سلام من یک ال 90 سال e2 lp مدل سال 87 دارم
از یه 2 3 ماه پیش این اتفاق افتاده که برف پاکن همزمان با آب پاش کار نمی کنه اما بقیه برنامه های برف پاک کن سالم کار میکنه
بردوم نشون دادم همه فیوز ها رو چک کرد اما مورد اون نبود
لطفا کمک کنید
Printable View
سلام من یک ال 90 سال e2 lp مدل سال 87 دارم
از یه 2 3 ماه پیش این اتفاق افتاده که برف پاکن همزمان با آب پاش کار نمی کنه اما بقیه برنامه های برف پاک کن سالم کار میکنه
بردوم نشون دادم همه فیوز ها رو چک کرد اما مورد اون نبود
لطفا کمک کنید
سلام. ۲۰۶ تیپ ۲ روغن هیدرولیکش خالی میشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان
یه سوال
پراید 81 کاربراتی دارم
چند وقتیه که هوا سرد شده ماشین با اینکه با تک روشن میشه اما تا یه 5 یا 10 دقیقه ای 3 کار میکنه و دود میده سیاه
لطفا راهنمایید بفرمایید چکار باید کرد از کاربراته از شمعهاست از چیه ؟
سلام.رجوع شود به صفحه391 پست جناب ABAYAN.مشکل شما تقریبا شبیه مشکل ایشون هست.(دست احتیاط دریچه اول کاربراتور.مسیر اب گرم کاربراتور و شمعهارو بررسی کن)
سلام دوستان
آیا ریختن ضد یخ تو ماشین اجباریه؟ آخه من نیازی ندیدم وقتی آب یخ نمیزنه ضد یخ بریزم. فقط رفتم اب از اتوشویی گرفتم ریختم توش!
بعد این سری رفتم تعمیرگاه مکانیکه شاکی شد گفت باید آب رادیاتور بریزی با ضد یخ وگرنه هم رادیاتور خراب میشه هم بخاری و از این حرفا و خلاصه ترسوندم
نظر شما چیه؟ اگه ضروریه برم انجام بدم؟
ممنون
سلام.حتما ضروریه.هم ضد یخ هست هم ضد جوش هم ضد زنگ.حالا خیلی اصرار داری شما ضد یخ نریز!
روغنی شدن سر شمع(یکی از شمعها) ودود آبی (البته بسیار کم) از خرابی واشر سرسیلندر میتونه باشه؟:n13:
یادم اومد ماشینو داده بودم به دوستم :n24:وقتی تحویل گرفتم یه بوی بدی از ماشین میومد :n28:وقتی کاپوتو زدم بالا دیدم رادیات اصلا آب نداره :n29:احتمالش هست که واشر سر سیلندر سوزونده باشه؟
ماشن هم پراید 82 کاربرات
سمند ef7من امروز بعد از زدن cng وقتی خواستم از حالت بنزین به cng بزنم ماشین خواموش می شد ومی گفت فشار روغن کم است مشکل چییه؟
سلام .میتونه از رینگ روغن هم باشه.نقل قول:
دوستان امروز ماشین خاموش کردم دیگه روشن نشد
کلا برقش رفته بود ، هیچیش کار نمیکرد
حتی قفل مرکزی
فیوزهارو چک کردم سالم بودن
بعد باتری رو نگاه کردم ، سر یاتری رو باز کردم رسوب کرده بود ، تمیز کردم همه چی درست شد
میخواستم ببینم چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه ؟
یبار آبجوش ریختم رو باتری و تمومه رسوباش از بین رفتن ولی میخوام خوب تمیز شه دقیقا باید چیکار کنم ؟
ممنون :n16:
ماشین 405
سلام.معمولا وقتی که دینام کار شارژ رو به خوبی انجام نمیده یا اتصال بدنه ضعیف هست ویا عمر باتری زیاده و همچنین استفاده از بست باتری بیکیفیت این اتفاق میفته.بهتره همه این موارد رو چک کنی.
