سلام
قسمت امور مشترکین سایت اندیشه چرا درست کار نمیکنه؟
من شماره مشتری و کلمه عبور رو میزنم، مینویسه :
Injection not allowed
Printable View
سلام
قسمت امور مشترکین سایت اندیشه چرا درست کار نمیکنه؟
من شماره مشتری و کلمه عبور رو میزنم، مینویسه :
Injection not allowed
با یه مرورگر دیگه تست کن...نقل قول:
شاید کلمه عبور یا شماره مشتری رو اشتباه میزنی من همین امروز صبح رفتم تو سایت مشکلی نداشتنقل قول:
منم رفتم مشکلی نداره اگه می خوای زود درست بشه زنگ بزن بگو پسه سی آر ام تو عوض کنن:10:
ببینید خیلی وقتها سرعت دانلود بستگی به شلوغ بودن سرور دانولد شما هم داره من وقتی میخام شبا از سایتهای ایرانی دانولد کنم سرعت از 10 بیشتر نمیشه اما یه لینک خارجی سرعت قابل قبولی داره
در مورد تست سرعت چرا راه دور میرید networking داخل task manager اگر سیستم ویروسی نداشته باشه که اونقسمت رو دست کاری کنه مقدار نوسان رو بر حسب در یافت تمام داده هایی که هر برنامه ای ای از اینتر نی میگره نشون میده که معمولا ساعت 5 صبح به بعد مثل مرداب صاف و روح حد اکثر در کل من نه کارمند اندیشم نه چیزی بهم میرسه اما خداییش اندیشه خیلی بهم حال داده من راضیم خط223
128 شباهم با family cyber alert از دسکتاپ عکس میگیرم تا صبح ببینم دیشب وضعیت چطور بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:همه این کا را رو کردم. نشد!!نقل قول:
چند بار زنگ زدم اندیشه اونا هم گیج شده بودن ، هی گوشی رو به همدیگه میدادن! یکبار هم کلمه عبور رو عوض کردن ولی نشد. آخرش یه مرده گفت شما شنبه به قسمت فنی زنگ بزن!
دیشب چون اولین شب بود که اینترنتم وصل شده و زیاد تجربه دانلود نداشتم فقط 700 مگ موزیک لینک مسقیم دان شد.
بله کاملا درست میفرمایید ...نقل قول:
البته در حال حاضر سرعت Downstream مودم من رو 1598 تنظیم شده ( یعنی حدود 1.6 مکابیت ) در حالی که تا هفته پیش رو 2 مگابیت بود . :19: و Upstream هم رو 261 کیلو بیت !! ( همون 256 کیلو بیت ! ) یعنی سرعت آپلود یک ششم دانلوده ! ( اندیشه خط 3 )
حتی خیلی از ISP ها سرعت آپلود رو نصف سرعت دانلود تنظیم می کنن و تو لیست سرعتهاشون هم اینطوری ادعا می کنن ... ولی همونطور که گفتم در عمل سرعت خیلی پایین تر از این حرفاست. ( با کمال تاسف ! )
البته شاید اونها هم حق داشته باشن چون اکثر کاربرا سرعت دانلود براشون خیلی مهمتره و اسم ADSL هم یعنی DSL نامتقارن یعنی به زبان ساده سرعت دانلود و آپلود تو این نوع اینترنت مساوی نیست و برای استفاده از بیشترین سرعت دانلود میان پهنای باند آپلود رو محدود میکنن .. اما انصافا اگه بخوان خدمات استاندارد بدن باید سرعت آپلودشون هم قابل قبول باشه در حالی که تو کل ایران هیچ شرکتی به این قسمت توجهی نداره ... قبل عید می خواستم صفجات یه سایت رو که حجمش حدود 150 مگ بود رو سرور آپلود کنم نمیدونین با چه عذابی بلاخره آپلود شد !!! دق کردیم !!! :19: حالا فرض کنین اگه همه جا مثل ایران بود نسل فایلهای پر حجم ( مثل فیلم یا فایلای تصویری HD ) کلا تو اینترنت منقرض میشد !! هیچکس حوصله نمیکرد همپین چیزایی آپلود کنه تا ما مفتکی دانلودشون کنیم ! :46:
قسمت مشترکین سایت اندیشه برا من هم مشکلی نداره و راحت باز میشه . در مورد سرعت هم دوستمون درست میگن که ترافیک بعضی سایتها بالاست ولی اگه از جاهای دیگه فایل دانلود کنین میبینین سرعت خوبه . الان تو شبا هم مشکل سرعت ندارم و شبا هم معمولا سرعت بین 140 تا 150 هست و امیدوارم دوباره به 200 برگرده !
