-
آقا من سفری به شیراز داشتم بعد از سالها و اتفاقا ایرانسل رو هم تست کردم و دیدم تقریبا همه جای شیراز کاملا آنتن دهی داره البته خودم هم شیرازی هستم اما سالهاست که دیگه اونجا زندگی نمی کنیم.
جاهایی که من تست کردم و کاملا آنتن می داد:
فرودگاه شیراز
اتوبان چمران تا انتها
کلا جنوب شیراز تا پایین و زیر بلوار رحمت از شرق تا غرب
شرق و غرب شیراز
باباکوهی
مرکز شیراز
دهنو بسمت بوشهر حتی تا بعد از دهنو در 5 کیلومتری خارج شهر بعد از دهنو هم هم آنتن داشت و هم میشد راحت صحبت کرد.
فقط میدان صنایع و بسمت شهرک گلستان کار نمی کرد.
شماهایی که می گویید شیراز فقط 40 درصدش پوشش داره آیا واقعا در شیراز زندگی می کنید یا فقط میرین نقشه پوشش توی سایت ایرانسل رو نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت مکالمه هم خوب بود و پوشش جی پی آر اس هم حتی توی بیابون وجود داشت.
نمی دانم چرا در شیراز cell info را نشان نمی داد!
اتفاقا رفتم برای یک از آشناها هم یک سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم و به عنوان هدیه بهش دادم!
این هم نقشه شیراز واسه علاقه مندان:(برای تصویر بزرگتر روی این کلیک کنید)
کد:
http://snowydreams.persiangig.com/images/ShirazMap.JPG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
من هم 2 ماه پیش شیراز بودم. این نقشه رو تو فرودگاه به شما دادن؟ منم تو شیراز با ایرانسل هیچ مشکلی نداشتم. همراه اولم رو هم بردم ولی آنتن ایرانسل اونقدر خوب بود که اصلا از همراه اول استفاده نکردم. از فرودگاه تا آرامگاه سعدی و از اونطرف تا باغ گل (اسمش یادم نیست ولی طرفای ولیعصر بود)
-
شما چند روز شیراز بودی آنتن دهیش عالی بوده اونوقت من که 8 ماهه ایرانسل دارم تو شیراز میگم آنتن نمیده...
خیلی جالبه...
-
کرمان
سلام
کرمان رو میگن مهر ماه راه اندازی میشه
تا حالا که اسفند 85 شده مهر86
خدا میدونه مهر بشه میگن کی
-
دليل اينكه مهمانهائي كه شيراز ميان و ميگن ايرانسل كه انتن ميده و مشكلي نيست و اين حرفها اينه كه عمدتا جاهائي كه رفت و امد ميكنيد دقيقا همون جاهائي هست كه انتن ميده.مسافر نمياد كه بره جاهاي دور و دور از مركز شهر سير و سياحت و ديد و بازديد كنه كه.اكثر در مركز شهر هستيد شما.من و دوستاني كه زندگي و كار ميكنيم در اين شهر و همه جاهاي شهر و كم و بيش سر و كار داريم متوجه ميشيم نه شما.يك ماه وقت بزاريد و همه جا رو بريد تا متوجه بشيد كه 40 درصد هم فكر نكنم پوشش باشه.دو تا خيابون رو گشتن كه نميشه دليل كه قضيه رو زير سوال ببريد كه مشكلي نيست و ....شما بهتر ميدونيد يا ما؟
در ضمن صحت سفر شما هم كاري نداريم.....
-
واقعا ایرانسل توی جنوب افتضاح شده
باید بیاید اهواز ببینین چه خبره. وقتی کسی
بتون زنگ می زنه فقط 2 ثانیه زنگ میخوره بعد
قطع میشه. اصلا نمیرسی گوشی رو از جیبت در بیاری
و فقط میتونی به ایرانسل زنگ بزنی
تازه اون طرح 30 دقیقه 3 دقیقه هم چرت وپرته
چون دقیقا بعد از 4 دقیقه قطع میشه
کد:
http://www.itna.ir/archives/news/007837.php
-
سلام
دوستان شما چه جوري تفاوت bts هاي ايرانسل با bts همراه اول رو متوجه ميشد يعني فرقشون چيه :9::9::9:
-
برای
ایرانسل
گرده
برای
912
تالیا
حالت
مستطیلی
داره
-
من يه خط ارتباطات سيار (دولتي) و يه خط ايرانسل دارم.
چند روز قبل ميخواستيم از تهران يه سفر بريم سمت غرب كشور (همدان و قزوين و زنجان و ...). اول نميخواستم ايرانسل رو ببرم چون فكر ميكردم سيگنال (آنتن) نميده. ولي گفتم بذار ببرم امتحان كنم. در كمال تعجب ديدم كه حتي در جاده هاي كويري كه يه مگس هم پر نميزد ايرانسل قشنگ آنتن ميداد و جالبتر اينكه در بعضي جاها كه دولتي آنتن نميداد ايرانسل همچنان آنتن ميداد.
بعنوان پيشنهاد عرض ميكنم كه اگه سفر ميريد و ميخوايد ارتباطتون قطع نشه، يه موبايل ايرانسل و يه دولتي همراه خود ببريد كه خيلي جاها اين دو تا مكمل همديگه اند و اگه يكي آنتن نداد اون يكي احتمالا آنتن ميده.