هشــــــــــدار
سلام
امشب تو اخبار 20 گفت :
پرایدهای فرمان هیدرولیک یک نقص فنی مرگبار داره .
هیدرولیکِ فرمان به بدنه وصل هست اما بدنه و پیچها بسیار ضعیف هست .
چند بار درجا پیچیدنِ فرمان باعث شکستن اون دو پیچ یا یکیشون میشه که اگر در حرکت بشکنه باعث انحراف ماشین و چپ شدن یا تصادف میشه .
چند تا مکانیک هم نشون داد همشون گفتند که بدنه و پیچها ضعیف هست و تحمل فشار هیدرولیکِ فرمان رو نداره و خیلیها میان برایِ تعمیرش .
هیدرولیکِ فرمان پرایدتون رو چک کنین , اگر لق شده , در آستانه ی شکستن هست .
هرگز با هیــــــــــچ ماشینی فرمان رو درجا تکون ندین یعنی وقتی ماشین وایساده فرمان رو اصلاً نگردونین .
اول کمی حرکت کنین بعدش با فشار کم فرمان رو بگردونین .
این کار عمر لاستیک و جلوبندی و جعبه فرمان و هیدرولیکِ فرمان رو چند برابر میکنه .
سلام
باتری در زمستان ضعیف میشه .
گاهی اونقدر ضعیف میشه که مجبور میشین عوضش کنین
اما قبل از عوض کردنش اول مطمئن بشین که بستهای باتری و سیم مثبت و منفی که به بستها وصل هست تمیز هستند و رسوب نگرفته و شل نیست . سرهای سربیِ باتری هم باید تمیز و براق باشه .
شل بودنشون و کثیف بودنشون باعث ضعیف شدنِ برقِ باتری میشه .
بازشون کنین و با سوهان و سمباده خوب برقشون بندازین و محکم وصلشون کنین .
چه بسا دیگه نیاز به خرید باتری نباشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجای زد بخ اگه اب تسویه بریزی توًماشین بهتره یا خوده زد یخ ؟؟؟ پارکینگ دارم
اخه یه بار واشرسوزوند دیدم زد یخ سرسیلندر رو خورده نظرتون چیه دوستان ؟؟؟؟
اساتید در مورد مشکل ماشین من که تو صفحه 400 عنوان کردم راهنمایی نمیکنید؟:n13:
کسی نیست جواب مارو هم بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
احتمالش هست
باید آب بسیار سبک و حدالامکان مقطر بریزین توی رادیاتور
اگر آب کم میشه و دود آبی داره یا بعد از گرم شدن موتور از اگزوز آب میریزه واشر سرسیلندر خراب شده .
اگر موتور مشکلی نداشت و آب کم نمیکنه باید حتماً ضد یخ بریزین توی رادیاتور .
سلامنقل قول:
تو رادیاتور میتونین آب دریا و آب رودخونه و چاه هم بریزید اما زود موتور و سیستم خنک کننده رو فرسوده میکنه .
بهترین چیز آب مقطر و ضد یخ درجه یک استاندارد هست به نسبت پنجاه پنجاه .
اما اگر نشتی داره رادیاتور تا برطرف شدنِ نشتی , سبکترین آب که میتونین استفاده کنین
آب مقطر
آب برفکِ فیلتر شده
آب کولر گازی فیلتر شده چون کلی گرد و غبار داره
آب تصفیه شده
آب جوشیده
با سلام
تقریبا بعضی از صفحات رو خوندم ولی جواب ها دوگانه بودند،لطفا راهنمایی کنید.
206 تیپ 2 مدل 89
مدتی پیش متوجه شدم داخل منبع آب تکیه های روغنی مانند گریس هست ولی آب رادیات هنوز تمیز هست گیج روغن کشیدم دیدم رنگ و مقدار روغن عادی هست موقع بستن درب منبع متوجه ترک داشتن درب منبع شدم.