"محدودیت های سرعت اینترنت تا شهریور امسال برطرف می شود .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهدشت گفت : با برنامه ریزی و سرمایه گذاری های ایجاد شده ، توسعه و تجهیز باندهای موجود در دستور کار قرار گرفت که نتیجه آن حذف محدودیت های سرعت اینترنت کشور خواهد بود ."
پس دیگه نگران نباشین .. مسئولان مخابرات حسابی به فکر سرعت اینترنت ما هستن ..
فکر کنم با کارایی که دارن میکنن سرعتمون از شهریور امسال به 4 الی 8 مگابیت ارتقا پیدا کنه! اونم نامحدود! ماهی 5 تومن ! :46:
آخه یکی نیست بگه باباجان ! چرا کاری رو که از عهدش بر نمیاین الکی وعده میدین ؟! اصلا می دونین معنی کلمات " حذف محدودیت سرعت " یعنی چی ؟!! لابد تصور اینا از سرعت نامحدود همون 512 هست !!! :2:
شما زنگ بزن بگو خودشون ببینن می تونن تو اکنتشون برن اگه نتونستن جواب سر بالا دادن زنگ بزن با پژوم صحبت کن یا ما هانیان شاید مشکلتو حل کنن الانم می تونی زنگ بزنی:8:نقل قول:
سلام
بچه ها اگه مدت یک ماه اینترنتتون تموم شد میتونین تو سایت crm تمدید موقت رو بزنین و 3 روز مجانی تا 300 مگا بایت استفاده کنین احتمالا اینو خیلیا میدونستن ولی یه نکته ای است و اونم اینه که این 300 مگ از حجم ماه بعدتون کم نمیشه
تو واسه خودت نزارنقل قول:
اندیشه زده تو کار Unlimited
برو تو کار دانلود به کسی هم نگو :31:
مثل اینکه فقط چند دقیقه بود
منم این گولو خوردم دو روز حجم ثابت موند حدود100 مگ ریسو داشتم اما Unlimited نبود فرداییش که Unlimited شد فقط چند دقیه اینجوری موند و بعد مقدار دانلود همون چند دقیقه از حجمم کم شد :31:نقل قول:
وقت هایی که کنتور نمیندازه میتونید دانلود کنید ولی باید حواستون جمع جمع باشه که یهو اگه کنتور به کار افتاد و شما در حال دانلود بودید سریع قطع کنید چون اگه بی خیال باشید امکان داره خیلی از حجمتون کم بشه .
چون بعضی و قت 1 دقیقه هم طول نمیکشه و کنتور به کار میوفته .
کلا در این 5 ماهی که ADSL گرفتم 5 بار کنتور به صورت طولانی از کار افتاده .
کلا ماهی یک بار تقریبی این اتفاق میوفته
سلام دوستان
درست یه هفته است که سرعت 128 خط 3 اندیشه از 230 به 170 (روزها) رسیده الان هم ساعت 1.30 سرعتس نوسان داره از 20 تا 50 کسی می دونه مشکلشون چیه؟ کسی پیگیری کرده کی قراره برطرف بشه؟
بازهم شما سرعت 20 داري خوبه من الان (ساعت 2:06) سرعتم 5 تا 10 بازي ميكنه ،حتي نمي تونم صفحات وب رو خوب ببينم !!!
نقل قول:
واسه من هم خط 3 128 هستم همینطوره ولی سرعت امشب واسه من از 25 بیشتر نمیشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه چند روزی میشه که سرعت روزای اندیشه از 200 به 150 افت کرده واسه من و شبا هم فعلا تو بهترین حالت از 150 بیشتر نمیشه . ( 128 اندیشه خط 3 ) همین الان هم سرعت من نوسان زیادی داره و برای مجموع 2 تا فایل تورنت بین 80 تا 120 کیلو بایت نوسان میکنه .
البته وقتی ما اشتراک 128 داریم حق قانونیمون فقط 16 کیلو بایت هست و حتی همین 150 کیلو بایت چندین برابر میزان تعهد شرکتها هست . درسته که اکثر شرکتها الان دارن سرعت تشویقی میدن ولی اونا هم هیچ تعهدی به دادن این سرعت بالا ندارند. بنابراین با شرایط فعلی فقط باید ابراز امیدواری کرد که همیشه پهنای باند کافی وجود داشته باشه تا بتونن بهمون سرعتای بالاتر بدن . برا اینکه سرعت 230 به 170 رسیده هیچکدوممون نمی تونیم اعتراض کنیم جون داریم پول 16 کیلو بایت رو میدیم و سرویس بالاتر از 1 مگابیت میگیریم . جدا از این موضوع که طبق استانداردهای جهانی رسما دارن مس رو به قیمت طلا به خورد ملت میدن !!! اما نباید یادمون بره که اینجا ایرانه و همین شرایط هم خیلیییی جاهای دیگه اصلا فراهم نیست ... پس با این شرایط باید امیدوار باشیم لااقل همینطور بمونه و رقابت بین شرکتتهای رقیب مجبورشون کنه کیفیت بهتری بدن .
اندیشه هم به نظر میاد برای کنترل بهتر ترافیک سرعت بعضی مراکز رو کاهش داده و دیگه از سرعتای بالای 200 خبری نیست .:13:یادش بخیر حسن رشتی با سرعت 270 دانلود میکرد ! :46:
سلام
بیراک درست میگه تازه اونم تو سرعت شیرینگ باید از 12 تا 14 باشه 16 واسه ددیکیتده که مخابرات بسختی میده واقعا این سرعتا فضائین:8:
دیشب از ساعت 1 تا 1:7 سرعت بالای 150 بود...فکر کنم از دستشون در رفت...دیدم سرعت بالاس رفتم دو سه تا تورنت دیگه گیر بیارم که بزارم واسه دانلود//// تا پیدا کردم و خواستم بزارم واسه دانلود دیدم سرعت اومده 20...فحش دادم به اونی که خیلی قدرتمنده....:31:
پارس سرعتش بد نیست.. دور 80-90 می چرخه...
ماله منم بد نیست خیلی خوبه 180 البته اندیشه:31:
تو روز که هیچ مشکلی نیست....واسه من بالای 200 هم میره...ولی بعضی شبا از 20 بالاتر نمیره..
سلام بچه ها
بچه هایی که از پارس آنلاین استفاده میکنن تو مرکز 5 ارور 678 دارن؟؟؟
این روزا سرعت خوب شده130 تا 100 ولی این ارور اعصاب خورد میکنه
256 پارس وی
سرعت در روز 195kbps
سرعت درشب 50kbps
البته شب 195 بود اما دیشب رفت روی 40 تا 50
لینک مستقیم شبا افتضاحه دیشب تا صبح گذاشتم 120 مگ دانلود شد سرعت میاد رو صفر خیلی بالا بره میره رو 20 اندیشه خط 5
نقل قول:
تایید میشه
دوستان همه cutاز اندیشه و پارس وی به دامون ما رافتیم 128 نامحدود بگیریم هر کس می خواد بیاد .(28000تومان)
این اندیشه چرا قاطی کرده عملا دیگه بدون چیز پی ان یاهو رو بعد 10 بار REFRESH میاره وعجیب با این
P30 WORLD هم مشکل داره :41:
باور کن خیلی تو فکرش هستم اگه تو روز سرعتش 60 70 باشه تو شب 40 باشه راضیم آخه این چه وضعیه الان 4 شب میشه که اصلا شبا نمیتونم هیچی دانلود کنم همش 100 مگ تا 140 مگ زنگ زدم پشتیبانی میگه (من کاری نمیتونم بکنم میگم بررسی کنن) ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بازم دیشب سرعتم میومد رو صفرنقل قول:
دوستان سلام.درسته که یه ساعتهایی تو شب اگه دانلود کنی از حجم دانلودت کم نمیکنه؟من 8 گیگ تو 20 روز تموم کردم و اعتبارم تموم شد رفتم 2 گیگ اضافه گرفتم.حالا موندم دانلود بکنم نکنم!
نقل قول:
از ساعت یک شب به بعد رایگان است:8:
نقل قول:
دوستان سلام.درسته که یه ساعتهایی تو شب اگه دانلود کنی از حجم دانلودت کم نمیکنه؟من 8 گیگ تو 20 روز تموم کردم و اعتبارم تموم شد رفتم 2 گیگ اضافه گرفتم.حالا موندم دانلود بکنم نکنم!
اگه اندیشه هستی از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه و از حجم دانلودت کم نمیشه
دوستان کسانی که میخواهند از جدید ترین hairstyle های مد روز اروپا و امریکا اگاه بشن و همچنین جدید ترین کارهای مانتو، تی شرت و پیرهن های fashion و همچنین جدید ترین لوازم آرایشی بصورت 100% benchmark شده و شهودی!!! یه سر به شرکت a.s.k واقع در سرای گلایل بزنند!!!
آقا این سرعت چیه آخه؟؟؟؟ 0 و 1 هارو رو کاغذ بنویسم سریعتر به مقصد میرسه به خدا...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگین که سرعتت خوبه و تازه باید بین 12 تا 16 باشه که میدونم الان رفیقم تو پارس وی داره با 128Kbps با سرعت 160KBps دانلود میکنه. پریشب سرعت بود 2 تا 4...!!! :18:
درستش میکنین یا بریم پارس وی؟؟؟؟
1. تبعیض قائل شدن برای مراکز مخابراتی متفاوت و routing های بسیار بد!!!
2. پشتیبانی فنی ضعیف! نشد ما یک بار زنگ بزنیم نگن "فردا صبح تماس بگیرین داخلی 163 آقای ماهانیان"! تازه سانترالشونم قاطی داره. میگیری 163 دوبار اپراتور از اول شروع میکنه!
3. بر خلاف اکثر شرکت ها سیستم صف انتظار ندارن که بهت بگه نفر چندمی. یعنی مثلا وقتی زنگ میزنی خطاشون شلوغه، نمیدونی باید 5 دقیقه بمونی یا نیم ساعت؟ پشت سر چند نفر هستی؟!! تازه بعد از کلی صبر کردن سانترالشون یهویی تمام تماس هارو قطع میکنه! تپ یه صدایی میاد و همه خط ها release میشه!
4. کندی سرعت اخیر و بنظر من عمدی بودنش! انگار ساعت 1 شب که میشه یکی میشینه رو سرور ها!!!
5. synch نبودن تایم سرور اکانتینگشون با سرور های GMT. با ساعت دیواری و بطور دستی تنظیم شدن! زنگ میزنی میگن تو باید تایمتو مچ کنی! کدوم نژادی این روش رو منطقی تر میدونه؟؟!! تازه اگر هم بشه، بدلیل دستی بودن عملیات، حداقل چند ثانیه tolerance خواهد داشت. این مشکل اکانتینگ عملا باعث میشه بدون اینکه بخوای، وقتی دقیقا از 1 تا 6 دانلود میکنی، ترافیکت کم شه. جالبه زمانشم منطقی نیست مثلا از این ور که 3 دقیقه جلوئه، از اون ورم باید همینطور باشه ولی عقبه!!! :18: چجوریه نمیدونم. من که از 1:05 تا 5:55 کار میکنم. ولی خلاصه در حالت full speed همون 10 دقیقه یعنی حدود 100MB.
6. گیریم اشتراکت تموم شد، خواستی گزارش مصرفتو ببینی... تو سایت accounting.askiran.com نمیتونی بری با اینکه سایت خودشونه...
آقایون کارکنان اندیشه لطفا توضیح بدین...
برای خرید حجم اضافه باید چیکار کنم ؟
عابر بانک هم ندارم ؟
حضوری برو .هر 2گیگ 5000تومان.