اين بسته ي الحاقي نيست ، اين يك سري سيمز جديد هست كه براي كودكان طراحي شده و توش انسان نداره ، فقط حيوانات هست ;)نقل قول:
Printable View
اين بسته ي الحاقي نيست ، اين يك سري سيمز جديد هست كه براي كودكان طراحي شده و توش انسان نداره ، فقط حيوانات هست ;)نقل قول:
چه خوبنقل قول:
البته باید توجه داشت که هر کدوم از بسته های الحاقی به صورت جدا هم وجود دارن
ولی شما درست میگید این بسته ی الحاقی نیست
میگم ea چقدر بچه هارو دوست داره
آخه قبلآ هم یک نسخه سیمز مخصوص بچه اومده بود
سلام این سیمز دو کلا تا حالا چن بخش فرعیش تو بازار اومده و میشه تهیه کرد؟من اینا رو دارم ایا غیر اینا بازم هست؟کلا با بازی اصلیش 14 تاشو دارم
The Sims 2 Bon Voyage
The Sims 2 Celebration! Stuff
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 FreeTime
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff
The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Teen Style Stuff
The Sims 2 University
در ضمن این چیزه ینی سانسوریه مال من ایا خیلی از بازی رو حذف کردن؟یا فقط مثلا حموم رو نشون نمیده؟بازی اصلیشو با تمام الحاقیاتش میدونید از کجا میشه اینترنتی خرید؟راستی تو بازی من هم بعضی وصایل رو نشون نمیده و یا خالی هست یا مثل روزنامه پیچ شده نشون میده مثلا میزشو انگار با روزنامه جلد گرفتن:18::16:
راستی اگه نمیشه ادرس بدید بهم یه پیام بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر راهنمایتون هستم مخصوصا شما سعید و مگی ضد حال بهم نزنید یه وقت:11: تازه گفتین درخواست بدیم واسه معرفی جایی که بشه پچاشو خرید کجا باید درخواست داد؟:10:
شما فقط
The sims 2 Apartment life
و
The sims 2 Mansion & Garden Stuff
رو نداريد ، بقيه ي پك هاتون تكميله ;)
این رمزی که واسه از بین بردن شترنجی دادین که کار نمیکنه رمزو قبول میکنه ولی اثری یوخ intprop censorgridsize
خب اینطوری بعضی از رمزهانقل قول:
در واقع یک ترینر داره که من نمیزارمش برای اینکه غیر مجاز هست
قبلآ هم گذاشته بودم که پاک شد
فقط یه چیزی بگم پشت اون شطرنجی هیچ چیزی نیست
پس وقتتو به چیزای با ارزشتری اختصاص بده
سلام دوستان .بازی sims رو نصب و کرک کرده ام.
از وسط بازی بعضی موقع میوفته بیرون و یه اشکالی که داره اینه که نمیشه خونه ساخت.
فکر کنم مشکل از کرک هست.
یه فایلی هست که اگه قبلا بازی رو کرک کرده ایم بوسیله اون میشه خونه ساخت.
لطفا راهنماییم کنید.
سلام
من تازه Business و University و Nightlife رو نصب کردم . البته قبلا سیمز 2 رو بازی کردم اما بدون پچ . الان که اینا رو نصب کردم بالای صفحه این سه بخش فعال هست . چند تا سئوال دارم . مثلاً من میخوام وارد Business شم . وقتی که وارد این قسمت میشم یه شهر خالیه . از این به بعد و بعد از انتخاب محیط باید چی کار کنم ؟ همون سیمزهایی که در صفحه اصلی ساختم میتونن این قسمت بازی کنن ؟ یا اینکه باید کلاً توی این محیط بازی کنن و از نو سیمز بسازم؟ چون من الان دوتا سیمز با 500000 پول دارم . نمیخوام دوباره از اول شروع کنم !
مرسی
همه ي سيمز ها ميتونن به اون قسمت وارد شن فقط كافيه سيمزتون رو از خونه خارج كنيد :46:نقل قول:
مرسی مرضیه جان از توجهت :20:نقل قول:
خب من الان یه فروشگاه ساختم توی قسمت بیزنس . برای سیمزها باید توی همون بخش بیزنس خونه بسازم یا محیط اصلی؟ میخوام سیمزها مثل قبلاً که سر کار میرفتن الانم به صورت ساعتی توی فروشگاه کار کنن ! یه سئوال دیگه چطوری برای فروشگاه کارمند تعیین کنم ؟ باید کارمندها رو هم بسازم ؟ کلا برای این پچ راهنما نیست یا خود بازی راهنما نداره برای بیزنس؟
فرقي نداره توي هر محيطي متونيد براش خونه بسازيد :46:نقل قول:
ساعتي كه نميشه ، چون خودتون ميريد توي فروشگاه و بايد هدايتش كنيد ، هر وقت كاركنان خسته بشن ميتونيد مغازه رو ببنديد
براي كارمند انتخاب كردن هم بايد با تلفن توي قسمت بيزينس روي كلمه ي Host كليك كنيد. اونجا چند نفر آدم نشونتون ميده با مدالهايي كه دارن هر كدوم رو كه مدال مناسبي دارن انخاب كنيد
البته اگر با كسي دوست باشيد ميتونيد اونو هم استخدام كنيد ، روش كليك كنيد و host رو بزنيد.
بالاخره تونستم هم گرگنما بشم هم خون اشام و هم با یکم زحمت تونستم الفی هم بشم ولی هر چقد زمینو کندما این سه تا نقشه رو پیدا نکردم که یکیش مال سرزمین پاگنده هست میشه راهنمایی کنید دیگه کجا رو باید میکندم؟این کوله پشتیه پر سنگ و استخون شده.راستی این مرتاض هندیه کیه که عکسش برای درس کردن گروههای پارتی هست پاگنده رم همونجا دیدم و نینجا ولی تو بازی تا حالا ندیدمشون و یکی هم به اسم پدر فک کنم کشیشه!!!اینا کجا هستن؟
گرگنما:من با اون سگ سیاها که شبا میان و چشمشون زرده دوست شدم خیلی دوست بعد یه بار داشتم نازش میکردم یا بش قذا میدادم گازم گرفت و گرگ نما شدم
خون اشام:اول سطح ÷یشرفت مغازمو زیاد کردم تا لیست همه ساکنان رو به دست بیارم بعد از تو لیسته به خون اشام تو شب زنگ زدم و باهاش جون جونی شدم و اوردمش تو خونم و ازدواج کردم و بعد چن روز یهو بیخودی گازم گرفت و خون اشام شدم
ادم سبز:کلی سبزی و درخت کاشتم و از همشون خوب مراقبت کردم یه بار داشتم اس÷ری میزدم که یهو ادم سبز شد
گفتم که شاید فایده ای داشته باشه حالا این پاگنده و نینجا و پدر و مرتاض هندیه کجا هستن در انتظار راهنمایی شما هستم.با تشکر امضا:40::31:
راستی من ترکیب خون اشام و گرگنما هم درست کردم سیمزم قاط زده بود همزمان هم گرگنما بود هم خون اشام:16:
این ماشینا و لباسا و غیره رو میشه لیست ادرسشونو بهم بدین تا دانلود کنم:11: اخه نمیشه واسه هر لباس 10 صفحه رو بگردم که راستی حجمشون چقده؟من سرعتم پایینه ها:45:
بايد توي زمين هاي مسافرتي ، زمين رو بكنيد حتما پيدا ميكنيد ;)نقل قول:
سلام
خوب شد این بحث رو پیش کشیدین ...
در مورد فروشگاه .
من یه مشکلی داشتم ... یادمه وقتی فروشگاه داشتم هر کاری میکردم نمیتونستم یه مدیر برای اونجا انتخاب کنم که وقتی از اونجا ( یه فروشگاه خریده بودم ) میام بیرون اون اونجا رو مدیریت کنه و من از خونه فقط کنترل کنم اوضاع رو ...
یک بار شد و یه نفر رو مدیر کردم ولی دوباره که سیمز رو ریخته بوم و بازی میکردم دیگه نشد ...
نمی دونم باید سیمزی که مدیر میشد خیلی مهارت داشته باشه فکر کنم تا بشه برای مدیریت انتخابش کرد !!!
این رو هم اگه کسی انجام داده بگه ببینیم چه جوریاست !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین باره میشنوم میشه مدیر گذاشت پس ببخشید.
میشه روش سرچ کردن رو بهم یاد بدین از کجا تو همین تایپک سرچ کنم؟اون بالا که یه سرچ معمولی و یکی مخصوصه همونه؟
نزدیک هزار تا چیز پیدا کردم از زمین ولی دریغ از یک نغشه ساده:37:
نهنقل قول:
تا جايي كه من ميدونم و بازي كردم نميشه مدير گذاشت و خودت توي خونه بشيني
اون نقشه فقط يك كاغذ ساده هست كه بايد توي كوله پشتيتون نگه داريد تا منطقه هاي جديد براتون باز بشه :46:نقل قول:
يكم بيشتر بگرديد حتما پيدا ميكنيد
جستجو هم روي نوار هر تاپيك هست ، از اون طريق ميشه جستجو كرد
نقل قول:نقل قول:
اگر کمی بات طرف رفیق بشی یه گزینه می یاد که نوشته کار گر را ترفیع بده.
اگه نشد احتمالا کارگر باید مهارت بالا تری داشته باشه.:46:
نقل قول:
من اولین باره میشنوم میشه مدیر گذاشت پس ببخشید.
باور کنید یکبار این کار رو کردم ... یه مدیر انتخاب کردم که مسئولیت کنترل بقیه کارمند ها رو داشت... یک اسباب بازی می ساخت .. یکی مشتری جلب میکرد ...یکی هم جای خالی محصولات رو پر میکرد و یه صندوق دار ... فقط حواسم نبود مدیره حقوقش کم بود هنوز چیزی نگذشته بود شاکی شد و رفت !!!نقل قول:
نه
تا جايي كه من ميدونم و بازي كردم نميشه مدير گذاشت و خودت توي خونه بشيني
ولی دیدین وقتی تو خونه هستین ، به فروشگاهی که خریدین زنگ میزنید میگه اونجا مدیری نیست که بتونه کار ها رو انجام بده و یه چیزی تو این مایه ها ... درست یادم نیست !!!
با این چیزایی که گفتین شک کردم که نکنه اشتباه کردم ... پس حرفم رو نشنیده بگیرید تا دوباره یه روزی امتحانش کنم!!! آخه الان سیمز رو سیستمم نصب نیست !!!
اگه با تور مسافرتی هم سفر برید امکان داره نقشه ها رو پیدا کنی :happy:نقل قول:
در ضمن اگه پک زندگی اپارتمانی رو هم داری باید بگم می تونی در یک زمان هم مرد گرگی بشی هم خون اشام و هم جادوگر و هم یک زامبی( مرده ای که 2باره زنده شده) !
سعی هم نکن که یه plant sim (همون سبزا) رو با یه خون اشام ترکیب کنی! چون این 2تا خلاف هم هستن:thumbsup: موفق باشی.
شايد منظورت حساب داره كه پشت ميز وايميسه و تلفن رو جواب ميده :13:نقل قول:
نــــــــه ... نه بابا دیگه اینقدر هم خنگ نیستم !!!!:18:نقل قول:
اون که فقط پول میگیره !!!! نه کسی که همه ی اینا رو کنترل میکنه ...
گفتم ... فعلا ناده اش بگیرید که یا خودم دوباره امتحانش کنم یا کسی بیاد و بگه که تونسته مدیر انتخاب کنه !!!:46:
کسی می دونه مرد گرگی چجوری میشه ساخت؟:blink:
بايد اول با يك سگ دوست بشيد بعد موقع بازي كردن شايد شانس داشتيد و گازتون گرفت :46:نقل قول:
توي صفحات قبلي موجود بود ، لطفا دفعه ي بعدي سرچ كنيد ;)
البته نيازي به مدير نيست ، يك مدت كه من يك رستوران داشتم خودم وقتي نميرفتم مغازه پول بهم اضافه ميشدنقل قول:
من كلا يكي دو بار بيشتر واحد تجاري نخريدم چون متاسفانه هر وقت ميخواستم برم و بيام بايد لودينگ سرسام آور سيمز رو تحمل ميكردم! :31:
اين بود كه يا توي خونه مغازه ميزدم يا كلا اصلا مغازه باز نميكردم
منصورتون اون گرگ هایی که گاهی وقتا رد می شن از در خونه؟
یا یه سگ اهلیه؟
در کدام صفحه نوشته؟لطفا شمارشو بهم بگین.ممنون:15:
من وقتی stuff سیمز رو نصب می کنم کامپیوترم مشکل بهم می زنه مانیتور یهو میره رو استندبای
رو چند مدلش هم امتاحان کردم ولی نتیچه نداد تازه زندگی اپارتمانی با free time نمی سازه
چی کار کنم راهی هست؟
مشخسات کامپیوتر من هم اینه:
ram 2.512
گرافیک:256
هارد:160
لطفا کمکم کنید.:41::37:
همون گرگ ها كه چشماشون زرد هستنقل قول:
+
از بالاي تاپيك ميتونيد سرچ كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زياد مشكل از خود سيدي هست ، مگر اينكه روي سيستم ديگه اي نصب كنيد و مشكل نداشته باشهنقل قول:
اونوقت معلوم ميشه بازي با سخت افزار شما نميسازه ، كه بعيد به نظر ميرسه ;)
من کجا باید سیو های سیمز رو تو کامپیوترم پیدا کنم تا ازشون نسخه ی پشتی بانی بگیرم:23::blink:
به اين آدرس بريد :نقل قول:
My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods
هر پوشه در اين قسمت متعلق به يك سرزمين هست ;)
سلام.:46::46::46::46:
من دوباره اومدم:31::31:
چند تا پک جدید اومده؟:13:
راستی میدونم اینجا جاش نیست ولی آیا سیمز3 اومده؟:11:
1- جدید ترین پک ها این ها هستن:نقل قول:
ikea home stuff
apartmant life
garden stuff
و وسایل حموم و اشپزخانه
یه پکش هم هست که من تا حالا تو ایران ندیدم به نام holiday edition اگه درست گفته باشم
2-نه نیومده ولی اگر تاخیر نداشته باشه باید یا عید و یا تو اواخر خرداد به ایران برسه.:10:
نمی تونم خودم یه اپارتمان بسازم؟پکش هم دارم
یه بار سعی کردم یه اپارتمان خالی رو پاک کنم و دواره بسازم ولی نشد کمکم کنید.
ا یه چیز دیگه یادم اومد میشه مدرکی بالا تر از دیپلم در دانشگاه بگیری؟
اخه بعضی از این ادما نوشته مثلا: پروفسور jack یا ... توجه کردید؟
متاسفانه امكان ساختن آپارتمان در اين پك اصلا وجود نداره ، بايد از اپارتمان هاي آماده ي خود بازي استفاده كنيدنقل قول:
اگر شغل آموزش رو تا درجات بالا ادامه بديد ميتونيد استاد دانشگاه بشيد ولي مدركي بالاتر از ديپلم نميتونيد بگيريدنقل قول:
اين پك خيلي قديميه ، و توي ايران هم هست ، من دارمش :13:نقل قول:
+
لطفا انقدر پست پشت سر هم نزنيد ، ميتونستيد همشو توي يك پست عنوان كنيد :46:
من سیمز رو تازه نصب کردم
بدون هیچ بچی
و فقط sims 2 هست
میشه یه save ازش بزارید؟
سيو؟نقل قول:
سيو رو بايد كسي بزاره كه بدون پكيج هاش بازي ميكنه ، فكر نكنم اينجا كسي باشه كه بدون پكيج بازي كنه :46:
سلام من 1 اشکال دارم تو بازی بعضی وقتها تو وانت سیمز 1 عکس قبر هست شانس دومه چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شکل یعنی چه؟
اگه روی عکسش وایسی روش نوشته که چی کار باید بکنی.
فکر این شکل مال اینه که سیمزت دوست داره از مرگ نجات پیدا کنه.
اگه اینه راههای زیادی واسش وجون داره. اولا که باید حتما روی این آرزو رو قفل بذاری تا از بین نره. برای قفل گذاشتن، روش کلیک راست کن. بعدم یه کاری کن که سیمزت بمیره. مثلا آتیشش بزن یا هر کار دیگه. بعد که ازرائیل اومد با یه سیمز دیگه چند بار ازش بخواه که دوستتو نبره.
اگه درست انجام بدی این آرزو برآورده میشه.
اشتباه نكن دوست من!اين علامت يعني سيمت دوست داره جون كسي رو نجات بده .نقل قول:
خير! اين علامت نشانه ي اينه كه دوست داره خودش توسط كسي از مرگ نجات پيدا كنه :46:نقل قول:
:13:من وقتی تو سیمز دانشگاه بازی می کنم بعد از یک مدت دانشگاه رفتن زمانی که دیگه داره دانشگاهش تموم می شه یک دفعه سنش تغییر می کنه مدل موهاش و یک تاکسی میاد دنبالش و اون میره نمی دونم کجا ولی هر جا دنبالش می گردم نیست کمکم کنین مرسی
نقل قول:
درسه سیمزت تموم شده . حالا سیمزت به Neighborhoods هستش . از این به بعد دیگه بازی سیمز معمولی میشه یعنی مسله همون سیمزی که میشناسیم .
ولی من متمائنم!نقل قول:
برای سیمم چنین اتفاقی افتاده.
خیلی خب!
بزار دوستمون roxana72 خودش هر 2 کار رو ازمایش کنه:31:
ولی من متمئنم...................................... :27:
تصور کنید که شخصیت شما در حال تعمیر یک وسیله برقی میباشد که ناگهان دچار برق گرفتگی میشود . برای خود من این اتفاق برای دو شخصیت متفاوت بوجود آمد ( یکی در حال تعمیر ضبط صوت و دیگری در حال تعمیر دستگاه ظرف شویی ) .
اولی که داشت ضبط را تعمیر میکرد دچار برق گرفتگی شد و تمام نوارهای وضعیتش قرمز شد ( Fun,Hunger,Bladder,... ) و قیافه اش آشفته شد. (موهای سیخ) و حتما باید حمام میرفت تا از آن قیافه در می آمد و خوشبختانه چیزیش نشد.:20::20::20:
ولی دومی بعد از برق گرفتگی جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیار باقی رفت.:41::41::41:
تفاوت این دو شخصیت در این بود که شخصیت اولی مرگ از بیخ گوشش گذشت و از مرگ نجات پیدا کرد - ( Be Save From Death ) ولی دومی گرفتار این بدشانسی شد و مرد.