یه سوال :
Burnout : Paradise برای PSP پورت میشه؟
یه سوال :
Burnout : Paradise برای PSP پورت میشه؟
بعيد مي دونم !نقل قول:
در حال حاظر بزرگترین آرزوی من در بازی های پی اس پی، همینه که شما فرمودید!! ولی حیف که حالا حالا ها بعیده بیاد. چون نامردا میخوان فروش Xbox360 و PS3 رو بالا ببرن.نقل قول:
آخ گوفتی!:10:نقل قول:
قیمت اصل با گارانتی ایران رهجو 108500نقل قول:
فعلا 8gb روی psp کار میده به قیمت 90 تومان.البته 16 هم اومده که من توی ایران ندیدم و روی psp هم کار نمیده.(البته تا وقتی که فریمور 4 نیاید.)
سلام به دوستان گل مارو نمیبینید چطورید خوش که میگزره؟؟؟؟
من توی همین هفته قراره بیام تهران یه چند تا ادرس بگید که اینترنت مجانی داشته باشه تا بریم ببینیم چجوری هست لطفا ادرس دقیق بگید ممنون.
رسوا جان مجتمع پايتخت گاو پيشوني سفيد تهران از هر كي بپرسي جاشو بلده !
ممنون ولی حداقل اسم خیابونشو میگفتی من توی نقشه پیدا کنم؟؟؟!!!!نقل قول:
راستی من قبلا اسم پاساژ علا الدین رو هم شنیده بودم اونم هست ادرسش کجاست؟؟؟؟
از خيابون وليعصر بعد از ميدون ونك خيابون ميرداماد ...
پاساژ علاءالدین وای فای داره؟!! بعیده ها.... فکر نکنم!!! ولی اگه خواستی بری... تقاطع جمهوری و حافظ یعنی با مترو حسن آباد رو میری بالا... یا اگه رفتی میدون جمهوری میری سمت شرق!!
اره پايتخت که خيلي وايرلش معروفه تو هر طبقه که بري دو سه تا هست که بايد پر قدرت ترين فرکانسو انتخاب کني البته يادت باشه اونايي رو انتخاب کني که security شون فعال نباشهنقل قول:
موفق باشي
پایتخت رو که همه میدونن داره... علاءالدین رو گفتم بعیده...
ولی یه جای دیگه هم نمایشگاه کتابه... که من امتحان نکرده ام هنوز! :دی
از همه دوستان که جواب دادن ممنون
سلام به همه دوستان psp خور
انشاا... فردا پسفردا میخوام psp بخرم ولی موندم فت بگیرم یا اسلیم
لطفا من و راهنمایی کنید .
بابا بی خیال!!!!!!! این سوال رو خودتون باید جواب بدید... با خوندن صفحات قبل میتونید انتخاب خودتون رو انجام بدید.
ولی یه چیزی که تا حالا زیاد بهش توجه نشده اینه که Skype فقط برای پی اس پی اسلیم موجوده و اگه براتون این قابلیت خیلی مهمه باید اسلیم رو انتخاب کنید.
به نظر من چیز مهمیه... چون خود من مودم ADSL ام رو وای فای دار خریدم تا از قابیلتهای اینترنت پی اس پی استفاده کنم ولی باید دور اسکایپ رو خط بکشم... اگه نمیدونید چیه باید بگم همون چیزیه که باعث شده بود شایعه بشه سونی میخواد PSPphone بسازه!!
اسليم بگيرنقل قول:
سلام به همه دوستان psp خور
انشاا... فردا پسفردا میخوام psp بخرم ولی موندم فت بگیرم یا اسلیم
لطفا من و راهنمایی کنید .
من مي گم شما مارو گذاشتي سر كار هنوز كسي باور نكرده به شخصه ديگه جواب سوالاي شما رو نمي دم ! اگه سوال داشتي مي پرسيدي !نقل قول:
سلام به همه ی دوستان من یک سوال دارم یکی جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول باید سوال را بپرسی تا بچه ها جواب بدهند.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Splinter Cell 3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال من اینکه :
به psp دوربین وصل می شه ؟؟؟؟؟ اگه وصل می شه چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مدلی؟؟؟؟؟ با چه برنامه ای؟؟؟؟؟:20::20::20::20::20::20:
اگه سوال داشتی توی همون پست یا همین پست می پرسیدی.اسپم بازی بسته.نزار ما هم هی اسپم بدیم.:46:نقل قول:
نوشته شده توسط Splinter Cell 3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم یکم توی تاپیک میتابیدی جواب سوال را پیدا میکردی.
موفق باشید.
دیدید من سوال دارم .وگرنه بیکار نیستم که به این تاپیک بیام.
براي psp فعلا دو مدل دوربين وجود داره اوليش ۱.۳ مگاپيکسله و اونيکي ۲ مگا هستش
کيفيت عکاسيشون که تعريفي نداره ولي فيلمبرداريش با کيفيت vga با ۳۰ فريم در ثانيه هست تقريبا مثل N95 قيمت دوربينشم از ۷۰-۸۰ توم شروع ميشه به بالا در ضمن به پورت mini usp دستگاه هم وصل ميشه
راستي زمزمه هايي هم هست که قراره دوربين ۳ مگا هم براش بياد
ممنون از راهنماییتون پس من می رم اسلیم بخرم .
Arial_Moho خیلی ازت ممنونم .
کسی جواب سوال من رو نمی داد
چه بازی های جدیدی قراره برای psp بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بابا چرا نمیری سایت پی اس پی؟
و خداوند گوگل را آفرید...کد:http://www.us.playstation.com/PSP
"و خداوند گوگل را آفرید..."
خوف تیکه بود!دمت گرم!
من که همه میدونن اخلاقم چه طوریه!ولی این آقا مثل اینکه شاخه...نقل قول:
آقا غلط املایی چیه؟! اینجا فقط بچه هایی که با هم شوخی دارن از هم غلط املایی میگیرن...
برو تو پیغام خصوصیات.دلم نمیخواد به خاطر یه تازه کاربر(!) و اسپم دادن اخطار بگیرم.شما هم به شدت داری اسپم میدی.سلام و احوال پرسی نمیکنن اینجا که!نقل قول:
سلام به آقا ارشیا.اول من شاخم چون نمی نویسن رو این جور که من نوشتم می نویسن نه این جوری (نمینویسن).! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
دوم نمی ویسن اگه می نویسن اگر.؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
سوم من 3250 دارم که از 5700 هم بهتر هست.
چهارم از شواهد عکس پیداست مربوط به عصر فرعونیان هست.
پنجم من غلط املایی می گیرم که دیکته ی شما قوی بشود.
اگر من باز هم غلط داشتم بگویید.! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
ویرایش شده:پ.خ. هم که نمیگیری!چیکارت کنم تو رو؟خوب همینجا جوابتو میدم،ولی خواهشا دیگه جواب نده،وگرنه جفتی اخطار میگیریم...
شما عزیز من باید فهمیده باشی که اینجا بچه ها خودمونین.نه مینویسن "بگویید" نه "اگر" نه "بشود" نه چیز دیگه ای.تو که اینقدر شاخی فرق گویش معیار و گویش عامیانه رو باید بدونی دیگه،نه؟:27:
3250 از 5700 بهتره...ROFL...دمت گرم بابا...مدتی بود نخندیده بودم...:39:
از شواهد عکس هم پیداست که تو نور کم با موبایل عکس بگیری بهتر نمیشه!خیلیم دلت بخواد!
جاوید نگفتی عکس دومیه مال چه بازی ایه؟
ببخشید ولی من فقط شوخی کردم.
یه کم درباره psp جدید و پک های اون توضیح بدین.
بچه ها بازي هاروست مون براي psp هست؟
میگما...فکر کنم آدرس سایت دستگاه تو همین صفحه هست...چرا اونجا سرچ نمیکنین؟!
بازي هاروست مون هم براي پي اس پي هست ولي همون نسخه پلي استيشنشه كه پورت شده ...
مثلا بازی Gta یا splinter cell رو میشه با فلش و دکمه ها (جویستیک) راحت بازی کرد ؟
آره كنترلش راحته بعد از كمي بازي كردن بهش عادت مي كنيد ...نقل قول:
مثلا بازی Gta یا splinter cell رو میشه با فلش و دکمه ها (جویستیک) راحت بازی کرد ؟
psp بهش مودم وصل میشه که بشه رفت نت؟ :))
مودم؟! بابا خودش وای فای داره... اگه منظورت اینه که با کامپیوترت وصل شی به نت و با پی اس پی از اینترنت استفاده کنی باید بگم یه راهی داره. اینکه یه کارت شبکه/ترمینال/آداپتور وای-فای بخری. یعنی خلاصه یه جوری یه Access Point درست کنی. من خودم مودم ADSLام رو وای فای دار خریدم و اینجوری از اینترنت رو پی اس پی استفاده میکنم.
زت زیاد!
اخه خودم مودم ADSl برای PC دارم میخوام ببینم میشه بدون خرج اضافی با همین مودم تو PSP برم اینترنت و یاهو؟نقل قول:
نه حتما بايد يه اكسس پوينت داشته باشه ...نقل قول:
اخه خودم مودم ADSl برای PC دارم میخوام ببینم میشه بدون خرج اضافی با همین مودم تو PSP برم اینترنت و یاهو؟
ولي اگه يه کارت شبکه wireless که بتونه access point درست کنه بخري ميتوني ازش استفاده کني
یعنی با این مودم معمولی نمیشه کاری کرد؟
نه راه نداره ديگه گير ندين راهي بود گفته مي شد ....