فکر کنم به گرافیکت نمیخره ودر ضمن پست پشت سر هم نده
Printable View
فکر کنم به گرافیکت نمیخره ودر ضمن پست پشت سر هم نده
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
چند بار پست میزنی
یکی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا سه تا تاپیک مشابه زدی رفیق ؟؟؟؟:18:نقل قول:
این پیغام خطا یا بدلیل نریختن crack هست یا به علت ضعف کارت گرافیکی که متاسفانه گرافیک شما برای اجرای بازی چیز زیاد قدرتمندی نیست !!
البته احتمال اینکه کرک بازی مشکل داشته باشه بیشتره !!!!:46:
در ضمن در محل نصب اکثر بازیهای رایانه ای یه فایلی با فرمت notepad وجود داره بنام read me
تو این فایل نوشته شده که حداقل سیستم برای اجرای بازی چیه و سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی در چه حدی هست !!!:20:
ولی بازهم میگم مشکل شما احتمال زیاد از crack هست چون منهم مشابه این مشکل رو داشتم !!!
شما برو تاپیک (( درخواست کرک و سریال بازیها )) رو پیدا کن و درخواست آخرین ورژن کرک این بازی رو مطرح کن !!
ایشالاه مشکلتون حل میشه !!!:46:
سلام بعد از نصب بازی فوق و اجرا کردن و پخش تیتراز بلافاصله پیغامی ظاهر میشود مبنی براینکه باید یک ایمیل ارسال کنم در صورت رد کردن پیغام بکلی از بازی خارج میشوم البته در صورت ارسال هیچ پاسخی داده نمی شود و باز هم از بازی خارج میشوم مشکل چیست
بازم به احتمال زیاد کرک بازی مشکل داره
یا احتمال کمتر کارت گرافیکتو کم میاره مشخصات سیستم رو بگو ببینم
ram:256
graphic:128
cpu:2.4
ghara جان هم من هم روبرت جوابتو دادیم
خیلی ممنون ،آقایی کردین
کسی کرکه این بازی رو نداره ؟
بازی مرد عنکبوتی 3 رو میگم
اگه دارین لطف کنین.
بازم ممنونم
اینجا باید درخواست کرک بازی رو مطرح کنی عزیز:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
پارسال بازی nfs carbon گرفتم نصب کردم اجرا هم شد.بعد از اینکه بازی رو تمام کردم پاکش کردم. حالا یه بار دیگه از روی یه سی دی دیگه نصبش کردم ولی اجرا نشد! رو کامپیوتر دوستم که گرافیکش 128 بود اجرا شد. ولی مال من که 256 هست اجرا نشد! کسی نمیدونه مشکل کامپیوتر من چیه؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدی کجا گیر میکنه , بازیرو نصب میکنی بالا نمیاد , همون اول بالا نمیاد , ارور میده اگه اره چیه , چنوقته سیستم عاملتو ریختی اینارو بگو تا بتونیم درست راهنماییت کنیم
با منی یا با آقا فرامرز
با آقا فرامرز
سلامنقل قول:
تا اینجا که اشکال از ویندوزت هست ... ولی اگه بیشتر توضیح بدی می فهمیم دقیقاً مشکل از کجاست !
اره حتما ویندوزت پروفشناله نه
و پیغیامتو بزار
سلام لطفا كمك كنيد از هركسي پرسيدم بلد نبود شما كمك كنيد تايكي به شما كمك كند!!!!
من بازيthe lord of ring The Battle for Middle-earth2
نسخه كهكشان فارسي رو خريدم وارد بازي كه مشويد بعد از چند دقيقه همه نيروهي من كشته ميشوند لطفا كمك كنيد
:19:
سلام
من تو سی دی 1 Final Fantasy 8 مشکل دارم
وزنش بیشتر از سیدی هست و برای اطمینان چندتا لینک دیگه که از رپید داشتم چک کردم با وزن هایی که رپید میزنه میشه 811 مگ و روی هارد 792 مگ که بیشتر از حجم یک سیدی هست
با Daemon tools هم نشد
فایل ISO هست وقتی Mount میکنم وزنشو زده 672 مگ ولی موقع رایت میگه 792 مگ هست.
دوست عزیز اشکال از کرکی هست که شما نصب کردید . شما در تاپیک " درخواست کرک و سریال بازی ها " در قسمت " اخبار و رمز بازی ها " درخواست بدید تا واستون یه کرک سالم بدهند . فکر کنم قبلا این مشکل رو مطرح کرده بودید .نقل قول:
سلام لطفا كمك كنيد از هركسي پرسيدم بلد نبود شما كمك كنيد تايكي به شما كمك كند!!!!
نسخه كهكشان فارسي رو خريدم وارد بازي كه مشويد بعد از چند دقيقه همه نيروهي من كشته ميشوند لطفا كمك كنيد
دوست من مشکل شما فقط حجم زیاد یه سیدی هست ؟! فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . چون بعضی وقت ها Nero از 700 تا بیشتر میزنه .نقل قول:
سلام
من تو سی دی 1 Final Fantasy 8 مشکل دارم
وزنش بیشتر از سیدی هست و برای اطمینان چندتا لینک دیگه که از رپید داشتم چک کردم با وزن هایی که رپید میزنه میشه 811 مگ و روی هارد 792 مگ که بیشتر از حجم یک سیدی هست
با Daemon tools هم نشد
فایل ISO هست وقتی Mount میکنم وزنشو زده 672 مگ ولی موقع رایت میگه 792 مگ هست.
اگه مشکل دیگه ای دارید بگید .
سلامنقل قول:
مرسی
ین بازی طوری هست که هر تیکه که خودش گفت باید دیسک مربوطه داخل دستگاه قرار داده بشه
بخاطر همین موقع دانلود شما 4 تا سیدی + یک سیدی نصب دانلود میکنید
این سیدی 1 وزنش 792 مگه .... :18: ولی باز با نرو امتحان میکنم میگم با Clone زدم سوخت سیدی با نرو هم امتحان میکنم
-----------------------
تست کردم موقعی که Image رو Add میکنم Alert میده و از مرزش میگزره
سلام...
من می خوام یه error بزارم ولی چه جوری باید بزارم که شما ببینید و بگید مشکل سیستم از چیه که errorمیده
در واقع یه سایت بگین عکس رو آپلود کنم...
shepesh جان بفرمایید
کد:www.upload.parscms.ir
دوست عزيز فهميدم مشكل شما چيه .نقل قول:
سلام
مرسی
ین بازی طوری هست که هر تیکه که خودش گفت باید دیسک مربوطه داخل دستگاه قرار داده بشه
بخاطر همین موقع دانلود شما 4 تا سیدی + یک سیدی نصب دانلود میکنید
این سیدی 1 وزنش 792 مگه .... ولی باز با نرو امتحان میکنم میگم با Clone زدم سوخت سیدی با نرو هم امتحان میکنم
-----------------------
تست کردم موقعی که Image رو Add میکنم Alert میده و از مرزش میگزره
خوب مگه اينكه روش هاي زير رو امتحان كني :
اگه پسوند فايل RAR هست ميتوني با برنامه ي Winrar به قسمت هاي كوچيكتر تبديلش كني .
اين سيدي رو روي يك DVD رايت كني . ( البته اگه DVD Writer داري )
يا اون فايل رو SFX كني . ( با برنامه ي Winrar ) البته اگه پسوندش RAR هست .
اگه باز به مشكلي برخوردي يه اطلاعي بده .
با سلام
من در نصب بازی Rainbow Six Vegas مشکل دارم.
بعد از اینکه dvd اول رو نصب کرد و پنجره ی درخواست dvd دوم ظاهر میشه، بعد از قرار دادن dvd دوم و زدن ok همون جا گیر میکنه.
من فقط یه بار این بازی رو نصب کردم و برای دفعه ی دوم اینطور شد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد.
سلامنقل قول:
مرسی اون مشکلم حل شد و فایل ISO بود
حالا یک مشکل دیگه هست وقتی بازی رو New game میکنم و سیدی رو میگه بزار میزارم و OK میکنم بازی هنگ میکنه و نمیتونم بازی کنم
قرار روی یک سیستم دیگه تست کنم
سلام...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این error رو هنگام اجرا بازی Virtua Tennis 3 میده...
به نطر شما از چیه میتونه باشه...
این هم مشخصات سیستم من هست...
CPU:2.8
RAM:512
VGA:256 ATI 9250
از سیستم هست یا ویندوز یا چیزه دیگه...
من این بازی رو خیلی دوست دارم...
به احتمال 60 % بازی مشکل اساسی داره.... شما با گرفتن یه سی دی دیگه می تونی مشکل رو رفع کنی.
به احتمال 40 % هم مشکل از ویندوزت می باشد.
با همین سی دی رو سیستم دوستم نصب و اجرا کردم...
دو سه بار هم ویندوز عوض کردم... ولی درست نشد...
شاید اشکال از نوع ویندوزتون هست
شاید هم سیستمتون کم میاره
من از این بازی اطلاعات ندارم ... ولی اگه منتظر بمونید دوستان راهنماییتون می کنن
ولی باز هم تاکید می کنم که مشکل نرم افزاریه ... نه سخت افزاری
درسته . اشکال از ویندوزتون هست . احتمال زیاد ویندوز شما XP SP2 هست . اگه اینه که باید عوضش کنی با این ویندوز : Microsoft Windows XP Professional . بدون هیچ سرویس پکی و بدون هیچ گونه دستکاری ( مخصوصا ایرانی )نقل قول:
شاید اشکال از نوع ویندوزتون هست
شاید هم سیستمتون کم میاره
من از این بازی اطلاعات ندارم ... ولی اگه منتظر بمونید دوستان راهنماییتون می کنن
ولی باز هم تاکید می کنم که مشکل نرم افزاریه ... نه سخت افزاری
دوست من احتمالا DVD شما خش پیدا کرده . احتمالا در جای نامناسبی نگهداری کردی اینطوری شده . اشکال از DVD شما هست .نقل قول:
با سلام
من در نصب بازی Rainbow Six Vegas مشکل دارم.
بعد از اینکه dvd اول رو نصب کرد و پنجره ی درخواست dvd دوم ظاهر میشه، بعد از قرار دادن dvd دوم و زدن ok همون جا گیر میکنه.
من فقط یه بار این بازی رو نصب کردم و برای دفعه ی دوم اینطور شد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد.
حالا شما روی یه سیستم دیگه امتحان کن ببینیم چی میشه .نقل قول:
سلام
مرسی اون مشکلم حل شد و فایل ISO بود
حالا یک مشکل دیگه هست وقتی بازی رو New game میکنم و سیدی رو میگه بزار میزارم و OK میکنم بازی هنگ میکنه و نمیتونم بازی کنم
قرار روی یک سیستم دیگه تست کنم
سلام
من بازی TDU رو خریدم
وقتی وارد بازی میشم خب کار می کنه ولی وقتی میرسم جایی که باید برای اولین بار ماشین انتخاب کنم سیستم Restart میشه
مشکل چیه؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
سلام
من بازی TDU رو خریدم
وقتی وارد بازی میشم خب کار می کنه ولی وقتی میرسم جایی که باید برای اولین بار ماشین انتخاب کنم سیستم Restart میشه
مشکل چیه؟
اول از همه اسم کامل بازی رو بگید چون من TDU نشنیدم !
بعدشم مشخصات سیستمتون رو بزارید چون به احتمال زیاد سیستمتون کم میاره .
روی یه سیستم دیگه این بازی رو امتحان کنید چون منم قبلا اینطور مشکلی داشتم و اشکال از کرک بازی بود .
:18:سلام لطفا كمك كنيد از هركسي پرسيدم بلد نبود شما كمك كنيد تايكي به شما كمك كند!!!!
كركشو دانلود كردم بازهم هيچ تغيري نكرد لطفا كمك كنيد
درسته ویندوز من XP SP2 هست اگه عوض کنم درست میشه...:41:نقل قول:
اخه با این ویندوز خونه بچه ها اجراش کردم...
امید وارم درست بشه...:10:
دوست عزیز پس اشکال بازی هست که فارسی شده . شما یه نسخه ی انگلیسی دیگه رو امتحان کن ببین همینطوری هست یا نه .نقل قول:
كركشو دانلود كردم بازهم هيچ تغيري نكرد لطفا كمك كنيد
والا من قبلا اینطور بود یه ویندوز Orginal ( اصل شرکت Microsoft ! ) از یه نفر گرفتم نصب کردم خیلی از مشکلات بازی های من حل شد !نقل قول:
درسته ویندوز من XP SP2 هست اگه عوض کنم درست میشه...
اخه با این ویندوز خونه بچه ها اجراش کردم...
امید وارم درست بشه...
کسی نمیدونه اشکال از کجاست؟نقل قول:
من بازی fritz 10 رو که بازیه شطرنج هست خریدم ولی بلد نیستم نصب کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید.