خوب از آخر شروع میکنم
ببین دوست گرامی اینکه من 1200 رو مثال زدم فقط جهت این بود که مطلب روشن بشه مثلآ شما شاید نتونید تفاوت سرعت cpu 528 رو با 529 (حالا از اعداد ایراد نگیرید فقط واسه روشن شدن مطلبه وگرنه تا حالا cpu 529 نداشتیم) رو نتونی تشخیص بدی ولی بی شک میتونی با یه cpu 208 Mh تشخیص بدی پس مثال 1200 رو واسه این زدم وگرنه همه میدونن که ....
دوست عزیز از این حرفت که کار نکرده میدونید که گوشیهای دیگه مزخرف :41::41: و ... من کی گفتم که hd یا omnia مزخرفن من گفتم که xperia بهتره پس الکی لطفآ به حرفای من اضافه نکنید:13:
دوست عزیز شما واسه اینکه مثلآ بفهمی که که بین سمند و 405 glx کدوم ماشین رو بخری باید بری از هر دوتا 1دونه بخری بعد بفهمی که کدوم بهتره؟؟؟:18::18:
هزاران سایت با هزاران بررسی تخصصی از این 3 گوشی وجود داره که آدمی که قدرت تشخیص خدا بهش داده میتونه بفهمه
من خودم از بین گوشی های حاضر اول از همه از iphone خوشم میاد :27::27: ولی چون پولشو فعلآ نداشتم از بین ppc ها به نظرم xperia از همه بهتره و فعلآ اینو خریدم شما هم اگه از hd خوشتون میاد میتونی بری بخری و بحثهای مقایسه بین این 3 تا رو در جای خودش بیان کنی
من از اول این بحث رو شروع نکردم من فقط داشتم بحث قاب xperia رو میکردم که دوستان نمیدونم چه جور شد از حرفای من بررسی بین این 3 گوشی رو نتیجه گرفتن منم چون لازم دیدم جواب دادم و گرنه هر سخن جایی داره و ....
اگه تند حرف زدم دوستان همه ببخشن