خوب جاخالی بده عزیزم:دی
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
برو تو کار دلاور...هم غارتش بالاس هم دفاعش توپه
Printable View
خوب جاخالی بده عزیزم:دی
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
برو تو کار دلاور...هم غارتش بالاس هم دفاعش توپه
اونو میدونم:دی
منظورم در کل بازی بود....مثلا دهکده رو نزدیک بزنم؟همر 1000000تا تبرزن کافیه؟:دی:دی:دی:دی
(به طور کلی منظورم بود:40:)
من؟نه بابا،تراویانم کجا بود؟نقل قول:
کو وقت؟کو حوصله؟کو میثم؟:دی
آره،عینا همونو گفتم:دی،کلا سوژه هایی رو که ما باهاش کانتر زدیم فک نکنم کسی مثلشو زده باشه:دی،کلا کانتر زیاد می زدیم ما:دینقل قول:
آره بابا،خیلی شوت بودن،می گن حتی از وقتی که ما رفتیم نیرو هم نزدن:|
زود رفتی از روش،من یکی دو روز دیگه موندم ببینم چه خبره کلی نامه ی هنگ و اینا از میزان همرمون واسمون اومده بود:دی،داخل فروم خبری هم یه تاپیک زدن کلی ویراژ دادن:دی(منم یه پستکی دادم،نمیدونم چرا بعدش کسی پست نداد:دی(دلیلشومی دونی دیگه:)) ))
نه،از اتحادتم بیا بیرون،این اتحادا لیدرشون به اصطلاح نوبه،ولی در کل روشی که داده بحثش جداست،یه برنامه ریزی دیگه می خواد با کلی تغییرات تو این متننقل قول:
هیچوقت بی اتحاد نمی شه کاری از پیش برد،جدا از اون پست بعدیتم یکم اشکال داره،اول بازی دلاوررو فقط و فقط برای کانتر و غارت در شعاع دورتر می زنن،به هیچ وجه من الوجوه تو اول بازی دلاور رو واسه ی دفاع نباید کاشت(اول بازی کلا دفاع نباید کرد)نقل قول:
نیرو جلشون نکار،منابعتم مصرف کننقل قول:
حل می شه
من کی گفتم بی اتحاد پیش برو؟!:دی بگیر بخواب آرمان:دینقل قول:
هیچوقت بی اتحاد نمی شه کاری از پیش برد،جدا از اون پست بعدیتم یکم اشکال داره،اول بازی دلاوررو فقط و فقط برای کانتر و غارت در شعاع دورتر می زنن،به هیچ وجه من الوجوه تو اول بازی دلاور رو واسه ی دفاع نباید کاشت(اول بازی کلا دفاع نباید کرد)
ایشون اشتباهی که کردن زیاد نمیتونن آن باشن و توتن برداشتن. واسه همین نمیتونن همش جاخالی بدن.پس باید دفاع کرد:دی
:دینقل قول:
ولی از شاخ شدن تکی حرف زدی،از اون جهت گفتم
خب توتن،بدون وقت یه مقدار متناقضه،حذف کنن گول بگیرن بهتره فکر کنم
البته ما تنهاییش هم شاخ منطقه بودیم با گول
طوری شد که تو منطقه ای که دورمون پر ده های اتحاد X بود ما رفتیم تو اتحاد y
بازم هیچکس جرات نمیکرد اتک بده تا زمانی که خودمون شروع کردیم
اگه آدرسش دم دسته بده ببینیم چی بود!نقل قول:
داخل فروم خبری هم یه تاپیک زدن کلی ویراژ دادن
تذکر این بازی به شدت اعتیاد آور است
توصیه می کنم اصلا سمتش نرید من به زور تونستم بعد 5 سرور ترکش کنم
اسم اتحادم رو نمی گم ولی تو جنوب شرق غول بود 3 سرور هم اول شدیم
ما که بحثمون جدا بود:دینقل قول:
والله سرور که خیلی وقته تموم شده،دیگه فرومش نیست(همون فروم داخلیه واسه اخبار،نه فروم اصلی)
ولی کلا از ریز تا درشت رویال اومده بودن مانور می دادن فلانی رو فلان مسائلش کاتا کردیم(ده آخریه زده بودیم،20-30تا جمعیت داشت:دی+ده 5(یا7،که چیف کرده بودیم)و من یکی دو روز قبل دفشون برگشت داده بودم)،خلاصه یه دو سه صفحه نوشته بودن ازینا(یکی که کلی مسخره می کرد ما فارمیم چون تو این ده آخریه یه دف هم نداشتیم:دی)
من یه پست دادم،با مضمون نقد بر حمله و حرکات عزیزان،یکم طنز(می گن خاکستر فلانیم دود دادن:دی،از همینا)خلاصه تا یه هفته بعدش که چک کرده بودم پست نداده بود از شمال غرب:دی
تا اینکه چند وقت پیش لینک چیف دادن دست من:دی(عقده شده بود این همره واسشون:دی،فک کنم واسه این بود که سواره داشت=)) )
گفتی سواره یاد رویال افتادم که چنتا همرشون رو دف کردیم هیچکدوم سواره نداشتن =))
تازه اگه سواره داشتن هم نمیتونستن رد بشن نزدیک 30 K فقط نیزه دار داشتیم.