در ضمن مدتیه موقعی که موتور سرد هست استارت میزنم صدای عجیبی بگوش میرسد البته ماشین روشن می شود با تک استارت ولی آن صدای عجیب بگوش می رسد.
یاد آور می شوم تا کنون واشر سرسیلندر نسوزاندم وبکل تا کنون به هیچ تعمیرگاهی نرفتم (چشم شیطان کور) آچار بهش نخورده.
با تشکر
سلام
من یه پراید صبا مدل 86 دارم که به تازگی بوسترش خراب شده و ترمز پایین میگره ، برای رفع اشکال رفتم یارو گفت 70 تومن تعمیر و 75 تومن بوستر نو حالا
با این اوصاف که نیاز به تعویض بوستر هست میخواستم ببینم که میشه با کمی تغییرات و هزینه ترمز ماشین رو ABS کرد. اصلا همچین چیزی میشه.
( چه لوازمی لازم داره و خرجش چقدر هست؟ )
بوستر ترمز ممولا چیزی برای خراب شدن ندارهنقل قول:
کلا یک سیلندر بزرگ هست با یک پیستون لاستیکی که تمام قطعاتش گیر میاد حتی پوسته اش
باز و بسته کردنش یکم مهارت می خواد و همچنین گیره و کلا تعمیرش بهتر از تعویضش هست
این تعمیر کار هم ظاهرا دندونش خیلی گرد هست شما به چند نفر دیگه هم ماشین را نشون بده
در مورد ABS هم باید بگم که از انجام اینکار خودداری کنید چون نیاز به تغییرات زیادی در سیستم ترمز هست و هزینه زیادی روی دست شما می گذاره ولی آن کارایی که شما انتظار داری را به شما نمیده
چجوری باید چک کرد؟نقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
بوستر این ماشین به خاطر غیر قابل تعمیر بودن (ترکیده) یک بار عوض شده و این طور که ظاهر کار نشون داده و دلایلی که تعمیرکار دوم میگفت بوستر جدید استوک و تعمیر شده هست و من هم هرچی گشتیم تعمیرکار اول رو پیدا نکردم (خدا ازش نگذره).
حالا این تعمیرکار گفته من بازش میکنم اگه میشد تنظیمش کرد که خرجی نداره ولی اگه مشکل داشته باشته با قطعات کره ای تعمیرش میکنم و 70 خرج داره واگه بخوای بوستر ایرانی بندازی 75 هزینشه و کره ایش هم اگه گیر اوردی بیار من میبندم.
حالا چیکارش کنم بدم تعمیر یا بوستر نو بگیرم ؟
تعمیرکارش هم با کلی پرس و جو و گشتن پیدا کردم هم گارانتی میکنه هم جاش دایمی هست . اگه بشناسی سمت استخر و خیابان رهبره همون یه جاس.
سلام.دو سه سال پیش بوستر پراید یکی از دوستان خراب شد ماشین رو بردیم پیش یک تعمییرکار اشنا و خاطرجمع .بنده خدا گفت بوستر پراید صرف نداره تعمییر بشه.(یک جورایی یک بار مصرفه.اگر هم تعمییر کنند با قطعات بوسترهای کارکرده تعمییر میکنند.چندتا یکی میکنند).اون موقع ما شرکتی تو جعبه گرفتیم به28تومن.7تومن دست مزد گرفت.الان 3سالی هست بدون هیچ مشکلی کار میکنه.فقط یک پیچ رگلاژ داره که پشت پمپ ترمز قرار میگیره که تنظیمش خیلی مهارت میخواد.
سلام
ما اخیرا یه رانا گرفتیم 1000 تا کار کرده
بعد از اینکه فهمیدیم روغن ماشین کمه و بردیم نمایندگی، گفتن اشکال نداره یه 250 گرم روغش توتال 7000 بریزین توش، شاید از اول کم بوده باشه
ولی اگه باز کم شد بیارین دوباره
حالا سوال من اینه که ما که نمیدونیم روغن اولیه ماشین چی بوده که روش توتال بریزیم. آخه روغن یه ماده شیمیاییه، نمیشه یه چیزی رو یه چیزه دیگه ریخت که
نظر شما چیه؟ چیکار کنیم؟
ممنون
سلام.بین دوست و رفقای خودمونی رسم داریم که هر کسی از بچه ها ماشین صفر میگیره میبریم جاده کمربندی شهر چندبا رحسابی دل وجگر ماشین رو حال میاریم(گازخورش میکنیم)بعد سر کیلومتر 1000 روغن ماشین رو عوض میکنیم و بشکه ای پارس 5000تای میریزیم.فقط رو 206تیپ5 اینکار رو نکردیم.(16سوپاپه)البته شاید کار درستی نباشه.ولی تا الان برای ما که جواب داده.فیلتر روغن رو هم عوض میکنیم./(به نمایندگی هم چیزیمیگیم)شما هم اگه صلاح میدونی اینکار رو انجام بده و رو کیلومتر2000 بررسی کن.البته زیاد نگران نباش چون تو1000 تا این حجم روغن کم بشه حتما دود ابی دیده میشه.(تابلو میشه)
سلامنقل قول:
یک بار ریختن از براند دیگه مشکلی به وجود نمیاره
دفعه های بعد هم که خودتون روغن عوض میکنین و میدونین چه مارکی هست
سلامنقل قول:
این هیدرولیکِ پراید هست
هر طرف با دو تا پیچ به بدنه وصل شده
درجا گرداندنِ فرمان و ضعیف بودنِ آهنِ بدنه و قوی بودنِ هیدرولیکِ فرمان باعث فشار زیاد به اون 4 تا پیچ میشه .
اول لق میشه و اگه به موقع تعمیر نشه میشکنه و فرمان غیر قابل کنترل میشه
این آزمایش باید روی آسفالت یا سیمان زبر انجام بشه تا چرخها راحت نچرخه و به هیدرولیک فشار بیشتری وارد بشه .
باید ماشین رو روشن کنین ( ترمز دستی تا آخر کشیده ) یک نفر دست بذاره روی هیدرولیکِ فرمان و یک نفر دیگه فرمان رو ربع دور به چپ و راست کنه .
اگر هیدرولیک لق هست و بازی میکنه تو جاش یعنی داره میره برایِ شکستن .
باید محکم به بدنه چسبیده باشه و یک میلیمتر هم تکون نخوره
سلام. 2 تا سوال:
1 - ماشینم پراید انژکتور 84 هست . جدیدا در واقع با اغاز فصل سرما صبح ها که میخام ماشین رو روشن کنم بد روشن میشه یعنی بد به این معنی ک باید استارت را 10 ثانیه و بعضی وقتا تا 15 ثانیه نگه دارم و هی گاز بدم تا روشن بشه و وقتی هم روشن شود یک دقیقه ای یکم گاز را نگه دارم بعد بزارم سلو کار کنه همون اول گاز را ول کنم خاموش میشه . قبلا و سالهای قبل اینجور نبود .
به نظرتون دلیلش چیه سردی هوا یا اینکه مشکلی داره . در طول روز راحت و با تک استارت روشن میشه . ضمنا شمع های ماشین هم نو هستن
2. به گفته دوست عزیزمون در بالا واقعا ریختن یه روغن دیگه رو روغن دیگه ضرر داره ؟ مثلا من ماشینم یکم روغن کم کرده برم نیم یا ربع لیتر روغن بریزم سرش از همون مارک روغن داخل موتور نباشه ضرر داره ؟
سلام
آقا من حس میکنم کمی آب رادیات ماشین پرایدم کم میشه؟
چطو میشه متوجه شد مشکل از واشار سر سیلنده یا چیز دیگه؟
کیلومتر بی ام و ۳۱۸ای ۲۰۰۵ کنتور روغن چطور صفر میشه؟
یک جایی نشتی دارهنقل قول:
واشر سر سیلند معمولا مثل مسیر رفت و برگشت هست که آب و روغن با هم تبادل مکان دارند و آب حالت کف آلود و چرب میشه
مورد شما یکجایی از کنار جنت ها نشتی جزیی داره
فعلا جنت ها به دقت بررسی بشه
در آخر احتمال واتر پمپ هم هست
---------
یکی از دوستان ریو مدل 85 با 220 هزار کیلومتر کارکرد داره که موتورش هنوز باز نشده
حدود کیلومتر 200 هزار آب کم می کرد البته خیلی کم مثلا هفته ای یک لیتر که بعد از بررسی به این نتیجه رسیدم که از واترپمپ یکجایی نشتی داره
بعد از باز کردن واتر پمپ علائمی از نشتی وجود نداشت اصلا ولی بعد از تعویض مشکل کاملا حل شد
وقتی مقدار نشتی خیلی کم باشه و این لیک در محل بسیار گرم موتور باشه قبل از اینکه آب علائمی به جا بذاره بخار میشه
البته ایراد واترپمپ در کیلومتر بالای 100 هزار معمولا خودش را نشون میده ولی از پراید و مونتاژ کار داخلی هر چیزی امکان پذیره(ما می توانیم)
شما هم برای شروع کار از موارد بدون هزینه مثل چک کردن تمام جنت ها و لوله ها شروع کنید
برای موتورEf7کدام نوع شمع مناسبه پایه بلند یا پایه کوتاه و چه مارکی بهتره که شتاب ماشین را زیاد وبه موتور آسیب نزنه ونظرتون در مورد شمع اتولایت چییه قیمتش هم 150هزار تومنه؟
جنت منظور چیه؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن واتر پمپ رو تازه عوض کردم
یه سالی میشه
سلام
دیگِ زودپزهای غیر استاندارد که منفجر میشد یادتون هست ؟
همون زودپزها اگر درست ازش استفاده میشد منفجر نمیشد .
مردم میذاشتنش روی اجاق و شعله رو تا آخر زیاد میکردند . حتی بعد از اینکه صدای صوتش بلند میشد باز هم شعله رو کم نمیکردند .
زودپز هم طوری طراحی نشده بود که بتونه اون همه فشار رو تحمل کنه و منفجر میشد درحالیکه زودپزهای درجه یک خارجی حتی اگر هم همیشه شعله ی زیرش زیاد باشه باز هم آخ نمیگه چون قوی تر از حد لازم ساخته شده تا اگر هم غلط ازش استفاده بشه منفجر نشه .
زودپز باید همینکه صداش دراومد شعله ی زیرش کم بشه تا فشار و حرارت ثابت بمونه و بالاتر نره .
حالا حکایت فرمان هیدرولیک پراید هم همینه .
اگر وقتی ماشین وایساده به هیچ وجه فرمان رو نگردونین مشکلی پیش نمیاد .
مشکل وقتی به وجود میاد که ماشین روی سنگ و آسفالت و سیمان وایساده و لاستیکها محکم به زمین چسبیده و راحت نمیچرخه و شما فرمان رو بگردونین .
اینجاست که اون جاهائی که 4 تا پیچ به بدنه وصل شده نمیتونه فشار زیادِ هیدرولیک رو تحمل کنه و مهره هائی که به بدنه جوش داده شده کم کم میشکنه و کنده میشه .
توی تلوزیون نشون داد که اون 4 تا مهره رو فقط با دو خال جوش !!!! در بالا و پائین جوش داده اند به بدنه که اصلاً نمیتونه فشار هیدرولیک در حالتِ ایستاده رو تحمل کنه و کمی حرکت میکنه توی جاش ( حرکتِ فنر مانند یا اِلاستیکی )
به مرور زمان این حرکتِ نامحسوس باعث شکستن خال جوش و کنده شدنِ مهره میشه .
از طرف دیگه خودِ بدنه هم ورقش نازک هست و تحمل فشار رو نداره و اگر مهره هم خوب جوش داده بشه , بدنه از همونجا میبُره به مرور زمان
راهِ حل چیه ؟
1- اول چک کنین که مطمئن بشین هیدرولیک لق نشده تا حالا . اگر لق شده باید علت برطرف بشه
2- هرگز درجا فرمان رو نگردونین . ماشین باید اول کمی راه بیافته بعدش فرمان بگرده . اینجوری چسبندگیِ تایرها به زمین خیلی کم میشه و با فشار کم فرمان راحت میگرده ( حتی اگر هیدرولیک نباشه ) و به هیدرولیک و پیچها و بدنه و جلوبندی فشار نمیاد . لاستیکها هم خیلی کمتر سابیده میشه .
3- اگر مجبور شدین هیدرولیک رو باز کنین , حتماً دور تا دور مهره ها رو جوش بدین تا مکحمتر بشه .
4- اگر بتونین مهره ها رو بردارین و یک تکه ورقه 4 میلیمتری جوش بدین به بدنه و مهره ها رو روی اون جوش بدین و ضد رنگ بزنین و رنگشون کنید , این کار قدرت تحمل بدنه و مهره ها رو چند برابر میکنه .
سلام
اگر کسی از دوستان تو کار لوازم یدکی پژو هست لطف کنند پیام خصوصی بفرستند , چند سوال در موردِ لوازم یدکی دارم
با تشکر
سلام. 2 تا سوال:
1 - ماشینم پراید انژکتور 84 هست . جدیدا در واقع با اغاز فصل سرما صبح ها که میخام ماشین رو روشن کنم بد روشن میشه یعنی بد به این معنی ک باید استارت را 10 ثانیه و بعضی وقتا تا 15 ثانیه نگه دارم و هی گاز بدم تا روشن بشه و وقتی هم روشن شود یک دقیقه ای یکم گاز را نگه دارم بعد بزارم سلو کار کنه همون اول گاز را ول کنم خاموش میشه . قبلا و سالهای قبل اینجور نبود .
به نظرتون دلیلش چیه سردی هوا یا اینکه مشکلی داره . در طول روز راحت و با تک استارت روشن میشه . ضمنا شمع های ماشین هم نو هستن
2. به گفته دوست عزیزمون در بالا واقعا ریختن یه روغن دیگه رو روغن دیگه ضرر داره ؟ مثلا من ماشینم یکم روغن کم کرده برم نیم یا ربع لیتر روغن بریزم سرش از همون مارک روغن داخل موتور نباشه ضرر داره ؟
سلامنقل قول:
اگه رادیاتور و مسیرش هیچ جایی نشتی نداشته باشه ، و اینکه سطح اب رادیاتور داخل منبع انبساط پایین بیاد ، مشکل از واشر سرسیلندره.
البته پراید به راحتی واشر نمیسوزونه.
مشکل اول رو نمی دونم.نقل قول:
میتونه از سنسور دمای اب ، مپ سنسور ، سنسور اکسیژن یا استپر موتور باشه.
ترجیحا سعی کنید از همون مارک روغن اضافه کنید. در غیر این صورت روغن با همون درجه ویکسوزیته و درجه کیفی اضافه کنید. ( معمولا برا پراید 20w50 با سطح کیفی sj یا sg استفاده میشه )
البته جایی نشنیدم که اضافه کردن روغن با مارک دیگه باعث صدمه به موتور بشه ولی بهتر اینکار انجام نشه و اینکار توصیه نشده.
سلامنقل قول:
شمع پایه کوتاه میخوره. بوش یا نور با کد fr8de یا fr7de ( شمع 8 برای دوگانه سوز بهتره )
البته بعضی ها هم ایکیوم rfn58lzk استفاده کردن و راضی بودن.