دوئل دو نفرست ...اومدیم هرچی منچستری بود به خاطر رونالدو اومدن تو این تاپیک آواتارشونم کردن رونالدو....نقل قول:
دوئل دو نفرست ...اومدیم هرچی منچستری بود به خاطر رونالدو اومدن تو این تاپیک آواتارشونم کردن رونالدو....نقل قول:
البته داش کریس یه وقت از دست من ناراحت نشی ولی اون داش مهرداد که میبینی حدود یه ماه پیش با همون آواتلر اومد ولی یهو رفت ....... ولی میگم اشکال نداره خودتون یجوری حلش کنید
چشم راموس جان ..آقا مهرداد همین که رئالی هستن ورئالو دوست دارند برای من کلیه ...امیدوارم که ناراحت نشده باشند...نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چرا اسکی می ری ؟؟؟:دی
توی پرانتز بنویس Ctrl + W ... خودت هم یه بار این کارو بکن !! :دی
واقعا خیلی منچستر ضاییع می شه ها اگه کریس بیاد رئال !!
من فک کنم کالدرون جنبه ی سیاسی رفت جلو که رابطه ی رئال با منچستر رو خراب نکنه وگرنه اراده می کرد رونلدو توی رئال بود !!!
رئال مادرید بر سینه ی یان کلاس هونتلار مهاجم آزاکس دست رد زد .
در حالی که اخباری مبنی بر حضور این ستاره در یونایتد و آرسنال به گوش می رسد رئال مادرید به این بازیکن گفت که نیازی به او ندارد و می تواند مقصد بعدی اش را برگزیند .
رئال مادرید در سال گذشته می خواست که در صورتی که آژاکس حاضر به فروش اشنایدر نشود دو بازیکن را با هم بخرد تا رضایت این تیم را جلب کند .
هونتلار در یورو نیز برابر رومانی گلزنی کرده بود .
امیلیو بوتراگوئه نو پنجشنبه برای بازدید به سانتیاگو برنابئو آمد و با سایت رسمی باشگاه مصاحبه ای انجام داد و اذعان داشت که ایکر کاسیاس لایق عنوان برترین بازیکن اروپاست .
ایکر روی خط جایزه ی برترین بازیکن اروپاست . شما چه فکری می کنید ؟
رسم امر می کند که تنها مهاجمان این جایزه را ببرند اما کاسیاس دروازه بان ویژه ای است . نه فقط امسال ؛ اما در این فصل او قاطع بود . حقیقت آن است که یک قهرمان اروپایی است و نقشی که در یک چهارم نهایی بازی کرد این ادعا را اثبات می کند و او را از همه لایق تر می کند . از همان روز اول در تیم تماشایی حاضر شد . او باید بهترین بازیکن اروپا شود او رئال مادرید را بارها در مقابل تیمها حفظ کرده است . او بهترین دروازه بان جهان است . آنهایی که نظرسنجی کردند این را اثبات کردند .
اسپانیا را در یورو ۲۰۰۸ چطور دیدید ؟
من فوق العاده لذت بردم . من در یک چهارم نهایی بر احساساتم چیره شده بودم . این معنی زیادی می دهد . این یک نبرد روانی بود که کفه ی ترازو به ضرر اسپانیا سنگینی می کرد . اما آنها برای برطرف ساختن آن تلاش کردند . این پله ی ترقی آنها برای قهرمانی بود .
شما باید ذهن روشنی داشته باشید .
در یورو ۱۹۸۸ بازی کردم و چهار سال بعد دیگر بازی نکردم . هیچ چیز بهتر از بازی کردن برای تیم ملی کشورتان در چنین رقابت معنی داری نیست . جام جهانی در اوج است اما یورو هم خیلی مهم است . این برای فوتبال ما و کشور ما با شکوه بود .
چهار مادریدیستا در تیم بهترین های جام بودند و این معنای زیادی دارد ...
این بدین معنی است که بازیکنان رئال مادرید همواره بهترینهای دنیا هستند و این مرا شگفت زده نکرد . این کاملا طبیعی بود و دلیلی بود برای تحسین رئال .
زندگی چطور است ؟
خوب . من خوش شانسم . من هنوز با فوتبال ارتباط دارم . اما تلاش می کنم تا بیشتر وقتم را در اختیار خانواده و بچه ها بگذارم .
به نظر می رسد که کار قرارداد رئال مادرید با را رافائل فان در فارت ستاره ی هامبورگ به پایان رسیده باشد .
مارکا نوشت که در حال حاضر مرد محبوب شوستر با سران رئال مادرید به توافق شخصی رسیده است .
رئال در حال حاضر در حال بررسی پیشنهاد نهایی به هامبورگ است تا این ستاره را به خدمت بگیرد .
سورن لربی وکیل فان در فارت گفت : باشگاه های زیادی به این بازیکن علاقمندند و ما پیشنهادها را بررسی می کنیم . اما او در حال حاضر در تعطیلات است و تصمیمی نگرفته است . او دوست دارد در اسپانیا باشد و در یک هفته آتی ما وضعیت را بررسی خواهیم کرد
دیوید بکهام ستاره انگلیسی سابق رئال مادرید و منچستریونایتد اظهار کرد که می داند کریستیانو رونالدو چه احساسی دارد.
بکهام که خود در سال ۲۰۰۳ طی یک انتقال جنجال برانگیز و پر هیاهو از اولترافورد به برنابئو امد اعتقاد دارد که رونالدو باید یکی از بزرگترین انتخابهای زندگی ورزشی اش را انجام دهد و باید بین رئال مادرید و منچستر یکی را انتخاب کند.
بازیکن حال حاضر تیم گالاکسی امریکا گفت :
بازی کردن در تیم منچستریونایتد ارزوی من بود ولی خب رئال مادرید هم در طرف دیگر قضیه بود.
انتخاب کردن بین این دو تیم واقعا کار بسیار سختی است و مطمئنم این سختی برای رونالدو نیز وجود دارد.
وقتی که منچستریونایتد را ترک کردم تنها باشگاهی که دوست داشتم در ان بازی کنم فقط رئال مادرید بود.
اگر چه زندگی کردن در مادرید و بازی کردن در رئال مادرید نسبت به منچستر کمی برتری دارد ولی هر دو تقریبا یکسانند.
رئال مادرید از سخنان سپ بلاتر رئیس فیفا در مورد این که کریستیانو رونالدو بهتر است که اولد ترافورد را ترک کند به وجد آمده است .
آس نوشت که زنگ خوردن تلفن رامون کالدرون از دیروز صبح قطع نمی شود و حامیان مالی همه از نظرات رامون کالدرون اظهار هیجان زدگی کرده و به رئیس رئال مادرید تبریک می گویند .
بلاتر دوست نزدیک کالدرون و یکی از طرفداران رئال مادرید است و مدیران رئال چشم به حمایت و کمک او برای آن که یونایتد به دادن رونالدو به رئال راضی شود ؛ دارند .
به همین علت سخنان بلاتر برای هیئت مدیره ی رئال خوشایند بوده و انها اعتقاد دارند که طی دو هفته ی آتی رونالدو سرانجام پیراهن سفید کهکشانی ها را به تن خواهد کرد .
خوآکین ماروتو تحلیلگر آس ؛ سپ بلاتر می خواسته با این سخنش اذعان داشته باشد که لیگ برتر استعدادهای برتر دنیا را احتکار کرده است و به همین علت دو نمانده در فینال چمپیونرلیگ داشته است .
براساس گزارش رسانههاي اسپانيا، رئال مادريد در آستانه خريد "رافائل فان درفارت" قرار دارد.
روزنامه ورزشي ماركا، چاپ مادريد از توافق رئال مادريد و بازيكن هلندي هامبورگ نوشت. قرارداد ياد شده پنج ساله عنوان شده است.
به نوشتهي ماركا، گفتوگوها، هم اكنون در جريان است و كهكشانيها براي كارگردان Hsv، بيست ميليون يورو پيشنهاد كردهاند. با اين حال يون ولف، سخنگوي هامبورگ در اين باره گفت: «تا امروز هيچ چيز از رئال مادريد نشنيدهايم. هيچ پيشنهادي به دست ما نرسيده است.»
خود اين بازيكن هم به تازگي خبرهاي دربارهي پيوستنش به باشگاهي ديگر را رد كرد و گفت: «خوب است اگر جنجالها پيرامون من پايان يابد. چنانچه قرار باشد چيزي گفته و حرفي زده شود، آن وقت من آن را خواهم گفت. كماكان تمرينات خود را ادامه خواهم داد و اوضاع آن گونه كه اكنون به نظر ميرسد حاكي از حضور من در سال آينده با پيراهن هامبورگ است.»
"فان درفارت" به دليل همراهي تيم ملي هلند در رقابتهاي جام ملتهاي اروپا همراه با دو هلندي ديگر هامبورگ، اجازه داشت ديرتر از ديگر بازيكنان باشگاه شمالي آلمان در تمرينهاي آماده سازي پيش فصل حاضر شود.
"فان درفارت" كه مادرش از اهالي شهركاديس در جنوب اسپانيا است، يك سال پيش هم در آستانه پيوستن به تيمي از رقابتهاي ليگ برتر قرار داشت. در آن زمان سران ورزشي Hsv پيشنهاد والنسيا را نپذيرفتند. مبلغ فسخ قرارداد "فان درفارت" 22 ميليون يورو عنوان شده بود.
چند روز پيش هم آتلتيكومادريد از علاقهمندياش براي خريد كاپيتان هامبورگ خبر داد و 15 ميليون يورو هم براي اين انتقال پيشنهاد داد.
با اين حال سران هامبورگ اطمينان دادند كه هرگز از همشهري آتلتيكومادريد پيشنهادي به دستشان نرسيده است.
"رافا" در گذشته بارها و بارها تاكيد كرده كه دوست دارد در اسپانيا بازي كند. البته علاقهمندياش را به دو باشگاه بارسلونا و يا رئال مادريد محدود كرد. اين بازيكن 25 ساله خط مياني به دفعات گفته است: «تنها به باشگاهي بزرگ خواهم پيوست.»
در صورتي كه كارگردان هامبورگ راهي سانتياگو برنابئو شود، در كنار "رویستنن درنت"، "ویسلي اشنايدر"، "آرين روبن" و "رودفان نيستلروي"، پنجمين هلندي جمع كهكشانيها خواهد بود. </font />
رم به زودی پیشنهاد رسمی اش را برای به خدمت گرفتن باپتیستا تقدیم سران رئال مادرید می کند .
پس از جریان جدایی آمانتینو مانسینی از این تیم و پیوستن او به اینترمیلان رم حاضر است که از پول بدست آمده ۸ میلیون پوند برای باپتیستا به رئال بپردازد .
کوریره نوشت که باپتیستا بازیکن محبوب لوچانو اسپالتی است
رئال مادرید قصد دارد تا در کشور نیجریه یه آکادمی فوتبال تاسیس کند تا بتواند استعدادهای مورد نیازش را کشف کند .
تیمپایر سیلوا فرماندار ایالت بایلیسا به رامون کالدرون رئیس رئال مادرید اذعان داشته است که دولت نیجریه آمادگی تاسیس هرگونه مدرسه ی فوتبال در این ایالت را دارد .
او گفت که این آکادمی می تواند موجب ارتقای فوتبال نیجریه شود .
وی قصد دارد که به زودی ملاقاتی در اسپانیا با رامون کالدرون داشته باشد .
دیوید بکام سمبل انگلیس اذعان داشت که پارسال در حال پیوستن به میلان بوده است که به گالکسی رفته است .
بکام رئال مادرید را در تابستان ۲۰۰۷ به مقصد ایالات متحده ترک کرد اما تازه توضیح داده است که چطور پیشنهاد گالکسی را پذیرفته است درست در حالی که راهی میلان بوده است . وی به گاتزتا دلوا اسپورت گفت : تقریبا به پیوستن به میلان خیلی نزدیک بودم . من به این فرصت خیلی زیاد فکر کردیم و سرانجام تصمیم گرفتم که به ایالات متحده بیایم . میلان باشگاه سطح بالایی است درست مثل رئال مادرید و منچستر یونایتد . من خیلی دوست داشتم که در سری آ بهترین شود . میلان فوتبال فوق العاده ای بازی می کرد . من این کشور را دوست داشتم و اغلب برای تعطیلات به آنجا می رفتم .
كريستيانو رونالدو با خطر دوري سه ماهه از فوتبال و از دست دادن شروع فصل آتي رقابتهاي فوتبال روبهروست.
بازيكن تيم ملي پرتغال درباره وضعيت جسماني خود گفت: «پزشكان به من گفتهاند كه سه ماه بايد به خودم استراحت بدهم. چنانچه مراحل بهبود من به خوبي پيش برود، شايد كمي زودتر به فوتبال برگردم.»
رونالدو اندكي پس از پايان رقابتهاي يورو 2008 در اتريش و سوئيس كه با شكست و ناكامي پرتغاليها در مرحله يك چهارم نهايي همراه بود، خود را به تيغ جراحان سپرد. او كه از ماهها پيش با ناراحتي روبهرو بود، نخست از دوري شش هفتهاي اش از فوتبال خبر داد اما، به تازگي دربارهي وضعيت خود به BBC گفت: «تازه تا دو ماه ديگر ميتوانم نخستين تمرينهايم را با توپ شروع كنم.»
به نقل از اسکای اسپورتز ، در حالی که مارکا از قبول پیشنهاد 20 میلیون یورویی رئال مادرید توسط فان در فارت خبر داده بود این بازیکن از این امر اظهار ناآگاهی می کند و انتظار دارد که دستکم یک فصل دیگر را در آلمان و با پیراهن هامبورگ سپری کند .
فان در فارت به مطبوعات آلمان گفت : من همه چیز را چک کردم و هیچ چیزی برای انجام دادن وجود ندارد . من احساس می کنم که یک فصل دیگر برای هامبورگ بازی خواهم کرد . دیروز اتلتیکو بود و امروز رئال . به نظر می رسد که این داستان ها ادامه داشته باشد .
دیتمار بایرسدورفر مدیر هامبورگ هم اظهار داشت که هیچ تماسی با قهرمان اسپانیا برای ملی پوش هلندی تیمش ندارد .
وی گفت : طبیعتا آنها نمی توانند بدون تماس با ما این بازیکن را داشته باشند و هیچ کس هنوز در پی او نبوده است .
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااام بروبچ تيم ملي رئال
بابا من منظوري نداشتم فقط دوست دارم كريس بياد رئال كه مياد كريس رونالدو
من بزودي با اون نام كاربري قبليم برمي گردم
ميخوام اينجارو بذاريم رو سرمون
به به سلام مهرداد جوون !!خیلی وقته کم پیدایی !!
سلام چارلیز جون !!
می گم ون در واارت خیلی خوبه !!!
میگم همه شدن هلندی که !!!
خیلی خوش اومدی .....نقل قول:
سلام دوستان...ببخشید اینجا چند وقتیه نیومدم...
قدیما به من میگفتن pepe .....
یه سوال دارم..
این کریس بالاخره اومد یا نه؟!!!
ضمنا کی از رئال رفت؟!
سلام به دوستان عزیز............
چه عجب مهرداد جان اومدی................
دوستان مهرداد رو که میشناسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه سوال احمقانه ای!!!!!!!!!!خوب معلومه همه میشناسن..............:31:
منتظریم تا بیای.........
میگم وحید نامرد تو رو من نظر داری که اونطوری گفتی جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
آخه نامرد بعد این همه دوستی و رفاقت باید اینطوری رفتار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:47:
مگه دستم بهت نرسه!!!!!!!!!:4:
شوخی کردم وحید جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووون..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:
راستی فان در فارت بازیکن خوبیه اما همونطور که احمد گفت باید بشینه رو نیمکت.............
و در مورد هلندی شدن تیم.........به نظر من ما داریم میشیم مثل بارسا........اونا هم یه زمانی خیلی هلندی داشتن......دقیقا مثل خودمون که یه زمامی چقدر برزیلی داشتیم.........
دوستان اگه دوست دارید از امروز درباره هر پست رئال با هم صحبت کنیم........به هر حال فصل نقل و انتقالات و باید درمورد این چیزا صحبت کرد.....فقط خواهش می کنم حرف هایی که امکان انجام شدنشون هست رو بنویسید.........
ابتدا دروازبان.........کاسیاس که جای هیچ بحثی نداره اما بیاید درباره دودک و کودینا و اینکه آیا اونا بدرد رئال میخورن یا نه؟ که اگه نمیخورن چه گزینه هایی مناسب هستن تا جایگزین بشن....صحبت کنیم.......
بعنوان یه رئال نظرتون رو بگید.............:46:
منتظرم........
یا علی.......:11:
دوستان عزیز سلام:
اول که در مورد رافائل میگم بازیکن خوبیه ها یکی بیاد و اسم مستعارش رو بگیره و دیگر اینکه واقعآ رئال داره میره که تیم ملی هلند رو بیاره اسپانیا من که موافقم نیستم بجاش داوید ویا و یا یکی دیگه رو میگرفت بهتر بود.
خوب این ولش واقعآ دوستان یه لحظه فکر کنید رئال چه تیمیه که سپ بلاتر و پلاتینی و تمام بزرگان فوتبال طرفدارشن خدایشش که بزرگترین باشگاه قرن که چه عرض کنم تمام تاریخ هستش(حالا خوبه فوتبال تو همین یه قرن بوده) ولی خوب کلا واقعآ از اینکه من یه مادردیسمو هستم افتخار میکنم.
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
اول که خدمت رفقا قدیمی خوش امد بگم و یه دلخوری خدمت په په اقا میگم میذاشتی لیگ شروع بشه میومدی؟؟!!
اخه مومن کسی اینطوری رفقا شو ترک میکنه نه جان ما این رسمشه من که دلخورم ازت ولی خوب خوش اومدی.
مهرداد که از خودمونه بیاد یا نیاد مهم نیست اینجال متعلق به خودشه........
راستی دوستان گلم اینجا هرکسی اسم مستعار داره لفآ با اسم مستعار صدا بزنید(چارلی از دست عصبانیم )شوخی ولی خوب رعایت کنید لطفآ .
خوب بعدش برم سر مطلب جالب که اخ الان یادم اومد گاگو جان معذرت خودم دارم نصیحت میکنم ولی خودم هم رعایت نمیکنم معذرت .
خوب گاگو جان با مطلب که نوشتی خیلی حال کردم منم به این اینطور پیش روی تاپیک موافقترم .(قبلش میگم اون بازیه که کاسیاس گفت چی بود اصلا من که خودمو کشتم یه دونه شوت هم نزد همش توپها از کنارش رد میشد؟)
در مورد کودینا و دودک به نظر من که دودک رو نگه داریم ولی کودینا رو بطور قرضی بدیم بره .
در مورد دفاع که به نظر من همه خوبن گرچه کانوارو بدجوری این فصل گل کاشت واس ما اما خوب چکارش میشه کرد کانا هست دیگه ولی خوب باید که یه دفاع خوب حد اقل بگیریم من که با اول ویدیچ و بعد با کولوچینی موافقم ولی خوب عمرآ اگه ویدیج رو بدن همین کریس رو دادن خدا خیرشون بده .
و در مورد هافبک به نظر من که همه خوبن و اگه رافا و رونالدو بیان کار تمومه میشیم اصلا قابل توصیف نیست میشیم تیم در حد تمی ملی.
در مورد حمله به نظر من گرچه سلطان و نیستلروی خوبن اما خوب باید یک مهاجم خوب بگیریم به نظر من که ویا بهترین گزینه هستش.
در مورد مربی اگه منو برگزینن که خوبه ولی خوب همین شوستر هم خوبه.
دستت همه درد نکنه -میگم از دیوید خبری نشد؟؟ راستی من هرچی به مخم فشار میارم برادر په په رو به یاد نمیارم قبلا آواتارش چی بود؟؟
آواتورمو
دییشب عوض کردم!!!!
به زودی یه امضای رئالی هم میذارم....
به هر حال شرمنده ام که برای یه مدت طولانی نبودم!!!
دوستان به بزرگی خودتون ببخشید!!!
سلام به همه...........
میگم احمد.....ببخشید.....رائول جان چرا ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من گفتم هر روز درمورد یه پست رئال صحبت کنیم نه در مورد تمام پست ها..........فعلا فقط در مورد دروازبانها.........که با نظری که دادی منم کاملا موافقم.........دودک خوبه و کودینا اگر قرض داده بشه بهتره...........در مورد اون بازیه هم بگم که وقتیکه توپ افتاد جلوی پای بازیکن اون موقع شوت کن........:46:
مهاجم آرژانتيني رئال مادريد به زودي با تيم پاناتينايكوس يونان قرارداد رسمي منعقد مي كند.
به نقل از ماركا، خاوير ساويولا، گلزن اين تيم اسپانيايي از ديد برنارد شوستر مربي آلماني رئال مادريد در تركيب ثابت اين تيم جايي ندارد و بايد در فهرست فروش قرار بگيرد.
ساويولا در اين باره گفت: اميدوار بودم در رئال مادريد بدرخشم؛ اما آنها بي توجه تر از بارسلونا بودند.
وي ادامه داد: بايد اين درخشش را با پيراهن تيمي مثل پاناتينايكوس تجربه كنم. مشكلي در راه اين انتقال وجود ندارد و به زودي راهي يونان مي شوم.
به نظر من ساویولا خیلی بازیکن خوبیه..........یادم نمیره تویه جام جهانی جوانان چه کار کرد............نباید از دستش بدیم.......کلن من ازش خوشم میاد.....این شوستر اصلا بهش مهلت نداد که بازی کنه......
مدافع آلماني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: به بازي در تيم مورد علاقهام ادامه ميدهم و خيال ندارم اقدام به ترك مادريد كنم.
به نقل از شبكه تلويزيون ورزشي آلمان، كريستف متسلدر اظهار داشت: در فصل گذشته بيشتر با مشكل آسيبديدگي مواجه بودم. اين معضل اجازه نداد تا بتوانم حضوري شايسته در تركيب اصلي رئال داشته باشم.
وي كه در يورو 2008 تيم ملي آلمان را همراهي كرد، افزود: پس از خاتمه مسابقات فصل گذشته، شرايط بهتري را در خود ميبينم و از صدمه ديدگيهاي متوالي فاصله گرفتهام. ميخواهم همين روند را ادامه داده و از لحاظ بدني به شرايط مطلوبتر برسم.
متسلدر خاطر نشان ساخت: حتما به تركيب اصلي راه خواهم يافت. برخي رسانه ها ديگر برايم شايعه ترك مادريد را درست نخواهند كرد.
اين بازيكن در سال گذشته به عضويت رئال مادريد درآمد؛ اما در بيشتر اوقات با مصدوميت مواجه بود. زمزمه هايي مبني بر فروش و انتقال وي به تيمي ديگر شنيده مي شد.
نايب رئيس سابق باشگاه رئال مادريد گفت: شك نكنيد كه كاسياس مالك قطعي توپ طلا است.
به نقل از آس اسپانيا، اميليو بوتراگئنو، معاون اول سابق در امور مالي و نقل و انتقالات باشگاه رئال مادريد اظهار داشت: ايكر كاسياس در يورو 2008 ثابت كرد كه بهترين دروازهبان اروپا و صد البته جهان است.
وي افزود: او با درخشش خيرهكننده نشان داد كه منتقدين واقعي و به دور از جانبداري، بيهوده او را براي فتح توپ طلا انتخاب نكردهاند.
بوتراگئنو در مورد حوادث اخير بارسلونا گفت: كسي كه مقصر است بايد برود و شجاعت قبول شكست را داشته باشد.
وي ادامه داد: كسي را متهم نميكنم؛ اما اگر روزي در ناكامي هاي رئال مادريد كوچكترين نقشي داشته باشم، يك لحظه هم در اين باشگاه نمي مانم.
راستی شنیدید که این آریگو ساکی چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟گفته که تیم ها باید به اندازه توانشون پول خرج کنن و وعده بنن............یکی نیست به این بگه انداختیمت بیرون عقده ای شده.........ما اگه توان پرداخت 100 میلیون رو برای یه بازیکن نداشتیم که الان اینجا نبودیم..........دوستان شما به این توجه نکنین که میگم ما پول برای خرید این بازیکن نداریم........درواقع مسئولین هر باشگاهی میان میگن که برای امسال ما باید فلان قدر پول دربیاریم که فلان قدرشو بدیم به بازیکنانی که داریم.....بعدشم فلان قدر باید از فروش بازیکنانمون پول دربیاریم و فلان قدر برای خرید بازیکن خرج کنیم......این در حالیکه این تیم یه بودجه جداگانه داره که مربوط میشه به پولهایی که از قبل باشگاه بدست آورده مثلا طی 4 سالی که بکهام در رئال بود رئال 200 میلیون یورو صود کرد.........و اگه میبینید که میگن ما اینقدر پول نداریم منظورشون اینه که در اون برنامه ای که پیش بینی کردن چنین هزینهای رو پیش بینی نکرده بودند......
در مورد کاری که رئال می خواد کنه تو نیجریه که یه آکادمی بزنه به نظر من خیلی کار خوبیه...این جوری هم خودشون سود می برند هم تیم ملی نیجریه...کلا" هم چه از نطر مادی . معنوی به نفعشونه...امیدوارم تو ایرانم باشگاههای بزرگ سرمایه گذاری کنند ...استعداد یابی کنند و اون بازیکنان رو به تیمهای خودشون ببرند و حسابی از نطر فوتبال اونارو بسازند...البته اگه بزارند ..گفتند لطفا" حرف محال نزنین ولی به قول داش راموس کیبورده خرابه....
در مورد اون بازیم بگم که پدر آدمو در می یاره...قلقم نداره لعنتی ..این کسی که این برنامرو نوشته چی فکر کرده...توپه هی در میره...
به نظر من بهترین دروازبان اروپا که نه جهان کاسیاسه ..توپ طلایی مال اونه ..یعنی حقشه..نوش جونش...
گفتم توپ طلایی اگه مایل باشین تاریخچه توپ طلایی رو گذاشتم و باید بگم که بیشترین تعداد مردان سال اروپا تاکنون در تیم رئال مادرید عضویت داشته اند. این تیم با 8 بازیکن در جای اول قرار دارد .
انتخاب بهترین بازیکن اروپا از سال 1956 و به وسیله دست اندر کاران مجله فرانس فوتبال آغاز شد و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، هنوز مهمترین جایزه انفرادی فوتبال، توپ طلا است.
این جایزه با استفاده از نظریات خبره ترین کارشناسان فوتبال در اروپا انتخاب می شود.
مهمترین مساله ای که در انتخاب بازیکن سال در نظر گرفته می شود درخشش در بیشتر روزهای فصل و نیز کسب عناوین قهرمانی در مسابقات با اهمیتی مانند جام جهانی، جام ملتهای اروپا و یا جام باشگاههای اروپا است.
مردان سال فوتبال اروپا از آغاز تا اکنون:
سال : نام بازیکن.................. تیم بازیکن.......... ملیت بازیکن
1956: استنلی ماتیوس............ بلکپول..............انگلیس
1957: آلفردو دی استفانو......... رئال مادرید........اسپانیا
1958: ریموند کوپا................ رئال مادرید........ فرانسه
1959: آلفردو دی استفانو......... رئال مادرید........اسپانیا
1960: لوییز سوارز............... بارسلونا............اسپانیا
1961: عمر سیووری.............. یوونتوس...........ایتالیا
1962: ژوزف ماساپوست......... دوکلا پراگ........چکسلواکی
1963: لئو یاشین................. دینامو مسکو.......شوروی سابق
1964: دنیس لو..................... منچستر یونایتد.....اسکاتلند
1965: اوزه بیو..................... بنفیکا.................پرتغال
1966: بابی چارلتون............... منچستر یونایتد.....انگلیس
1967: فلورین آلبرت............... فرانس واروژ......مجارستان
1968: جورج بست.............. منچستر یونایتد.....ایرلند شمالی
1969: جانی ریورا................. میلان.................ایتالیا
1970: گرد مولر ................... بایرن مونیخ.........آلمان
1971: یوهان کرایف............... آژاکس................هلند
1972: فرانس بکن باوئر........... بایرن مونیخ.........آلمان
1973: یوهان کرایف............... آژاکس/ بارسلونا....هلند
1974: یوهان کرایف............... بارسلونا..............هلند
1975: اولگ بلوخین............... دینامو کیف........شوروی سابق
1976: فرانس بکن باوئر........... بایرن مونیخ..........آلمان
1977: آلن سیمونسن................ مونشن گلادباخ.......دانمارک
1978: کوین کیگان.................. هامبورگ.............انگلیس
1979: کوین کیگان.................. هامبورگ.............انگلیس
1980: کارل هاینس رومینیگه..... بایرن مونیخ..........آلمان
1981: کارل هاینس رومینیگه..... بایرن مونیخ..........آلمان
1982: پائولو روسی................. یوونتوس.............ایتالیا
1983: میشل پلاتینی................. یوونتوس.............فرانسه
1984: میشل پلاتینی................. یوونتوس.............فرانسه
1985: میشل پلاتینی................. یوونتوس.............فرانسه
1986: ایگور بلانف.................. دینامو کیف........شوروی سابق
1987: رود گولیت.................... آیندهوون.............هلند
1988: مارکو فان باستن.............. میلان.................هلند
1989: مارکو فان باستن.............. میلان.................هلند
1990: لوتار ماتیوس.................. اینتر..................آلمان
1991: ژان پیر پاپن................... مارسی...............فرانسه
1992: مارکو فان باستن............... میلان................هلند
1993: روبرتو باجو................... یوونتوس............ایتالیا
1994: هریستو استویچکوف..........بارسلونا...... .......بلغارستان
1995: ژرژوه آ.........................پاری سن ژرمن/میلان....لیبریا
1996: ماتیاس سامر.................... دورتمند..............آلمان
1997: رونالدو........................... رئال مادرید.......برزیل
1998: زین الدین زیدان................ رئال مادرید.............فرانسه
1999: ریوالدو........................... بارسلونا..............برزیل
2000: لوئیس فیگو................... رئال مادرید....پرتغال
2001: مایکل اوون....................زئال مادرید..............انگلیس
2002: رونالدو........................... رئال مادرید....برزیل
2003: پاول ندود.........................یوونتوس... ......جمهوری چک
2004: آندره ای شوچنکو............... میلان.................اوکراین
2005:رونالدینیو ........................بارسلونا.......... .....برزیل
2006:فابیوکاناوارو................... ..رئال مادرید.............ایتالیا
2007:کاکا..............................آث میلان..............برزیل
بزار حرفشو بزنه...به ما چه...می دونین رئال وقتی رونالدو رو بگیره با فقط با فروش پیرهنش چه پولی دستش می یاد... البته این که کمترینشه...این یارو چی فکر کرده اینارو گفته...نقل قول:
این آمار که اون پایین گذاشتم مربوط می شه به پارسال ...ثروتمندترین باشگاه منچستر بوده که فکر کنم الان رئاله...
ثروتمند ترین های فوتبال در سال 2007
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: پس از قهرمانی تیم فوتبال منچستر یونایتد در رقابتهای لیگ قهرمانان و پایان مسابقات فوتبال در اروپا، یک موسسه آمار و ارقام پس از بررسی های انجام شده در مدت یک سال ثروتمند ترین های دنیای فوتبال معرفی شدند.
به گزارش روز دوشنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از سایت بین المللی فرانس فوتبال،با پایان رقابتهای فوتبال در اروپا و در آستانه ی شروع مسابقات یورو 2008 سوئیس- اتریش ، موسسه ی آمار و ارقام در اروپا ثروتمند ترین های فوتبال جهان را معرفی کردند که در میان دو تیم منچستر یونایتد و رئال مادرید به عنوان ثروتمند ترین باشگاه های جهان، دیوید بکهام به عنوان ثروتمندترین فوتبالیست و لاکشمی میترال ثروتمندترین مالک باشگاه معرفی شدند، در این میان رومن آبراموویچ مالک ثروتمند باشگاه چلسی در مکان سوم این جدول قرار گرفته است.
نکته قابل توجه این است که تیمهای منچستریونایتد، آرسنال و لیورپول سه تیم بالای جدول ثروتمندترین باشگاه های جهان قرار گرفته اند و نامی از تیمهای ایتالیایی همچون آث میلان ، اینتر میلان و یوونتوس در بین پنج تیم ثروتمند جهان قرارندارد.
ثروتمند ترین باشگاه های جهان :
1- منچستریونایتد با 1/1 میلیارد یورو
2- رئال مادرید با 951 میلیون د یورو
3- آرسنال با 888 میلیون یورو
4- لیورپول با 777 میلیون یورو
5- بایرن مونیخ با 679 میلیون یورو
ثروتمندترین فوتبالیستهای جهان (در آغاز سال 2008 )
1- دیوید بکهام (گالاکسی) با 31 میلیون یورو درآمد
2- رونالدینیو (بارسلونا) با 1/24 میلیون یورو
3- لیونل مسی ( بارسلونا) با 23 میلیون یورو
4- کریستیانو رونالدو (منچستریونایتد) با 5/19 میلیون یورو
5- تیه ری آنری ( بارسلونا /آرسنال) با 8/16 میلیون یورو
ثروتمندترین مالکان باشگاه های جهان:
1- لاکشمی میترال با 51 میلیارد یورو، کویینز پارک رنجرز(انگلیس)
2- آمانیسیو اورتگا با 24 میلیارد یورو ، لاکرونیا (اسپانیا)
3- رومن آبراموویچ با 7/18 میلیارد یورو ، چلسی ( انگلیس)
4- فرانسوا پینوت با 5/14 میلیارد یورو ، رن (فرانسه)
5-جان فردریکسن با 7 میلیارد یورو ، والرژا( نروژ)/104//120
ديويد بكام" هافبك پيشين تيمهاي منچستريونايتد و رئال مادريد در اظهارنظري درمورد "كريستيانو رونالدو"، تصميم اين بازيكن براي ترك و يا ماندن در اولدترافورد را بسيار دشوار خواند. پس از دفاع سپبلاتر از رونالدو و پس از تاييد صحبتهاي وي توسط هافبك پرتغالي منچستر، ديويد بكام در گفتوگو با Sky Sport News گفت: «زماني كه منچستريونايتد را ترك كردم، تنها باشگاه ديگري كه ميخواستم براي آن توپ بزنم، رئال مادريد بود. زندگي در مادريد و بازي براي رئال فوقالعاده بود. جدا از باشگاه منچستريونايتد كه با رئال مادريد برابري ميكند، باشگاههاي بسياري نيستند كه از رئال بهتر باشند اما، داشتن اين دو انتخاب براي رونالدو خوب است.» بكام در گفتوگوي ديگري با روزنامه The Sun افزود: «بازي براي منچستريونايتد همانند بازي براي رئال مادريد روياي بزرگي براي من بود. براي من انتخاب بسيار دشواري بود و شك ندارم كه براي رونالدو هم همينگونه است.» هافبك سالهاي گذشته رئال مادريد درمورد پيشنهاد بالاي داده شده به رونالدو به روزنامه گازتا اسپورت گفت: «فوتبال امروز توسط مبالغ بالا و پولهاي كلان احاطه شده است و اين مساله ديگر باعث تعجب من نميشود. آشكار است كه برخي تيمها پول بسياري براي سرمايهگذاري در اختيار دارند. مكانهايي همچون اولدترافورد و برنابئو در جهان بينظير هستند.» هافبك فعلي گالكسي در خاتمه خاطرنشان كرد: «من رونالدو را شايسته كسب توپ طلاي اروپا ميدانم. او امسال باورنكردني بود.»
در ضمن :
خیلی خوشحال شدم که دوستان قدیمی که افتخار آشنایی باهاشون رو قبلا" نداشتم دوباره اومدن...و امیدورام دوستان جدیدی هم به این تاپیک اضافه بشند...
بازم ممنون....
به نقل از اسپورت باکس : میشل سالگادو ستاره ی رئال مادرید اذعان داشت که در حال فکر کردن به پیشنهاد کوئینز پارک رنجرز باشگاه دسته دومی انگلستان است .
مالک ثروتمند این باشگاه در حتا حاضر در اسپانیا به سر می برد و در حال مذاکره با این بازیکن است .
این بازیکن ۳۲ ساله که سابقا ملی پوش تیم ملی اسپانیا بوده است گفت : من همیشه دوست داشته ام که در فوتبال انگلیس حضور داشته باشم اما فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده است . ما در حال مذاکره هستیم و مسائل زیادی باید حل شود من با رئال مادرید قرارداد دارم و این مسئله باید حل شود .
به نظر می رسد که پیشنهاد ۸ میلیون پوندی سران ختافه برای سولدادو آنها را برای فروش این بازیکن راضی کرده باشد .
مطبوعات مادرید نوشتند که آلبرتو تالدورا وکیل سولدادو توانسته که رابطه ی نزدیکی میان رئال مادرید و ختافه برقرار سازد .
ختافه در ابتدا پیشنهاد ۶ میلیونی داد اما رئال ۱۰ میلیون خواست و به نظر می رسد که ۸ میلیون رقم مناسبی برای این ستاره ی ناکام باشد .
آخنل تورس مدیر ختا روابط نزدیکی با سران رئال دارد و همین موجب شد که او به ۸ میلیون یورو راضی شود .
سولدادو نیز با توجه به شرایط همسر و دخترش دوست دارد در مادرید بماند و ختافه بهترین ماکان است .
او پیشنهادهایی از یونان و بنفیکا را رد کرده است .
گونزالو هیگواین ستاره ی رئال مادرید اذعان داشت که آمدن کریستیانو رونالدو نمی تواند تاثیری بر روندو رو به رشد او داشته باشد .
بسیاری معتقدند که با آمدن رونالدو با رئال کیفیت سایر بازیکنان کاهش می یابد اما هیگواین چنین نظری ندارد .
وی در رختکن به آس گفت : فکر نمی کنم چنین شود شاید برعکس این باشد . هر کسی جایگاه خودش را دارد . رونالدو بازیکن بزرگ است و انتظارات از او بالاست . هر بازیکنی دوست دارد که رونالدو هم تیمی اش باشد .
برند شوستر سرمربی رئال مادرید بسیار اصرار دارد که لوئیز فابیانو به رئال مادرید بیاید نه کس دیگر .
بعد از ۱۲ ماه نمایش ضعیف روبرتو سولدادو و خاویر ساویلا در رئال مادرید باشگاه آنها را در لیست فروش قرار داده است و در پی جایگزینی برای آنهاست .
رئال مادرید در ماه های گذشته رایزنی های بسیاری برای یان کلاس هونته لار ؛ کریم بنزما و داوید ویا داشته است اما در حال حاضر شوستر فقط لوئیز فابیانو را می خواهد .
تنها مانع ممکن برای این بازیکن ۳۰ میلیون یورویی است که سویا درخواست کرده و هیئت مدیره اعتقاد دارد که با چنین بازیکنی می توان بازیکنی مثل هونته لار را گرفت که به صرفه تر است .
پدخا میاتوویچ بنابر اصرار شوستر در هفته ی آینده مذاکراتی را با دل نیدو مدیر سویا آغاز خواهد کرد .
استیون فلچر مهاجم تیم هیبرنیان اسکاتلند گفت که علیرغم تمام احترامی که برای رئال مادرید قائل است فصل بعد را در تیمش می ماند .
در اواسط فصل گذشته استعدادیابان رئال بهای این ستاره را ۴.۵ میلیون پوند تخمین زدند و رئال دوست داشت که او را جذب کند .
او به دیلی ریکورد گفت : همه ی مردم از من می پرسند که می مانم یا به اسپانیا می روم ولی من در حال حاضر به پنجره انتقال فکر نمی کنم . من هنوز بازیکن هیبز هستم و قرارداد بلند مدت دارم و می خواهم فصل بعد مهاجم اول تیم باشم . علاقه ی رئال مادرید به من این اطمینان به نفس را به من می دهد که بازیکن خوبی هستم اما در حال حاضر هیچ مذاکره ای نشده است و من دوست ندارم تا مذاکره رسمی این حرفها دور من باشد .
په له که اصولا در موضوعاتی که به او مربوط نیست دخالت می کند اعتقاد داشت که رونالدو باید به قراردادی که با یونایتد دارد افتخار کند .
چندی پیش سپ بلاتر مدیر فیفا حفظ اجباری رونالدو را برده داری مدرن خوانده بود و خود این بازیکن نیز از این سخن حمایت کرده بود .
او در مسابقه ای در استوک که برای حمایت از سازمان گودون بنکز برگزار شوده بود ابراز داشت : شما زمانی برده هستید که بدون قرارداد و بدون دستمزد کار کنید . اگر شما قرارداد دارید باید قراردادتان را به پایان برسانید . فکر می کنیم وقتی که قراردادش تمام شود آزاد است که به هر جا می خواهد برود .
سلام به دوستان گلم و همه طرف دارای رئال من مجتبی از بندر عباس هستم دوست دارم هر چه زود تر با طرف دارای عزیز رئال اشنا شم