من فکر میکنم یکی از دلایل بروز این مشکل ناسازگاری بازی با Patch نصب شده برای بازی هستش ! من خودم این مشکل رو داشتم و با حذف Patch که برای بازی نصب کرده بودم مشکل رفع شد .نقل قول:
Printable View
من فکر میکنم یکی از دلایل بروز این مشکل ناسازگاری بازی با Patch نصب شده برای بازی هستش ! من خودم این مشکل رو داشتم و با حذف Patch که برای بازی نصب کرده بودم مشکل رفع شد .نقل قول:
نه من بلافاصله پس از نصب بازی این مشکلو داشتمو دارمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام .
دوستان من آپدیت 1.03 ریلودد که دیتا پک 2 هست رو دانلود و نصب کردم .
ولی تیم های لیگ جزیره ، لباس و اسمشون ، خرابه بوندسلیگا هم نداره .
کلا مدلش اینجوریه ؟
نباید آپدیتای قبلیو میریختم ؟
چیکار کنم درست بشن .
سلام. نه، نیازی به نصب آپدیت های قبلی نیست.نقل قول:
کلّاً همین جوریه. PES چون لایسنس اینا رو نداره، حق ویرایششون رو نداره. برای درست شدنشون باید Patch دانلود کنی.
نقل قول:
من هیچ پچی نصب نکردم نسخه اولیه بازی میکنم
درایور گرافیک رو بروز رسانی کنید . بازی رو کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید . نباید مشکلی پیش بیاد .نقل قول:
حذف شود...:n26:
سلام
خدا قوت
دوستان من یه مشکلی در بازی می بینم که میخوام بدونم من فکر میکنم مشکله یا واقعا همه باهاش مشکل دارن
اونم در گیم پلی بازی هست ! بازیکن حریف خیلی راحت از خطز دفاعی من عبور میکنه با یک استارت سریع ! منم عمرا بهش برسم !
اکثر شوت ها گل میشن و دروازه بان بسیار ضعیفه
خیلی بد پاس میدن و اکثر توپها لو میره یا وقتی توپ رو میگیری نمیتونی کنترلشون کنی و از پات جدا میشن
حاال پیجی اومده واسه حل این مشکلات ؟
چرا این پی اس اینقدر مسخره شده:n21:
چه وضعشه آحه یه مشت دلقک اونجا نشستن معلوم نیست چه غلطی می کنند:n34:
همش وعده وعید آخرشم گند میزنند به هرچی بازی فوتباله.اگر فوتبال ورزش پر طرفداری نبود و کسی اصلا این ورزشو نمیشناخت با یه بار پی اس بازی کردن کلا قید بازی فوتبالو میزد و میرفت سراغ پینگ پنگ خوبه
نه میشه پاس داد نه میشه حرکت کرد نه میشه چرخید بازی هم که خیلی کند و سنگین به نظر میرسه.خیلی نچسب شده نه حالی نه هیجانی فقط بلدند به گرافیک و شادی بازیکن و ملق زدن بازیکن برسند ولی گیم پلی رو کوچکترین توجهی نکنند
سلام
وقتی یه بازیکن رو برای فروش میزارم و مثلا دو سه باشگاه اونو میخوان چطور می تونم به باشگاه دوم یا سوم بفروشم ؟
چون همیشه پیش فرض خودش روی باشگاه اوله و نمی دونم چطور باید تغییر داد !
مثلا من خامس رودریگز رو میزارم برای فروش و سه باشگاه چلسی و سیتی و بایرن اونو میخوان پیش فرض روی چلسی هست چطور می تونم به سیتی یا بایرن بفروشم ؟ 2015 میشد تغییر داد این نمیشه !