش . هفته های اول تق و لقه .7:30 - 8 خوبهنقل قول:
واقعا ممنونم از جواب هاتوننقل قول:
بالای 24 واحد چی ؟ در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بالای 24 واحد بردارم
نمي دونم ممكنه!نقل قول:
ممنون اما امکانش هست دانشکده نداشته باشیم یعنی همه رشته ها یه جا کلاساشون برگزار بشه؟؟؟
یه سوال دیگه بهم نخندینامن ساعت 6ونیم اونجا باشم به نظرتون در دانشگاه بازه؟
فردا چي داري و چه ساعتي؟فاصله ي خونتون از دانشگاه زياده؟
انتخاب واحد در صورتي ثبت ميشه كه اعمال تغييرات رو بزنيد.زمان 72 ساعت ربطي به زدن يا نزدن اعمال تغييرات نداره از وقتي كه ثبت نام شما شروع ميشه(زمان انتخاب واحدتون)تا 72 ساعت فرصت داريد انتخاب واحد رو انجام بديد در غير اين صورت بايد منتظر حذف و اضافه بشيد.نقل قول:
کسی نمی دونه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد.
دليل اين چيه؟
خواهش ميكنم :دينقل قول:
واقعا ممنونم از جواب هاتون
بالای 24 واحد چی ؟ در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بالای 24 واحد بردارم
مطمئن نيستم بالاي 24 واحد بدن.اگرم بدن براي ترماي اخر كه بچه ها ميخوان فارغ التحصيل بشن و احيانا توي ارشدم قبول شده باشن.
خيلي استرس دارم نميتونم هيچي وردارم اعصابم خورد شد ظرفيتا تكميل بود انقد باهاش ور رفتم تا ديگه رام نميده يعني دانشگاه پر؟
اگه الآن نمی تونید وارد سیستم شید بخاطر اینه که سیستم گلستان از ساعت 9 شب به مدت 8 ساعت قطعه!نقل قول:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
ممنون. یعنی برای ورودی های جدید از وقتی که اطلاعاتشون تایید شد و اولین بار وارد سیستم شدن. درسته؟ (اگه اینجوریه پس چرا گفتن تا 10 مهر تمدید شد؟)نقل قول:
سيستم قطع شده فعلا.يكي از بچه ها گفتن تا 8 ساعت بسته شده.نقل قول:
بله.درسته.احتمالا اين زماني كه تمديد شده براي كسانيه كه هنوز ثبت نام نكردن.نقل قول:
ممنون. یعنی برای ورودی های جدید از وقتی که اطلاعاتشون تایید شد و اولین بار وارد سیستم شدن. درسته؟ (اگه اینجوریه پس چرا گفتن تا 10 مهر تمدید شد؟)
نگران نباشيد.سايت باز ميشه ...ظرفيت ها هم زياد ميشن ...انتخاب واحدم ميكنيد.نقل قول:
خيلي استرس دارم نميتونم هيچي وردارم اعصابم خورد شد ظرفيتا تكميل بود انقد باهاش ور رفتم تا ديگه رام نميده يعني دانشگاه پر؟
بالا نمیاد
فعلا برای همه تمدید کردند چون یکی هم دانشجو بود و چند روز پیش انتخاب واحد کرد فکر کرده بود دیگه بسته است دیروز اومد بازم براش باز بود
الان از تایید من 1هفته گذشته و انتخاب واحدم هم 1هفته گذشته ولی هنوز میتونم درس کم یا زیاد کنم راحت
ای بابا این سیستم کوفتی هنوزم قطعه انگار :13: موقع انتخاب واحد همش همین پیغام رو میده: ثبت نام شما به طور صحیح پایان نیافته است. با مسول ثبت تماس بگیرید. برای شما هم همینجوریه؟
برای منم چند روز همینو میزد اما خود به خود درست شد. مهم نیستنقل قول:
ای بابا این سیستم کوفتی هنوزم قطعه انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقع انتخاب واحد همش همین پیغام رو میده: ثبت نام شما به طور صحیح پایان نیافته است. با مسول ثبت تماس بگیرید. برای شما هم همینجوریه؟
واقعا پیام نور شورشو دراورده
اوج بی برنامگی و بهترین مثال برای یه دانشگاه مزخرف
دیروز اعلام کردی که بعضی از استادان واحد مهندسی تهران دیگه دانشگاه نمیان و به جاش استادای جوانو بی تجربه رو گذاشتن.الان هم که دیگه کاری نمیشه کرد و باید بشیم موش آزمایشگاهی این استادان 27_8 ساله که باید اولین تجربیاتشون رو با ما کسب کنند
سلام دوستان اعصابم ریخته بهم اون فرمی که باید پیرینت می گرفتم نگرفتم الانم هر چی pnub می زنم وارد نمیشه فقط با شماره دانشجویی وارد میشه چی کار کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان دیگه نمیشه پرینت گرفت
من ترم اول مهندسی مدیریت اجرایی هستم...خدا رو شکر مدارکم رو هم تایید کردن..
