سلام دوستان چطور می شه بعد از استفاده از find سلول پیدا شده با رنگ متفاوت نشان داده شود ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام دوستان چطور می شه بعد از استفاده از find سلول پیدا شده با رنگ متفاوت نشان داده شود ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
از منو format گزینه format cells زبانه number در قسمت category گزینه date و بعد در قسمت type قالبی رو که نیاز داری انتخاب کن. حالا فقط کافیه تو قسمتی که میخوای تاریخ رو بنویسی عدد روز و ماه و سال رو پشت سر هم بنویسی خودش / میزنه
سلام
از منو format گزینه format cells زبانه number در قسمت category گزینه date و بعد در قسمت type قالبی رو که نیاز داری انتخاب کن. حالا فقط کافیه تو قسمتی که میخوای تاریخ رو بنویسی عدد روز و ماه و سال رو پشت سر هم بنویسی خودش / میزنهنقل قول:
چر ا کسی جواب منو نمیده
آیا میشه کاری کرد که هرچه در یک سلول نوشت مثلا در 3 ستون پایین ترش نوشته بشه
با سلام
نماز روزه هاتون قبول
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ک چطوری میشه توی ورد یا اکسل نمودارهای زیر رو بکشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ک چطوری میشه نمودارهای زیر رو کشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط کافیه در سه سلول بعد بنویسی a1=نقل قول:
سلام
توی یکی از cell ها وقتی عدد 24895008 رو مینویسم به 205E+07 تبدیل میشه
چجوری درستش کنم؟
سلامنقل قول:
یه کم طول سلولت رو بزرگتر کن موس رو در سربرگ بالا بین دو سلول مثلا a,b قرار بده تا به حالت+ دربیاد بعد موس رو بگیرو بکش یه کم سلول بزرگتر کن
سلام
برای اینکه در اکسل اعداد به صورت 3 رقمی جدا بشه چیکار باید کرد ؟
این شکلی :
393,251,541
نقل قول:Right Click -> Format Cells -> Number -> Category: Number -> Use 1000 Separator
سلام. کسی میدونه چطور میشه در اکسل یک مجموعه داده ای رو به دو قسمت بصورت تصادفی تقسیم کرد؟ ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید!
مثال: داخل سلول A1 عددي كه ميخواي به دو قسمت تقسيم بشه رو وارد ميكني بعد توي سلول B2 اين فرمول و وارد كن(RANDBETWEEN(0;A1= بعد توي سلول C1 بزن A1-B1= بعد هر وقت اكسل و باز كني يا كليدF9 رو بزني اعدادت عوض ميشه.نقل قول:
سلام،چرادر استفاده از ابزارfind&replacكلماتي كه حروف ي،ك داشته باشند شناسايي نمي شن؟ قبلا اين مشكل رو نداشتم الان براي حلش فونت جديد هم نصب كردم ولي نتيجه نداد. لطفا راهنمايي كنيد
:n28::n28::n28: كمك!!!!!!
فونت متن رو عوض کنید و از فونت های سری 2 یا B استفاده نماییدنقل قول:
سلام دوستان
من فایل اکسلی دارم که شامل 3 نوع افراد است فرض کنید رسمی ها، قراردادی ها و شرکتی ها.
در یک شیت همه اسامی بهمراه (مثلا) اضافه کاری آنها نوشته شده است. در شیتهای 2،3 و چهارمی این افراد تفکیک شده اند.
آیا می شود با پر کردن شیت اول و محاسبه اضافه کاری کل کارمندان، بطور خودکار بقیه شیت ها هم پر شوند و بطور خودکار جمع اضافه کاری آنها هم در ذیل جدول آنها محاسبه و نشان دهد.
