[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دمت گرم ...
سلام سياوش جون خوبي داداش؟؟
سياوش ميخواستم ببينم تو تاپيك آموزش cid 36 گفته بودي با فار فايل زبان رو اديت كنيد زبا فارسي اضافه ميشه. فايلهاي مربوط به w550 رو داري همونجور انجام بدم زبان فارسي اضافه كنم ديگه مجبور نشم فلش كنم ema5, 6 رو رو گوشي؟!!!
3:46:50| PHONE INFO
13:46:50| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
13:46:50| DBID: db2010
13:46:50| OTP CID: 49
13:46:50| EROM CID: 49
13:46:50| EROM color: Red
13:46:50| IMEI: 35744400xxxxxx
13:46:50| Phone: W550
13:46:50| Operator: APAC_1
13:46:50| CDA: CDA102415/40 R1A
13:46:50| Firmware: R4CB020
13:46:50| EROM: n/a
سلام بیچاره شدم با XS++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو فلش کردم وقتی خواستم با فار به گوشی کانکت بشم ارور میده فاتال ارور با کد0 لطفا کمک
گوشی من کا 750i هستش.
سلام سیاوش جان /
من در مورد فلش کردن هیچ گونه اطلاعاتی ندارم
اول واسم توضیح بده که اصلا چی هست و برای چی اینکارو انجام می دن و چه لزومی داره و به چه درد می خوره ؟
ضمنا من گوشیم p990i هستش دراین خصوص خصوص راهنماییم کن :
1) اول بدون من هفته گذشته خودم گوشیمو آپدیت کردم و نتیجه مثبت بود .
2) آیا می شه p990i روش فارسی ساز نصب کرد ؟ اگر راه و روش و نرم افزار خاصی داره لینکشو واسم بزار و اگر نمی شه خداقل فقط اس ام اساشو چه طوری فارسی بنویسم و بخونم ؟
3) یه انتی ویروس توپ واسم بزار
4).... کلا راهنماییم کنین ممنونم
2 سوالنقل قول:
فقط به محض ورود به قسمت Flash بايد پچ رو توش كپي كنم ؟
يا بايد فولدري چيزي توي قسمت Flash درست كنم ؟
موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :منو رو به چه شكلي بريزم توي گوشي ؟
Error
Script Flash_mode execution error!
Error code :0
تمام اجزاي يك منو رو بريزم توي يك فولدر و بعد بريزم توي فولدر منو توي قسمت Other گوشي ؟
يا
تمام اجزاي يك منو رو همينطوري بريزم توي قسمت Other بدون فولدر ؟
ويا
فولدري كه تمام اجزاي يك منو توش هست رو زيپ rar كرده و بعد پسوند فايل رو به jar تغيير بدم و بعد روي گوشي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم
من خودم پول گوشيم رو دادم و از باباجونم نگرفتم پس دلم ميسوزه اگه طوريش بشه ( البته بلانسبت )
نقل قول:
[QUOTE=active_277;833195]:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده ...ok
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36:rolleye:
سلام... از دوستاني كه در اين تايپك زحمت مي كشند سپاسگذارم بخصوص آقا سياوش و اكتيو و...
مي خوام گوشيمو هك كنم ولي لينك مورد 5 مشكل داره db2010cid49brown اگه امكانش هست يه جاي ديگه آپ كنيد.
با تشكر
:2:سلام بر وبچ. تو رو خدا یکی کمکم کننه. من گوشی k750-cid49-redدارم.با برنامه xs++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش flash کردم. حالا میخوام با farmanager کار کنم. اصلا گوشی رو نمیشناسه. تو رو خدا کمکم کنید
سياوش جان اين منو گوشي k750 عوض ميكنيم بديش اينه فقط بايد تم خودش رو بريزي تا خوب بشه تم هاي ديگه ميريزيم بد ميشه منو نصفه هستش خوب نميشه مثل اصلش نيستش
[QUOTE=rameshk;1007454]نقل قول:
نقل قول:
رامشك جان اين فايلي كه خواستي. فايل SEFP نهايي گذاشتم هر كس خواست دانلود كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشين