دوست عزيز و عاقل مننقل قول:
همه چيز رو آدم كه براي گل بسر زدن كه ياد نميگيره !!!!!!!
:31:
Printable View
دوست عزيز و عاقل مننقل قول:
همه چيز رو آدم كه براي گل بسر زدن كه ياد نميگيره !!!!!!!
:31:
بچه ها به این تاپیک هم نگاه کنید. کمکم کنید :41:
حرکتی ناجوانمردانه و باورنکردنی از سوی یاهو!:41:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189130
يكي ميتون در مورد دو نرم افزار زير يه كم برام توضيح بده كه چي هستن و چگونه ميشه باهاشون كار كرد؟ مخصوصاً دوم :
1- N2R Online Checker Plus 1.0
2- Trillian (4.0) Astra
کاربرای نرم افزار یاهو مسنجر نمیتوانند بطور پیش فرض چندین ID مختلف خود را در یک سیستم بطور همزمان باز کنند.
در واقع نرم افزار مسنجر یاهو چنین اجازه ای به کاربران نمیدهد با ترفندی که امروز قصد آموزش آنرا به شما داریم براحتی میتوانید این کار را انجام دهید.
توجه داشته باشید که اغلب نرم افزارهایی که چنین کاری را برای شما انجام میدهند مورد اعتماد نیستند و احتمال مونیتور شدن کاربر و جاسوسی در چنین نرم افزارهایی وجود دارد.
شما ترفندی خواهید آموخت که بدون استفاده از چنین نرم افزارهایی میتوانید چندین ID خود را باز کنید.
نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که این ترفند بر خلاف نرم افزارهای Multi yahoo بر روی همه ی نسخه ها قابل اجراست و با آمدن نسخه جدید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.
خوب , برای انجام این کار باید کد های زیر را در یک فایل Notepad کپی کنید و فایل را با نام tehroon20 ذخیره کنید.
فرمت فایل هم باید .reg باشد
کدها:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test]
"plural"=dword:00000020
پس از اینکه کد را در فایل نوت ذخیره کردید پنجره مربوط به این فایل را ببندید. حال دو بار بر روی آیکون فایلی که ساخته اید کلیک کنید و به ترتیب YES و OK را انتخاب کنید.
موفق باشید
سلام
مشكل من با ياهو مسنجر اينه كه وقتي دكمه sign In را مي زنم فوري پنجره ياهو بسته مي شود حالا بايد چكار كنم تا اين مشكل پيش نياد؟:41:
ممنون جالب بود واسه من که کار کرد.نقل قول:
چطوری می تونم آیدی hotmail خودمون رو تو همین yahoo messenge هم آنلاین نشون بدیم؟
با تشکر.
لاگین نکردن یاهو مسنجر نسخه ویستا روی ویندوز ویستا
--------------------------------------------------------------------------------
سلام بچه ها
دو بار مسنجر یاهو نسخه ویستا رو از سایت یاهو دانلود کردم و نصب .
ولی هر دو بار نشد باهاش با ویندوز ویستای اورجینال لاگین کنم
مشکل از کجاست ؟
هر دفعه که ایدی و پسورد میدم میگه اشتباه وارد کردین
چند تا ایدی با پسورد های مختلف وارد کردم
از بچه ها کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
]چقدر اين تاپيك سوت و كوره !
دو تا سؤال كردم چند روزه جوابي نگرفتم
:32:سلام
بچه ها تو رو خدا یکی یک روش پیدا کردن پسورد یاهو یک نفر دیگه رو به من آموزش بده البته تو ورژن های جدید
فایل هم می تونم بهش بدم مشکلی نداره فقط تو رو خدا یکی کامل بگه - خیلی مهمه - خیلیییییییییی
لطفا يك نفر بياد به اين سوال جواب بده :41::41:نقل قول:
ظاهراً همه رفتند مسافرت . كسي خونه نيست.نقل قول:
:8::8::8::8:
یه برنامه برای دیدن وبکم می خوام همه برنامه ها از کار افتاده :8:
دوست عزيز نهنقل قول:
سلام من یاهوی 4تا5 رو روی سی دی دارم ولی وقتی می خام وارد چت روم اسیا یا هر جای دیگه بشم وقتی می زنم go to room دیگه هیچی نمیاد از سایت یاهو . یاهو مسنجر 7و 8و 9 رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم اجرا نمیشن lotfan rahnamayi konin?.[/QUOTE]
من ميخوام درايو ويندوزم رو فرمت كنم به همين دليل ميخوام آرشيو ياهو مسنجرم رو بعد از فرمت داشته باشم از دوستان كسي اطلاع داره كه آرشيو مسنجر با چه اسم فايلي و در كجا ذخيره ميشه؟
توي id بالاي 18 سال سن داري يا نه؟
دوستان عزیز من میخوام در اداره از یاهو مسنجر استفاده کنم ولی نمیدونم چه کار کردن که نمیشه این کار رو انجام داد. راهی برای این کار میشناسید؟
كل محتويات موجود در اين مسير رو يه جا كپى كن و بعدا برشون گردون سر جاش!:نقل قول:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
◙
آقا راهی نیست بفهمم یکی با یه آیدی که منم پسوردش رو دارم با کیا چت کرده>؟؟؟ البته مثلا طرف یه شهر دیگه س یا راه + اینجوری که اگه یه روز برم یه شهر دیگه یا رو یه کامپیوتر دیگه چطوری به آرشیو یاهو مسنجرم دست پیدا کنم؟؟؟؟
من یه بارم به یکی از دوستان که مشکل مشابهی داشتن پیشنهاد زیر رو دادم که قرار شد تست کنن و نتیجه رو بگن اما خبری نشد! به هر حالنقل قول:
نوشته شده توسط SH@kira
اگه پسوردتون دارای قسمت عددی هست اون را با دکمه های Num Locke کیبورد وارد نکنین و از دکمه های بالای حروف استفاده کنین شاید مشکلتون حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم آرشیو یاهو مسنجر توی هر کامپیوتری که توش ازش استفاده شده توی این پوشه ذخیره میشه:نقل قول:
\Yahoo!\Messenger\Profiles\
بنابراین فقط با داشتن فایلای dat که توی این پوشه هستن می تونی به آرشیو دسترسی داشته باشی
از این نرم افزارم می تونی واسه خوندن فایلا استفاده کنی:
Yahoo Message Archive Decoder
پس بدون داشتنه فایلا نمی تونی بفهمی طرف با کی چت کرده در عوض اگه فایلا رو داشته باشی با نرم افزار بالایی حتی تاریخ، ساعت و محتویاته چتم می تونی بفهمی
توجه کنین که آرشیویم که از خود نرم افزار Yahoo Messenger قابل دسترسی هست از همین فایلا استفاده می کنه:11:
:2:اره بابا خونه ی پسر خالم با همین id کلی چت کردم بعدشم yahoo ی 8 و 9 برام بعد از نصب اجرا نمیشه ارور میده
دوست عزيز شما با استفاده از ايميلتون بدون نصب مسنجر ميتونيد چت كنيد اگر ايميلتون قديمي هست گوشه سمت راست نوشته سويچ تو ياهو ميل بتا اگر از ياهو ميل بتا استفاده كني خودش مسنجر دارهنقل قول:
من که چیزی نفهمیدم اما بازم دستت درد نکنه حالا یعنی میشه دست پیدا کرد یا نه؟؟؟؟
دوست عزيزنقل قول:
پاسخ سؤالتون رو خيلي ساده بهتون گفتن اون آدرسي كه نوشتن آدرس جايي هست كه متن شما موقع چت ذخيره ميشه (البته اگر قابليت آرشيو كردن رو فعال كرده باشيد در غير اينصورت پيش فرض مسنجر به اين صورت هست كه ذخيره نميكنه. براي فعال كردن آرشيو هم وقتي مسنجرتون رو باز ميكنيد كليد Ctrl+Shift+P رو بزنيد از ستون Category روي گزينه آرشيو كليد كنيد و گزينه yes, save all my masege رو انتخاب كنيد و كليد ok رو بزنيد البته بسته به ورژن مسنجر ممكنه اين گزينه متفاوت از چيزي باشه كه من گفتم) با پسوند dat چون شما پسوند dat رو نميتونين توي نرم افزاري مثل ورد يا وردپد يا نوت پد و... بازكنيد بنابراين نرم افزاري وجود دارد كه فايل dat را باز ميكند كه باز هم اون نرم افزار رو براي شما معرفي كرده.
بنابراين شما بايد به سيستم شخص مورد نظرتون دسترسي داشته باشيد كه اگر قابليت آرشيوش فعال باشه شما فايل رو از مسيري كه گفته شده كپي ميكنيد و مياري با همون نرم افزار بازش ميكني.
اگر هم آرشيو فعال نباشه بايد روي سيستم اون با مسنجر آنلاين بشي و قابليت آرشيو رو فعال كني و بعداً بري و اون فايل رو كپي كني.
پس ديگه سادهتر از اين من بلد نيستم توضيح بدم
با سلام به همه
آقا من به یه Name Graber با سازگاری روم های جدید یاهو نیاز دارم ( Caption )
ممون:11:
سلام
حتما تا حالا دیدید که روبوت هایی رو که توی روم های یاهو مسنجر تبلیغ میکنن و مثلا آدرس یه سایت رو برای تمام افرادی که توی روم هستن pm میکنن.
میخواستم ببینم کسی لینکی برای دانلود یکی از این روبات ها سراغ نداره.
اگه دارید لطفا لینکشو بذارید یا بران pm کنید.:46:
خیلی احتیاج دارم.:19:
نقل قول:
لابد بلد نیستم از نقل قول استفاده کنم خوب پس چرا داد میزنی ممنون از راهنماییت اینطوری من یه چیز فهمیدم اما قرار نیست وقتی یکی سوال میپرسه دعواش کنی:41:
اگه حرفي زدم كه ناراحتتون كرده معذرت ميخوام همه ما اومديم اينجا كه دانستههامون رو به اشتراك بذاريم پس هيچكس از نظر شخصيت از ديگري برتر نيست كه بخواد داد بزنه.نقل قول:
قسمتي كه پيشنهاد دادم رو من ويرايش ميكنم شما هم همين كار رو انجام بدين كه متن بيهوده توي تاپيك نباشه موفق باشيد و سربلند
دوست عزیز می تونی از این آدرس لوگین کنین:نقل قول:
نوشته شده توسط s_m_mehdi_hashemi
webmessenger.yahoo.com
حالا خوبه نوشتم فوری فوتی. اینو نمینوشتم ...
خودم دیروز یه دونه پیدا کردم.یاهو خزنده 3. البته کار نکرد.
اگه کسی سراغ داره. لطف کنه معرفی کنه، خیلی عجله دارم.
اگه باز هم نتونستی به من ایمیل بزن حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا پی ام بدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین چطور میشه روم ها رو باز کرد و آنلاین ها رو دید ؟ از اون وقتی که ایران رو از لیست برداشتن و روم ها رو بستن و .... تو چت نرفتم . الان دیدم نمیشه .
راهنمایی میکنین ؟!
واقعا دمتون گرم.
ناسلامتي همكار انجمنيها.
عزیز،واسه کل روم های دنیا،نه فقط ایران،یاهو یه سیستم امنیتی و ضد هک گزاشته،شما وقتی وارد یه روم میشین،سمت چپتون یه لینک طولانی دیده می شه،روی اون باید کلیک کیند،توی پیج جدید،یه Verification Code باید وارد کنین و Submit رو بزنین...این جوری روم باز میشه...:11:نقل قول:
خزنده ی یاهو مسنجر نسخه ی کامل
برنامه ی خزنده ی یاهو مسنجر که برای تبلیغات بسیار کار آمد هست. این برنامه به طور خودکار وارد روم های یاهو مسنجر شده و به جمع آوری ID های حاضر در روم ها می پردازد و به بانک اطلاعاتی می افزاید.
این برنامه امکان فرستادن یک پیغام مسنجری برای همه ی ID های موجود در بانک اطلاعاتی را به شما می دهد و برای مثال شما می توانید برای ۲۰۰.۰۰۰ نفر پیغام یاهو منسجری بفرستید. در واقع یک Send To All بسیار بسیار گسترده.
البته بانک اطلاعاتی برنامه خالی است و شما خود باید به جمع آوری ID ها اقدام کنید. اما احتمالا در آینده بانک اطلاعاتی اصلی برنامه که حدود ۲۱۰.۰۰۰ ID در آن موجود هست روی سایت قرار می گیرد.
پسورد:کد:http://yahoobooter.persiangig.com/Amoozesh/Khazande%20Pack2.zip
کد:www.lordbooter.tk
البته یه نسخه خوبش تو این سایت میفروشند ارزونم هست:
کد:http://www.tablig.ir/khazande.htm
دوست عزيز ميخواي روم باز كني و همه رو آنلاين ببيني برو توي سايتهاي چت فارسي كم كم بايد بي خيال ياهو بشيم درسته كه خيلي امكانات خوبي داره ولي چت كردن توي سايتهاي فارسي با اينكه به پاي ياهو نميرسه خيلي حالش بيشتره امتحانش ضرر نداره Iranchat.com Chatkon.com persiandown.com اگه غير از اينها اگه بازم سراغ دارين ليست كاملتري بدين تا ياهو ديگه از اين هوسها نكنه كه ايران رو از ليست حذف كنهنقل قول:
دستت درد نكنه.
خيلي ممنون.
دانلود ميكنم ببينم كار ميكنه يا نه.
من همیونو قبلا دانلود کرده بودم.
به محض این که یوزر و پسورد رو وارد میکنم. لوگین میکنه ولی پنجره بعدی که باز میشه. برنامه بسته میشه.
اون یکی مدلش (نسخه انگلیسیش) رو هم دانلود کردم. ولی اون یکی شروع میکنه با هر id دو بار لوگین میکنه بعدش هیچ کاری نمیکنه.
نمیدونم مشکلش چیه.
اگه شما باهاش کار کردیدبگید تا من روی یه pc دیگه تست کنم.
لینک خرابه !!!!
لطفا اصلاح کنید