نه بابا چه دردسري!!!نقل قول:
شما اگه دسترسي به live داري كه وصل شو خودش update ميشه.
اگه نداري از تاپيك داشبورد جديد دانلود كن بعدم بريز رو كنسول.
البته فكر اين update داخل بازي هاي جديدم باشه...
نه بابا چه دردسري!!!نقل قول:
شما اگه دسترسي به live داري كه وصل شو خودش update ميشه.
اگه نداري از تاپيك داشبورد جديد دانلود كن بعدم بريز رو كنسول.
البته فكر اين update داخل بازي هاي جديدم باشه...
سلام .
اگه داشبورد جدید رو نصب کنم دیگه نمیشه این Xtreme firmware v1.4 رو ریخت تا خطر بن شدن کم بشه ؟
چرا نشه ؟ :11:نقل قول:
میشه ریخت .. نگران نباش :11:
agha lot number 0830 male che motherboordi hast
toro khoda zood begin
agha
lot number 0830 male che dastgahi hast?
قيمت دسته الان چنده؟با سيم و بي سيم.مرسي
برای اینکه از تاریخ و شماره سریال دستگاه کاملا مطمئن بشی باید از روزنه بالای جعبه پشت دستگاه رو نگاه کنی..نقل قول:
آقا جونه من یه عکسی چیزی بزارین از جعبه elite که برچسبی چیزی روش باشه که مشخصات رو نوشته باشه که تاریخش چیه و چند واته و یا مادربردش یا درایوش چیه
آخه دوستم دوبی هست رفته 2 جا دیده ولی برچسبی چیزی روش نبوده جعبه هم پلبپ بوده اون یارو فروشنده هم بوق بوده هیچی بلد نبوده
کمک کنید راهنمایی کنید
اینم دوتا عکس از اون قسمت
کد:http://upload.--------.com/1/1231159060.jpg
در صورتی که به اون قسمت دسترسی ندارید .. دقیقا یک برچسبی سمت چپ جعبه کنسول هست که یک اطلاعاتی به شما داده که میتونید از اونجا متوجه فالکون یا جاسپر بودن دستگاه بشید..کد:http://upload.--------.com/1/1231170294.jpg
دقیقا همین عکسی که گزاشتم قسمت پهلوی سمت راستش یک برچسب هست ..
فقط بگم که زیاد نمیشه به اون برچسب اطمینان کرد.. و بیشتر باید پشت دستگاه رو ببینی.. اما 99 درصد هم میشه به اون برچسب اطمینان کرد و فقط 1 درصد احتمال خطا وجود داره..
کلا Lot #: 0730 به بالا همه فالکون هستند و 0843x هم جاسپر هست.. که اینها رو هم پشت کنسول و هم روه پرچسب کنسول نوشته..نقل قول:
agha lot number 0830 male che motherboordi hast
toro khoda zood begin
به احتمال خیلی زیاد اون دستگاه مادربردش فالکون هست با درایو بنکیو..
بستگی به استفاده شما داره.. تقریبا میشه گفت هر ک ساعت حدود 100 مگ رو میبره ولی زیاد دقیق نیست ..نقل قول:
برای online بازی کردن اگه adsl محدودیت 2G داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
یعنی کفاف میده یا نه؟
شما کار خاصی نمیخواد انجام بدی .. داشبورد رو که حجمش 74 مگ هست رو دانلود یا خریداری میکنی.. حالا یا رویه cd یا فلش فرقی نمی کنه.. بعد اون رو داخل دستگاه میگزاری که خودش یک پیغام میده و شما تایید میکنید و بعد از چند دقیقه کنسول خود به خود ریستار میشه و شما داشبورد جدید رو دارید.. که میتونید باهاش معنی واقعی زندگی رو احساس کنید.نقل قول:
حالا هجرای بازی از روی هارد و نصب داشبورد جدید خیلی سخته؟؟؟خیلی که دردسر نداره؟؟؟
دوستان عزیز می خوام ببینم بازی کردن تو xlive این قدر جالبه؟؟؟!!!آخه 2 نفره بازی کردن که دردسرش کمتره!!
سلام
مرسي ممنون
دستگاه رو دوستم خريد بلاخره ميگه لات نامبر 0830 هست و تيم هم fdun هست البته تاريخ ساخت هم 2008/8 هست كه فكر كنم لايتون باشه درسته؟
تازه اين 2008 رو به بدبختي پيدا كرده همشون 2007 بودن..
راستي من بازي از كجا بخرم ؟ كه قيمت مناسب داشته باشه و جنسش هم خوب باشه؟ البته ميخوام بازي ها همه با قاب باشه!
يه آقايي هست تو بازي سنتر كه بازي رو 2800 3000 تومن ميده آره؟ با قاب مشكي و يا سفيد! ميشه شماره اي چيزي ازش ب من بدبد؟
راستي من ميخوام بازي هاي قديمي تر هم بازي كنم كجا رو معرفي مي كنيد كه بازي هاي قديمي تر هم داشته باشه؟
مثلا سري call of duty يا half life ها و ....
آره خیلی جالبه و خیلیم حال میده..نقل قول:
وستان عزیز می خوام ببینم بازی کردن تو xlive این قدر جالبه؟؟؟!!!آخه 2 نفره بازی کردن که دردسرش کمتره!!
کنسولت مادربردش فالکون هست با درایو لایتوننقل قول:
سلام
مرسي ممنون
دستگاه رو دوستم خريد بلاخره ميگه لات نامبر 0830 هست و تيم هم fdun هست البته تاريخ ساخت هم 2008/8 هست كه فكر كنم لايتون باشه درسته؟
تازه اين 2008 رو به بدبختي پيدا كرده همشون 2007 بودن..
راستي من بازي از كجا بخرم ؟ كه قيمت مناسب داشته باشه و جنسش هم خوب باشه؟ البته ميخوام بازي ها همه با قاب باشه!
يه آقايي هست تو بازي سنتر كه بازي رو 2800 3000 تومن ميده آره؟ با قاب مشكي و يا سفيد! ميشه شماره اي چيزي ازش ب من بدبد؟
راستي من ميخوام بازي هاي قديمي تر هم بازي كنم كجا رو معرفي مي كنيد كه بازي هاي قديمي تر هم داشته باشه؟
مثلا سري call of duty يا half life ها و ....
برای خرید ازی هم من خودم از ان دو نفر خرید میکنم که کیفیت و قیمتشون فوق العاده هست..
مهدی
دادگرکد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=15194
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=18102
سفید بین 40 تا 45 مشکی هم بین 45 تا 50.. دسته با سیم هم فکر نکنم گیر بیارینقل قول:
سلام با عرض معزرت جایی رو از اینجا بهتر پیدا نکردم
همه می دونید که خیلی از ما بچه مایه نیستیم باباهامون یا کارگر هستند ویا کارمند و یا خودمون هم همینطور من که خودم نمیتونم حقوق یک ماهم رو بدم xbox 360 پس خواهش می کنم اگه کسی جایی رو میشناسه تو این تاپیک بزاره اگه از استان همدان باشه که دیگه خیلی عالی میشه
با تشکر
سلام با عرض معزرت جایی رو از اینجا بهتر پیدا نکردم برای گزاشتن این تایپیک
همه می دونید که خیلی از ما بچه مایه نیستیم باباهامون یا کارگر هستند ویا کارمند و یا خودمون هم همینطور من که خودم نمیتونم حقوق یک ماهم رو بدم xbox 360 پس خواهش می کنم اگه کسی جایی رو میشناسه تو این تاپیک بزاره اگه از استان همدان باشه که دیگه خیلی عالی میشه
با تشکر
سلام -نقل قول:
توی بازی سنتر اینا هستن که فکر کنم مجید ، شاید با چک کارمندی کارت رو بتونه را بندازه . البته هیچ کدوم همدان نیستن .
بگو از بچه های بازی سنتر شماره گرفتم ....
پیام طل پور : 09177736568 - 09364139598 بوشهر
مجید شامی : 02177644705 - 09355069157 تهران
البته این تبلیغات حساب نمیشه ها :27::18:
Tnx
مگه چه فرقی با دونفره بازی کردن می کنه می شه یه کم برام توضیح بدید؟؟؟!!!نقل قول:
شما تصور كن 10 نفر با هم تو قالب 2تا تيم بازي ميكنن هر كدومم از يه جاي دنيا!!!نقل قول:
كلي هيجان داره بازي كردن online!!!مثل game net ولي با كلاس تر!!!
با دوستات حرفم ميتوني بزني!!!چه كل كلايي كه به پا نميشه!!!
سلام به دوستان
الان کسی قیمت آرکید رو داره یادمه قبل از کپی خور شدن درایوش ، حدود 280 بود......
بعد یه سوال خود مموری 360 برای سیو بازی ها کافیه ....چون من نمیخوام لایو بازی کنم و بازی ها رو هم یکی یکی تموم میکنم ....
کلا اگر از مزایای هارد غیر از این چیز هایی که نوشتم بگید
مرسی :)
دوست عزیز درباره ی قیمت آرکید اطلاع دقیقی ندارم.ولی می دونم که مموری 360 برای سیو بازی ها کافیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که نمی تونی از داشبورد استفاده کنی و نمی تونی بازی ها رو روی هاردت بریزی که در اون صورت بعد از مدتی یه کم تنظیمات لنزت به هم می ریزه.در هر حال اگه بخوای آرکید بخری بهتره خودت بعدا براش یه هارد بگیری و کمی صبر کنی و آرکید با برد جاسپر بگیری که در اون مشکلات دستگاه به حد اقل رسیده(البته اگه عجله نداری)برای دونست قیمت دقیقم می تونی با فروشگاههای معتبر تهران تماس بگیری و بپرسی آقا مجید وآقا پیام هم که بچه ها معرفی کردن قیمت هاشون خیلی عالیه.موفق باشی.نقل قول:
این که خیلی عالیه:8: ولی از کجا بفهمیم که با کی بازی می کنیم؟نقل قول:
من کجا میتونم تمام بازی های xbox360 از قدیم تا جدید رو ببینم؟؟
نقل قول:لیست تمام بازی های 360 از ابتدا تا به حال:دیکد:www.nextgen.ir
من مثلا بازيه GearS Of WaR 2 رو برات مثال ميزنم:نقل قول:
يا اينكه شما تنهايي و كسي آشنا نداري كه باهاش بازي كني ميري search ميكني تا برات پيدا كنه
حالا از همه جا برات پيدا ميكنه...يا اگه شما به اندازه ي كافي دوست داشته باشي ميتونين با هم بازي كنين.
بستگي به نوع بازيم داره.شما تويه قسمت نياز به 10تا بازيباز داري يه جا به 5تا!!!
به هر حال خودت بايد تجربه كني تا متوجه بشي...
آقا به xbox360 موس یا یه همچین چیزی نمیخوره؟
آخه همه حال بازی های استراتژیک و یا fps به موسشه!!
جدا واسه منم سواله که چطور مثلا میان میگن گیرز بازی کردن روی 360 بیشتر از pc حال میده!؟نقل قول:
آخه چطوری میشه با دسته، لذت بازی با موس و کیبورد یا حتی لذتی بیشتر از اون رو تجربه کرد؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من 1 میلیون و600 پول دستم رسید که چندی پیش 1.3 رو دادم pc رو ارتقا دادم و 350 تومن برام موند وحالا می
خوام xbox360 بخرم البته نمی خوام باهاش COD5 یا GeOW یا 2Farcry و... بازی کنم چون اینا رو تو pc در بالاترین
رزولیشن دارم می ترکنم و نا گفته نماند که موس وکیبورد یه چیز دیگست! در واقع من از زمانی که ps1 داشتم
عاشق سبک fighting بودم .همچنین بازیها با شخصیتهای ژاپنی رو هم خیلی دوست دارم وهر وقت در مجلات
می دیدم که در کنار این بازیها ps3وxbox360 هک شده وخبری از pc نیست می خواستم اون شرکت سازنده رو
خفه کنم:31: تا بلاخره mortal kombat,takken,fable,starocean,darksider,naruto,res iden evil5,halo,....از
بازیهایین که منو ترقیب کردتا به فکر xbox360 بیفتم ه
خوب حالا چیز زیادی از xbox360 سر در نمیارم و برای شروع توزیع کوچیکی در مورد اینها بدین
(البته تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاده ومن چندتا از اول و آخرش رو بیشتر نتونستم بخونم!!)
- سه چراغ شد
- فالکون که فکرکنم مینبرد باشه وچه فرقی با دیگر مینها داره واصلا کدوم بهتره
- داشبورد
این که مدلها رو مختصر بگین که چه تفاوتی با هم دارند وکدوم بهترن و سخت افزارشون مثلcpu و gpu وram با
نمونه ای درpc مقایسه کنید
این موضوع تاریخ چیه مدلهای 2007 و2008 چه فرقی دارن
اگه حجم بازی در آینده بیشتر9 گیگ شد و روی یک dvd این کنسول جانگرفت اون وقت باید چیکار کرد
در آخر اگه سوالها زیاد شد ببخشید واگه راهنمایی کنید ممنون میشم(اگه صفحه اول تاپیک رو آپدیت کنید بهتر نیست):11:
بله همچین تبدیلی هست که شما میتونید خیلی راحت موس و کیبورد رو بهش وصل کنید.. فکرک نم اصلش یک 30 تومنی باشه..نقل قول:
آقا به xbox360 موس یا یه همچین چیزی نمیخوره؟
آخه همه حال بازی های استراتژیک و یا fps به موسشه!!
تنها برتری pc نسبت به دسته های کنسول آسان بودن اون هست.. به نظر من بیشتر لذتی که میتونی از بازی ببری همین سخت بودن بازی هست..نقل قول:
جدا واسه منم سواله که چطور مثلا میان میگن گیرز بازی کردن روی 360 بیشتر از pc حال میده!؟
آخه چطوری میشه با دسته، لذت بازی با موس و کیبورد یا حتی لذتی بیشتر از اون رو تجربه کرد؟؟؟؟؟؟
شما مثلا یکبار cod5 رو رویه درجه اخر با کنسول بازی کن بعد ببین که لذت بازی کردن به چی میگن..
من خودم حتی رویه pc هم دسته نصب کردم..
یه سوال داشتم
بازی x 360 یه نوع هست با نام play box و بقیه هم که با همون مارک خود 360 هستن
یه جواب قطعی می خواستم که بالاخره کدومشون بهتره
اول یک توضیح کامل بدم..نقل قول:
سلام دوستان
من 1 میلیون و600 پول دستم رسید که چندی پیش 1.3 رو دادم pc رو ارتقا دادم و 350 تومن برام موند وحالا می
خوام xbox360 بخرم البته نمی خوام باهاش cod5 یا geow یا 2farcry و... بازی کنم چون اینا رو تو pc در بالاترین
رزولیشن دارم می ترکنم و نا گفته نماند که موس وکیبورد یه چیز دیگست! در واقع من از زمانی که ps1 داشتم
عاشق سبک fighting بودم .همچنین بازیها با شخصیتهای ژاپنی رو هم خیلی دوست دارم وهر وقت در مجلات
می دیدم که در کنار این بازیها ps3وxbox360 هک شده وخبری از pc نیست می خواستم اون شرکت سازنده رو
خفه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بلاخره mortal kombat,takken,fable,starocean,darksider,naruto,res iden evil5,halo,....از
بازیهایین که منو ترقیب کردتا به فکر xbox360 بیفتم ه
خوب حالا چیز زیادی از xbox360 سر در نمیارم و برای شروع توزیع کوچیکی در مورد اینها بدین
(البته تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاده ومن چندتا از اول و آخرش رو بیشتر نتونستم بخونم!!)
- سه چراغ شد
- فالکون که فکرکنم مینبرد باشه وچه فرقی با دیگر مینها داره واصلا کدوم بهتره
- داشبورد
این که مدلها رو مختصر بگین که چه تفاوتی با هم دارند وکدوم بهترن و سخت افزارشون مثلcpu و gpu وram با
نمونه ای درpc مقایسه کنید
این موضوع تاریخ چیه مدلهای 2007 و2008 چه فرقی دارن
اگه حجم بازی در آینده بیشتر9 گیگ شد و روی یک dvd این کنسول جانگرفت اون وقت باید چیکار کرد
در آخر اگه سوالها زیاد شد ببخشید واگه راهنمایی کنید ممنون میشم(اگه صفحه اول تاپیک رو آپدیت کنید بهتر نیست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجای که من میدونم کنسول xbxo 360 از cpu سه هسته ای استفاده میکنه و فکر کنم gpu اون هم 1 مگ باشه.. البته زیاد از این سخت افزارش سر در نمیارم..
اما قطعا از pc های نسل جدید بالاتر نیست ولی چون این وسیله رو مخصوص بازی کردن درست کردن پس از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی نداره.. الان هم تفاوت خاصی از لحاظ گرافیک و غیره... بین pc و 360 دیده نمیشه..
__________________________________________________ ____________________________________________
xbox 360 الان در حال حاضر سه مدل داره (آرکد،پریمیوم،الیت) که از لحاظ سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارن و فقط وسایل جانبیشون مثل (هارد، کابل hdmi و غیرره..) با هم فرق داره که اونها هم میتونی جداگانه تهیه کنی..
به صرفه ترین و کاملترین مدل هم الیت و بعد پریمیوم 60 گیگ هست که الیت قیمتش بین 450 تا 500 تومن و پریمیوم بین 350 تا 400 تومن هست..اما مدل سوم آرکد که امکاناتش از بقیه کمتره قیمتش بین 250 تا 300 تومن هست..
__________________________________________________ ______________________
1- وقتی که کنسول یک مشکل خاصی براش پیش بیاد چراغهای که دور دکمه power هستند به رنگ قرمز روشن میشن .. دور اون دکمه چهار چراغ هست که اگر سه تای اون روشن بشه یعنی کنسول سه چراغ شده و مشکلش جدی هست.
البته این روشن شدن چراغ ها همراه با یک کدی هستند که شما رو راهنمیا میکنه که مشکل از کجا هست)
2- تا به حال چند تا مادربرد رویه 360 نصب شده که بهترینش فالکون بوده .. متاسفانه مادر بردهای قبلی زودتر دچار مشکل میشدن به خاطر همین هم ماکروسافت تصمیم به تعویض اونها گرفت..
الان جدیدا یک مادربرد به اسم جاسپر اومده که هم cpu و gpu اون 65 نانومتری هست که به نظر میرسه از فالکون هم بهتر باشه اما این مادربرد هنوز تو بازار نیومده..
3- به منو اصلی کنسول داشبورد میگن .. که میتونی یک سری کارها روش انجام بدی .. (تنظیمات و غیره..)
4- مشکل خاصی نیست و اگر هم بیشتر جا بخواد اون رو رویه دو یا چند دیسک میزنن (قبلا هم اینجوری بوده)
بازی ها xbox اورجینال قیمتشون خیلی زیاد هست تقریبا 49 دلار..نقل قول:
یه سوال داشتم
بازی x 360 یه نوع هست با نام play box و بقیه هم که با همون مارک خود 360 هستن
یه جواب قطعی می خواستم که بالاخره کدومشون بهتره
این play box هم یک شرکتی هست توی کشور مالزی که دیسک های اورجینال رو کپی میکنه و به صورت خلاف بین مردم پخش میکنه..
کلا کیفت دیسک ها این شرکت بسیار پایین هست و اصلا توصیعه نمیشه که از اون ها استفاده کنید... فقط به خاطر اینکه یکمی شبیه دیسک ها اورجینال هست بعضی ها فکر میکنند که دیسک ها خوبی هست ولی...
بازی های xbox رو رویه دیسک های dvd9 (دو لایه) میزنند که تا 8 گیگ فضا داره.. هر کسیم میتونه این بازی ها رو روه این دیسک ها رایت کنه..
الان دیسک ها خامی که استفاده میشن زیاد هستند که بهترینشون ورباتیم (verbatim) و بعد هم تی گیت (t-geyt) هست که کیفیتتشون بد نیست و به شما توصیعه میشه..
آره منم قبول دارم.بازی با دسته یه چیز دیگس.من دسته رو به کیبورد و موس ترجیح میدم...نقل قول:
عرضه ي Patch براي Gears Of War 2
رئيس كمپاني Epic جناب آقاي Mark Rein اعلام كردPatchعنوان Gears Of War 2 در ماه ژانويه(همين ماه) عرضه خواهد شد.او تاريخ عرضه ي دقيق اين پچ را اعلام نكرد ولي گفت اين پچ در طول ماه ژانويه عرضه خواهد شد.وي اذعان داشت كه اين پچ بسياري از باگ هاي موجود در بازي را برطرف مي كند , مشكلات قسمت آنلاين برطرف ميكند و مقداري اچيومنت به بازي اضافه خواهد شد. البته اين مقدار كوچكي از مزاياي اين Patch مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا؟
چه خوب میشه کجا میتونم تهیه کنم این وسیله هارو؟
در ضمن اگه موس و کیبورد وصل بشه اونوقت طرز کار کلید ها بهم نمیخوره؟ چطور باید تنظیم بشه؟
منم موافقم !!! اصلا دسته يه چيزه ديگس اونم دسته ي XboX360نقل قول:
در مورد اون patch هم بايد بگم كه خدا كنه free باشه و MSP نخواد...
گرچه از نظر من لذت بازی ها رو با استفاده از mouse و keyboard به حد فجیعی خراب میکنی و از دست میدینقل قول:
اما این وسیله ها رو فکر نکنم اینجا داشته باشن یا اگه تک و توک باشه خیلی گرون میدن
میتونی به کسانی که از دبی میارن بگی برات بیارن
خود این 2 وسیله تو بازی هایی که اونها رو support میکنن در قسمت button configuration تنظیماتی برای key mapping اضافه می کنن
موفق باشید
سلام عرض می کنم خدمت آقا پدرام عزیز.می بینم که آواتارتون رو عوض کردید:31:نقل قول:
در ضمن علاوه بر اینکه درباره ی از دست رفتن لذت بازی با کیبورد و موس با شما موافقم برای شما آرزوی موفقیت می کنم.:10:
قوربونه شما دوست عزيز!!!:11:نقل قول:
Only MiCroSoft XboX360:5::5:
منم آواتارمو عوض كردم...:31:
مرسی ولی دیگه واقا نمیشه بازی استراتژیک رو با دسته بازی کرد میشه؟
مثل pc حال میده فکر نکنم البته چون تجربه دسته ندارم نمیدونم
قبول دارین دسته ی x360 خیلی خوش ساخته؟جون میده برای بازی های اول شخص
شما اگه trailer از بازيه Halo WarS ديده باشي متوجه ميشي كه بازيه استراتژيك هم به راحتي ميشه بازي كرد...نقل قول:
كاملا توي اون trailer مشخص هستش كه چقدر كنترل روون و راحت هستش...