چپتر جدید هم چیزی نداشت .. گویا اینبار قراره ساسکه جان ادم بشن !!!
محتوای مخفی: باز هم درستکار می شوند ؟!؟!
Printable View
چپتر جدید هم چیزی نداشت .. گویا اینبار قراره ساسکه جان ادم بشن !!!
محتوای مخفی: باز هم درستکار می شوند ؟!؟!
اوج خنده داریش تو این تیکه بود برای من :
هی اوچیها ، بیا بهت یه جوتسو بدم :|
و plot nojutsu اغاز میشود
بلخره باید به یه طریقی مادارا رو جمع کنن حالا چه تکنیک تخیلی ای باشه خدا میدونه و کیشیموتو
محتوای مخفی: مانگا
انیمه باحال تر بود .. فهمیدیم این شخصیت توبی به کی رفته ! خیلی بامزه بود اون شخصیت رتسوی سفید .. همش دباره دست به اب سوال می پرسید !
سوالی که کیشی جواب نداد این هست که با این همه که مادارا و خود اوبیتو میگن جفت چشم ها باید با هم کار کنن تا تکمیل باشن چرا اوبیتو نرفت چشمش رو از کاکاشی پس بگیره؟ این پلات توجتسوی اوبیتو داره منو از دورون میخوره :دی :n09:
خوب اونجا توی انیمه دیدیم که وقتی اوبیتو رسید کاکاشی هنوز قدرت داشت و با مرگ رین همون اتفاق مرگ عزیز و فعال شدن مانگیکو برای اوبیتو رخ داد و هم زمان هم چشم کاکاشی مانگیکو گرفت ولی تمام چاکرای کاکاشی رو خورد و پخش زمین شد..
کلا یه جوری نشون دادن که مانگیکو اوبیتو با هر دو چشم فعال شده و کاکاشی کلی زمان برده که توسنه بدون یه بدن و مغز اوچیهایی مانگیکو فعالش رو استفاده کنه و چاکراش تموم نشه یا مغزش ریست نکنه !!!!
من هنوز هم نفهمیدم اون جریان نیمه فعال مغز که نیدایمه به ساساکه درباره مانگیکو گفت چی بود تقریبا .. هر بود این بود که نیمه های چپ و راست مغز برای هر کدوم از چشم ها موقع مانگیکو زدن یه نوع حس نفرت امیخته با جنون ایجاد می کنن که نحوه دید و اون شخص تغییر می کنه این عمل برای اوچیها باز شدن درب جدیدی در جوتسوی چشمی بوده !!! کل اناتومی بدن زیر سوال رفت .............
البته شقه شدن سوناده و زنده بودنش و حتی کوچیوسه کردنش قبلا آناتومی رو با چالش کشیده بود ...
خوب مانگای جدید هم اومد .. کیشیموتو یادش افتاد یه حالی به ساندایمه بده و ساروتوبی خودی نشون داد !!!
لرد اوروچی هم مثل همیشه مارموز بازی ..
اخرش هم نوشت که هفته دیگه مانگا نداریم !! زرشک!
و همچنین چشممون به جمال یکی از زتسوان (جمع مکسر زتسو :دی) روشن شد
به جای عجیبی رسید مانگا/ خبرهایی در راه است...
دوستان مانگا جدید اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: 663
محتوای مخفی: اس
من نفمیدم کارین چیکار کرد که اوروچیمارو گفت آخر سر فعالش کرد ... :n27:
یه تیکه هم شد فیلم مستهجن :n27:
اون جوتسویی که هاشیریما به ساسکه داد ربطی به اون آدمه که اومد رو سرش نداره ؟ :n27:
مادارا قبل اینکهجینچوریکی بشه خوشتیپ تر بود:n27:
فعلا که هیچی معلوم نیست .. من که دیگه خودم رو با حدس زدن های الکی خسته نمی کنم !
اون رد پاها برای هر کی باشه فکر نکنم برای شخصی مثل کابوتو باشه .. اخه کابوتو اون وسط چی می خواد بکنه ؟ اون یه مهره سوخته بود !
بیشتر به نظر می اومد کفش های کاککاشی باشه .. داستان ای هفته هم در مورد کاکاشی هستش .. مادارا هم گفت میره دنبال چشم چپ ! فکر کنم منظورش جشم کاکاشی هستش که مانگیکو هم داره ! دقیق نمی دونم
ولی یه ربطی به این فیلر های انیمه و داستان مانگا همیشه وجود داشته .. حالا یا اوبیتو کامل می خوا بمیره یا کاکاشی این وسط می خواد بترکه !!!
..........................
جالب شد نصفه کیوبی رو میناتو توی خودش مهر کرد و توی جنگ هم احضارش مرد و بهم چاکرا قرض دادن .. حالا گارا داره جنازه ناروتو رو می بره خونه باباش که نصفه کیوبی رو بهش مهر کنن !! کی می خواد عملیات مهر کردن رو انجام بده ؟ اصلا نسفه کیوبی ناروتو رو قبول می کنه ؟ :n19:
.......................
ریده کیشیموتو .
من فقط دارم به این امید می بینم که تا 700 تا مانگا دیگه تموم بشه رسما !
چشم کاکاشی رو میخواد چی کنه؟ خودش که بهترش رو داره
ولی درسته این قضیه تکنیک هاشیراما یه ربطی داره به اون یارو که امده بالا سر ساسکه
میگن نکنه ساسکه صاحب بدن هاشیراما شده؟ :دی
مانگای امروز هم اومد ...
خداییش من یه جورایی نسبت به حرف های مادرا ، بهش حق میدم .. این چیز هایی که ما دیدیم مخصوصا ایرانی ها کاش این کار مادارا انجام میشد !
حرف هاش به اوبیتو یه جورایی برای من یکی قانع کننده بود .. الکی شعار زدگی ناروتو آرمان گرایی صلح و دوستی رو نداره حرفه هاش !
درست نفهمیدم چی شد
هفته پیش که مادارا با اون همه علم و اطلاعات اومد 2 تا سلاح مخوف رو پرت کرد یه کنار و گفت who cares یعنی ناروتو که کیشیموتو حامیشه هم همچین کاری نمیکنه اخه یعنی مادارا اونقدر عقل نداره بیاد اینا رو بذاره یه گوشه ای برای روز مبادا؟! منتظر بودم که این هفته ببینم به وسیله همون 2 سلاح مادارا مهر بشه که الان دیدم ظاهرا قراره حماسه اوبیتو دوباره تکرار شه. البته کاندیدای رهبری کونوها یک عدد هم افزایش یافته بعد از ناروتو و ساسکه و کیبا و بقیه بروبچ حالا نوبت اوبیتو شده مثکه
ولی موافقم از لحاظ سخنرانی ناروتو که خودش نمیفهمه چی میگه اوبیتو غمناک حرف میزنه و اصلا ادم غصه دار میشه (این بشر اصلا خوشی تو زندگیش دیده؟) ولی مادارا چون حرفاش با زندگی واقعی هماهنگه کلا جملاتش سنگینه. جدای از اینها امیدوارم کیشی بتونه به اینهمه شعاری که چپونده تو مانگا جواب هم بده
اینم از انیمه هفته پیش
طرف هدفون گوششه
یعنی تا اون موقع تانک اختراع نشده؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه چیزی نیست .. اون موقع که ناروتو تازه به دهکده می خواست بر گرده یعنی سه سال و نیم قبل توی انیمه اون کونوهامارو و رفیق هاش دنبال گربه بودند بی سیم فوق خفن داشتن .. از اینها که روی گلو نصب میشه و خیلی خاصه .. توی فیلم های جنگی چریکی ( توییکی از فیلم های بروس ویلیس ) من دیدم !!نقل قول:
یعنی تا اون موقع تانک اختراع نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانال تبادل اطلاعات و ویدئو کنفرانس دارن این رئیس های هر کشور و از تلویزیون هم خفن تره !!!
شخصیت های پین هم که یکیشون کلا بمب بود و از همه جاش بمب های خوشه ای در می اومد !!!
یعنی بمب اتم هم اینها داشته باشن باز باید با تایجوتسو برن جلو !!!
خوب میریم که داشته باشیم مانگای این هفته رو !! مبارزه "مار" با "مار" !!!
بالاخره یه حریف درست و حسابی برای اروچیمارو پیدا شد
فقط این چطور از ایزانامی ایتاچی خارج شد ؟
اون رو که خود کابوتو گفت تذکیه نفس کرده و خودش رو پیدا کرده و الی اخر :دی فقط نفهمیدیم چطور اوبیتو دوباره عصای ریکودو بدست اورد؟ دیگه از در و دیوار داره ریکودو میباره
اول مانگا هم که یه عکس رنگی از ناروتوی ریکودو شده بود و اونطرف هم که کابوتو به ساسکه ژن هاشیراما تزریق کرد و میریم که 2 تا ریکودوی جدید هم داشته باشیم که سنجتسو بینهایت هم دارن tenten هم که داره کوزه ی ریکودوی اورجینال رو اماده میکنه و 2 قسمت بعد میاد مهر میکنه مادارا رو. این بود قصه ی ما
اره وقتی کامل مانگا رو خوندم فهمیدم که این ایتاچی باز هم دست محکمی بر داستان داره ...نقل قول:
احتمال جنگ کابوتو و اروچیمارو هم بعیده :n02:
خدارو شکر کابوتو تاک جوتسو نخورد وگرنه دیگه باید تعطیل میکردن مانگارو !!!
حیفه گای بخوا بمیره .. خود مادرا هم گفت تا وقتی که از طوفان قرمز استفاده نکنی نمی تونی من رو شکست بدی !
تن تن هم احتمالا رفته دنبال اون باد بزنه که توی نبرد ازش استفاده کرد !
...............................
دقت کردید مانگا های قبلی ساکورا به ناروتو تنفس دهان به دهان داد !!! یعنی اخر علم و تکنولوژی و پزشکی رو نشون داد .. با دستش داشت از توی قفسه سینه قلب ناروتو رو ماساز قلبی می داد .. کف کردم !:n19::n08:
این میناتو الان چه نقشی داره ؟
.................................
جمله ای زیبا از لرد اروچیمارو :
اوه .. اونجارو .. تنها هوکاگه ای که من واقعا تحسینش می کنم ! هوکاگه دوم ! ( به عظمت این هوکاگه دوم باید از اینجا پی برد !)
اونقدری که برای آینده گای نگرانم ، نگران ناروتو ساسکه نیستم : دی
گای سنسی ریق رحمت رو سر کشیده :دی
من برای آینده مادارا نگرانم. کیشیموتو استارتو زده...
مگه میشه هنوز مهرش کرد ؟نقل قول:
اول مانگا هم که یه عکس رنگی از ناروتوی ریکودو شده بود و اونطرف هم که کابوتو به ساسکه ژن هاشیراما تزریق کرد و میریم که 2 تا ریکودوی جدید هم داشته باشیم که سنجتسو بینهایت هم دارن tenten هم که داره کوزه ی ریکودوی اورجینال رو اماده میکنه و 2 قسمت بعد میاد مهر میکنه مادارا رو. این بود قصه ی ما
آخه دیگه ادوتنسه نیست که .
ربطی نداره مگه ادم زنده مهر نمیشه؟ تازه اینجور که داستان داره سر هویت و شخصیت پیش میره معلومه که با کوزه و جاروی ریکودوی اصلی طرف خواهیم بود بخصوص وقتی که کابوتو برگشت و گفت خودم رو پیدا کردم یحتمل مادارا هم سر قبول نکردن خود واقعیش : دی از بین میره و بعد شاهد جنگ ساسکه ناروتو خواهیم بود
دوستان این که میگن مانگا شماره 700 تموم میشه راسته؟ یعنی چند ماهی بیشتر نداریم تا اخر داستان... در کل من دلم تنگ میشه برای مجموعه ناروتو...
سلام به همگي . من اولين باره دارم اينجا نظرم رو مي نويسم . اول يه سوال داشتم كسي مي دونه اسمه سري سوم ناروتو چيه ؟چون من يه كليپ ديدم از سري سوم منتهي بدون اسم بود و ميگفتن پيش نمايش سري سوم ناروتو هستش. ومحتوای مخفی: ريكيدو شدن ناروتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمن اینکه اخوی عزیزمون ناروتو همه ی چاکرا های لازم برای ریکودو شدن رو داره. تو اون نشست سران 1+8 :دی که بیجوجات همه جمع بودن بهش چاکرا رسید فقط نصفه ی کیوبی که دست میناتو بود رو کم داشت که تو همین چپتر بهش رسید و دیگه میتونه ریکودو بعدی باشه
دوباره اون قسمت رو نگاه كردم هاچيبي و ايچيبي بين بيجوها ( مجمع 1+8 :n02: ) نبودند . ناروتو بيجوهايي رو ملاقات كرد كه ميله چاكرا رو از بدنشون بيرون كشيده بود .
محتوای مخفی: ريكيدو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناروتو قسمت 670: پله پله تا ملاقات ریکودو
چاکرا از بین نمیرود بلکه از فردی به فرد دیگر منتقل میشود
چه وضعشه؟ همون ناروتو ریکودو میشد بهتر بود تا اینی که الان شد
ولی دقت کردید یه چیزی رو؟ عصای ریکودو نصفش عصای مادارا بود نصفش عصای اوبیتو یعنی نقصی تو عصای مادارا نبود چون اگر قرار بود نقصی باشه باید عصای اوبیتو خیلی داغون تر میبود. یه چیز دیگه هم اون علامت های ماه و خورشید بود که تو عصاها هم مشخصه و اوچیها ماه هست و سنجو شبیه به خورشید که باز تو نماد خاندانشون هم مشخصه
تو اون سران 8+1 هم آره هاچیبی نبود ولی اگر قرار بر چاکرا گرفتن باشه قبلا از 8دم چاکراشو حتما گرفته
نه . اگه دقت بكني عصاي ريكودو دو سرش شكل داره ( يه سر نيم دايره و يه سر دايره كامل با 6 حلقه ) ولي عصاي ابيتو و مادارا هر كدوم يه سر عصاشون يكي از شكل ها رو داشت يعني هركدوم نصف عصا رو داشتن و عصاشون كامل نبود مال مادارا ( نيم دايره ) ماله ابيتو (دايره با 6 تا حلقه) سر ديگه عصاي مادارا و ابيتو چيزي نداشت . نميدونم ميشه اينجوري گفت كه هم ابيتو و هم مادارا نصف قدرت ريكودو رو بدست آوردن ( چون عصاشون نصفه بود ) :n13:
يه چيز ديگه صفحه آخر مانگا نشون ميده يه موجودي تقريبا شبيه كيوبي داره با سوسانو ميجنگه و اون گوي هاي سياه هم به عنوان سلاح تو دستاشه پس ديگه تقريبا معلوم شد ناروتو چجوري ميجنگه :n02:
منم همون رو گفتم دیگه
والا سر این قضیه ی تکنیک ها قبلا بحث بود که با فلش بک های جنگ دره نهایی معلوم شد تکنیک نهایی هاشیراما که با سوسانوی نهایی مادارا روبرو شده اون ادمک هزار دست که شبیه به سوسانوی چوبی بود هستش و دیگه بعید میدونستم تکنیک بعدی هم وجود داشته باشه یعنی همیشه یه تعادلی بین سنجو اوچیها و بطور مثال بین ناروتو ساسکه بوده مثلا ناورتو کیوبی رو ازاد کرد ساسکه سوسانو کشید بعد کیوبی مود ناروتو تکمیل شد سوسانوی ساسکه سرپا شد بعدش هم که منتظر بودیم جفتشون ریکودو بشن ولی ظاهرا ناروتو قراره یک تکنیک دیگه بگیره
ولی یجورایی درست نیست ناروتو هم سوسانو بدست بیاره چون سنجو قدرت جسمی داره (یانگ) و اوچیها قدرت روحی (یینگ) و سوسانو چیه؟ چاکرایی که توسط المنت یینگ حالت انسان به خودش گرفته و وجود فیزیکی پیدا کرده و هیچ قومی این قدرت رو نداره چون المنت یینگ رو نداره ولی دیگه ناروتو سوسانو بکشه و ریکودو هم بشه فکر کنم دیگه خود ریکودو بیاد جلوش لنگ بندازه :n02:
آقا من يه سوال فني دارم :n13: ادوتنسه مگه افراد مرده رو زنده نميكنه اون هم به وسيله بدن يه نفر بدبخت زنده ؟ حالا كسي كه مرده وقتي زنده شد همون جور زنده ميشه كه مرده بوده . مثلا بانو چيهو وقتي ادو شد تو جنگ ، با همون سن و سالي ادو شد كه مرده بود يهو بانو چيهوي 25 ساله نشد . يا كساي ديگه ... پس چرا ؟ چرااااااااااااااااااااااا ؟ چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟ مادارا كه وقتي به ديار باقي شتافت پير بود . چرا وقتي به وسيله كابوتو ادو شد جوون بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دقيقا مثل زماني كه با هاشي جنگيده بود . اون موقع كه نمرده بود . چرا؟ چراااااااااااااااااااااا؟ چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟ جيگر درونم عصباني شده از دست كيشي :n02:
فكر نكنم ناروتو بتونه سوسانو فعال كنه چون به قول خودت سوسانو قدرت چشمي ميخواد . اون موجود يه جورايي شبيه كيوبي بود . اگه كيشي كيشيه ناروتو از ريكودو هم جلو ميزنه :n02: البته خب حقم داره شخصيت اول داستانه ، اصلا اسمه داستان ناروتوئه:n02:نقل قول:
ادوتنسه افراد رو در اوج برمیگردونه و قدرت این تکنیک به همینهنقل قول:
نگفتم که ناروتو سوسانو بکشه منظورم همون چیزی بود که با سوسانو مو نمیزد و جد بزرگ هاشیراما توش بود و قدرت چشمی و المنت و هیچی هم نمیخواست :n02: وقتی همچین چیزی داشته باشی دیگه سوسانو کیلو چند!
آقا سوال من رو جواب ندادين . ناروتو سري سوم داره يا نه ؟ :n13: من چند تا كليپ ديدم Naruto Hakitori و Naruto Akkipuden كدوم به كدومه ؟ دوست دارم ادامه داشته باشه:n19::n20:
سری اول که Naruto بود سری دوم که الان در حال پخش هست naruto shippuuden هست و طبق شنیده ها ناروتو ادامه نداره و کمتر از یک سال تا پایانش مونده اصلا مگه چیزی هم میمونه که بخواد ادامه پیدا کنه؟ یه سیر داستانی داره که تموم میشه و نویسنده ش هم خیلی راحت میره یه مانگا دیگه رو شروع میکنه :n01: