خوب الآن اوکی شده
الآن مشکلت چیه؟
Appears OK که میده دیگه میتونی اگه پتچت به مد بخوره اون رو نصب کنی
Printable View
خوب الآن اوکی شده
الآن مشکلت چیه؟
Appears OK که میده دیگه میتونی اگه پتچت به مد بخوره اون رو نصب کنی
اون دو تا پایینی که قرمز کشیده چی؟نقل قول:
الان فایل های package رو بریزم تو فولدر Mods توی The Sims 3 WA یا توی فولدر Mods خود The Sims 3
اونا مهم نیست
نه هر پکیجی داری بسته به نوع پکت باید باشه
وقتی میخوای دانلود کنی از سایت MTS اونجا آیکون کشیده که برای کدوم نسخه هست این مد بعضی هاش آیکون سیمز اصلیه بعضی ها world adventure بعدش بسته به اونا باید کپی کنی
فایل های پکیج رو گذاشتم توی مد ولی اصلا توی بازی نمیان
سیمز ادونچر رو نصب کردم اما دیگه دانلودا نمیان
بعد مودز رو بردم توی فولدر ادونچر
اما بازم نیومد
حالا ری استارت میکنم کامپیوترو اگه درست شد میگم
این سایت مطمئن هست؟کد:http://www.persiastore.com/advanced_search_result.php?keywords=sims+3&osCsid=aaff59d6b0e9681da8250e7cb428fdc3&x=0&y=0
واقعا بازی زیبا و کلاسیکی است ولی مشکل این بازی این هست که بیشتر وقت گران بهای ما رو میگیره .
باسلام من توی امبیشن یه گیر اساسی دارم هروقت میرم توی بازی بعد از چند دقیقه یهو میپره بیرون :41:
ممکنه از لانچر باشه؟! اخه اونم وقتی باز میکنم صفحه ی اولش (welcom) بدون تصویره
کمک :19:
3 کاربر بخاطر بن شدن من از این اسپمای گران بها تشکر کردن:دی
از حمایت شما تشکر مینماییم:دی
ربطی به اون نداره مشکلت از کرکته اکثر این جور مشکلات از کرکه و کمتر هم از نسخه است میتونی کرک هم که آپلود شده بود رو دانلود کنی ولی وقتی اینا نباشه مشکل از مثلا قاطی کرده ویندوزه که میتونی با دوباره نصب کردن بازی یه دفعه ای درست شه^^نقل قول:
باسلام من توی امبیشن یه گیر اساسی دارم هروقت میرم توی بازی بعد از چند دقیقه یهو میپره بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه از لانچر باشه؟! اخه اونم وقتی باز میکنم صفحه ی اولش (welcom) بدون تصویره
کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله وقت گیر هستش البته نیاز نیست که بشینی یه شبه کل بازی رو زیر و رو کنی که وقت زیادی بگیره من این کارو با سیمز 2 و پک هاش میکردم و کل لذت بازی هم از بین میرفتنقل قول:
واقعا بازی زیبا و کلاسیکی است ولی مشکل این بازی این هست که بیشتر وقت گران بهای ما رو میگیره .
این سایتش خوبه ارزونه اما دیگه در مورد خوب بودنش کیفیتش و پتچش باید ریسک کردنقل قول:
http://www.persiastore.com/advanced_search_result.php?keywords=sims+3&osCsid= aaff59d6b0e9681da8250e7cb428fdc3&x=0&y=0
ادونچر چیه؟؟نقل قول:
فایل های پکیج رو گذاشتم توی مد ولی اصلا توی بازی نمیان
سیمز ادونچر رو نصب کردم اما دیگه دانلودا نمیان
بعد مودز رو بردم توی فولدر ادونچر
اما بازم نیومد
حالا ری استارت میکنم کامپیوترو اگه درست شد میگم
فکر نکنم درست شه برنامه رو باید دانلود کنی بعد فایل اینستال کنی اگه کاری که من میگفتم رو میکردی توی mods یه پوشه به نام packages میومد که اون تو باید میرختی
منظورم سیمز3 adventure بودنقل قول:
برای یه مدی که برای adventures هست باید توی خود پوشه ی mods که توی پوشه ی نصب world adventures به وجود اووردی کپی کنی
نقل قول:
فایل های پکیج سرعت بازی رو کم میکنن نه؟:13:
این پیغام چیه هنگام نصب high end loft stuff بهم میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از مدل موهای پولی پگی زون استفاده کرده؟
اگه کردین میشه چند تارو اپلود کنید منم استفاده کنم؟:31:
بله حجم میگیرهنقل قول:
فایل های پکیج سرعت بازی رو کم میکنن نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه یه فایل نیستنقل قول:
این پیغام چیه هنگام نصب high end loft stuff بهم میده؟
حالا باید چیکار کنم؟نقل قول:
رفتم یه دی وی دی دیگه گرفتم اما هنوز همین ارور رو میده
من زیاد آپلود کردم توی تاپیکنقل قول:
از توی پیوست های تاپیک میتونی دانلود کنی
کد:http://forum.p30world.com/misc.php?do=showattachments&t=205188
مگی جان این مدل موهایی که به من دادی جز مدل موهای مجانی پگی زون نبودن
برای دانلود اینا پول دادی؟
میشه برام توضیح بدی؟:31:
سلام دوستان
من سیمز 3 اصلی رو بازی کردم
بعد از اون چه نسخه ها یا پچ هایی اومده.............
ممنون:40:
high end loft stuffنقل قول:
world adventures
sims3 ambitions
کدومشون بهتره..........؟نقل قول:
high end loft stuff
world adventures
sims3 ambitions
من یکیشو فعلا بازی کنم بسه.........!
نقل قول:
من ambitions رو ندارم world adventures به نظرم خیلی خوبه اما میگن امبیشنز هم خوبه دیگه
نمی دونم ولی فکر کنم ادونچرز رو بگیری بهتره:31:
شما اگه اونو بازی نکردی از کجا میدونی که مجسمه است فقط نویسنده ای این تاپیک باید از بازی خودشون هم عکس میزاشتن یا از بازی فیلم تهیه میکردن تا اینکه شما فکر نکنید اونا مجسمه هستن:21:نقل قول:
من همون اول که این بازی اومده بود خریدمش و بازی کردم
الان می خوام دوباره شروع کنم به بازی کردن
اگه بخوام high end loft stuff ، world adventures یا ambitions نصب کنم باید چیکار کنم؟ کسی لینک دانلود اینا رو داره ؟
properties فایل اجرایی بازی رو چک کردم نوشته بود : File Version : 0.0.0.11190 ، باید آپدیت کنم ؟ چجوری ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اینا که پچ نیستن که بازی رو آپدیت کنی ، مکمل هستند ، قابل دانلود هم نیستند ، هر کدوم 1 دی وی دی هست ، امبیشنز هم هنوز با قیمت بالا توی بازاره ، دانلودش پیدا نمیشه ، شما باید این سه تا رو بخری ، می تونی یک سرچ بکنی به راحتی پیدا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اصلا world adventure قشنگ نیتس ، کاملا بازی لوس بازی شده ، وقتی کوست می گیری و بعدش تجربه می گیری و لول می گیری ، این قشنگه؟ این شده مثل بازی های کلاسیک که همین طور ماموریت می گیری! خیلی مسخره شده ! درضمن با گذاشتن ویسا که واقعا کارو مسخره کردن! با این که توی سیمز 2 bon voyage اصلا جاهای باستانی رو نمی شد دید ولی بادمه خیلی باهاش حال کردم ! نسخه ambition خیلی خیلی از ورلد ادونچر بازی قشنگ تره ، که اصلا قابل مقایسه نیستند!!!
امبیشنز قشنگ تر از پک های دیگه هست و اصلا قابل مقایسه با قبلی ها نیست
ورلد ادونچر بازی رو مثل world of warcraft کرده!
file version کیلو چنده:دینقل قول:
من همون اول که این بازی اومده بود خریدمش و بازی کردم
الان می خوام دوباره شروع کنم به بازی کردن
اگه بخوام high end loft stuff ، world adventures یا ambitions نصب کنم باید چیکار کنم؟ کسی لینک دانلود اینا رو داره ؟
properties فایل اجرایی بازی رو چک کردم نوشته بود : File Version : 0.0.0.11190 ، باید آپدیت کنم ؟ چجوری ؟
برو thesims3 launcher بعد ببین که اونجا پتچ چنده پایین سمت چپ مینویسه
دانلودشم نکنی سنگین تری چون 100 سال میکشه! غیر از اون استاف که 250 مگه ورلد ادونچر 3.4 گیگه امبیشنز 2.4 گیگه
امبیشنز فقط 2.4 گیگه ؟ 2 گیگ که چیزی نیست :31:نقل قول:
کسی لینک دانلود ambitions رو داره ؟
ورژن بازی هم 1.0.615.00107 هست ، باید آپدیت بشه ؟ چجوری آپدیت کنم ؟
اپدیت های سیمز رو لینک هاش رو بدید
سلام من امروز این آمبیشنز رو نصب کردم ولی نمیدونم چه طوری باید مجسمه ساز-مخترع و دزد بشم ممکنه راهنمایی کنید؟
برای آپدیتش به 1.0.631 که بشه پک ها روش نصب شه که بارها و بارها طریقش تو همین تاپیک هست با یه سرچ ساده میتونی پیدا کنینقل قول:
ورژن بازی هم 1.0.615.00107 هست ، باید آپدیت بشه ؟ چجوری آپدیت کنم ؟
برای مجسمه ساز و مخترع یه سری وسایل هست توی بخشی که وسایلی مثل تخته نقاشی هست که اونی که یه چیز دایره مانند داره برای مجسمه سازیه و اون یکی برای مخترع و یکی دیگه هم هست که برای خال کوبیهنقل قول:
سلام من امروز این آمبیشنز رو نصب کردم ولی نمیدونم چه طوری باید مجسمه ساز-مخترع و دزد بشم ممکنه راهنمایی کنید؟
برای دزد شدن که چیز جدیدی نیست از قبل هم بود جزر career هاست نه proffsions
عنوان : The Sims 3: Fast Lane Stuff pack
ژانر : زنگی مجازی
پلتفورم : PC
سازنده : EA Games
ناشر : الکترونیک آرتز
قابلیت بازی آنلاین : ندارد
درجه بندی سنی : بالای 12 سال Teen
تاریخ عرضه : پائیز 1389
اسکرین شات ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ها
به زودی اولین استاف پیک (بسته الحاقی مجزا) که کاملا به وسایل نقلیه و ... دارد منتشر می شود. شما مخیر به انتخاب هر کدام از 4 لایف استایل مختلف خواهید داشت:کد:tothegame.com/res/game/10785/feature/2010-06-29/screen1_large.jpg
tothegame.com/res/game/10785/feature/2010-06-29/screen2_large.jpg
1- رانندگی و مسابقه (ریسینگ)
2- دسیسه گری
3- لوطی گری
4- خوشگذرانی سنتی
انتخاب هر کدوم از این ها منجر به این میشه که شما پوشش مخصوصی به نسبت فعالیتتون داشته باشید با جدید ترین مدل ها و مبلمان و دکور خانه و ماشین ها و ...
سیمز شما حالا دیگه می تونه یه کاراژ درست حسابی خلق کنه. و توش ماشین های مسابقه و حتی موتورسیکلت هم نگهداری کنه. شما می تونید در بخش ها مختلفی با وسایل نقلیه تون شرکت کنید (در واقع کار ها و در آمد هایی که میشه با موتور یا ماشین انجام داد مثل همین دیوار مرگ خودمون)
به هر حال استاف پک Fast Lane در راه هست چیزی که شما رو با ماشین ها و سرعت و ... درگیر خواهد کرد.
منبع : tothegame.com
ترجمه : Armin Krauser
قابل توجه مد سازها و کسانی که علاقه دارند, نرم افزار رسمی ادیت الگو از طرف شرکت سازنده منتشر شد.
دانلود:
کد:http://www.thesims3.com/game/tools/pattern
جالبه این پکی که در اومده توی gamespot نیست!!!!!!!!!
برای یه Stuff واقعا فاصله زیادی هست.نقل قول:
انتظار داشتم استاف رو تو همین تابستون بدن EP بعدی رو پاییز اینجوری که دیگه EP بعدی میره برای کریسمس یا بعد از اون.:41:
خوب چیکار باید بکنم که دزد بشم؟نقل قول:
اخرین وبهترین چیزی که توسط سیمز ها اختراع میشه ماشین زمانه ؟ بعد اون هیچی نیست؟
مجسمه سازی چی فقط یاد میگیره میز صندلی درست کنه؟:13:
میزنی روی کامپیوتر jobs and proffisions یا find a job بعد crime رو انتخاب میکنینقل قول:
خوب چیکار باید بکنم که دزد بشم؟
بله هموناست قوی تر هم که میشه مجسمه درست میکنه بعضی اوقاتم یه چیزایی مثل الماس یا پول از لای اون سنگا در میاره!نقل قول:
مجسمه سازی چی فقط یاد میگیره میز صندلی درست کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دارم برای نصب Ambitions
اول نصب ازم سوال میشه که احتیاج دارم اپدیدت کنم سیمز 3 رو اگرم بگم باشه ادامه میده بگم نه میگه نصب کنسل !
بعد که میگم باشه میگه یکم صبر کنید ... بعد هم ارور میده !
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
سلام من الان دوتا ماشین زمان ساختم ولی هر جا میرم نیست کجاست؟
ورژنتون چنده؟ (لانچر بازی قسمت پایین نوشته)نقل قول:
باید ورژن سیمز3 اصلی رو آپدیت کنید . 16 مگ فایل هست دانلود کنیدسرچ کنید تو همین تاپیک آموزشش هم هست.
پ.ن :
اون چند پست راهنما و دانلود آپدیت ها رو یکی از مدیرها یا همکارها بزاره تو پست اول خیلی خوب میشه. الان همه کسانی که اولین بار میخوان نصب کنن و ورژن نسخه اصلیشون پایینه این مشکل رو دارن.
یا باید توی inventory خودت باشه یا توی family inventoryنقل قول:
سلام من الان دوتا ماشین زمان ساختم ولی هر جا میرم نیست کجاست؟