با تشکر فراوان
از VLookup استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190488&p=2072827&viewfull=1#post2072827
تابع VLookup برای موقعی است که بخواهیم از یک جدول استفاده کنیم ولی من منظورم جستجو در شیت های مختلف است نه یک شیت.:n28:نقل قول:
برای شیتهای مختلف هم کاربرد داره... مثلا Table_array میتونه Sheet2!A:G باشه.نقل قول:
درست کردن لیست باز شونده در یک سل
باسلام خدمت دوستان عزیز
1- من یه ستون اکسل دارم که یه سری مقادیر از پیش تعیین شده رو دارم که یه سری اعداد هستند و نمیخوایم اونها رو دستی وارد فیلد کنیم و میخوایم یه لیست بازشونده داشته باشیم و مقادیر رو از توش انتخاب کنیم . ( اکسل ۲۰۱۰ یا ۲۰۰۷ )
2- و در یه ستون دیگه برای چک کردن لیستی که داریم گزینه ایی به صورت چک باکس درست کنیم که با توجه به نیاز ما چک باکس تیک بخوره یا نخوره مثلا فلان عدد اگه بالای 100 بود چک باکس مخصوصی که مربوط به آمار هست تیک توش بزنیم و اگر کمتر بود چک باکس رو خالی بزاریم و رهاش کنیم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام
من در سلول اول یک فرمول نوشتم به شکل زیر:VLOOKUP(A2,sheet1!A2:C20,4,FALSE)
و می خواهم همین فرمول را برای 10 ردیف بعدی هم داشته باشم به این ترتیب که در سطر سوم، مقدار اولی بشود A3 ولی مقدار دومی ثابت بماند یعنی sheet1!A2:C20.
اما اینطور نمیشود و میشود sheet1!A3:C21 و همینطور برای ردیفهای بعدی هم همین مشکل را دارم.
واین باعث میشود وقتی من در شیت اول یک ردیف را به ردیفهای بالاتر انتقال دهم به مشکل بر میخورد.
من فایل اکسل مربوطه رو ضمیمه میکنم تا شاید سوال من قابل فهم تر باشد.
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
خیلی سرتون رو به درد نمیارم خلاصه بگم .....
واسه ماکرو نویسی اکسل دنبال یه کد هستم که بتونه داده های داخل یک فایل تکست (txt) رو واسم import data as text کنه و بعدش صفحه رو رفرش کنه ... .. .
یه مشکل
تکست درون یه سل رو رنگی می کنیم بعد کامپیوتر خاموش روشن می کنیم بای اینکه تغییرات ذخیره کردیم اما تکست ها رنگی نیستند
یا همون فایل اکس رو روی یه کامپیوتر دیگه می بریم رنگی شدن تکست ها مشخص نیست ورژن آفیس یکسانه و ویوندوز هم ایکس پی
دوستان اکسل رو بخوایم به صورت اصولی یاد بگیریم از کجا باید شروع کنیم؟
شما باید از فرمول مطلق استفاده کنید با استفادته از $ مثلاً اگه میخوایید در کپی کردن سلول a2 ثابت بمونه باید در فرمول بنویسی A$2نقل قول:
شما میتونید در گوگل یه سرچ بزنید کلی مطلب آموزش و حتی کتاب دانلود کنید از اکسل مقدماتی شروع کنید . یه کتابهای خیلی خوب در مقطع کوچک به صورت جیبی هم هست که خیلی جالب هست و تو اکثر کتاب فروشی ها میتونی گیر بیارینقل قول:
سلام
من در یک فایل اکسل در شیت اول، همه افراد قرار دارند در شیت دوم، فقط مردان شیت اول و درشیت سوم، فقط زنان شیت اول
شیت اول دارای ستونی است که جنسیت افراد را مشخص میکند. میخواهم به محض وارد کردن اطلاعات یک فرد جدید اگر مرد بود خودبخود در شیت مردان هم اضافه بشه و اگر زن بود خودبخود به شیت سوم اضافه بشه.
میشه در اکسل چنین کاری کرد؟
با تشکر پیشاپیش
با سلام و خسته نباشی
چطوری اینکارو بکنم؟
شرط ورود داده ها را طوری تنظیم کنید که در ستون تعداد اعداد صحیح بین 1 تا 50 پذیرفته شود و در غیر اینصورت پیغام با عنوان "هشدار" با متن "این عدد مجاز نیست" نمایش داده شود و در صورتیکه کاربر پاسخ yes را انتخاب کرد عدد پذیرفته شود.
سلام دوستان
من دو تا ستون دارم، ستون یک و ستون دو
ستون یک 4 تا ردیف داره و ستون دو 10 تا ردیف
توی 10 تا ردیف ستون 2، 4 تا داده ی ستون یک هم وجود داره، چه شکلی میشه تمام ردیف های ستون یک را از داخل ستون دو پیدا کرد و یک جای دیگه آنرا کپی کرد
لطفا از صفر توضیح بدهید من هیچی از اکسل بلد نیستم
با تشکر فراوان
یک فرمول مفید برای پیدا کردن رکوردهای Duplicate (تکراری) در اکسل:نقل قول:
شما می توانید از Conditional formatting برای highlight کردن رکوردهای تکراری استفاده کنید....
1- ستونی را که رکوردهای تکراری در آن وجود دارد انتخاب کنید.
2-از قسمت منو Format > Conditional Formatting را انتخاب کرده
3- در قسمت Condition 1 گزینه "Formula is" را انتخاب کرده
4- سپس در مقابل آن اگر ستون A را انتخاب کردید فرمول COUNTIF(A:A; A1)>1 =را بنویسید
و یا اگر ستون B را انتخاب کرده اید این فرمول را بنویسید COUNTIF(B:B;B1)>1=
5- در آخر می توانید فرمت دلخواه خود را انتخاب کنید مثلا رنگ هر خانه که دارای مقادیر تکراری است قرمز شود.
6- دکمه Ok را بزنید و نتیجه را مشاهده کنید.
با این روش تمام خانه هایی که بیش از یک بار تکرار شده باشد به رنگ قرمز در می آید.
ممنون
یک سوال دیگر
راهی هست که دو سلول زیر را در محاسبه درست نشان بدهد؟ یعنی بگه این دو تا باهم برابرند.
cell 1: yahoo cell2: yahoo.com cell 3:True
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز. بنده می خوام در excel یه نمودار رسم کنم به این صورت که : یه تعداد x دارم که به یه تعداد y مربوط هستند . (اینها رو دسته ی اول در نظر می گیریم) یه تعداد x دیگه هم دارم که به تعدادی y دیگه مربوط هستند (اینها رو هم دسته ی دوم در نظر می گیریم) مقادیر x ها و yهای دسته اول با مقادیر xها و yهای دسته ی دوم فرق می کنند . تعداد x ها و yهای دسته اول با تعداد xها و yهای دسته ی دوم برابر نیستند. اما همشون (هم دسته ی اول و هم دسته ی دوم) در یک بازه قرار دارن (در بازه ی صفر تا یک) ممنون می شم به طور کامل راهنماییم کنید که به چه شکل این نمودار رو باید رسم کنم . خودم هر چقدر سعی کردم موفق نشدم. با سپاس.
من در این فایل میخواهم بر حسب تاریخ از تاریخ کم به تاریخ زیاد مرتب سازی کنم (ستون سوم) اما اکسل بازی درمیاره و درست مرتب نمیکند!
من با Sort Ascending و Sort Descending در نوار ابزار کار کردم ولی درست مرتب نمیکند
مرتب سازی بصورت A-Z :
مرتب سازی بصورت Z-A :
راهنمایی لطفاً
من انجام دادم مشکلی نداشت سعی کنید تاریخ رو درست وارد نمایید مثلا 1392/5/12 به جای12/5/1392 و بعد هم روز و ماه رو به صورت دورقم بنویسید 1392/05/01 ببینید مشکل حل میشه یا نهنقل قول:
سلامنقل قول:
با توصیه دوم شما مشکل حل شد یعنی فقط اعداد یک رقمی را در تاریخ به همراه صفر نوشتم درست sort شد
ممنونم
دوستان عزیز کسی جواب من رو نمی دونه . به خدا خیلی برام مهمه .نقل قول:
چند ستون دارم
آ، بی ، سی، دی و ایی
می خوام به صورت ردیفی جمع کنم
آ + بی + دی و جمع آن در ایی نوشته شود
یعنی اون وسط سی با این ها جمع نشود چکار باید کرد
e=a+d+dنقل قول:
یا
[PHP]=SUM(A1:D1)-C1[/PHP]
شاید روش بهتری هم باشه اگه دوستان بلدن لطفا مطرح نمایند
سلام دوستان
در مورد داده های تکراری می خواستم سوال کنم که نگذاره تکراری وارد بشه تو یک سایت اینو نوشته
حالا ببینید مشکل اینجاست که آخر اون تابع نوشته COUNTIF(A:A,A1 میگه چند بار مقادر سلول A1 تکرار شده است چرا چیز دیگه ای را نمی زنیم به جای A1نقل قول:
تابع COUNTIF(A:A,A1) در اکسل مشخص می کند که در ستون A ، چند بار مقادر سلول A1 تکرار شده است و هدف ما این است که این مقدار تکراری نباشد، بنابراین باید این تعداد برابر با یک باشد ، که تکراری نشود.
شرمنده یک سوال دیگه
من گفتم که مثلاً خانه های تکراری رنگی شود
خوب حالا یک مشکل
می تونم مثلاً 0913000 این شماره تکرار شده سه بار
می تونم تعیین کنم اولیش را زرد دومی را یک رنگ دیگر و سومی را