بذار خوش باشن همینگه براش تاپیک زدن و پست دادن یعنی حسابی سوختن!
نه اتفاقا وقت زیاد دارم:27:نقل قول:
راستی دوستان ده دوم رو کنار خودم بگیرم دیگه...؟!
یه چیز دیگه:
واسه یه توتن الآن منابع سطح چند خوبه؟آلان منابع من بیشتر سطح6 هستن....یه 2تا گندم هم سطح7 دارم...خوبه؟:20:
15 کراپ میخوای بگیری؟نقل قول:
منظورت از الان چیه؟ چند وقت از سرور میگذره؟
پاپت چقده؟
کلا توتن با منابع زیاد کاری نداره غارت باید بکنی فقط
اگر الان غارتت کمتر از 100000 شدیدا باید به فکر غارت باشی
حواسط باشه اگر میخوای 15 کراپ بگیری باید بتونی ازش هم دفاع کنی
چون قابلیت گریز فقط توی پایتخت فعاله،پس حواسطو برای ده 2 جمع کن
که شب میخوابی صبح پا میشی میبنی کاتا شدی رفت
واسه همین تاکید کردم رو این دیگه:دی،هدفشون زدن سواره هاش بود:دینقل قول:
تو شرایط نبودی ببینی،شدیدا اوضاع طنزی بود:دی
به جز اون مای بی بیه تقریبا همه پست داده بود از احساس قدرتشون:دی
خبنقل قول:
در درجه ی اول باید بگی چه زمانی گذشته از سرور
وضع دهت چطوره؟وضع همسایه هاتو اتحادت چطوره؟
غارتت در چه حده
و برنامه ریزیت و هدفت دقیقا چیه و میزان طلات
اینا رو بگی می تونم تقریبا معلوم کنم چی بگیری
منابعم که من کلا کاری بهش ندارم،اینا رو میثم باید شرح بده:دی،من حساسیت دارم به این بحث:دی
نقل قول:
کراپ میخوای بگیری؟
منظورت از الان چیه؟ چند وقت از سرور میگذره؟
پاپت چقده؟
کلا توتن با منابع زیاد کاری نداره غارت باید بکنی فقط
اگر الان غارتت کمتر از 100000 شدیدا باید به فکر غارت باشی
حواسط باشه اگر میخوای 15 کراپ بگیری باید بتونی ازش هم دفاع کنی
چون قابلیت گریز فقط توی پایتخت فعاله،پس حواسطو برای ده 2 جمع کن
که شب میخوابی صبح پا میشی میبنی کاتا شدی رفت
15کراپ همون 15گندمیه....؟:دینقل قول:
زیاد نیست 15 گندمی.....؟
سرور 9 که فکر کنم یه یک ماهی گذشته...
الآن 217 تا جمعیت دارم.:13:
وضع دهم بد نیست....2تا همسایه کنارم بودن یه 150 و 200 تا جمعیت داشتن که گذاشتن رفتن الآن شدن منبع درآمد ما:دی
یه 2 تا همسایه دیوار به دیوار هم بود که با وجود ما حذف کردند:دی
یه 4 تا دیگه هم هستند....یخورده دورند ولی جمعیتشون 300ــه:eh:
الآنم یه 100تا گرزی دارم و 35تا تبرزن....با 2تا جاسوس و 1قهرمان با قدرت هجومی 3020:31:
اقامتگاه سطح 5...
وضع اتحاد هم زیاد بد نیست...تا زمانی که عضوش شدم رتبه ی اتحاد 250بود...ولی الآن شده 70.......
یه 250تا طلا داشتم (صــرافی:27:) که 100تا دادم کلوپ طلایی و الآن 100 تا دارم.....
یه 400تا حمله داشتم.....50,000 تا هم غارت.....
هدف هم اول شدن سروره:eh:
راهنمایی بفرمایید چیکار کنم...
نقل قول:
اگه می خوای نفر اول سرور بشی و واندر 100 کنی و مشکلی نداشته باشی 100*100باید فارم کنی و نذاری شاخ بشن و باید سرباز زیاد داشته باشی که تو سرباز کم دار
خول من توصیه میکنم یه 9 کراپ با 100-150 %گندم بهتر از یه 15 کراپ با 0%گندمهنقل قول:
و در ضمن 15 کراپی خطر چیف شدنش شدیده ،الان گنده های سرور فقط دنبال ده های تازه تاسیسن تا چیفش کنن
به همین راحتی این در حالیه که شما نیروی دفاعیت خیلی کمه(اصلا نداری: دی) پس بهتره بیخیال 15 کراپ بشی
یادت نره توی این شرایط سرور9 که پلنگ خونس فقط باید بری تو کار تروپ ساختن
شما شدیدا اشتباه کردی که اصلا برای ده 1 تبرزن تربیت کردی ،شما الان فقط به گرزی نیاز داری و بس
تعداد گرزی ها رو سریع تر به بالای 200-250 تا برسون و فقط بزن تو کار غارت
بعدش که ده 2 رو زدی (9 یا 15 کراپ) دیگه گندم زار های ده 1 رو آپ نکن فقط روی ده 2 کار کن
پاپت رو همزمان با اینکه داری نیرو میسازی ببر بالا
و اتحادت رو عوض کن
الان کدوم ربعی
اگر SE هستی میتونم کمک کنم بیای تو اتحاد های clan در حال حاضر جنوب شرق یکپارچه شده و جون میده برا بازی :دی
اسم اکنت های من
knight-07
m.m2012
کاری داشتی توی بازی بگو،به m.m2012 خوساتی پیام بدی حتما توی عنوان مشخص کن من(علی )پیامو بخونم
:46:
یه سوالی:
به نظرتون اگه فقط گرزی بسازم و جمعیتم همین بمونه واسه چند روز خوبه؟:21:
میدونی افرادی که توی همسایگیت هستن چقدر نیرو دارن؟؟نقل قول:
فکر میکنی برای چی کاری باهات ندارن؟
نه داداش من هیچ وقت هیچ تعدادی کافی نیست شما مطئعن باش اگر دو برابر جمعیتت نیرو ساختی یکی هم هست بیشتر از شما ساخته دور 15 و 9 گندمی های اون دورو بر هم نرو
موفق باشی
دوستان سلام...
تو نسخه 4 امتیاز غارت توتن هست یا کلا برداشته شده؟
چون یجا خوندم امتیاز غارت تو نسخه 4 5/4 مخفیگاه دشمنه که تو نسخه کلاسیک 3/4 هست....
یجا هم خوندم که اگه قهرمان همراه لشکریان باشه امتیاز غارت هست ...!یعنی اگه قهرمان نباشه از مخفیگاه چیزی نمیدزدن..!
منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟:دینقل قول:
خب چرا حمله نمیکنن؟!
آره نیروتو افزایش بدی بهتره ،چون با غارتت سریعتر از اونی که فکرشو کنی پیشرفت میکنینقل قول:
و غارت بالا نیاز به تعداد منسابی از نیرو داره
اما یادت نره هیچ وقت جمعیتتو فراموش نکن ،به عبارت دیگه هیچ وقت نزار توی پیشرفت کنندگان پیشرفتت منفی باشه:20:
درسته توی نسخه 4 امتیاز غارت از 3/4 به 4/5 کاهش یافتهنقل قول:
و اگر قهرمان دارای کیسه غارت(کوچک،متوسط و بزرگ) باشه از 10% تا 30% از امتیاز غارت همراه با لشکریان برخورداره ،و قهرمان تنها هیچی نمیتونه غارت کنه حتی با کیسه غارت:46:
هیچ وقت یکی این ریسکو نمیکنه که به جمعیت بالا ها حمله کنن مگر اینکه واقعا از نظر نیرو مشکلی نداشته باشن و مطمئن بشن که طرف مقابلشون یا فقط پاپ بازی کرده یا اینکه نیروی دفاعی نداره در اینصورته که حمله میکنننقل قول:
کلا سعی کن همیشه با گنده تر از خودت یا کسایی که فکر میکنی یکم خطرین:31: دوست باش:46:
پس اگه قهرمان رو با نیروها نفرستیم نیروها از مخفیگاه هم منابع میکشن بیرون ...درسته...
آره اگر نیروها تنها باشن ،طرف مقابل فقط قادر به مخفی کردن 4/5 منابعش در مخفیگاهه:20:نقل قول:
ببخشید اگر کسی برای مدال مهاجمین بره مخصوصا همسایه این دوستمون حتما میزنهنقل قول:
QUOTE=!@#$%^&*();5985968]منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چرا حمله نمیکنن؟![/QUOTE]
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت فکر نکن که نیروهات کافی هستن
متاسفانه فرصت نشد پست ها رو بخونم فقط می خوام نظرم رو نسبت به تراوین 4 بگم که به نظر من همون تراوین 3.6 یه دنیا می ارزه و همش خاطرست، من که فکر نمی کنم هیچوقت تراوین 4 بازی کنم.
عزیز من این یه اشتباسنقل قول:
خیلی از بزرگان و قدیمای تراوین این فکرو میکردن
اما حالا بیا یه سر به ts9 بزن متوجه میشی:20:
ts9 امروز یه نیم ساعتی بسته بود....داشتند روش کار میکردند....الآن فونتشو بزرگ کردند...کسی میدونه چطوری میشه کوچیکش کنم؟:eh:
سلام دوستان.
منم همين مشكل رو دارم :19:!! هم فونت بازي بزرگ شده و هم نقشه خراب شده (نشانه ها لود ميشه ولي وسط صفحه خالي و سفيد هست) :13::19:!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
خب نیروهات نسبت به زمان کمننقل قول:
تبرزن تحقیقش اشتباهه
خب اول سرور شدن که طلا خریدن میلیونی انلاین شدن تیمی و اینا می خواد،تو ایران مسائل دیگه هم میاد روش:دی،کلا این سرورا رو باید بیخیالشون شد
شما دقیق یه امار بده دور و برت تا فاصله ی 5 ساعتی با گرزدر چه مقدار شلوغه من بگم چطور پیش بری
استراتژی و سایر مسائل هم کشکه لابد:دینقل قول:
همون بحث قبلیه،اگه تراکم دورت زیاده ،هر چقدر که بزنی می ارزهنقل قول:
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت فکر نکن که نیروهات کافی هستن[/QUOTE]نقل قول:
اینطورم نیست که 24 ساعته شخص الکی و بی هدف بشینه نیرو بزنه(البته در اوائل و اواسط بازی
تراویان نسخه ی 4 کلا یه ننگ عظیم رو اسم تراویان بود،طراحی و باقی مسائلش خیلی از بازیکنای قدیم رو زده می کنهتنها نکته ی مثبتی که داره برداشته شدن امتیاز غارت توتنه، که باعث می شه توانایی دو تا نژاد دیگه به یه شکل عجیب و غریبی بالا بره(اونایی که با رومن و گول به سبک غارت رفتن دقیقا حس می کنن چی می گم:دی)نقل قول:
نمیشه فونتو کوچیک کنی این ویرایش با کیفیت کمتر این بلاهارو سر ما اوردهنقل قول:
میتونی از ویرایش با کیفیت کمتر استفاده کنینقل قول:
اون مپش درسته
من مخالفم چون تراوین v4 اینقدرها هم که میگین بد نیستنقل قول:
فقط مشکلش اینه که یکی که پول بده راحت میتونه ابر قدرت بشه
باز یه خوبیش هم اینه که کسی که پول هم نده میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه:46:
البته تراوین برای افرادی که دنبال تراوین کلاسیکن سرور میزاره نگران نباش
این خبریه که توی travian.com اومده:
Server Starts! tc6.travian.com will start on Friday April 8th as Travian version 3.6 classic server. Preregistration is available on Wednesday April 6th.
یعنی از این به بعد سرور های کلاسیک با نام tcx.travian.xxx وجود خواهد داشت
(tc =travian classic )
:20:
خب سخته اینی که گفتی:دینقل قول:
خب نیروهات نسبت به زمان کمن
تبرزن تحقیقش اشتباهه
خب اول سرور شدن که طلا خریدن میلیونی انلاین شدن تیمی و اینا می خواد،تو ایران مسائل دیگه هم میاد روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،کلا این سرورا رو باید بیخیالشون شد
شما دقیق یه امار بده دور و برت تا فاصله ی 5 ساعتی با گرزدر چه مقدار شلوغه من بگم چطور پیش بری
ولی جمعیت بیشترشون بیشتر از منه....یه 25تایی دهکده جمعیتشون بیشتر از منه....همه هم بالای 250...یه 5-6تایی هم جمعیت بالای 300 هستش....الآن که گرزی هام شدن تقریبا 250 تا....همون تبرزن ها و 4تا دلاور رو هم دارم:دی
یکی هم که اسمش kingMehdi هستش خیلی نزدیکه بهم....دهکده دومش رو هم زده.......500تایی جمعیت داره.....توتن هستش....
راستی این یارو EndWar که نفر دوم سرور هستش الآن بهم فیک زد:دی...نیرو هاش مردن همه...:دی
فکر کنم میخواد مدال هجومی و دفاعی بگیره:27:...ولی آخرش کاتاش میکنم:34:
سرور 7 جنوب غرب کسی نیست.......!
ببخش که فقط قسمتی از صحبت شما رو نقل میکنمنقل قول:
ساختن نیرو هیچ وقت بی هدف نبوده و نیست چه اول بازی چه وسط بازی چه اخرش مخصوصا 24 ساعته و زمانی میرسه که با gbgs هم شما دعا میکنی که کاش روز 25 ساعت بود
شما حتما این لینک رو دیدی
کد:http://travian-reports.net/ir/report/6841060cb75,68412deef2b
در مورد بازیکنهای اکانت EndWar واقعا بچه های گلی هستن بی خود کسی رو نمیزنن اهل فارم ساختن به زور نیستن با اینکه رنک دو هستن توی 3 تا تاپ هم هستن اما اهل زرو گفتن نیستننقل قول:
من سرور 7 جنوب غرب هستم ولی اشتباه کردم با گول اکانت زدم من توتن باز هستم و اصلا نمیتونم با گول بازی کنم ولی با یکی از همسایه ها رو کل کل افتادم برای همین حذف نکردم :27:نقل قول:
اسمه اکانتت چیه.......
اونی هم که باهاش کل کل داری جمعیتش چنتاس...(اسم بده فارم تهویل بگیر):31:
اگه میخای بازی کنی بگو تا با هم کار کنیم....:46:
گول هم خوبه....
اگر میخاستم بازی کنم که فارم بودنقل قول:
هردومون تحت حمایتیم نامه زد گفتم یکم قلدری کرد منم دمت گرم بازی رو برام هیجان انگیز کردی:31:
توی تاپ غارته تمام واحه های اطرافم خالیه منم فقط دارم غارت میکنم :27::27:
اسم اکانتت چیه...!نقل قول:
من حدود 200 تا گرزی دارم یه رفیق هم دارم همین حدودا نیرو داره اگه خاستی بگو تا حالشو بگیرم....
امروز هر چی زدم فقط منابع گیرم اومد ....!
هیشکی نیرو نداشت ....!اعصابم خورده :31:
به نظرتون وقتی لیدر میگه واسم منابع بفرستین که سفارت رو بالا ببرم , منابع بفرستم؟:31:
هیچ وقت لیدر خودش بازی بلد باشه سفارت اپ میکنه کاری نداره کهنقل قول:
من به همین نام mtx891 تو هر دوتا سرور ورژن 4 اکانت دارمنقل قول:
یکی رو خیلی خوب شروع کردم اما وقت براش نداشتم اینیکی هم که گول من اصلا بلد نیستم باهاش بازی کنم:31:
سلام دوستان.
نقشه بازي درست شد :46: ولي همچنان فونت بازي مشكل داره :19:!!!
راستي براي ساخت دهكده 2 چه چيزهايي لازمه و كي وقت ساخت دهكده 2 ميشه :31: ؟؟! (الان جمعيتم 200نفره:27:!)
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
آره اگر اتحادت قویه ،باید قبول کنی لیدر یه اتحاد هرچیزی میگه باید قبول کنینقل قول:
به نفعه خودته:31:
به 3 تا مهاجر و قصر یا اقامتگاه سطح 10 نیاز داری(حتما هم به فکر نیروی دفاعی خوب برای دفاع از دهت باش)نقل قول:
وقتش هم بستگی به خودت بازیت ،و غارتت و نیروت و البته پاپت بستگی داره
نقل قول:کاملا !!!نقل قول:
فقط به امتیاز فرهنگی هم نیاز داری