الان برای ترم اول میخوام در حدود 14-16 واحد بردارم..میشه یه راهنمایی کنید برای ترم اول چیا رو بردارم تا دچار مشکل در ترم های بعدی نشم و مشکلات پیش نیاز و اینا پیش نیاد؟
البته الان میخوام ثبت نام کنم واحد ها رو میزنه که خطای شماره 17 : این امکان در حال حاضر فعال نمی باشد :31:
یعنی چی؟ :41:
سلااااامما امروز بالاخره رفتیم سرکلاس...(حقوق بین الملل عمومی 1)اسمشو تریلی نمیکشه!!!دانشگاه که نه یه ساختمون که بهش میگفتن دانشگاه در این دانشگاه دانشکده ای یافت نمی شود از دادن خدمات معذوریمهمه ی کلاسها در همین ساختمان برگزار می شود از زیست و شیمی و مدریتا و زبان گرفته تا حقوق و الهیات و مهندسیا و...عجب ساختمون باحالی بود ببخشید دانشگاه باحالی بود...!!!!!!!!
سلام مباركه.نقل قول:
من ترم اول مهندسی مدیریت اجرایی هستم...خدا رو شکر مدارکم رو هم تایید کردن..
الان برای ترم اول میخوام در حدود 14-16 واحد بردارم..میشه یه راهنمایی کنید برای ترم اول چیا رو بردارم تا دچار مشکل در ترم های بعدی نشم و مشکلات پیش نیاز و اینا پیش نیاد؟
البته الان میخوام ثبت نام کنم واحد ها رو میزنه که خطای شماره 17 : این امکان در حال حاضر فعال نمی باشد
یعنی چی
چارت رشتتون رو دارين؟درساي ترم اول رو با توجه به اون انتخاب كنيد اينطوري نه مشكل پيشنيازي و همنيازي داريد نه ترم هاي اينده با مشكل مواجه ميشيد.
فعلا سايت يه مقداري مشكل داره ولي شما حواستون باشه.
مباركه... چطور بود؟نقل قول:
سلااااامما امروز بالاخره رفتیم سرکلاس...(حقوق بین الملل عمومی 1)اسمشو تریلی نمیکشه!!!دانشگاه که نه یه ساختمون که بهش میگفتن دانشگاه در این دانشگاه دانشکده ای یافت نمی شود از دادن خدمات معذوریمهمه ی کلاسها در همین ساختمان برگزار می شود از زیست و شیمی و مدریتا و زبان گرفته تا حقوق و الهیات و مهندسیا و...عجب ساختمون باحالی بود ببخشید دانشگاه باحالی بود...!!!!!!!!
دانشگاه پيام نور توي شهر هاي بزرگ ساختمان هاي دانشكده هاش تفكيك شده س ولي براي شهرهاي ديگه اغلب همه ي رشته ها توي يه ساختمون كلاساشون رو برگزار مي كنن.
كسي ميدونه كلاساي پيام نور شيراز كي شروع ميشه؟
تو سايت كه چيزي نزدن تلفن رو هم بر نميدارن!
سلامنقل قول:
راستش چارت رشتمون رو ندارم..از کجا باید پیدا کنم؟
البته من انتخاب واحد رو انجام دادم ..چون واقعا دیدم اگر بخوام صبر کنم همه درس ها پر میشن !
آخه هنوز هیچی نشده ظرفیت های 300 تای درس هایی مثل اندیشه و زبان خارجی و ... پر شده :31:
فیزیک پایه و ریاضی عمومی 1 هم شانسی بهم رسید ! :31:
من فعلا 15 تا برداشتم تا شاید تو حذف و اضافه بشه یه حرکتی زد :31:
سلامنقل قول:
از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
[HTML]http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9cf7a18c-0f8f-4ae5-9941-bfd7e58b4ce8[/HTML]
چه مقطعی هستین ؟نقل قول:
سلام
تاریخ حذف و اضافه برای ورودی های جدید رو میدونید؟
و یه سوال دیگه الان ریاضی 1 کلاس پر شده من چیکار باید بکنم اگه این درس انتخاب نکنم ترم دوم مشکل میشه برام!
تاريخ حذف و اضافه 17 مهر ماه هستش و براي همه ي دانشجوهاس.نقل قول:
سلام
تاریخ حذف و اضافه برای ورودی های جدید رو میدونید؟
و یه سوال دیگه الان ریاضی 1 کلاس پر شده من چیکار باید بکنم اگه این درس انتخاب نکنم ترم دوم مشکل میشه برام!
ايشالا براتون ظرفيت اضافه ميكنن.
كارشتاسي رشته مهندسي صنايعنقل قول: